Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την τελευταια nordic 4.1.2 nee ειμαι.

Δηλαδη λες οτι το titanium τα προκαλει ολα μα το θεμα ειναι ρε φιλε οτι και τις δυο φορες δεν το ετρεξα καν το titanium οποτε απο που και ως που που να κολλησει και να κανει επανεκινηση το κινητο απο μονο του?

Παιζει αν ανεβαζει πολυ μεγαλη θερμοκρασια να ξεκιναει παλι απο μονο του? Αν και εγω πιστευω αν ανεβασει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες κλεινει και δεν ανοιγει αν δεν κρυωσει κατι σαν αυτο που κανουν οι επεξεργαστες των υπολογιστων.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν με κατάλαβες. Καταρχάς αποκλείω το θέμα της θερμοκρασίας, καθώς όπως λες κι εσύ, ναι μεν ζεσταίνεται, που είναι λογικό μετά από κάποια ώρα χρήσης, αλλά δε βράζει κιόλας.

Σχετικά με τα κολλήματα, δεν εννοώ ότι φταίει το titanium, αλλά το root του philz, αν έχεις κάνει root με αυτό τον τρόπο. Φυσικά κι αυτό δεν είναι σίγουρο, απλά μου το είχε κάνει κι εμένα παλιότερα, και είχα καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα.

Νομιζω αυτο "PhilZ-cwm6-XWLSS-OXX-5.00.4-signed" το ρουτ εχω κανει.

Εχεις να προτεινεις κανενα καλυτερο και αν ναι πως ακριβως βγαζω αυτο το ρουτ και περναω αυτο που λες εσυ ΧΩΡΙΣ να χασω κατι απο το κινητο κ.τ.λ.

Δηλαδη παιζει να προκαλει το ολο σκλαωμα κ.τ.λ. το ρουτ?

Δηλαδη αν δεν το ειχα κανει ρουτ πιστευεις οτι δεν θα ειχα θεμα?

Αυτο μου ειχε προτεινει να βαλω ο makis206 και αυτο εκανα.

Δεν μου ειχε πει κατι για κολληματα κ.τ.λ. ομως αν μου ειχε πει δεν θα το εβαζα....

Και το κινητο μου ζεσταινετε ακομα και σκρολαρισμα στο μενου να κανω ΧΩΡΙΣ να τρεξω κανενα μα κανενα προγραμμα.

Οποτε....

Edited by fits13

Για την lss έχει βγει νεότερη έκδοση, κατέβασε το zip και φλάσαρέ το μέσω recovery. Κάποιο άλλο τρόπο δεν γνωρίζω για root, καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο thread, αλλά είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται αυτό, γιατί μου έκανε που και που ακριβώς το ίδιο παλιότερα, και ξεκίνησε απ'όταν έγινα root μέσω του philz. Επίσης, δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για την εφαρμογή superuser, σε σχέση με τη superSU,η οποία είναι άψογη.

Για τη θερμοκρασία, ίσως έχει σχέση με την αλλαγή πλακέτας. Για το root, δεν ευθύνεται ο Μάκης φυσικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πρότεινε κάτι που θα δημιουργούσε κολλήματα στο κινητό σου, απλά μπορεί να έτυχε σε εσένα να μην κάθεται καλά, όπως και σε εμένα παλιότερα.

Edited by stefan_city

Μα δεν εχω την lss φιλε μου σου ειπα εξ' αρχης οτι εχω την nordic 4.1.2 nee το lss που κολλαει?

Εκτος αν εννοεις τον αριθμο κατασκευης που λεει στο κινητο και πραγματικα τελειωνει σε lss.

Κανω ρουτ πανω απο αυτο που ηδη εχω ή πρεπει να βγαλω αυτο και να περασω αλλο ρουτ?

Μαλλον θα το γυρισω στην χαλια 4.0.3 αφου λογικα την δευτερα θα το παω πισω στην samsung hellas για το θεμα ζεστεματος και πρεπει να εχω την μαμα.

Γυρναω το csc σε eur και του περναω την XWLP7.

Και με βλεπω να το πουλαω και να παιρνω το s4 mini γιατι τα εχω παρει ποια ολο προβληματα ειναι...

Ας ελπισουμε το νεο s4 mini να ειναι ποιο σταθερο μιας και ερχεται εξ' αρχης με την 4.2.2

Edited by fits13

Μα δεν εχω την lss φιλε μου σου ειπα εξ' αρχης οτι εχω την nordic 4.1.2 nee το lss που κολλαει?

Εκτος αν εννοεις τον αριθμο κατασκευης που λεει στο κινητο και πραγματικα τελειωνει σε lss.

Κανω ρουτ πανω απο αυτο που ηδη εχω ή πρεπει να βγαλω αυτο και να περασω αλλο ρουτ?

Αυτό εννοώ. Κατέβασε την τελευταία έκδοση που έχει βγάλει για την lss, και πέρασέ τη πάνω από την υπάρχουσα. Παράλληλα, διάβασε και τα μηνύματα στο thread του philz στο xda, μήπως έχει αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα, αναζήτησε άλλη μέθοδο root, για να δεις αν όντως ευθύνεται αυτό.

Τωρα που θα το γυρισω στην μαμα 4.0.3 αν οταν τελειωσω δειξει την παρακατω εικονα στο samsung kies

http://s21.postimg.org/5ksxdld4n/Firmware_poy_eixe_arxika_to_kinito_moy.png

που εδειχνε και πριν περασω την nordic 4.1.2 τοτε ολα καλα ετσι δεν ειναι?

Edited by fits13

Τωρα που θα το γυρισω στην μαμα 4.0.3 αν οταν τελειωσω δειξει την παρακατω εικονα στο samsung kies

http://s21.postimg.org/5ksxdld4n/Firmware_poy_eixe_arxika_to_kinito_moy.png

που εδειχνε και πριν περασω την nordiv 4.1.2 τοτε ολα καλα ετσι δεν ειναι?

Έτσι είναι.

Παίξε εκεί με τις άλλες επιλογές σε αυτή τη ρύθμιση και δοκίμασέ το. Αλλιώς κατέβασε GO SMS ή Hancent SMS.

Τις έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ πάντως.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να γράφεις πεζά ελληνικά με 160 χαρακτήρες και όχι μόνο 70; Δοκίμασα το go sms pro αλλά και αυτό 70 επιτρέπει.

Ελληνικά πεζά και 160 δε γίνεται ό,τι κι αν προσπαθήσεις. Μόνο με κεφαλαία μπορείς να γράψεις 160 χαρακτήρες ακόμη και με την stock εφαρμογή.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Έχετε καταφέρει να κατεβάσετε torrents στο κινητό; Δοκίμασα και με μtorrent και με tTorrent αλλά τίποτα. Σε private trackers πάντα. Σε άλλους δν δοκίμασα όπως δεν δοκίμασα και άλλες εφαρμογές γιατί απογοητεύτηκα.
Shit Happens!!!

Έχετε καταφέρει να κατεβάσετε torrents στο κινητό; Δοκίμασα και με μtorrent και με tTorrent αλλά τίποτα. Σε private trackers πάντα. Σε άλλους δν δοκίμασα όπως δεν δοκίμασα και άλλες εφαρμογές γιατί απογοητεύτηκα.

Κατεβάζω σχεδόν κάθε μέρα με BitTorrent από public trackers.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Τις έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ πάντως.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να γράφεις πεζά ελληνικά με 160 χαρακτήρες και όχι μόνο 70; Δοκίμασα το go sms pro αλλά και αυτό 70 επιτρέπει.

Για να το πας σε 160 πηγαινε SMS-αριστερο κουμπι- ρυθμίσεις-εισαγωγη λειτουργιας- Αλφαβητο GSM ( τωρα πρεπει να εχεις το Unicode).

Για πεζα πηγαινε να γραψεις ενα SMS και στο πληκτρολογιο πατα και κρατα πατημενο το εικονιδιο με το γραναζι(των ρυθμίσεων) επελεξε το swype και μετα θα γραφεις και Μικρα ελληνικα και 160 χαρ., εγω τουλαχιστον ετσι το εκανα και γραφει.

Για να το πας σε 160 πηγαινε SMS-αριστερο κουμπι- ρυθμίσεις-εισαγωγη λειτουργιας- Αλφαβητο GSM ( τωρα πρεπει να εχεις το Unicode).

Για πεζα πηγαινε να γραψεις ενα SMS και στο πληκτρολογιο πατα και κρατα πατημενο το εικονιδιο με το γραναζι(των ρυθμίσεων) επελεξε το swype και μετα θα γραφεις και Μικρα ελληνικα και 160 χαρ., εγω τουλαχιστον ετσι το εκανα και γραφει.

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά το Swype δεν το βρίσκω. Έχω jelly bean αν παίζει κάποιο ρόλο.

Edited by gre

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά το Swype δεν το βρίσκω. Έχω jelly bean αν παίζει κάποιο ρόλο.

Εγω εχω την 4.0.3 ακομα,περιμενω την jelly bean. δεν ξερω αν εχει διαφορετικες ρυθμησεις,σιγουρα καπου θα το εχει,νομιζω μπορεις να το κατεβασεις κιολας απο το μαρκετ. το πηγες στους 160 χαρακτηρες?

Εγω εχω την 4.0.3 ακομα,περιμενω την jelly bean. δεν ξερω αν εχει διαφορετικες ρυθμησεις,σιγουρα καπου θα το εχει,νομιζω μπορεις να το κατεβασεις κιολας απο το μαρκετ. το πηγες στους 160 χαρακτηρες?

Στους 160 ήταν έτσι κι αλλιώς από μόνο του. Απλά εγώ γράφω με μικρά και πέφτει στους 70 χαρακτήρες.

Στους 160 ήταν έτσι κι αλλιώς από μόνο του. Απλά εγώ γράφω με μικρά και πέφτει στους 70 χαρακτήρες.

βαλε go sms και ενεργοποίησε το greek support

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

παιδια καλησπερα ,εχω ενα προβλημα με τοηχειο,εκειπο ειναι μια χαρα καπου καπου μπερδευει καιμια επανεκινηση φτιαχνει,σε τι λετε να οφειλεται το προβλημα αυτο?

Πρεπει να αλλαξεις και το input method από τις ρυθμισεις των μηνυματων σε GSM alphabet. Θα εχεις 160 χαρακτηρες, πεζα και την ευκολια συγγραφης του μηνυματος με swype.

Στον παραληπτη βεβαια θα φτανουν ολα κεφαλαια αλλα αυτο δεν αλλαζει, ειναι θεμα της δομης των γραπτων μηνυματων. Αντιγραφω από παλιοτερο post φιλου στο forum (δυστυχως δεν θυμαμαι ποιος :O )

"Είναι θέμα της τεχνολογία των SMS, κάθε μήνυμα μπορεί να είναι μόνο 1120bits

Αν περιοριστούμε σε 7bits που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ τα κεφαλαία Ελληνικά τότε χωράνε 1120/7=160 χαρακτήρες.

Αν θέλουμε ελληνικά μικρά (και τονισμένα κλπ) πρέπει να πάμε στα 16bit οπότε 1120/16=70 χαρακτήρες.

Κανενα λειτουργικό δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό."

Sony logo.gif

Και GSM όταν βάζουμε όμως και γράφει 160 χαρακτήρες, λεει οτι θα παει κατεστραμένο στον παραλήπτη και όντως πάει με ερωτηματικά και κινέζικα

Την προειδοποιηση την βγαζει παντα, εγω το δοκιμασα και πηγε κανονικα...

Sony logo.gif

Γραφει 160χαρακτηρες αλλα μολις πατησεις 1-2 γραμματα τοτε γινεται 70χαρακτηρες. Αρα δεν εισαι στους 160!Κανε αυτο που σου ειπε ο kotsos24(σχολιο 13903)και ο dbal(σχολιο 13910) για να εχεις πραγματικα 160.Επισης το swype το βρισκεις αν την ωρα που πληκτρολογεις ενα μηνυμα κατεβασεις τη μπαρα απο την κορυφη της οθονης.Τοτε θα βρεις μια επιλογη που θα λεει "επιλογη μεθοδου εισαγωγης" .Απο εκει μπορεις να διαλεξεις swype!!

Και GSM όταν βάζουμε όμως και γράφει 160 χαρακτήρες, λεει οτι θα παει κατεστραμένο στον παραλήπτη και όντως πάει με ερωτηματικά και κινέζικα

Αυτο νομιζω το κανει μονο στο swype και οταν γραφεις πεζα.Γραψε με κεφαλαια και νομιζω οτι δε θα εχεις προβλημα(τη προειδοποιηση θα τη βγαζει)!!!

Edited by giatrex
διωρθωση,πολλαπλη παραθεση

Με κεφαλαία και χωρίς τόνους πάει κανονικά με 160.

Δεν είναι του τηλεφώνου, αλλά των προδιαγραφών των SMS.

Θα συμφωνησω με τον Στρατο.

Εγω εχω το swiftkey και παρατηρησα πως ακομα και με τα κεφαλαια το μηνυμα πηγαινε με ερωτηματικα στους παραληπτες του.

Γιατι γινοταν αυτο ομως?

Γιατι το swiftkey οπως και αλλα keyboards εμφανιζουν καποιες προβλεψεις λεξεων ωστε να μην μπαινεις στον κοπο να τις πληκτρολογεις. Αυτες οι προβλεπομενες λεξεις απο τα keyboard πολλες φορες ακομα και στα κεφαλαια εχουν τονους, οποτε αν διαλεξεις μια απο αυτες τις τονισμενες λεξεις, τοτε τα μηνυματα φευγουν αλλοιωμενα.

Αν ομως τις γραψεις κανονικα χωρις τονους η διαλεξεις μια απο αυτες χωρις τονους τοτε ολα ειναι οκ.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Λοιπόν πήγα το κινητό στη Smartech το εξουσιοδοτημένο service και μου ζήτησαν 378 ευρώ(!!!!!!!!!!!!!!!!) και σαφώς είπα όχι γιατί με 230 ευρώ το βρίσκω καινούργιο...Καμμένη οθόνη λέει, καμμένη πλακέτα κλασικά...Μάλλον πέρασε λέει παραπάνω ρεύμα την ώρα που φόρτιζε και μου το έκαψε...Βέβαια πως γίνεται η οθόνη να ανάβει και να δείχνει την ένδειξη ότι φορτίζει και το λογότυπο και μετά να είναι καμμένη...Αξιο απορίας...Τέλος πάντων.Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής, σαφώς το ίδιο μοντέλο γιατί το λατρεύω...Δυστυχώς το κινητάκι μου πάει....:(:(:(:(:(
:love: με τον Nikos1925

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)