AntwnisSt Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Τελικά όλα καλά! Και έλεγα το Σαββάτο να την περάσω με ODIN! :) χα χα Άλλο κινητό! :) Εντυπώσεις ή προβλήματα σε μερικές μέρες (αν υπάρξουν):worry: Έκδοση Android : 4.1.2 Έκδοση Βασικού φάσματος Άγνωστο Έκδοση Kernel 3.0.3188955 dpi@DELL228#3 SMP PREEMPT Thu Jan 31 14:48:54 KST 2013 Αριθμός Κατασκευής JZO54K.I9100XWLSD Να είστε καλά! τσεκαρε αυτονομια να μας πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 τσεκαρε αυτονομια να μας πεις... σίγουρα... Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Λοιπον παιδες.... Σημερινη χρηση... Στις 8 και κατι το ανοιξα... χρονος ομηλιας ολη μερα 32λ κ 39δ αρκετη χρηση whatsapp messenger,viber , fb messenger και mail επισης αρκετη χρηση του broswer γιατι ψαχνω τις αγγελιες να αγορασω οχημα, και τσεκαρω το forum μας και αλλο ενα (δεν ειμαι απιστος ειναι για ελευθερο χρονο, γουρουνες και 4χ4 χιχιχιχιχιχι) Εεεεε παιξαμε και λιγο where is my water.... Αυτη την στιγμη η μπαταρια μου ειναι στο 51%!!!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ! Ξεχασα να πω οτι σημερα πρωτη μερα δοκιμασα την εξοικονομιση ενεργειας ... Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο... αλλα δοκιμαστε κ εσεις! Κανονικα τωρα θα ημουν στο 30% το πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Λοιπον παιδες.... Σημερινη χρηση... Στις 8 και κατι το ανοιξα... χρονος ομηλιας ολη μερα 32λ κ 39δ αρκετη χρηση whatsapp messenger,viber , fb messenger και mail επισης αρκετη χρηση του broswer γιατι ψαχνω τις αγγελιες να αγορασω οχημα, και τσεκαρω το forum μας και αλλο ενα (δεν ειμαι απιστος ειναι για ελευθερο χρονο, γουρουνες και 4χ4 χιχιχιχιχιχι) Εεεεε παιξαμε και λιγο where is my water.... Αυτη την στιγμη η μπαταρια μου ειναι στο 51%!!!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ! Ξεχασα να πω οτι σημερα πρωτη μερα δοκιμασα την εξοικονομιση ενεργειας ... Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο... αλλα δοκιμαστε κ εσεις! Κανονικα τωρα θα ημουν στο 30% το πολυ. Παρα πολυ καλα αποτελεσματα, παιζει μεγαλο ρολο η εξοικονομηση ενεργειας καθως δεν αφηνει την cpu να ανεβει πανω απο τα 800mhz... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παρα πολυ καλα αποτελεσματα, παιζει μεγαλο ρολο η εξοικονομηση ενεργειας καθως δεν αφηνει την cpu να ανεβει πανω απο τα 800mhz... και δοκιμασα το reckless racing 2 και επαιζε μια χαρα χωρις να λαγκαρει καθολου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ρε παιδια.... τι ειναι αυτο ακριβως??? https://www.dropbox.com/s/d0q0anp0g9pn9kv/2013-02-14%2023.27.32.png Σορυ για το λινκ αλλα δεν ξερω πως μπορω να βαλω φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Βγήκε η Ελληνική 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Βγήκε η Ελληνική 4.1.2? Σε κανα διμηνο :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σε κανα διμηνο :rolleyes: Και αν.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ρε παιδια.... τι ειναι αυτο ακριβως??? https://www.dropbox.com/s/d0q0anp0g9pn9kv/2013-02-14%2023.27.32.png Σορυ για το λινκ αλλα δεν ξερω πως μπορω να βαλω φωτο. Eίναι αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.mimage.photoretouching&hl=en , μάλλον το έβαλες κάποια στιγμή από το Samsung app store. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Eίναι αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.mimage.photoretouching&hl=en , μάλλον το έβαλες κάποια στιγμή από το Samsung app store. ευχαριστω πολυ... ναι οντως το εβαλα γτ το χρησιμοποιω αρκετα αλλα δεν ηξερα οτι ρουφαει ετσι την μπαταρια! ειδα τα σατιστικα και ζαλιστικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 αδερφε αν επιτρέπεται γιατι δεν σου εκανε... θελω να δοκιμασω κ εγω αλλα δεν ξερω ποια να βαλω... Δεν μου άρεσαν τα Toggle buttons αν και ο Γιάννης ανέβασε και ένα αρχειάκι για να περάσεις πάλι τα στοκ αλλά επειδή την είχα από την πρώτη μέρα που βγήκε και ήμουν ενθουσιασμένος θέλω να την ξαναβάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Δεν μου άρεσαν τα Toggle buttons αν και ο Γιάννης ανέβασε και ένα αρχειάκι για να περάσεις πάλι τα στοκ αλλά επειδή την είχα από την πρώτη μέρα που βγήκε και ήμουν ενθουσιασμένος θέλω να την ξαναβάλω. Μιλαμε για την omega v20? Αν ναι, που εχει ανβει αυτο το mod και δεν το βρισκω? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atlantios Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Έχω περάσει την Ισπανική 4.1.2. Προσπαθώ να κάνω μια αναβάθμιση, περίπου 22ΜΒ, κατεβάζω το αρχείο και ακολουθώ τις οδηγίες αλλά συνεχώς μου βγάζει μήνυμα λάθους. H εφαρμογή kies δεν λειτουργεί για άγνωστο λόγο. Υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω την ενημέρωση; Edited February 15, 2013 by Atlantios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχω περάσει την Ισπανική 4.1.2. Προσπαθώ να κάνω μια αναβάθμιση, περίπου 22ΜΒ, κατεβάζω το αρχείο και ακολουθώ τις οδηγίες αλλά συνεχώς μου βγάζει μήνυμα λάθους. H εφαρμογή kies δεν λειτουργεί για άγνωστο λόγο. Υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω την ενημέρωση; Πέρνα την τελευταία ισπανική με Odin και θα κάνεις πιο γρήγορα. Αλλιώς, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση KIES και ξανά από την αρχή ή δοκιμάζεις με OTA μέσα από το τηλέφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μιλαμε για την omega v20? Αν ναι, που εχει ανβει αυτο το mod και δεν το βρισκω? Θα το βρεις στο 2ο ποστ εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Θα το βρεις στο 2ο ποστ εδώ. Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Στο "πολύπαθο" S2 ενός φίλου μετά από πτώση δεν του δουλεύει καλά το ηχείο στο ακουστικό, έχει κάποιος υπόψιν του κάτι (ebay ίσως..) μήπως το παραγγείλουμε και το αλλάξουμε μόνοι; Το τηλέφωνό του είναι εκτός εγγύησης έτσι κι αλλιώς και δεν θέλει να το στέλνει Αθήνα για επισκευή, εδώ στα Χανιά..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atlantios Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Πέρνα την τελευταία ισπανική με Odin και θα κάνεις πιο γρήγορα. Αλλιώς, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση KIES και ξανά από την αρχή ή δοκιμάζεις με OTA μέσα από το τηλέφωνο. Βασικά έχω ήδη κάνει απεγκατάσταση εγκατάσταση την KIES δίχως να διορθωθεί το πρόβλημα. Αν είναι να ξαναβάλω την τελευταία έκδοση της Ισπανικής, μήπως θα ήταν καλύτερα να προσανατολιστώ σε κάποια άλλη ROM, δυστυχώς με την Ισπανική θέλω δύο φορές την μέρα φόρτιση. Δώστε και link παρακαλώ για την νέα rom. OTA τι είναι; "Οκ τό πιασα είναι (Over the Air)." ευχαριστώ Στράτο για την άμεση απάντηση Edited February 15, 2013 by Atlantios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ρε μάγκες, απότομα, εντελώς απότομα όμως, το πληκτρολόγιο swype που είχε μέσα το ισπανικό JB έγινε αργό, ειδικά στην αλλαγή γλώσσας είναι απελπιστικά αργό. καμιά ιδέα κανείς (εκτός από το να χρησιμοποιώ το swiftkey flow) ????? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ρε μάγκες, απότομα, εντελώς απότομα όμως, το πληκτρολόγιο swype που είχε μέσα το ισπανικό JB έγινε αργό, ειδικά στην αλλαγή γλώσσας είναι απελπιστικά αργό. καμιά ιδέα κανείς (εκτός από το να χρησιμοποιώ το swiftkey flow) ????? Ποια ειναι η τελευταια εφαρμογη που εβαλες? Μηπως ειναι "υποπτη"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ποια ειναι η τελευταια εφαρμογη που εβαλες? Μηπως ειναι "υποπτη"? swapps, και το έβγαλα, και η κατάσταση δεν άλλαξε. και άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις στο swype, τίποτα, θέλει κανα λεπτό για να αλλάξει η γλώσσα !! Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Clear cache & data δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 swapps, και το έβγαλα, και η κατάσταση δεν άλλαξε. και άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις στο swype, τίποτα, θέλει κανα λεπτό για να αλλάξει η γλώσσα !! Αν δεν ισχυει κατι συγκεκριμενο που δεν γνωριζω, εγω θα εκανα "Εκκαθαριση δεδομενων" και "Εκκαθαριση προσωρινης μνημης" απο το Ρυθμισεις\Εφαρμογες\Διαχειρηση Εφαρμογων (δεν ξερω αν ειναι ετσι στην JB, εγω δουλευω τωρα με ενα κινητο που εχει 2.3.7... :( ) και θα εβλεπα τι θα εκανε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Clear cache & data δοκιμασες? με ένα clear cache έφτιαξε το πράγμα αισθητά, clear data θα κάνω αν δεν πάει άλλο για να μην χάσω τις όποιες ρυθμίσεις. thanks !!! Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts