Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά με δεδομένο οτι η θερμοκρασία της μπαταρίας ξεπερνάει τους 45 βαθμούς στη φόρτιση δεν ξέρω αν θα ήταν και τόσο καλό για τη ζωή της να την αυξήσεις και άλλο.

Μα όλα τα κινητά μπαταρίες λιθίου χρησιμοποιούν, γιατί να έχει θέμα το S2;

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα όλα τα κινητά μπαταρίες λιθίου χρησιμοποιούν, γιατί να έχει θέμα το S2;

Στο Χ5 πάντως με φορτιστή 1Α δεν έφτανε τέτοιες θερμοκρασίες (αυτό είχε πολυμερούς λιθίου και όχι ιόντων) αλλά ούτε τα nokia που είχα παλιότερα. Προφανώς έχει να κάνει με το προφίλ φόρτισης που χρησιμοποιεί η samsung.

Για παράδειγμα στο νεο πρότυπο για φορτιστές που προσπαθούν να συμφωνήσουν οι εταιρίες θα υπάρχει ειδικό προφίλ για φόρτιση μπαταρίας που είναι πολύ πεσμένη. Θα χρησιμοποιείται μειωμένη τάση στην αρχή για να αποφεύγεται η υπερθέρμανση.

Πάντως πέρα απο τα θεωρητικά μια δοκιμή θα σε πείσει...

Γιατι εχει πουθενα σε καποιο μενου προφιλ για φορτιση το κινητο ακομα και με την 4.1.2 εκδοση android?

καλησπερα εδω και 1 μηνα φοραω εργοστασιακη ρομ XWLSΝ (19 Mαρτίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE. jelly bean σκανδιναβικη εχω παρατηρησει 2 θεματα το πρωτο οταν μιλαω με ανοιχτη ακροαση μετα απο λιγη ωρα βγενει απο μονη της !!!!!!!!!!! και το δευτερο εχει που εχω φουλ σημα ξαφνικα χανεται εντελως το σημα και ξαναερχεται παλι φουλ μετα απο 5 6 δευτερολεπτα!!! εχει κανεις να μου προτεινη καμια βοηθεια?? γινεται να αλλαξω μονο μοτεμ ωστε να δω μηπως φταιει αυτο?? η πρεπει να βαλω ρομ απο την αρχη??

Τι μπαταρία πήρες; Εγώ περιμένω 1 ανκερ από το ebay. Εμάς έκλεισε 2 χρόνια και βγάζει ημέρα με το ζόρι αν δεν το πειράξεις. Φορτισεις πολλές φορές και 2 μέσα στην μέρα. Οπότε έχει πάνω από 700 κύκλους. Λέτε να έχει φθαρεί;

τη μαμά αγόρασα. σκεφτόμουν την anker αλλά ξέφευγε...:rolleyes::rolleyes:

Γιατι εχει πουθενα σε καποιο μενου προφιλ για φορτιση το κινητο ακομα και με την 4.1.2 εκδοση android?

Είπα πουθενά οτι έχει προφίλ που το επιλέγεις εσύ; Έχεις δει άλλο κινητό που να έχει τέτοιο πράγμα;

aiolos από που βλέπεις την θερμοκρασία της μπαταρίας;

Ενα κάρο προγράμματα τη δείχνουν. Εγώ χρησιμοποιώ το battery mix.

Με αυτο που ειπες:

Στο Χ5 πάντως με φορτιστή 1Α δεν έφτανε τέτοιες θερμοκρασίες (αυτό είχε πολυμερούς λιθίου και όχι ιόντων) αλλά ούτε τα nokia που είχα παλιότερα. Προφανώς έχει να κάνει με το προφίλ φόρτισης που χρησιμοποιεί η samsung.

Για παράδειγμα στο νεο πρότυπο για φορτιστές που προσπαθούν να συμφωνήσουν οι εταιρίες θα υπάρχει ειδικό προφίλ για φόρτιση μπαταρίας που είναι πολύ πεσμένη. Θα χρησιμοποιείται μειωμένη τάση στην αρχή για να αποφεύγεται η υπερθέρμανση.

Πάντως πέρα απο τα θεωρητικά μια δοκιμή θα σε πείσει...

Αυτο καταλαβα.

Ισως δεν το εξεφρασες σωστα.

Παιδια εδωσα root access στο προγραμμα spirit ul και ενω ανοιξε για λιγο το προγραμμα κολλησε ολο το κινητο με αποτελεσμα να ΜΗΝ δεχεται τιποτα ακομα και με πατημενο το power το κινητο δεν ανοιγε παρα μονο οταν εβγαλα/εβαλα την μπαταρια.

Το εν λογω προγραμμα δουλευε μια χαρα πριν του δωσω root access αλλα οταν του εδωσα root access για να δουλεψει χωρις ακουστηκα συνδεδεμενα στο κινητο και απλα ακουγα παρασιτα τοτε σκαλωσε.

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο κατι παρομοιο?

Edited by fits13

Παιδια εδωσα root access στο προγραμμα spirit fm και ενω ανοιξε για λιγο το προγραμμα κολλησε ολο το κινητο με αποτελεσμα να ΜΗΝ δεχεται τιποτα ακομα και με πατημενο το power το κινητο δεν ανοιγε παρα μονο οταν εβγαλα/εβαλα την μπαταρια.

Το εν λογω προγραμμα δουλευε μια χαρα πριν του δωσω root access αλλα οταν του εδωσα root access για να δουλεψει χωρις ακουστηκα συνδεδεμενα στο κινητο και απλα ακουγα παρασιτα τοτε σκαλωσε.

εγώ μόνο παράσιτα ακούω απο την συγκεκριμένη εφαρμογή και δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις, εσύ πριν, με ακουστικά έστω, με τι ρυθμίσεις άκουγες ράδιο???

επίσης, ο dorimanx 8,19 δεν προσφέρει κάτι αξιόλογο σε αντοχή μπαταρίας, ίσως να μην προσφέρει καν

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

ENNOEITE οτι χωρις να εχεις συνδεσει ακουστικα δεν προκειτε να ακουσεις ΚΑΝΕΝΑΝ σταθμο αφου το βυσμα ακουστικων λειτουργει σαν κεραιια.

Και το προγραμμα μια χαρα δουλευει οταν εχεις συνδεσει ακουστικα.

ENNOEITE οτι χωρις να εχεις συνδεσει ακουστικα δεν προκειτε να ακουσεις ΚΑΝΕΝΑΝ σταθμο αφου το βυσμα ακουστικων λειτουργει σαν κεραιια.

Και το προγραμμα μια χαρα δουλευει οταν εχεις συνδεσει ακουστικα.

ναι, προφανώς, για πες όμως τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Ποιες ρυθμισεις ρε φιλε?

Default τις εχω αφησει και απλα εχω αποθηκευσει οσους σταθμους θελω τι ποιο απλο....

Ποιες ρυθμισεις ρε φιλε?

Default τις εχω αφησει και απλα εχω αποθηκευσει οσους σταθμους θελω τι ποιο απλο....

καλά ντε, μην μας δείρεις, προφανώς έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα και δεν δούλεψαν :wacko:

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

παιδια βοηθεια πηγα απο εδω http://veyka.co.uk/sgs2/radios/

και εβαλα ενα ραδιο και τωρα το κινητο μο δεν εχει καθολου σημα!!!!!!!!!!!!!! κανεις????

και εβαλα ενα ραδιο και τωρα το κινητο μο δεν εχει καθολου σημα!!!!!!!!!!!!!! κανεις????

έχεις να φλασάρεις το στοκ radio?

αν έκανες nandroid back up τότε κάνε restore. επίσης ίσως επανέλθει όπως ήταν αν του περάσεις μέσω odin μια RUU. εγώ, στην θέση σου, απο αυτά θα ξεκίναγα

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Μη βάζεις πράγματα στην τύχη.

Αν έχεις επίσημη πας εδώ και κατεβάζεις το κατάλληλο modem+RIL και διορθώνεις το πρόβλημα. Αν θες να παίξεις δοκιμάζεις και τα άλλα της έκδοσης που έχεις. Αν θες modem απο άλλη έκδοση rom τότε το βάζεις προσεκτικά και χωρίς RIL.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1881304

Παιδια εδωσα root access στο προγραμμα spirit ul και ενω ανοιξε για λιγο το προγραμμα κολλησε ολο το κινητο με αποτελεσμα να ΜΗΝ δεχεται τιποτα ακομα και με πατημενο το power το κινητο δεν ανοιγε παρα μονο οταν εβγαλα/εβαλα την μπαταρια.

Είναι δυνατόν να έχεις στοκ ρομ επάνω και να έβαλες το spirit για να ακούσεις ράδιο; Όλες οι στοκ έχουν ράδιο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ειναι δυνατο για τον απλουστατο λογο οτι το μαμα ραδιοφωνο ΔΕΝ υποστηριζεται απο το προγραμμα "Headset Button Controller (6.8)" αν και αυτο στην 4.1.2 δεν δουλευει οταν πατας για λιγη ωρα το ενα κουμπι στο handsfree επειδη ανοιγει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το προγραμμα "google search"

Επισης το εχει τη δυνατοτητα backup/restore ακομα και σε ΜΗ ΡΟΥΤ κινητα ειναι τρομερο ΑΤΟΥ σε σχεση με το οποιοδηποτε μαμα ραδιοφωνο.

θα το ρωτησω και εδω (με παρεπεμψαν στο να το γραψω και εδω ) μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει

ρομ εχω Omega rom v12 aokp milestone 1 4.2.2

στο κινητο εχω το exDialer αρα εχω για κλησεις exDialer και την στοκ εφαρμογη του κινητου (Τηλεφωνο)

και για τις επαφες το exContacts και την στοκ εφαρμογη του κινητου (Ατομα)

οταν κανω κληση με παραπεμπει στην στοκ εφαρμογη και μολις τελειωσει επιστρεφει στο exDialer

και στις επαφες οταν παω να κανω επεξεργασια η προσθηκη επαφες με παραπεμπει στην στοκ εφαρμογη(ατομα)

καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο? εχει και αλλος αυτο το προβλημα?

Παιδιά Καλημέρα αυτό πού είναι πρώτο σε κατανάλωση τι ακριβώς είναι; γιατί συνήθως ειχα πρώτη την οθόνη σε κατανάλωση αλλα κατέβασα την φωτεινότητα στο 0 και την εβαλα στο αυτόματο. Να πω επισης οτι φοραω wanama lite rom και μπαταρία 2450αρα.

ONE PLUS 9 PRO

Καλημέρα σας!Θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια σας...Και όχι απλώς θα την ήθελα....Εχω ένα Samsung Galaxy SII εδώ και ένα χρόνο σχεδόν.Δε το πήρα καινούργιο, μου το παραχώρησε ο αρραβωνιαστικός μου επειδή πήρε το SIII. Οκ, δε μπορώ να πω...το κινητό λειτουργούσε άψογα...Είχε φάει 2-3 φορές τούμπα αλλά τίποτα το ιδιαίτερα σοβαρό.Χθες το πρωί 7 παρά το είχα δίπλα μου.Πάτησα το πλαϊνό πλήκτρο,όχι της έντασης, το άλλο και είδα την ώρα,χωρίς να το ξεκλειδώσω και το άφησα κάτω χωρίς να ξαναπατήσω τίποτα. Ξύπνησα τυχαία κατά τις 7.25 και απόρησα γιατί δεν άκουσα το ξυππνητήρι των 7 και 15 αλλά που να το ακούσω, πατάω πάλι το κινητό και ήταν κλειστό!Σημειωτέον, ήταν στο φορτιστή απο το βράδυ...Πατάω να το ανοίξω, ανοίγει μου δείχνει το λογοτυπο Samsung Galaxy SII και επειδή είναι rootαρισμένο έχουμε περάσει τη rom του Nexus, φτάνει στο σήμα ,ένα Χ με διάφορα χρώματα και κολλάει εκεί, ενώ μετά απο αυτό άνοιγε και έβαζα το pin της κάρτας....Το κλείνω,το ξαναανοίγω τίποτα...Βγάζω μπαταρία, το αφήνω για λίγο πάλι τίποτα....Το περίεργο είναι οτι αφού το πήρα στη δουλειά και το άφησα χωρίς μπαταρία για κάποιες ώρες αλλα και με τη μπαταρία επάνω πλέον δείχνει μόνο το αρχικό λογότυπο Samsung...Και κολλάει εκει...Ο αρραβωνιαστικός μου που ασχολείται και γνωρίζει πολύ καλά,το έβαλε σε pc και κατέβασε to kies και προσπάθησε να περάσει rom αλλά όταν φτάνει στο factory ή κολλάει ή γράφει failed....Πριν πάω στη δουλειά μπορούσε να μου κάνει recovery αλλά μετά δεν έπιαναν τα πλήκτρα...Χτες μετά απο 3 ώρες προσπαθειών το κινητό ενώ πατάει το συνδιασμό των 3 πλήκτρων και ανάβει η εικόνα που δείχνει ενα λαπτοπ και το κινητό και κάτι γράφει για το kies, κολλάει....Εχω σκάσει γιατί το αγαπάω πολύ αυτό το κινητό, δε με νοιάζουν τα δεδομένα μου πλέον αλλά να δουλέψει...Επίσης δεν έχω άλλη συσκευή και δεν υπάρχει ούτε κάτα διάνοια η δυνατότητα να πάρω άλλη....Σας παρακαλώ πολύ δώστε μου τα φώτα σας μπας και το σώσουμε...Σας ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
:love: με τον Nikos1925

Δεν πρόκειται να περάσει Firmware από το KIES διότι αναγνωρίζει μόνο επίσημα Firmwares ώστε να κάνει αναβάθμιση αν υπάρχει.

Ο μόνος τρόπος να επαναφέρεις το κινητό στην αρχική κατάσταση είναι να περάσεις ένα επίσημο Firmware ακολουθώντας κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπέρα παιδιά..Φιλη έχει το s2 και δεν μπορεί με τίποτα να το συνδεσει στο kies..Έχει κανει reinstall αλλά Τζιφός..Απο οτι είδα έχει αρκετός κόσμος το ίδιο πρόβλημα,έχετε καμια λύση;;

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)