fits13 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Γιατι δεν μπορω να δω καθολου το oftopic του αντιστοιχου θεματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Γιατι δεν μπορω να δω καθολου το oftopic του αντιστοιχου θεματος? Tα off topic θέματα διαγράφονται για ευνόητους λόγους μετά από κάποιον καιρό. Μάλλον το θέμα που ψάχνεις διαγράφτηκε, γι'αυτό δε μπορείς να το δεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 ΟΚ, καταλαβα... οποτε βαλε τωρα την Nordic ή οποιαδηποτε αλλη μεταγενεστερη της Ισπανικης & οταν με το καλο ερθει και η επισημη Ελληνικη, την βαζεις κι αυτη... να ρωτησω κ κατι τελευταίο αν περασω την nordic θα εμφανιστει το κίτρινο τριγωνάκι; αυτο θα φυγει μόνο αν περασω μετα απο πανω την ελληνική; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 να ρωτησω κ κατι τελευταίο αν περασω την nordic θα εμφανιστει το κίτρινο τριγωνάκι; αυτο θα φυγει μόνο αν περασω μετα απο πανω την ελληνική; Τριγωνακι θα εμφανιστει οταν κανεις root μεσω Odin... OXI οταν φλασαρεις official firmware μεσω odin, ΟΧΙ οταν root-αρεις με αρχειο .zip απο recovery... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) θελω βοηθεια!!τον τελευταιο καιρο το κινητο μου κανει κατι τρελα...απο εκει που μπορει να εχει μπαταρια γεματο η στη μεση ξαφνικα οταν τρεχω κατι ψιλοαπαιτητικο σαν να γινεται drain και πεφτει κατω απο το 19% και μερικες φορες κολαει κιολας η σαν να τρεμοσβηνει η η οθονη και κλεινει επισης ειδικα οταν ανοιγω 3g η και χωρις το σημα πιανει πατο και μετα απο λιγο επανερχεται!....υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια?η κατι αλλο και τι μπορω να κανω? το ειχα και στην pulse rom 4.0.4 και ενω στην αρχη ηταν μια χαρα τωρα τελευταια μου το κανει... ξερουμε γιατι??και με 4.1.2 μου το κανει απο οσο εβαλα την Omega!καμοια λυση??εχω δοκιμασει τα παντα σε wipe και τα συναφη Edited February 28, 2013 by mixalis2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Τριγωνακι θα εμφανιστει οταν κανεις root μεσω Odin... OXI οταν φλασαρεις official firmware μεσω odin, ΟΧΙ οταν root-αρεις με αρχειο .zip απο recovery... ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πλεον εχω την nordic 4.1.2 :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πλεον εχω την nordic 4.1.2 :) Κανε κι ενα ωραιο root και θα χαρεις το κινητο σου οσο δεν φανταζεσαι!!! Κι ασε τους αλλους να κανουν ουρες για να αγορασουν τηλεφωνα που τα χειριζεσαι με το ενα δαχτυλο... (ΟΚ, off-topic κακία, το ξερω!!!!!!!!!!!!!) Edited February 28, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Tα off topic θέματα διαγράφονται για ευνόητους λόγους μετά από κάποιον καιρό. Μάλλον το θέμα που ψάχνεις διαγράφτηκε, γι'αυτό δε μπορείς να το δεις. Οχι δεν καταλαβες παω στο oftopic και ειναι ΟΛΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ οχι μερικα ποστ. Εν ολιγης ειναι απολυτως αδειο το τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Κανε κι ενα ωραιο root και θα χαρεις το κινητο σου οσο δεν φανταζεσαι!!! Κι ασε τους αλλους να κανουν ουρες για να αγορασουν τηλεφωνα που τα χειριζεσαι με το ενα δαχτυλο... (ΟΚ, off-topic κακία, το ξερω!!!!!!!!!!!!!) σχολιο "θεμιτού" ανταγωνισμού ;) το root αργοτερα... εδω για να περασω εκδοση αλλης χώρας εκανα τοσες ερωτήσεις... φαντάσου να αποφασισω και το root και μετα το unroot :p το facτory reset λεω να το κανω οταν περασω την ελληνικη ... μια κ καλη :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 θελω βοηθεια!!τον τελευταιο καιρο το κινητο μου κανει κατι τρελα...απο εκει που μπορει να εχει μπαταρια γεματο η στη μεση ξαφνικα οταν τρεχω κατι ψιλοαπαιτητικο σαν να γινεται drain και πεφτει κατω απο το 19% και μερικες φορες κολαει κιολας η σαν να τρεμοσβηνει η η οθονη και κλεινει επισης ειδικα οταν ανοιγω 3g η και χωρις το σημα πιανει πατο και μετα απο λιγο επανερχεται!....υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια?η κατι αλλο και τι μπορω να κανω? το ειχα και στην pulse rom 4.0.4 και ενω στην αρχη ηταν μια χαρα τωρα τελευταια μου το κανει... ξερουμε γιατι??και με 4.1.2 μου το κανει απο οσο εβαλα την Omega!καμοια λυση??εχω δοκιμασει τα παντα σε wipe και τα συναφη κανεις? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 σχολιο "θεμιτού" ανταγωνισμού ;) το root αργοτερα... εδω για να περασω εκδοση αλλης χώρας εκανα τοσες ερωτήσεις... φαντάσου να αποφασισω και το root και μετα το unroot :p το facτory reset λεω να το κανω οταν περασω την ελληνικη ... μια κ καλη :) 42 δευτερόλεπτα είναι η όλη φάση βούλα, για την ελληνική έχει ακόμη ώσπου να έρθει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 κανεις? :cry: Μάλλον πας για μπαταρία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 κανεις? :cry: Φίλος σε λέω μια γνώμη, δεν ισχύει στα σίγουρα.Λοιπόν κανε ένα rest fuel gauge chip είναι για την μπαταρία να δείτε αν στρώσει και κατέβασε το GetRil να βάλεις το modem που πρέπει,πχ εγώ έχω το lq6.Για να δεις το παίζει με το σήμα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 περασα χτες την nordic ειναι λογικό το ποσοστο της οθόνης στην κατανάλωση της μπαταρίας; http://i48.tinypic.com/1znlogp.png Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Guys αυτη η εφαρμογή IM που έχουμε και έχει σαν εικονίδιο , εφαρμογή μηνύματος τι κάνει ακριβώς; μπορούμε να την πετάξουμε. Ειμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Guys αυτη η εφαρμογή IM που έχουμε και έχει σαν εικονίδιο , εφαρμογή μηνύματος τι κάνει ακριβώς; μπορούμε να την πετάξουμε. Ειμαι root. φαντάσου σαν το ebuddy. πλατφόρμα chat. την είχα σε παλιό android Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 σχολιο "θεμιτού" ανταγωνισμού ;) το root αργοτερα... εδω για να περασω εκδοση αλλης χώρας εκανα τοσες ερωτήσεις... φαντάσου να αποφασισω και το root και μετα το unroot :p το facτory reset λεω να το κανω οταν περασω την ελληνικη ... μια κ καλη :) Το root ειναι πιο ευκολο και κυριως πιο γρηγορο!!! Factory reset ΙΣΩΣ και να μην χρειαστεις, εγω περασα την Ισπανικη ΠΑΝΩ απο την 4.0.4 στον αδερφο μου χωρις κανενα απολυτως reset και δουλεψε κανονικοτατα... Ισως να ετυχε βεβαια, αλλα μην το κανεις πριν δοκιμασεις!!! 42 δευτερόλεπτα είναι η όλη φάση βούλα, για την ελληνική έχει ακόμη ώσπου να έρθει ...και πολυ λες! περασα χτες την nordic ειναι λογικό το ποσοστο της οθόνης στην κατανάλωση της μπαταρίας; http://i48.tinypic.com/1znlogp.png Εμενα εχει περισσοτερο!!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Το root ειναι πιο ευκολο και κυριως πιο γρηγορο!!! Factory reset ΙΣΩΣ και να μην χρειαστεις, εγω περασα την Ισπανικη ΠΑΝΩ απο την 4.0.4 στον αδερφο μου χωρις κανενα απολυτως reset και δουλεψε κανονικοτατα... Ισως να ετυχε βεβαια, αλλα μην το κανεις πριν δοκιμασεις!!! Εμενα εχει περισσοτερο!!! :lol: μεχρι στιγμής δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ε αφου εχει περισσοτερο, να μην ανησυχω... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Το ποσοστό πάει βάσει του πόσο έχει χρησιμοποιηθει. Αν πατήσεις πάνω στο "οθόνη", θα σου δείξει πόσες ώρες ήταν ενεργοποιημενη. Αν ασχολείσαι με το κινητό αρκετά, ο,τι κι αν κάνεις, η οθόνη πάντα πρώτη θα είναι σε κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις πέρασα στο S2 την XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE. Για να κάνω root μπορώ να ακολουθήσω τον τρόπο αυτό; 1. Κατεβάστε αυτό το αρχείο και βάλτε το στην εξωτερική κάρτα sd. 2. Kάντε επανεκκίνηση σε recovery mode (δείτε σχεδιάγραμμα για τα 3 κουμπιά στο επόμενο μήνυμα, μόνο που τώρα αντί για volume down πατάμε volume UP) 3. Επιλέξτε apply update from external storage, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ήχου, και το power για επιλογή. 4. Επιλέξτε το Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-S2-signed.zip που κατεβάσατε στο βήμα 1. Αυτό ητανε, είστε root. Αφού κάνετε reboot, βρείτε την εφαρμογή SuperSU στις εφαρμογές σας, τρέξτε την και κάντε update αν ζητήσει. Ο τρόπος αυτός ισχύει και για Root σε jb 4.1.2.; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις πέρασα στο S2 την XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE. Για να κάνω root μπορώ να ακολουθήσω τον τρόπο αυτό; 1. Κατεβάστε αυτό το αρχείο και βάλτε το στην εξωτερική κάρτα sd. 2. Kάντε επανεκκίνηση σε recovery mode (δείτε σχεδιάγραμμα για τα 3 κουμπιά στο επόμενο μήνυμα, μόνο που τώρα αντί για volume down πατάμε volume UP) 3. Επιλέξτε apply update from external storage, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ήχου, και το power για επιλογή. 4. Επιλέξτε το Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-S2-signed.zip που κατεβάσατε στο βήμα 1. Αυτό ητανε, είστε root. Αφού κάνετε reboot, βρείτε την εφαρμογή SuperSU στις εφαρμογές σας, τρέξτε την και κάντε update αν ζητήσει. Ο τρόπος αυτός ισχύει και για Root σε jb 4.1.2.; Σας ευχαριστώ πολύ. Ναι ;) Απλα δωσε προσοχη στο τι αρχειο θα χρησιμοποιησεις για το root. Δεν λεω οτι εχεις καποιο λαθος σε οτι γραφεις, απλα ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να ελεγξω τα παντα...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Κοίταξε στο αντίστοιχο νήμα, μιας και έχει αναφερθεί πολλές φορές. Σωστά είναι τα βήματα σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Παιδιά για επιβεβαίωση, αυτό το αρχείο (Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-S2-signed.zip) θα χρησιμοποιήσω, έτσι δεν είναι; Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Οι official roms τι διαφορά έχουν μεταξύ τους (για ίδια έκδοση android) ; Δηλαδή η Ελληνική αν κάποια στιγμή πάει σε JB τι διαφορά θα έχει απο τη Nordic που υπάρχει ήδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Οι official roms τι διαφορά έχουν μεταξύ τους (για ίδια έκδοση android) ; Δηλαδή η Ελληνική αν κάποια στιγμή πάει σε JB τι διαφορά θα έχει απο τη Nordic που υπάρχει ήδη; Δεν εχουν καμμια ουσιαστικη ή "οφθαλμοφανη" διαφορα, εκτος απο διαφορες "σαβουρες" που υπαρχουν μεσα και δεν χρειαζονται σε τιποτα... Η μοναδικη διαφορα που υπηρξε στις εκδοσεις της JB ανα χωρα, ηταν ενα μικρο update που βγηκε (και προστεθηκε) σε ολες της μεταγενεστερες της Ισπανικης η οποια βγηκε πρωτη & δεν το ειχε... (εννοειται οτι μπορει να προστεθει...) Γι'αυτο και μολις βγει μια καινουργια rom, δεν περιμενει κανενας το ποτε θα ερθει για την δικη του συσκευη / χωρα & φλασαρει μεσω Odin καποια απο τις πρωτες... ;) Edited March 2, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts