Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είδα υπερθέρμανση ποτέ με 4.0.4

Ούτε εγώ άλλα στο παρελθόν θυμάμαι ότι είχαν αναφερθεί θεματάκια από αρκετούς γι'αυτό και δεν το αποκλείω. Καλά στην 4.0.3 το είχαμε όλοι, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς :p

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα σας

επειδη δεν θελω να γινει συγχρονισμός όλων των επαφων του fb στο κινητό μου, υπάρχει η δυνατότητα για συγκεκριμένες επαφές να εμφανίζεται η φωτο προφιλ που έχουν στο fb οταν με καλούν στο κινητό;

ευχαριστω

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

παιδες ποιο προγραμμα πλοηγησης εχετε?ποιο προτεινετε και που μπορουμε να το βρουμε??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

παιδες help γιατι κοντευω να τρελαθω, θα ξεχασω και τα λιγα πραγματα που ξερω.

Θελω να φορμαρω το κινητο της γυναικας μου (s2) και να γινει μαμα.

το κινητο δεν ειναι root και φοραει την 4.1.2 NEE.

Κανω:

1) επαναφορα εργαστασιακες ρυθμισεςι μεσα απο το κινητο

2) wipe data/factory reset με Volume Up + Home + Power

και το κινητο εχει ακομα μεσα ολα τα προσωπικα αρχεια της γυναικας μου (φωτο, mp3, docs και αλλα)

τι κανω, πως φορμαρετε.

TCe

παιδες help γιατι κοντευω να τρελαθω, θα ξεχασω και τα λιγα πραγματα που ξερω.

Θελω να φορμαρω το κινητο της γυναικας μου (s2) και να γινει μαμα.

το κινητο δεν ειναι root και φοραει την 4.1.2 NEE.

Κανω:

1) επαναφορα εργαστασιακες ρυθμισεςι μεσα απο το κινητο

2) wipe data/factory reset με Volume Up + Home + Power

και το κινητο εχει ακομα μεσα ολα τα προσωπικα αρχεια της γυναικας μου (φωτο, mp3, docs και αλλα)

τι κανω, πως φορμαρετε.

Εχεις κανει το πρωτο μερος μεχρι τωρα. Για να διαγραφουν και τα δεδομενα κανε διαγραφη χωρου αποθηκευσης απο ρυθμισεις-χωρος αποθηκευσης.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλησπέρα παιδιά!Αυτές τις μέρες το γέρο s2 μου έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα: προχθές,ανήμερα Χριστουγέννων είχα μετά από πολύ καιρό τρεις επαννεκινήσεις όπου στη τρίτη μου έβγαλε τη κάρτα κατεστραμένη..Με τα πολλά μπόρεσα μέσω pc να επαναφέρω τα δεδομένα μου κι όλα καλά(η κάρτα είναι lexar 32gb class 10 όπου βρίσκεται μέσα στο τηλέφωνο από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του μέχρι και σήμερα,σχεδόν 2,5 χρόνια δηλαδή).Πριν περίπου μισή ώρα πήγα να αναβαθμίσω το εργοστασιακό swype μέσω του aptoid(τι το'θελα ο χαζός???) και το τηλέφωνο κόλλησε..Του έκανα soft reset κι έκτοτε έχει πέσει σε boot loop,δείχνει το animation της samsung ξανά και ξανά..To άφησα χωρίς μπαταρία για κανα 10λεπτο τίποτα,έβγαλα τη κάρτα μπας και φταίει τίποτα,δοκίμασα να σβήσω cache και dalvik από recovery άλλα πάλι χωρίς αποτέλεσμα..Είμαι με 4.1.2 nordic από πέρυσι το φλεβάρη αν θυμάμαι καλά χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα..Μπορώ να κάνω κάτι για να ανοίξει ή αναγκαστικά φλασάρω official με odin??

Εdit: Παιδιά υπάρχει κάποιο λινκ για την XWLSW? Τόσο στα επίσημα firmwares όσο και στο sammobile τα links είναι νεκρά!

Edited by tzin1

Φλασαρεις επισημη με odin...οσο για το που θα την βρεις την ειχε παρει το ματι μου λιγες σελιδες ποιο πισω αλλα αμα υπαρχει δυνατοτητα κανε πμ να στην στειλω με μειλ.

Φλασαρεις επισημη με odin...οσο για το που θα την βρεις την ειχε παρει το ματι μου λιγες σελιδες ποιο πισω αλλα αμα υπαρχει δυνατοτητα κανε πμ να στην στειλω με μειλ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,δε τη βρήκα αλλά κατεβάζω τη τελευταία nordic (XWMS1) και βλέπουμε..

Καλησπέρα παιδιά!Αυτές τις μέρες το γέρο s2 μου έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα: προχθές,ανήμερα Χριστουγέννων είχα μετά από πολύ καιρό τρεις επαννεκινήσεις όπου στη τρίτη μου έβγαλε τη κάρτα κατεστραμένη..Με τα πολλά μπόρεσα μέσω pc να επαναφέρω τα δεδομένα μου κι όλα καλά(η κάρτα είναι lexar 32gb class 10 όπου βρίσκεται μέσα στο τηλέφωνο από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του μέχρι και σήμερα,σχεδόν 2,5 χρόνια δηλαδή).Πριν περίπου μισή ώρα πήγα να αναβαθμίσω το εργοστασιακό swype μέσω του aptoid(τι το'θελα ο χαζός???) και το τηλέφωνο κόλλησε..Του έκανα soft reset κι έκτοτε έχει πέσει σε boot loop,δείχνει το animation της samsung ξανά και ξανά..To άφησα χωρίς μπαταρία για κανα 10λεπτο τίποτα,έβγαλα τη κάρτα μπας και φταίει τίποτα,δοκίμασα να σβήσω cache και dalvik από recovery άλλα πάλι χωρίς αποτέλεσμα..Είμαι με 4.1.2 nordic από πέρυσι το φλεβάρη αν θυμάμαι καλά χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα..Μπορώ να κάνω κάτι για να ανοίξει ή αναγκαστικά φλασάρω official με odin??

Εdit: Παιδιά υπάρχει κάποιο λινκ για την XWLSW? Τόσο στα επίσημα firmwares όσο και στο sammobile τα links είναι νεκρά!

δοκίμασε να καθαρίσεις/κουνήσεις την "γλώσσα" που έχει μέσα την θύρα φόρτισης. Μήπως ακουμπάει στα τοιχώματα. Το ίδιο μου έκανε και εμένα και έτυχε να το κάνει όταν το πείραζα και εγώ

δοκίμασε να καθαρίσεις/κουνήσεις την "γλώσσα" που έχει μέσα την θύρα φόρτισης. Μήπως ακουμπάει στα τοιχώματα. Το ίδιο μου έκανε και εμένα και έτυχε να το κάνει όταν το πείραζα και εγώ

Φλάσαρα τελικά τη rom κι απ'ότι φαίνεται τελικά έφταιγε το ότι πήγα να αναβαθμίσω το εργοστασιακό swype που έχει προεγκατεστημένο το τηλέφωνο μιας κι όταν άνοιξε,το swype άρχισε τα απανωτά κρασαρίσματα μέχρι να κάνω απεγκατάσταση την αναβάθμιση..Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά!!

Ώρες ώρες συμβαίνουν πολλά και διάφορα ανεξήγητα στο android τελικά. Το σημερινό που έτυχε στο S2 μου είναι να τρελάνει κόσμο!

Σε στοκ ελληνική 4.1.2 λοιπόν (και root) αποφάσισα σήμερα να δοκιμάσω το Clash of Clans, περισσότερο από περιέργεια μετά από τόση διαφήμιση που έχει πέσει για δαύτο παρά από ενδιαφέρον για παιχνίδια τέτοιου είδους. Το εγκατέστησα, το δοκίμασα για λίγο και το έκλεισα για να περάσω τη μέρα με τους δικούς μου.

Απ'το μεσημέρι λοιπόν και μετά, ένεκα της πρωτοχρονιάς κιόλας έπεσαν αρκετά τηλεφωνήματα με φίλους και συγγενείς. Παρατήρησα λοιπόν ότι σε κάθε τερματισμό κλήσης εμφανιζόταν η μπάρα της έντασης του ήχου για 3-4 δευτερόλεπτα, έτσι ανεξήγητα! Μην τα πολυλογώ, μετά από τρελό ψάξιμο στο μενού, αφαίρεση θήκης για δοκιμή μήπως πατούσε από λάθος το πλήκτρο έντασης, επανεκκίνηση, αφαίρεση μπαταρίας και επανατοποθέτηση, ένα σχεδόν έτοιμο ποστ για το myphone ρωτώντας "τι κάνουμε τώρα εδώ;" ελπίζοντας ν'αποφύγω το factory reset.. ξαφνικά το μυαλό πήρε στροφές. Ρε λες;

Διαγραφή το Clash of Clans, τέλος η μπάρα έντασης μετά το κλείσιμο μιας κλήσης!

Είναι να τρελαίνεται κανείς, το ποστ το έκανα για να ξέρετε μήπως τύχει κάποια στιγμή σε κάποιον από εσάς. Για το παιχνίδι.. ποσώς!

Καλή χρονιά σε όλους! :)

Εχθες εκει που το κινητο μου δουλευε κανονικα απλα εσβησε και ξεκινησε boot loop επειτα απο πολλες φορες που αφαιρεσα την μπαταρια για να σταματησει το boot loop πλεον δεν αντιδραει καθολου οτιδιποτε κουμπι και να πατησω ακομη και στη φορτηση οταν το βαζω.Η μπαταρια ειναι imitation δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.Τι γινεται στι δυγκεκριμενη περιπτωση?

(Συγνωμη αν κανω λαθος post αλλα ειναι επειγον λογω το οτι ειμαι φανταρος και δεν εχω χρονο να το ψαξω το θεμα με τους κανονες)

Ευχαριστω.

Εχθες εκει που το κινητο μου δουλευε κανονικα απλα εσβησε και ξεκινησε boot loop επειτα απο πολλες φορες που αφαιρεσα την μπαταρια για να σταματησει το boot loop πλεον δεν αντιδραει καθολου οτιδιποτε κουμπι και να πατησω ακομη και στη φορτηση οταν το βαζω.Η μπαταρια ειναι imitation δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.Τι γινεται στι δυγκεκριμενη περιπτωση?

(Συγνωμη αν κανω λαθος post αλλα ειναι επειγον λογω το οτι ειμαι φανταρος και δεν εχω χρονο να το ψαξω το θεμα με τους κανονες)

Ευχαριστω.

Δεν λες τι ρομ εχεις.πιθανον να αδειασε η μπαταρία. Αν ανοίγει μεσω ρεκοβερυ κανε wipe data k επανεκινηση.χανεις ολα οσα εχεις στη μνημη τηλεφωνου.ειδαλως πας σε download mod και μεσω οντιν φλασαρεις ρομ οριτζιναλ.αν ομως δεν ανοίγει καθολου δοκιμασε αλλη μπαταρια και αν όχι τοτε σερβις.αυτα και ελπιζω να το σωσεις.

:ninja:

Ώρες ώρες συμβαίνουν πολλά και διάφορα ανεξήγητα στο android τελικά. Το σημερινό που έτυχε στο S2 μου είναι να τρελάνει κόσμο!

Σε στοκ ελληνική 4.1.2 λοιπόν (και root) αποφάσισα σήμερα να δοκιμάσω το Clash of Clans, περισσότερο από περιέργεια μετά από τόση διαφήμιση που έχει πέσει για δαύτο παρά από ενδιαφέρον για παιχνίδια τέτοιου είδους. Το εγκατέστησα, το δοκίμασα για λίγο και το έκλεισα για να περάσω τη μέρα με τους δικούς μου.

Απ'το μεσημέρι λοιπόν και μετά, ένεκα της πρωτοχρονιάς κιόλας έπεσαν αρκετά τηλεφωνήματα με φίλους και συγγενείς. Παρατήρησα λοιπόν ότι σε κάθε τερματισμό κλήσης εμφανιζόταν η μπάρα της έντασης του ήχου για 3-4 δευτερόλεπτα, έτσι ανεξήγητα! Μην τα πολυλογώ, μετά από τρελό ψάξιμο στο μενού, αφαίρεση θήκης για δοκιμή μήπως πατούσε από λάθος το πλήκτρο έντασης, επανεκκίνηση, αφαίρεση μπαταρίας και επανατοποθέτηση, ένα σχεδόν έτοιμο ποστ για το myphone ρωτώντας "τι κάνουμε τώρα εδώ;" ελπίζοντας ν'αποφύγω το factory reset.. ξαφνικά το μυαλό πήρε στροφές. Ρε λες;

Διαγραφή το Clash of Clans, τέλος η μπάρα έντασης μετά το κλείσιμο μιας κλήσης!

Είναι να τρελαίνεται κανείς, το ποστ το έκανα για να ξέρετε μήπως τύχει κάποια στιγμή σε κάποιον από εσάς. Για το παιχνίδι.. ποσώς!

Καλή χρονιά σε όλους! :)

Μάκη καλή χρονιά! Μάλλον δεν είναι γραφτό να παίξεις το παιχνίδι. Το πήρες αρχικά με κακό μάτι και σε τιμώρησε ο θεός του ανδροειδες! Εγώ που το παίζω κανα εξάμηνο το παιχνίδι δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Μάκη καλή χρονιά! Μάλλον δεν είναι γραφτό να παίξεις το παιχνίδι. Το πήρες αρχικά με κακό μάτι και σε τιμώρησε ο θεός του ανδροειδες! Εγώ που το παίζω κανα εξάμηνο το παιχνίδι δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Ίσως και να είναι έτσι τελικά, μπορεί βέβαια και να το δοκιμάσω ξανά στο μέλλον μιας και δεν πρόλαβα να το παίξω και πολύ (μόλις 10 λεπτά φαντασου) ώστε να μπορώ να το κρίνω σωστά, για να δούμε..

Καλή χρονιά και σε σένα φίλε!:)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους...

Το πολυαγαπημένο μου S2 αποφάσισε να μου τα χαλάσει χρονιάρες μέρες. Φοράει Slim Bean 4.2.2, κάτι πολύ περιστασιακά reboot κλπ τα θεωρούσα αμελητέα (πχ κάποιες φορές έκανε reboot με το που αφαιρούσα κάποια εφαρμογή).

Χτες λοιπόν, στο εντελώς άσχετο, εκεί που έψαχνα κάτι στο ίντερνετ και επειδή για λίγη ώρα μιλούσα και έσβησε η οθόνη, πάω να την ανοίξω, βλέπω έχει κλείσει το κινητό. Κάνω boot και κολλάει αιώνια στην animated flash screen της Slim Bean. Κάνω 2-3 reboot, βγάζω την μπαταρία κανά 5λεπτο, σε κάποια φάση με τα πολλά ανοίγει, βλέπω ο Apex σαν να έχει χάσει τις ρυθμίσεις του, χαμένα τα εικονίδια, σαν σε εργοστασιακή κατάσταση. Μετά από λίγο διαπιστώνω ότι δεν βλέπει την εξωτερική SD. Το αφήνω παρόλα αυτά κάποιες ώρες να δουλέψει έτσι, το βράδυ που επιστρέφω σπίτι είπα θα το κοιτάξω λίγο καλύτερα. Από τότε όμως, όσες φορές κι αν προσπάθησα να κάνω reboot, παραμένει στην flash screen της slim bean.

Η SD card δεν πρέπει να'ναι κατεστραμμένη (αν και δεν βρίσκω το ανταπτοράκι μου για να την συνδέσω στο PC απευθείας), γιατί μπήκα σε recovery mode και από εκεί την βλέπει κανονικά..

Τώρα το θέμα είναι αν μπορώ να μπω κάπως, να πάρω τίποτα αρχεία και (το ιδανικό θα ήταν αν μπορούσα) να μπω έστω και όπως μπήκα χτες να σώσω τίποτα από κάτι εφαρμογές με notes κλπ και το πολύ πολύ κάνω κανένα wipe μετά, να δοκιμάσω και καμιά άλλη ROM (CM ίσως; )

Ρε παιδιά υπάρχει κάπου ένα μενού που αφορά πως θα συνδέεται το USB (κάτι για Camera ή MTP ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι σίγουρα).

Εκεί τα αποεπέλεξα όλα και πλέον δεν βλέπει το κινητό ο υπολογιστής.

Που το βρίσκουμε το μενού;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ρε παιδιά υπάρχει κάπου ένα μενού που αφορά πως θα συνδέεται το USB (κάτι για Camera ή MTP ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι σίγουρα).

Ρυθμίσεις >αποθηκευτικός χώρος και πάτα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά .

Samsung galaxy s21+

Ρυθμίσεις >αποθηκευτικός χώρος και πάτα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά .

Ωραίος!!!

Σε ευχαριστώ.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Μάλλον το έχουν τα χριστούγεννα:lol:...Εμένα έφαγε σκάλωμα η συσκευή και μου έκανε κάτι κολλήματα...Στην αρχή νόμισα ότι έφταιγαν κάτι εφαρμογές που έπαιζε η ανιψιά μου αλλά ακόμη και που τις διέγραψα είχα θέμα. Έβαλα clean master τα ίδια. Διέγραψα και ότι άλλο είχα καινούργιο, επέστρεψα σε nova από apex, ως που κατέφυγα στην λύση του hard reset εν τέλη....Τώρα μου το ξανάκανε αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε ένα ημερολόγιο που ξανάβαλα.....Πήρε πόδι πάλι και ελπίζω να μην έχω θέμα πάλι....

περισσοτερες ρυθμισεις-ρυθμισεις usbsorry δεν ειδα την απαντηση του mixalhs

:ninja:

Καλησπέρα. Ξαφνικά στα μηνύματα στη μανισια εφαρμογή μου γράφει με μικρά ενώ μέχρι τώρα το είχα ρυθμίσει να γράφει με κεφάλαια. Το πρόβλημα με τα μικρά είναι με τη κωδικοποίηση και έτσι δεν εμφανίζεται σωστά στον παραλήπτη.

Θυμάται κανείς που είναι ακριβώς η ρύθμιση ;

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)