Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλώς από δώ και πέρα μόνο Nexus

Μια διόρθωση, από δω και πέρα μόνο open source

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις γιατι ενω εχω mb στο κινητο, πιανω H και H+ αλλα συνεχεια δεν μου ανοιγει τις σελιδες η πολλες φορες τις ανοιγει αλλα πολυ χαλια και σπανια τυχαινει να ανοιγουν κανονικα? Καποιες φορες θελει να κλεισω και να ανοιξω τα data και παει λεγοντας...εχω την xwlsw και ακριβως τα ιδια εκανε και με την xwlss. Μηπως φταιει το modem του η επειδη εχω καποιες εφαρμογες disable? Τελος να πω πως εχω flash player απο ics περασμενο.

Το ότι έχεις κάνει εφαρμογές disable δεν παίζει ρόλο. Το modem ίσως φταίει. Εγώ με Vodafone και XXMS2 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το σήμα πάντα στα ύψη και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα ούτε σε stock LSS ούτε σε custom ROM. Ίσως την ώρα που πας να ανοίξεις τις σελίδες να πέφτει και να αυξάνεται αστραπιαία το σήμα και να έχεις αυτό το πρόβλημα ή να γίνεται πάλι γρήγορα η εναλλαγή από H+/H σε κάτι υποδεέστερο όπως 3G, ΕDGE ή GPRS.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Απλώς από δώ και πέρα μόνο Nexus

Μια διόρθωση, από δω και πέρα μόνο open source

Επίσης παιζει και η λύση του iphone που εχει ακομα μεγαλυτερο timeframe αναβαθμισεων... :p

Sony logo.gif

Το ότι έχεις κάνει εφαρμογές disable δεν παίζει ρόλο. Το modem ίσως φταίει. Εγώ με Vodafone και XXMS2 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το σήμα πάντα στα ύψη και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα ούτε σε stock LSS ούτε σε custom ROM. Ίσως την ώρα που πας να ανοίξεις τις σελίδες να πέφτει και να αυξάνεται αστραπιαία το σήμα και να έχεις αυτό το πρόβλημα ή να γίνεται πάλι γρήγορα η εναλλαγή από H+/H σε κάτι υποδεέστερο όπως 3G, ΕDGE ή GPRS.

Το εχω δοκιμασει και σε μη αυτοματο το σημα, δλδ να ψαχνει/ειναι συνεχεια 3G-H-H+ αλλα και παλι τα ιδια κανει. Εχω κοσμοτε αν λεει κατι. Αλλα κατι μου λεει πως δεν παει καλα...πριν αρκετο διαστημα δεν εκανε τετοια...απο τοτε που ειχαν βγει lsd,lsn κτλ.

Ερώτηση,

όταν είσαι στις επαφές,ανάλογα πως θα σύρεις το δαχτυλό σου ''δεξιά'', θα προχωρήσει σε κλήση ,''αριστερά'' σε μήνυμα.

Ξέρει κανείς πως βγαίνει?

Ερώτηση,

όταν είσαι στις επαφές,ανάλογα πως θα σύρεις το δαχτυλό σου ''δεξιά'', θα προχωρήσει σε κλήση ,''αριστερά'' σε μήνυμα.

Ξέρει κανείς πως βγαίνει?

Δε βγαίνει. Μόνο αν αλλάξεις dialer. Αυτό βέβαια είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Touchwiz.

spacer.png

Επίσης παιζει και η λύση του iphone που εχει ακομα μεγαλυτερο timeframe αναβαθμισεων... :p

...και δεν χαλαει ποτε γιατι δουλευει με μαγεια... :oops::offtopic::offtopic::offtopic: :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λετε να επαθε τιποτα η συσκευη?

Η cosmote έχει ένα θέμα γενικότερα. Πήγαινε στο παρακάτω λινκ, και πέρασε τις ρυθμίσεις και χειροκίνητα.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_windowLabel=serviceInstructions_1_1&serviceInstructions_1_1_actionOverride=%2Fportlets%2FserviceInstructions%2FgetInfo&_pageLabel=T58

Έχω ένα θέμα από την πρώτη στιγμή που πήρα το κινητό και σε όλες τις εκδόσεις λογισμικών που το δοκίμασα το κάνει. Όταν το κάνω επανεκκίνηση χάνεις τις ρυθμίσεις των defaults εφαρμογών για κάποιες κινήσεις.

Πχ όταν πάω να πάρω τηλ με ρωτάει από το κινητό ή το Skype. Επιλέγω πάντα από το κινητό. Αν το κάνω επανεκκίνηση θα μου ρωτήσει το ίδιο πράγμα μετά. Αυτό το κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Κινήσεων (μηνύματα. Άνοιγμα φώτος. Αρχείο βίντεο. Άνοιγμα λινκ. )

Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο S2 μου και θέλω να ρωτήσω τι έγινε το μενου " call" μέσα από τα settings . Θέλω να κάνω προώθηση κλήσεων και δεν το βρίσκω .

Ευχαριστώ

London for ever

Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο S2 μου και θέλω να ρωτήσω τι έγινε το μενου " call" μέσα από τα settings . Θέλω να κάνω προώθηση κλήσεων και δεν το βρίσκω .

Ευχαριστώ

Μπες μεσα στο call και πατα επιλογες κ μετα ρυθμισεις. Και μετα θα βρεις αυτο που θες. Ελπιζω να καταλαβα σωστα τι θελεις

Μπες μεσα στο call και πατα επιλογες κ μετα ρυθμισεις. Και μετα θα βρεις αυτο που θες. Ελπιζω να καταλαβα σωστα τι θελεις

Το βρήκα τελικά. Ήταν στις ρυθμίσεις του phone. Απλά με την αναβάθμιση χαθηκε από το μενού settings. Χίλια ευχαριστώ

London for ever

Καλησπερα. Εκανα μια χαζομαρα,την ωρα που πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω odin,ειχα την εντυπωση οτι κολλησε το κντ κ ετσι το εβγαλα απο τον υπολογιστη με αποτελεσμα να διακοπει η διαδικαδια. Κ απο εκεινη την ωρα το κντ δεν ανοιγει καθολου ουτε μπαινει σε download μορφη με τον γνωστο τροπο!! Τι εκανα?? τι μπορω να κανω τωρα??

Καλησπερα. Εκανα μια χαζομαρα,την ωρα που πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω odin,ειχα την εντυπωση οτι κολλησε το κντ κ ετσι το εβγαλα απο τον υπολογιστη με αποτελεσμα να διακοπει η διαδικαδια. Κ απο εκεινη την ωρα το κντ δεν ανοιγει καθολου ουτε μπαινει σε download μορφη με τον γνωστο τροπο!! Τι εκανα?? τι μπορω να κανω τωρα??

• Σίγουρα δοκίμασες Bootloader mode με Volume Down + Home + Power;
  • Δοκίμασε να το φορτίσεις να δεις αν φορτίζει;
  • Δοκίμασε να έχεις πατημένο για καμιά 10αριά δευτερόλεπτα το Power Button;
  • Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την μπαταρία;
  • Δοκίμασε με άλλη μπαταρία;
  • Δοκίμασε να το συνδέσεις στον υπολογιστή ξανά;
  • Δοκίμασε να του βάλεις USB Jig αν έχεις που το ανοίγει κατευθείαν σε Bootloader mode.

Αν δεν ανοίξει, πήγαινέ το service και πες ότι έκανε διακοπή ρεύματος την ώρα που έκανες update μέσω Kies.

Edited by Sol_Ballads

spacer.png

• Σίγουρα δοκίμασες Bootloader mode με Volume Down + Home + Power;
  • Δοκίμασε να το φορτίσεις να δεις αν φορτίζει;
  • Δοκίμασε να έχεις πατημένο για καμιά 10αριά δευτερόλεπτα το Power Button;
  • Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την μπαταρία;
  • Δοκίμασε με άλλη μπαταρία;
  • Δοκίμασε να το συνδέσεις στον υπολογιστή ξανά;
  • Δοκίμασε να του βάλεις USB Jig αν έχεις που το ανοίγει κατευθείαν σε Bootloader mode.

Αν δεν ανοίξει, πήγαινέ το service και πες ότι έκανε διακοπή ρεύματος την ώρα που έκανες update μέσω Kies.

Ναι αυτο εκανα, vol down +power button + το κεντρικο κουμπι. Δοκιμασα να βγαλω κ να ξανα βαλω την μπαταρια αλλα δεν. Δοκιμασα να το ξαναβαλω στον υπολογιστη αλλα επισης δεν. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ ζεστο το κντ παρολο που δεν ειναι ανοιχτο....!

Edited by Sol_Ballads

Ναι αυτο εκανα, vol down +power button + το κεντρικο κουμπι. Δοκιμασα να βγαλω κ να ξανα βαλω την μπαταρια αλλα δεν. Δοκιμασα να το ξαναβαλω στον υπολογιστη αλλα επισης δεν. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ ζεστο το κντ παρολο που δεν ειναι ανοιχτο....!

βγαλε αμεσα την μπαταρια και αστο για λιγο,και ξαναπροσπαθησε.αν παλι ανεβασει θερμοκρασια τοτε σερβις.

Edited by Sol_Ballads
:ninja:

Αν το βάλεις να φορτίσει δεν ανοίγει η οθόνη να βγάλει την εικόνα με τη μεγάλη μπαταρία;

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ ζεστο το κντ παρολο που δεν ειναι ανοιχτο....!

Βγάλε το καπάκι και την μπαταρία και βάλτα στο ψυγείο για κάνα μισάωρο και ξαναπροσπάθησε. :p

spacer.png

Αν το βάλεις να φορτίσει δεν ανοίγει η οθόνη να βγάλει την εικόνα με τη μεγάλη μπαταρία;

Βγάλε το καπάκι και την μπαταρία και βάλτα στο ψυγείο για κάνα μισάωρο και ξαναπροσπάθησε. :p

Η μπαταρια του ουτως η αλλως το ψιλο ειχε πει το ποιημα εδω κ καιρο γιατι ειχε παρει νερα κ ειναι λιγακι φουσκωμενη...λετε να τα εφτυσε τελειως? δευτερα θα παρω μπαταρια,την ειχα παραγγειλει απο το νετ. Παιζει δλδ να ειναι η μπαταρια το προβλημα? υπαρχει περιπτωση να ¨εκαψα¨ το κντ??

Edited by Sol_Ballads

Η μπαταρια του ουτως η αλλως το ψιλο ειχε πει το ποιημα εδω κ καιρο γιατι ειχε παρει νερα κ ειναι λιγακι φουσκωμενη...λετε να τα εφτυσε τελειως? δευτερα θα παρω μπαταρια,την ειχα παραγγειλει απο το νετ. Παιζει δλδ να ειναι η μπαταρια το προβλημα? υπαρχει περιπτωση να ¨εκαψα¨ το κντ??

θα ελεγα οτι αδειασε η μπατασια σου,αλλα για να ζεσταινεται μαλλον οχι.κανε παλι μια προσπαθεια και αν δεν,τοτε ισως να πειραχτηκε η πλακετα.

Edited by Sol_Ballads

θα ελεγα οτι αδειασε η μπατασια σου,αλλα για να ζεσταινεται μαλλον οχι.κανε παλι μια προσπαθεια και αν δεν,τοτε ισως να πειραχτηκε η πλακετα.

Πλακετα??? κ αυτο τι εστι σε € ;;

Λοιπον,μολις βαζω το κντ στον φορτιστη,τοτε αρχιζει να καιει,και δεν καιει στο σημειο που ειναι η μπαταρια,αλλα εκει που ειναι η καμερα,ψηλα δλδ κ οχι χαμηλα. Αυτο τι μπορει να ειναι? κ φυσικα δεν ανοιγει...Μπαταρια λετε?

Edited by Sol_Ballads

Πλακετα??? κ αυτο τι εστι σε € ;;

Λοιπον,μολις βαζω το κντ στον φορτιστη,τοτε αρχιζει να καιει,και δεν καιει στο σημειο που ειναι η μπαταρια,αλλα εκει που ειναι η καμερα,ψηλα δλδ κ οχι χαμηλα. Αυτο τι μπορει να ειναι? κ φυσικα δεν ανοιγει...Μπαταρια λετε?

μαλλον πλακετα.κατι σαν την μαδερμπορντ στο pc.αν εχεις εγγυηση πηγαινε στο σερβις πες οτι οταν το φορτιζες εσβησε και ανεβασε θερμοκρασια,χωρις να ανοιξει παλι.μην πεις για οντιν κλπ.140-170ευρο νομιζω.

Edited by Sol_Ballads

Πριν κατι μηνες ειχε πεσει σε νερο...παιζει να ηταν τυχαιο το οτι ενω πηγα να κανω αναβαθμιση εκλεισε; Μηπως ηρθε η "ωρα" του να πεθανει..;

Πριν κατι μηνες ειχε πεσει σε νερο...παιζει να ηταν τυχαιο το οτι ενω πηγα να κανω αναβαθμιση εκλεισε; Μηπως ηρθε η "ωρα" του να πεθανει..;

Τη διαθήκη του την έγραψε σίγουρα πάντως..:p

Πολλά "κακά" μαζεμένα βλέπω και με το λάθος σου εμφανίστηκαν όλα μαζί.. αν θα μπορούσες να δοκιμάσεις με μια άλλη μπαταρία μήπως και..

Πρέπει να κάνεις root, να κάνεις ένα partition στην MicroSD σου, κατά προτίμηση EXT4 και να εγκαταστήσεις το Link2SD. Εγώ ας πούμε που έχω κοντά 300 εφαρμογές έχω στην 16άρα MicroSD μου ένα partition EXT4 3GB. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Αυτο μπορουμε να το κανουμε και σε αλλες συσκευες η μονο στο s2?

Θελω να το κανω σε ενα sony neo v.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)