araditsas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Θα χαθούν τα πάντα. Άν είσαι αρχάριος χρήστης και δεν θες να μπλέξεις με root κτλ, συνδεσε το τηλέφωνο με το pc, κάνε ένα backup τον τηλεφωνικό κατάλογο, μηνύματα κτλ από το kies και μετά το format κάνε μια επαναφορά μέσω του kies ξανά. Από το carbon μπορείς να κάνεις backup τις εφαρμογές! Ok σε ευχαριστώ μπορείς να μου πεις όταν μπω ρεικοβερι τι πρέπει να πατήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μου έβγαλε αυτό. Τι σημαίνει εγκατάσταση όλων & εγκατάσταση; ποιο πρέπει να επιλέξω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μου έβγαλε αυτό. Τι σημαίνει εγκατάσταση όλων & εγκατάσταση; ποιο πρέπει να επιλέξω; ποια εκδοση ειχες και με τι csc και στο εβγαλε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Που το βρίσκω το csc; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Που το βρίσκω το csc; Αστο, δεν χρειαζεται, καταλαβα ποια εκδοση εχεις. Εχεις την Nordic NEE XWLSJ Κανε κανονικα το updates, εγκατασταση σκετο. Απλα, μετα το περασμα της νεας εκδοσης, κανε factory reset kai wipe cache partision μεσα απο το recovery. (ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ). Καλυτερα να κανεις καποιο backup πριν την περασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αστο, δεν χρειαζεται, καταλαβα ποια εκδοση εχεις. Εχεις την Nordic NEE XWLSJ Κανε κανονικα το updates, εγκατασταση σκετο. Απλα, μετα το περασμα της νεας εκδοσης, κανε factory reset kai wipe cache partision μεσα απο το recovery. (ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ). Καλυτερα να κανεις καποιο backup πριν την περασεις. Λογικά τώρα θα πάρει την XWLSS NEE σωστά; Ετοιμάσου για μια πολύ καλή αναβάθμιση φίλε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αν υπάρχει όντως βελτίωση να την κάνω. Αν και δεν έχω προβλήματα. Τι βελτιώσεις γενικά έχουν γίνει, ξέρουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αν υπάρχει όντως βελτίωση να την κάνω. Αν και δεν έχω προβλήματα. Τι βελτιώσεις γενικά έχουν γίνει, ξέρουμε; Αν όντως ισχύει αυτό που έγραψα ετοιμάσου για αρκετά καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω και εάν καταφέρεις να τα εντοπίσεις. Η lsj που έχεις πάντως είναι αρκετά "μπαταριοφάγα" rom..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αν υπάρχει όντως βελτίωση να την κάνω. Αν και δεν έχω προβλήματα. Τι βελτιώσεις γενικά έχουν γίνει, ξέρουμε; Εγω θα σου ελεγα να την κανεις, θα εχεις την τελευταια εκδοση XWLSS που την εχω κι εγω και ειναι παρα πολυ καλη σε ολα, αν κανεις και τα απαραιτητα που σου εγραψα να κανεις παραπανω. Οι νεες αλλαγες που φερνει ειναι... Framework android.policy: - small fix in keyguard, when enabling keyguard and it's not a secure one - minor change in MultiWindow code related with forcing a window to hide (code not used in stock) framework: - BackupAgent: fixed security vulnerability (cross-domain restore) - webkit: minor fix in remembering user/password for sites framework2: - correction in Extended Clipboard (history) to properly handle clips with HTML contents - correction in Extended Clipboard (history) for concurrent copies of new clips at the same time services: - fix in detection of CSC version change after boot - removed wrong broadcast START_ENCRYPTION that was sent when encryption was turned *off* - PackageManager: query external media state (mounted/unmounted) whenever needed, instead of relying on last broadcast state - Clipboard picker: unregister phone state listener when closing the window Apps FotaClient - delay between diclaimer notifications changed from 7 to 2 days Samsung Push Services - newer version: retry failed connections Newer version of Samsung Apps Newer version of Samsung Backup (S-cloud) Contacts - change in search using postal address Telephony Provider - additional security checks when parsing MMS attachment filenames Don't use roaming for Samsung Push data unless WiFi is in use Kernel - No changes at all in kernel driver modules: WiFi, exfat, FM radio, ... - init scripts include an additional directory being created under /efs for the Factory Mode app - kernel code doesn't match exactly (unknown differences) but there are no different strings except for changelist and build date Binaries / Libs Updated files: - /system/bin/fsck.exfat, mkfs.exfat - wpa_supplicant (additional message related with WiFi EAP-TLS encryption involving CA certificate) - several libraries under /system/lib, mostly with small changes (but don't have the detail): soundfx, android_runtime, controlcsc, exfat_utils, mediayamahaservice, sec-ril, webcore, webrtc_audio_preprocessing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Υπάρχει κάτι που δεν σβήνεται μετά από factory reset και wipe cache partision μεσα απο το recovery; πχ φωτογραφίες και βίντεο σβήνονται; Δεν με νοιάζει π.χ για τα τηλέφωνα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Υπάρχει κάτι που δεν σβήνεται μετά από factory reset και wipe cache partision μεσα απο το recovery; πχ φωτογραφίες και βίντεο σβήνονται; Δεν με νοιάζει π.χ για τα τηλέφωνα.. Φωτο, βιντεο κτλ, σβηνονται μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου απο την επαναγορα εργοαστασιακων με τικαρισμενο την επιλογη για διαμορφωση εσωτερικης SD, απο recovery δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια γιατι εγω παντα εκανα και τα δυο, πρωτα απο τις ρυθμισεις του κινητου και μετα απο ρεκοβερυ, οποτε, δεν ξερω ποιο απο τα δυο εσβηνε και τί. Το καλυτερο που εχεις να κανεις και αν δεν σε νοιαζει αμα σβηστουν τα ΠΑΝΤΑ απο το τηλ σου, ειναι η να τα βαλεις ολα στο pc η στην εξωτερικη καρτα SD αμα εχεις ή τελος αν παλι δεν σε ενδιαφερει αν τα χασεις, κανε μια διαμορφωση SD απο την επαναφορα, μολις ανοιγει το κινητο, μπες σε ρεκοβερυ και κανε κι απο εκει αυτα που γραφω παραπανω και μολις ανοιγει το κινητο σου, συνδεσου με το δικτυο, κατεβασε την εκδοση, περνα την, αστο να κανει την δουλεια του και μολις ανοιξει κανε ξανα τα ιδια απο ρεκοβερυ και μετα εισαι οκ. Υπαρχει και ο τροπος μεσω odin, αλλα τετοια ωρα τετοια λογια αμα δεν ξερεις να το δουλευεις, οποτε μεινε μεσω OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Με odin έχω περάσει αυτή που ήδη έχω. Οκ, αν και μου φαίνεται λίγο μπέρδεμα, θα το δοκιμάσω Δευτέρα. Βοήθεια θα έχω απ' ότι βλέπω:). Καλό βράδυ κι ευχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Βοήθεια θα έχω απ' ότι βλέπω:). Όσο γι'αυτό μην αμφιβάλλεις στιγμή!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το φαινόμενο να μην ακούγεται η φωνή του στον συνομιλητή κατά τη διάρκεια κλήσεων με data on; Φταίει το δίκτυο της wind ίσως γιατί γενικά το 3g της μου φαίνεται ψιλό άθλιο. . Το κινητό συνέχεια παλεύει να είναι απο EDGE σε Η+ και τούμπαλιν. . Nordic 4.1.2 latest update φοράω. Κάποια σκέψη για το από πάνω; Ισως παίζει ρόλο η Nordic XWLSN που φοράει; υπάρχει άλλη αναβάθμιση παραπέρα; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Υπάρχει κάτι που δεν σβήνεται μετά από factory reset και wipe cache partision μεσα απο το recovery; πχ φωτογραφίες και βίντεο σβήνονται; Δεν με νοιάζει π.χ για τα τηλέφωνα.. Δεν "αγγιζεται" ο internal χωρος αποθηκευσης, καθως επισης και η sd καρτα (αν εχεις...). Χθες (και οχι μονο!) του εκανα factory reset απο recovery και δεν πειραχθηκε τιποτα... Βεβαια, προτεινω να κρατας παντα backup στο pc σου και ακομα καλυτερα να αποθηκευεις τα παντα σε sd καρτα, κατα προτιμηση καλης ποιοτητας, οχι καμμια φτηνιαρικη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 - kernel code doesn't match exactly (unknown differences) but there are no different strings except for changelist and build date Έτσι πληροφοριακά, αυτό το changelog δεν το έβγαλε η samsung έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Έτσι πληροφοριακά, αυτό το changelog δεν το έβγαλε η samsung έτσι; Απο το XDA ειναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Έτσι πληροφοριακά, αυτό το changelog δεν το έβγαλε η samsung έτσι; Θα ήταν καλή πατάτα αν είχε γράψει κάτι τέτοιο η Samsung :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 στα καλα καθουμενα εσβησε το κιν μου κ οταν ξαναανοιξε μου εβγαλε το μνμ ''εισαγετε κωδικο προσβασης για χρηση του κρυπτογραφημενου χωρου αποθηκευσης συσκευης'' ξερει κανεις ποιος ειναι ο κωδικος ? τι πρεπει να κανω? δεν ειχα βαλει καποιο προγραμμα για να το κανει αυτο! εχω περασει το τελευτεο firmware 4.1.2 το φιλανδικο αν βοηθαει αυτο!~helppppppp καποιος που να γνωριζει γιατι εγινε αυτο? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Κάποια σκέψη για το από πάνω; Ισως παίζει ρόλο η Nordic XWLSN που φοράει; υπάρχει άλλη αναβάθμιση παραπέρα; Μόλις μου έβγαλε ΟΤΑ update. Τι να περιμένω? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μόλις μου έβγαλε ΟΤΑ update. Τι να περιμένω? Προχωρα...ειναι παρα πολυ καλη η xwlss. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 υπαρχει καποιος τροπος να δουμε ελληνικη τβ μεσω κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 υπαρχει καποιος τροπος να δουμε ελληνικη τβ μεσω κινητου? Ναι, υπαρχουν διαφορα apps στο Play store. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ναι, υπαρχουν διαφορα apps στο Play store. :) Ναι το ξερω, απ οσα ειδα δεν ειναι κανενα αξιολογο...κατι αλλο τωρα.κατεβασα απο την επισημη (?) Σελιδα της samsung τα kies, αλλα μολις συνδεω το s2 μου βγαζει αυτο: ειδοποιηση μη υποστηριζομενης λειτουργιας συνδεσης. Επανασυνδεστε την συσκευη σε λειτουργια samsung kies (pc studio). η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απο το kies. Ελεξτε τις ρυθμισεις usb. Ρυθμισεις- εφαρμογες - αναπτυξη - εντοπισμος σφαλματων Usb (x). Εχω την 4.0.2. Της κοσμοτε. Μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Σορρυ, αλλα μολις συνδεθηκε.μετα απο καμια δεκαρια προσπαθειες....! Δυστυχως καμια αναβαθμιση ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts