nabagos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Χμμ. Αυτό δεν το ήξερα. Όταν η εσωτερική μου μνήμη έφτασε στα 200mb και κάτι υπόλοιπο, δεν μου αφήνει να εγκαταστήσω εφαρμογές! Πίστευα ότι ποτέ δεν θα έχω πρόβλημα μνήμης αλλά λίγο ο διαχωρισμός μνήμης που κάνει το κινητό, λίγο τα τελευταία παιχνίδια που πέρασα, βγήκε το θέμα. Κι εγω το ιδιο θεμα ακριβως εχω... Καπου εδω στο φορουμ ομως μιλαει για "re-partition" χωρου αποθηκευσης. Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω ψαξει κ τοσο αλλα εχω την εντυπωση οτι γινεται να επανα-οργανωσεις τη μνημη του κινητου σε "διαμερισματα" οπως εσυ θελεις. Σα να λεμε partition στο σκληρο δισκο του Η/Υ. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Χμμ. Αυτό δεν το ήξερα. Όταν η εσωτερική μου μνήμη έφτασε στα 200mb και κάτι υπόλοιπο, δεν μου αφήνει να εγκαταστήσω εφαρμογές! Κι εγω το ιδιο θεμα ακριβως εχω... Καπου εδω στο φορουμ ομως μιλαει για "re-partition" χωρου αποθηκευσης. Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω ψαξει κ τοσο αλλα εχω την εντυπωση οτι γινεται να επανα-οργανωσεις τη μνημη του κινητου σε "διαμερισματα" οπως εσυ θελεις. Κάντε root, κάντε ένα ΕΧΤ4 partition με το MiniTool Partition Wizard Home Edition στην Micro SD και βάλτε Link2SD. FAQ εδώ. Εγώ στη 16άρα έχω partition 3 και κάτι GB και έχω πάντα 200-220 εφαρμογές. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλα ρε παιδιά, πόσες εφαρμογές έχετε; Εγώ έχω κάτι λιγότερο απο 300 και τις 110 πιο μεγάλες (όσες μεταφέρονται τουλάχιστον) τις έχω βάλει στην SD. Και έχω 430ΜΒ κενά (21%). Έκανα freeze και κάτι system apps και clear data (π.χ. το samsung keyboard έχει καμιά 70ρια ΜΒ) και γλίτωσα αρκετό χώρο. Και φυσικά uninstall updates σε οτι δεν χρειάζομαι (που έχει ήδη γίνει freeze) γιατί ακόμα και τα updates των system apps πάνε στο application partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλα ρε παιδιά, πόσες εφαρμογές έχετε; Εγώ έχω κάτι λιγότερο απο 300 και τις 110 πιο μεγάλες (όσες μεταφέρονται τουλάχιστον) τις έχω βάλει στην SD. Και έχω 430ΜΒ κενά (21%). Έκανα freeze και κάτι system apps και clear data (π.χ. το samsung keyboard έχει καμιά 70ρια ΜΒ) και γλίτωσα αρκετό χώρο. Και φυσικά uninstall updates σε οτι δεν χρειάζομαι (που έχει ήδη γίνει freeze) γιατί ακόμα και τα updates των system apps πάνε στο application partition. Ακριβώς αυτά έχω κάνει και γω εκτός από τις μεγάλες να τις περάσω στην μνήμη SD. Και γω δεν έχω πολλές. Καμιά 110 αλλά τελευταία πέρασα κάτι βαρβατα παιχνιδάκια. Απλά δεν ήξερα ότι στα 200mb έχει όριο. Με repartition δεν ασχολούμαι. Μια χαρά πάει το κινητό κι έτσι. Πέρασα τις εφαρμογές στην Sd και είναι μια χαρά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaprilia Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλησπερα, Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα υπαρχει καποια ρύθμιση που να τρεχει τις εφαρμογες στο παρασκήνιο διοτι ενώ ακουω μουσικη απο την εφαρμογή motify της cosmote μολις κλεισει η οθονη σταματάει και η εφαρμογή η οποία δεν εχει κάποια ρύθμιση για αναπαραγωγή στο παρασκήνιο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση απο vodafe....περασαν χροοονια....και παει σερνοντας και κανει και κατι περιεργα στην οθονη του πληκτρολογιου με τα νουμερα για να παρεις τηλεφων....εσεις ποια εκδοση ρομ εχετε; ευχαριστω...μαλλον γερασε και θελει....αντικαταστατη χιχιχι Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση απο vodafe....περασαν χροοονια....και παει σερνοντας και κανει και κατι περιεργα στην οθονη του πληκτρολογιου με τα νουμερα για να παρεις τηλεφων....εσεις ποια εκδοση ρομ εχετε; ευχαριστω...μαλλον γερασε και θελει....αντικαταστατη χιχιχι Κάνε wipe data και cache από recovery mode. Εγώ το έχω ρουταρισμένο με 4.1.2 I9100XWMS1 NEE. Edited November 6, 2013 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση απο vodafe....περασαν χροοονια....και παει σερνοντας και κανει και κατι περιεργα στην οθονη του πληκτρολογιου με τα νουμερα για να παρεις τηλεφων....εσεις ποια εκδοση ρομ εχετε; ευχαριστω...μαλλον γερασε και θελει....αντικαταστατη χιχιχι Wipes θέλει... Τίποτα παραπάνω :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaluga Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα, όσες φορές αναβάθμιζα το κινητό μου στο παρελθον ακολούθησα τις οδηγίες σας για τη διαδικασία μέσω odin και όλα πήγαν καλά. Τώρα έχω την stock nordic LSS και θέλω να την MS1. Αυτή τη φορά λέω να το κάνω μέσω Kies ή ΟΤΑ (για να μην το ξαναστήνω από την αρχή). Θα χρειαστεί κάποιο factory reset όπως με την αναβάθμιση μέσω odin)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα, όσες φορές αναβάθμιζα το κινητό μου στο παρελθον ακολούθησα τις οδηγίες σας για τη διαδικασία μέσω odin και όλα πήγαν καλά. Τώρα έχω την stock nordic LSS και θέλω να την MS1. Αυτή τη φορά λέω να το κάνω μέσω Kies ή ΟΤΑ (για να μην το ξαναστήνω από την αρχή). Θα χρειαστεί κάποιο factory reset όπως με την αναβάθμιση μέσω odin)? Άνευ απροόπτου ούτε με το odin θα χρειαστεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα. Ερώτηση. Έχω μονίμως ενεργοποιημενη την εξοικονόμηση ενέργειας. Όταν παίζω παιχνίδια μήπως με αυτό τον τρόπο καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία γιατί ο επεξεργαστής ζορίζεται περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπέρα. Ερώτηση. Έχω μονίμως ενεργοποιημενη την εξοικονόμηση ενέργειας. Όταν παίζω παιχνίδια μήπως με αυτό τον τρόπο καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία γιατί ο επεξεργαστής ζορίζεται περισσότερο; Καλη ερωτηση.. λογικα μειωνεται η ταση τροφοδοσιας του στην εξοικονομηση ενεργειας οποτε κ δεν τρωει περισσοτερη ενεργεια!! Αλλά... δεν κατανοω περισσοτερες λεπτομερειες επανω σ αυτο το θεμα. Μια δοκιμη θα σε πεισει ομως να δουλεψεις το ιδιο παιχνιδι και με και χωρις εξοικ.ενεργ. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπέρα. Ερώτηση. Έχω μονίμως ενεργοποιημενη την εξοικονόμηση ενέργειας. Όταν παίζω παιχνίδια μήπως με αυτό τον τρόπο καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία γιατί ο επεξεργαστής ζορίζεται περισσότερο; Εντελώς θεωρητικά (γιατί η κάθε cpu είναι διαφορετική και οι συχνότητες που επιλέγει ο κατασκευαστής εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες) όταν κατεβάζεις τη συχνότητα (η εξοικονόμηση βάζει μέγιστο το 1Ghz) και την τάση έχεις εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά απο την άλλη κάνεις περισσότερη ώρα να ολοκληρώσεις κάποιον υπολογισμό άρα η cpu μένει απασχολημένη (και καταναλώνει ενέργεια) για περισσότερο χρόνο. Η κατανάλωση όμως δεν είναι γραμμική σε σχέση με την τάση, έτσι συνήθως το πιο αποδοτικό σημείο συχνότητας/τάσης είναι χαμηλότερα απο τη μέγιστη συχνότητα που δίνει ο κατασκευαστής. Έτσι με τη λειτουργία εξοικονόμησης (1 Ghz, χαμηλότερη τάση) έχεις τελικά πραγματική εξοικονόμηση παρόλο που η cpu μένει απασχολημένη για περισσότερο χρόνο. Πιστεύω όμως οτι το βασικό που κάνει η εξοικονόμηση είναι οτι σου μειώνει την ένταση του backlight. Αυτό είναι που συνήθως τρώει το μεγαλύτερο μερος της μπαταρίας και βάζοντας το στο minimum έχεις πολυ μεγαλύτερη εξοικονόμηση απο οτι απο τη cpu. Αν θες να το ψάξεις περισσότερο βάλε το tegrak overclock που σου επιτρέπει να κάνεις undervolt τη cpu και (αν είσαι τυχερός και δουλεύει με χαμηλότερη τάση) να έχεις επιπλέον εξοικονόμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimilady Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γεια σας! Εδώ και περίπου 2 μέρες, όταν καλώ ή με καλούνε στο Galaxy SII μου υπάρχει μικροφωνισμός (ακούγετε η ομιλία διπλή)... Το τσέκαρα ότι το κάνει και σε κλήσεις σε σταθερά και σε κλήσεις σε κινητά. Είναι από μένα το πρόβλημα... Υπάρχει περίπτωση να μη φταίει η συσκευή και να έχει πρόβλημα η Wind ή είναι καθαρά θέμα της συσκευής??? Ευχαριστώ πολύ! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Αν έχεις θήκη δοκίμασε να κάνεις κλήση χωρίς την θήκη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 δοκιμασε να κλεισεις τo cancelnoise. τηλεφωνο>ρυθμισεις κλησεων>επιπλεον ρυθμισεις>και ξετικαρε το μειωση θορυβου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μετα την αναβαθμιση που πηραμε το καλοκαιρι εννοω την 4.1.2 την ελληνικη οταν στελνουμε μηνυματα με πληκτρολογιο samsung και γραφουμε ελληνικα γραφει μονο κεφαλαια και δεν γυρναει στα μικρα, ενω αμα βαλουμε πληκτρολογιο swype γυριζει μεν σε μικρα αλλα φευγουν κεφαλαια.τι παιζει;; εχει καμμια ρυθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ειχα να χρησιμοποιησω το gps στο s2 πολυ καιρο και το χρειαστηκα χτες , ενεργοποιησα το gps και δεν μου δουλευε δεν μπορουσε να με βρει, τι μπορει να φταιει ετσι ξαφνικα, υπαρχει κατι να κοιταξω? Πριν κανα 4μηνο το ειχα χρησιμοποιησει μου δουλευε κανονικα. Ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ειχα να χρησιμοποιησω το gps στο s2 πολυ καιρο και το χρειαστηκα χτες , ενεργοποιησα το gps και δεν μου δουλευε δεν μπορουσε να με βρει, τι μπορει να φταιει ετσι ξαφνικα, υπαρχει κατι να κοιταξω? Πριν κανα 4μηνο το ειχα χρησιμοποιησει μου δουλευε κανονικα. Ευχαριστω Μάλλον το χρησιμοποιείς με κλειστά τα δεδομένα. Άνοιξε τα και περίμενε να κλειδώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μάλλον το χρησιμοποιείς με κλειστά τα δεδομένα. Άνοιξε τα και περίμενε να κλειδώσει. Δεδομενα, δηλαδη το internet ανοικτο? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Δεδομενα, δηλαδη το internet ανοικτο? Ναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μετα την αναβαθμιση που πηραμε το καλοκαιρι εννοω την 4.1.2 την ελληνικη οταν στελνουμε μηνυματα με πληκτρολογιο samsung και γραφουμε ελληνικα γραφει μονο κεφαλαια και δεν γυρναει στα μικρα, ενω αμα βαλουμε πληκτρολογιο swype γυριζει μεν σε μικρα αλλα φευγουν κεφαλαια.τι παιζει;; εχει καμμια ρυθμιση;; κοίτα πως έχει το πράγμα, μετά απο πολλές δοκιμές σε ρομ με android από 4,1,2 και 4,3 και πάρα πάρα πολλά πληκτρολόγια. εφόσον είσαι σε 4.1.2 μπορείς να στείλεις sms με 160 χαρακτήρες είτε με πληκτρολόγιο της samsung (είτε το stock είτε αν βάλεις αυτό του gs4) είτε με το πληκτρολόγιο της google. με πληκτρολόγια άλλα όπως swype & swiftkey (δοκιμασμένα) μπορείς να στείλεις μήνυμα εώς 60 χαρακτήρες. στην 4,3 μπορείς να στείλεις sms με 160 χαρακτήρες με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο. φυσικά αυτά πάνε περίπατο αν χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή για sms όπως go sms pro. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημερα σε ολους τους φίλους.. Εχω ενα προβληματακι με το S2. Συγκεκριμενα με την μουσικη.Ενω οταν βαζω το οποιοδηποτε τραγουδι να ακουστει απο τα μεγαφωνα,αυτο ακουγεται σωστα,το ιδιο δεν συμβαινει με τα ακουστικα. Τα τραγουδια ακουγονται....σαν καραοκε!!!!δηλ.ανω η μουσικη ακουγεται σχετικα καλα,η φωνη του εκαστοτε τραγουδιστη ακουγεται απο τον..πατο της κολασης!!!! Το πρωτο πραγμα που τσεκαρα ηταν τα ακουστικα.Τα δοκιμασα σε αλλο τηλ.ολα οκ,δοκιμασα αλλα ακουστικα στο δικο μου τηλ....το ιδιο πραγμα.Μετα δοκιμασα τις ρυθμισεις του media player..τιποτα ....κατεβασα καμια δεκαρια άλλους,το ιδιο προβλημα σε ολους.....καμια προταση; το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο δεν εχω παραπονο σε ολα του ειναι ενταξει. Εχω την τελευταια 4 .1.2 και ειναι ρουταρισμενο.Να εχω απενεργοποιησει κατι με το titanium και να μην το ξερω....κουφο.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ναι . Δεδομενα, δηλαδη το internet ανοικτο? Ναι αλλα πριν μου κλειδωνε χωρις Internet το gps Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ναι αλλα πριν μου κλειδωνε χωρις Internet το gps Ναι, αλλά πριν μήνες. Για να ανανεώσεις τα αρχεία που χρειάζονται, χωρίς ίντερνετ, θα έπρεπε να κάτσεις κανένα τέταρτο σε ανοιχτό χώρο. Βάζεις δεδομένα, κατεβάζει κάτι ελάχιστα kilobytes και δε ταλαιπωρείσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts