Silvester Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Στο "πολύπαθο" S2 ενός φίλου μετά από πτώση δεν του δουλεύει καλά το ηχείο στο ακουστικό, έχει κάποιος υπόψιν του κάτι (ebay ίσως..) μήπως το παραγγείλουμε και το αλλάξουμε μόνοι; Το τηλέφωνό του είναι εκτός εγγύησης έτσι κι αλλιώς και δεν θέλει να το στέλνει Αθήνα για επισκευή, εδώ στα Χανιά..:p Ανοιξε το ebay και ψαξε Samsung i9100 Galaxy S II OEM earphone jack flex cable ή ψάξε στο google SS-CABOI910004 Σε κάθε περίπτωση, κατέβασε από SAMMOBILE το service manual για σωστό "ξεκοίλιασμα", αλλά και για να έχεις το partlist. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ανοιξε το ebay και ψαξε Samsung i9100 Galaxy S II OEM earphone jack flex cable ή ψάξε στο google SS-CABOI910004 Σε κάθε περίπτωση, κατέβασε από SAMMOBILE το service manual για σωστό "ξεκοίλιασμα", αλλά και για να έχεις το partlist. Δεν περίμενα με τίποτα τόσο λεπτομερή απάντηση, κατατοπιστικότατος, ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Θελω να περασω μια jelly bean μετα απο μηνες με την εξαιρετικη και σταθερη. Ics ρομ του Στρατου. Υπαρχει καποια προταση για γρηγορη και σταθερη με καλη διαχειρηση μπαταριας? Καποια αποψη για αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2109119 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Θελω να περασω μια jelly bean μετα απο μηνες με την εξαιρετικη και σταθερη. Ics ρομ του Στρατου. Υπαρχει καποια προταση για γρηγορη και σταθερη με καλη διαχειρηση μπαταριας? Καποια αποψη για αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2109119 Εγώ ακόμα χρησιμοποιώ την παλιά έκδοση 2.54 που είναι βασισμένη σε CM και γενικά λατρεύω την ParanoidAndroid, οφείλω να σε ενημερώσω όμως πως τη σταθερότητα της Rom του Στράτου δεν θα τη βρεις σε τέτοιου είδους Roms μιας και δεν έχουν όλους τους σωστούς drivers για το hardware του κινητού οπότε υστερούν λίγο σε μερικά θέματα. Βέβαια μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό με απίστευτες δυνατότητες. Επίσης αφού κοίταξες για την PA, κοίτα και εδώ.. Αφού είσαι όμως rooted μπορείς εύκολα να πάρεις ένα cwm backup από recovery όπως είσαι και έπειτα να δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο κάνοντας τα απαραίτητα wipes πριν κτλ και σε περίπτωση που δεν σου αρέσει επαναφέρεις απλά το backup σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ξέρουμε επίσημη 4.1.2 πότε θα βγει από μήνα σε μήνα μας πάει η samsung έχει μάθει κανένας πόσο πρέπει να περιμένουμε??? ευχαριστώ Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ξέρουμε επίσημη 4.1.2 πότε θα βγει από μήνα σε μήνα μας πάει η samsung έχει μάθει κανένας πόσο πρέπει να περιμένουμε??? ευχαριστώ Φιλε μου καλησπερα Εχει χιλιοειπωθει αυτο, μπορει να βγει αυριο, μπορει και σε 2 μηνες... Κανενας δεν ξερει! Γι'αυτο υπαρχει το Odin ωστε να περασουμε οποιαδηποτε επισημη rom, εστω και αλλης χωρας...!!! Δεν υπαρχει καποιος λογος να περιμενεις επισημη Ελληνικη, εκτος βεβαια απο την εγγυηση της συσκευης σου... Αν δεν ξερεις πως γινεται το φλασαρισμα με το Odin, υπαρχει κατατοπιστικοτατος οδηγος στο forum... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 "Καλοφορετη" η νεα σου rom!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) παιδια καλημερα.εχω ενα θεματακι με το κινητο galaxy s2 αν ειναι του κινητου..... εχω κατεβασει ενα αρχειο pdf απ το internet και την στιγμη που προσπαθω να τ ανοιξω και αρχιζει και φορτωνει τις σελιδες ξαφνικα σταματαει και βγαζει μυνημα "ανεπαρκης μνημη" γιατι γινετε αυτο? εχει καποιο θεμα το κινητο η φταιει το αρχειο?(αν και μο το εχει κανει και με αλλο pdfβεβαια μετα απο λιγο το ανοιξε)τι μπορω να κανω?.μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος ?ευχαριστω Edited February 17, 2013 by matsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παιδια καλημερα.εχω ενα θεματακι με το κινητο galaxy s2 αν ειναι του κινητου..... εχω κατεβασει ενα αρχειο pdf απ το internet και την στιγμη που προσπαθω να τ ανοιξω και αρχιζει και φορτωνει τις σελιδες ξαφνικα σταματαει και βγαζει μυνημα "ανεπαρκης μνημη" γιατι γινετε αυτο? εχει καποιο θεμα το κινητο η φταιει το αρχειο?(αν και μο το εχει κανει και με αλλο pdfβεβαια μετα απο λιγο το ανοιξε)τι μπορω να κανω?.μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος ?ευχαριστω δοκίμασε έναν άλλο pdf viewer.... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τελικά όλα καλά! Και έλεγα το Σαββάτο να την περάσω με ODIN! :) χα χα Άλλο κινητό! :) Εντυπώσεις ή προβλήματα σε μερικές μέρες (αν υπάρξουν):worry: Έκδοση Android : 4.1.2 Έκδοση Βασικού φάσματος Άγνωστο Έκδοση Kernel 3.0.3188955 dpi@DELL228#3 SMP PREEMPT Thu Jan 31 14:48:54 KST 2013 Αριθμός Κατασκευής JZO54K.I9100XWLSD Να είστε καλά! Παιδιά απίστευη η έκδοση , αλλα κινητό!! Είμαι στις 2η μέρα 1 ώρα και 35 λέπτα και έχω ακόμα 37%!!!! Αυτά με 1 ώρα περίπου Wifi, 45 λεπτά wifi σε paltalk και browsing και περίπου 50 λέπτα ομιλίας, αρκετή χρήση Bluetooth!!! Κανένα τετάρτακι angry bird... Super αυτονομία! Και επίσης αυτό που με έχει εντυπωσίασει μέρα από το νέο look είναι η αναγνώρισης περιοχής στις κλήσεις απο σταθέρα!!! πολύ καλό!!! Όσο είχα απογητευτεί με την 4.03 όταν το είχα πάρει που το έβρισκα συνέχεια κλειστό και έπρεπε να βγάζω μπαταρίες κτλ... τόσο έχω ενθουσιαστεί τώρα!!! Σαν καινούργιο κινητό!!!! Να περνάτε όμορφα!! :) Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχει λίγες μέρες που πέρασα τη Nordic και μπορώ να πω αν και αρχάριος ότι η διαδικασία ήταν πάρα πολύ απλή. Αυτό έγινε χάρη στον αναλυτικότατο οδηγό της πρώτης σελίδας αυτού του νήματος. Από 4.0.3 σε JB και οι διαφορές είναι μεγάλες. Πρώτον δεν έχω πλέον το πρόβλημα με το SOD (Sleep of death). Δεύτερον έχει βελτιωθεί αρκετά το σκρολάρισμα εντός μενού, με Go launcher είμαι, αλλά εκεί που είδα μεγάλη βελτίωση είναι σε σκρολάριασμα σε Browser! Όποιον και να δοκίμασα ήταν σαν να ήμουν σε άλλο κινητό. Κάποιος βελτιώσεις με τα ''κολπάκια'' της κίνησης με αφήνουν ψιλοαδιάφορο. Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας αν και στην αρχή ενθουσιάστηκα εν τέλει είδα ότι βρίσκομαι στα ίδια επίπεδα της 4.0.3 και ίσως λίγο καλύτερα...θετικότατο. Βελτιώσεις είδα και στα μενού προς το καλύτερα, κάποιες που απλά αρέσουν στο μάτι, κάποιες όμως είναι πολύ πολύ χρήσιμες. Εν κατακλείδι έγραψα 2-3 εντυπώσεις πιο πολύ για να ενθαρρύνω τον κόσμο που έχει ακόμα τη μανίσια 4.0.3 και αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργικότητας. Παιδιά με λίγο διάβασμα, χωρίς πανικό κινήσεις και με καθαρό μυαλό αν ακουλουθηθούν πιστά οι οδηγίες στη 1η σελίδα μπορείτε να αλλάξατε το κινητό σας προς το καλύτερο! Εγω προσωπικά νιώθω σαν να πήρα διαφορετικό! Υ.Γ Μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται με το Site και με τις βοήθειες εδώ μέσα. Έχοντας και γω Site γνωρίζω πως ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύς και πολλές φορές πολύτιμος, οπότε καλά θα κάνουμε να λέμε πιο συχνά ένα ευχαριστώ γιατί για κάποιους είναι ίσως η μόνη επιβράβευση και για να έχουμε εμείς λιγότερα προβλήματα και καλύτερο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδιά απίστευη η έκδοση , αλλα κινητό!! Είμαι στις 2η μέρα 1 ώρα και 35 λέπτα και έχω ακόμα 37%!!!! Αυτά με 1 ώρα περίπου Wifi, 45 λεπτά wifi σε paltalk και browsing και περίπου 50 λέπτα ομιλίας, αρκετή χρήση Bluetooth!!! Κανένα τετάρτακι angry bird... Super αυτονομία! Και επίσης αυτό που με έχει εντυπωσίασει μέρα από το νέο look είναι η αναγνώρισης περιοχής στις κλήσεις απο σταθέρα!!! πολύ καλό!!! Όσο είχα απογητευτεί με την 4.03 όταν το είχα πάρει που το έβρισκα συνέχεια κλειστό και έπρεπε να βγάζω μπαταρίες κτλ... τόσο έχω ενθουσιαστεί τώρα!!! Σαν καινούργιο κινητό!!!! Να περνάτε όμορφα!! :) Πως εχεις καταφερει την αυτονομια αυτη? Στο δικο μου χωρις να το ακουμπησω καθολου και με ολα κλειστα φτανει τις 12 ωρες... Αν το σκαλισω λιγο σε 10 ωρες παπαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πως εχεις καταφερει την αυτονομια αυτη? Στο δικο μου χωρις να το ακουμπησω καθολου και με ολα κλειστα φτανει τις 12 ωρες... Αν το σκαλισω λιγο σε 10 ωρες παπαλα... Η μπαταρία είναι μαμά, δεν είμαι μανιώδεις με παιχνιδιά, το κινητό το έχω κυρίως για να μιλάω, να πέρνω και να στέλνω email και να ρυθμιζώ πολυκόπτερα με προγράμματα απο το android μέσω bluetooth... Λίγο facebook κτλ.. Δεν είναι όλη τη μέρα με το κινητό στο χέρι... Συνολικά με ομηλία και internet κτλ το Κινητό συνολικά σε χρήση δεν περνάω τι 2.00 ή maximum 2 1/2 με το ζόρι. Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλημερα! Γνωριζει κανενας γιατι οταν τραβαω βιντεο πανω απο 720Χ480 με οποιαδηποτε εφαρμογη καμερας, ειτε την μαμησια, ειτε καποια αλλη, η εικονα ερχεται "πιο κοντα", σαν να zoom-αρεται??? Ειδικα σε 1920Χ1080 μου ερχεται... στα μουτρα!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδιά απίστευη η έκδοση , αλλα κινητό!! Είμαι στις 2η μέρα 1 ώρα και 35 λέπτα και έχω ακόμα 37%!!!! Αυτά με 1 ώρα περίπου Wifi, 45 λεπτά wifi σε paltalk και browsing και περίπου 50 λέπτα ομιλίας, αρκετή χρήση Bluetooth!!! Κανένα τετάρτακι angry bird... Super αυτονομία! Και επίσης αυτό που με έχει εντυπωσίασει μέρα από το νέο look είναι η αναγνώρισης περιοχής στις κλήσεις απο σταθέρα!!! πολύ καλό!!! Όσο είχα απογητευτεί με την 4.03 όταν το είχα πάρει που το έβρισκα συνέχεια κλειστό και έπρεπε να βγάζω μπαταρίες κτλ... τόσο έχω ενθουσιαστεί τώρα!!! Σαν καινούργιο κινητό!!!! Να περνάτε όμορφα!! :) Πως εχεις καταφερει την αυτονομια αυτη? Στο δικο μου χωρις να το ακουμπησω καθολου και με ολα κλειστα φτανει τις 12 ωρες... Αν το σκαλισω λιγο σε 10 ωρες παπαλα... Έχει λίγες μέρες που πέρασα τη Nordic και μπορώ να πω αν και αρχάριος ότι η διαδικασία ήταν πάρα πολύ απλή. Αυτό έγινε χάρη στον αναλυτικότατο οδηγό της πρώτης σελίδας αυτού του νήματος. Από 4.0.3 σε JB και οι διαφορές είναι μεγάλες. Πρώτον δεν έχω πλέον το πρόβλημα με το SOD (Sleep of death). Δεύτερον έχει βελτιωθεί αρκετά το σκρολάρισμα εντός μενού, με Go launcher είμαι, αλλά εκεί που είδα μεγάλη βελτίωση είναι σε σκρολάριασμα σε Browser! Όποιον και να δοκίμασα ήταν σαν να ήμουν σε άλλο κινητό. Κάποιος βελτιώσεις με τα ''κολπάκια'' της κίνησης με αφήνουν ψιλοαδιάφορο. Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας αν και στην αρχή ενθουσιάστηκα εν τέλει είδα ότι βρίσκομαι στα ίδια επίπεδα της 4.0.3 και ίσως λίγο καλύτερα...θετικότατο. Βελτιώσεις είδα και στα μενού προς το καλύτερα, κάποιες που απλά αρέσουν στο μάτι, κάποιες όμως είναι πολύ πολύ χρήσιμες. Εν κατακλείδι έγραψα 2-3 εντυπώσεις πιο πολύ για να ενθαρρύνω τον κόσμο που έχει ακόμα τη μανίσια 4.0.3 και αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργικότητας. Παιδιά με λίγο διάβασμα, χωρίς πανικό κινήσεις και με καθαρό μυαλό αν ακουλουθηθούν πιστά οι οδηγίες στη 1η σελίδα μπορείτε να αλλάξατε το κινητό σας προς το καλύτερο! Εγω προσωπικά νιώθω σαν να πήρα διαφορετικό! Υ.Γ Μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται με το Site και με τις βοήθειες εδώ μέσα. Έχοντας και γω Site γνωρίζω πως ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύς και πολλές φορές πολύτιμος, οπότε καλά θα κάνουμε να λέμε πιο συχνά ένα ευχαριστώ γιατί για κάποιους είναι ίσως η μόνη επιβράβευση και για να έχουμε εμείς λιγότερα προβλήματα και καλύτερο κινητό... λιγο μπερδεμενα μας τα λετε :P πριν λιγο την περασα και εγω μεταα απο καμποσο καιρο με omega ειπα να ξαναβαλω στοκ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Με Nordic 4.1.2 και csc EUR (αν έχει να κάνει με αυτό) θέλησα να τσεκάρω την κατανάλωση της μπαταρίας και βρήκα αυτό που θα δειτε στο screenshot. Που είναι τα "κατεβατά" που έβγαζε πριν; Να πω ότι απ'τη στιγμή που άλλαξα το csc (συνεπώς αναφέρομαι στο factory reset) και μετά, έχω κάνει ήδη δύο πλήρεις φορτίσεις. Δεν με ανησυχεί η κατανάλωση αλλά το ότι δεν εμφανίζει τα τόσα πολλά στοιχεία που εμφάνιζε παλιότερα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδιά υπάρχει περίπτωση αν βγάλεις το κλείδωμα της οθόνης να καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία? Παρατηρώ μια υπερβολική μείωση της διάρκειας χωρίς αλλαγή στη χρήση μην πω και λιγότερη και εκτός από το viber δεν πέρασα τίποτα "ύποπτο". Ψάχνω να βρω τι άλλο μπορεί να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδιά υπάρχει περίπτωση αν βγάλεις το κλείδωμα της οθόνης να καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία? Παρατηρώ μια υπερβολική μείωση της διάρκειας χωρίς αλλαγή στη χρήση μην πω και λιγότερη και εκτός από το viber δεν πέρασα τίποτα "ύποπτο". Ψάχνω να βρω τι άλλο μπορεί να φταίει. Πολύ φοβάμαι ότι το viber στην κάνει τη ζημιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πολύ φοβάμαι ότι το viber στην κάνει τη ζημιά.. Στανταρακι... το εχω "πεταξει" καιρο τωρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδιά υπάρχει περίπτωση αν βγάλεις το κλείδωμα της οθόνης να καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία? Παρατηρώ μια υπερβολική μείωση της διάρκειας χωρίς αλλαγή στη χρήση μην πω και λιγότερη και εκτός από το viber δεν πέρασα τίποτα "ύποπτο". Ψάχνω να βρω τι άλλο μπορεί να φταίει. Πολύ φοβάμαι ότι το viber στην κάνει τη ζημιά.. Στανταρακι... το εχω "πεταξει" καιρο τωρα... +1 και απο εμενα...σε ios δουλευε πολυ καλα αλλα απο τοτε που το εβαλα και εγω στο galaxy ολο κολληματα ετρωγε την μια με τον αισθητηρα(διορθωθηκε μετα απο ενα update βεβαια) και γενικα συνδεση στην εκκινηση του τηλεφωνου και συνδεση σε ασχετη ωρα ενω το ειχα κλεισει μεσα απο την εφαρμογη...εχει φυγει πολυ καιρο και απο την δικη μου συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κάνει ζημιά χωρίς να φαίνεται στην κατανάλωση μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλο θα ηταν αυτοι που ειναι γνωστες του αντικειμενου(οσον αφορα τα του κινητου), να κανουν ενα θεματακι στο οποιο να κατευθυνουν αυτους που δε γνωριζουν για το τι "τρωει" μπαταρια οχι μονο απο τις εργοστασιακες εφαρμογες αλλα και απο τις διαφορες εφαρμογες τους google play.Οπως για παραδειγμα το Viber που αναφερθεικε παραπανω.Εγω το εχω στο κινητο μου και η αληθεια ειναι οτι δε το χρησιμοποιω σχεδον ποτε,ομως δε γνωριζα οτι αδειαζει τη μπαταρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κάνει ζημιά χωρίς να φαίνεται στην κατανάλωση μπαταρίας; στην στοκ εφαρμογη της μπαταριας δεν μου το εδειχνε ουτε εμενα Καλο θα ηταν αυτοι που ειναι γνωστες του αντικειμενου(οσον αφορα τα του κινητου), να κανουν ενα θεματακι στο οποιο να κατευθυνουν αυτους που δε γνωριζουν για το τι "τρωει" μπαταρια οχι μονο απο τις εργοστασιακες εφαρμογες αλλα και απο τις διαφορες εφαρμογες τους google play.Οπως για παραδειγμα το Viber που αναφερθεικε παραπανω.Εγω το εχω στο κινητο μου και η αληθεια ειναι οτι δε το χρησιμοποιω σχεδον ποτε,ομως δε γνωριζα οτι αδειαζει τη μπαταρια!!! εγω προσωπικα εχω μια εφαρμογη απο το play store για την μπαταρια οπου απο εκει μου δειχνει πιο αναλυτικα που εχει καταναλωθει η μπαταρια.εχει τυχει πολλες φορες να μου αδειαζει η μπαταρια πιο γρηγορα απ οτι συνηθως και να ανοιγω απο εκει να δω τι παιζει και να βλεπω εφαρμογες που ποτε δεν τις ειχα ανοιξει μου εχει τυχει με το doubletwist και με τους χαρτες πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 στην στοκ εφαρμογη της μπαταριας δεν μου το εδειχνε ουτε εμενα εγω προσωπικα εχω μια εφαρμογη απο το play store για την μπαταρια οπου απο εκει μου δειχνει πιο αναλυτικα που εχει καταναλωθει η μπαταρια.εχει τυχει πολλες φορες να μου αδειαζει η μπαταρια πιο γρηγορα απ οτι συνηθως και να ανοιγω απο εκει να δω τι παιζει και να βλεπω εφαρμογες που ποτε δεν τις ειχα ανοιξει μου εχει τυχει με το doubletwist και με τους χαρτες πχ. Καλο αυτο που λες(αν μπορεις γραψε λενε την εφαρμογη) αλλα αν ξεραμε απο πριν(απο τους ποιο εμπειρους) τι γινεται με καποιες εφαρμογες θα αποφευγαμε να τις βαλουμε εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 εγω εχω αυτη αλλα αυτη τα εχει πιο αναλυτικα Καλο αυτο που λες(αν μπορεις γραψε λενε την εφαρμογη) αλλα αν ξεραμε απο πριν(απο τους ποιο εμπειρους) τι γινεται με καποιες εφαρμογες θα αποφευγαμε να τις βαλουμε εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Υπαρχει καμια εφαρμογη για recover mode για το s2 γιατι ο συνδιασμος των τριων πληκτρων δεν λειτουργει , χωρις root αν υπαρχει , ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts