vrwmiaris Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εγώ είχα κάνει από recovery, ούτε είχα δει τι τσιπ φοράει, μετά είδα ότι δεν είναι στα αναγραφόμενα, αφού έβαλα custom Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εγώ είχα κάνει από recovery, ούτε είχα δει τι τσιπ φοράει, μετά είδα ότι δεν είναι στα αναγραφόμενα, αφού έβαλα custom Έχεις το insane εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Τώρα τελευταία το κινητό μου έχει ένα θέμα στις κλήσεις. Εύκολα βγάζει NO PROVIDER και γενικα ενώ έχει σήμα φουλ παω να κάνω κλήση και αρχιζει κανονικα να καλεί αλλά δεν φτάνει ποτέ να χτυπήσει. Απώς δειχνει στην οθόνη να καλεί. Στην αρχή το εκλεινα και το ανοιγα και δούλευε.Τώρα ακόμα και μετά απο αυτο κανει πολυ ωρα να συνελθει..Τι να κάνω? Μπορει να θελει φορματ απλα? την 2.3.3 έχω. EDIΤ: Εδώ και πολύ ώρα δεν μπορεί να κάνει ή να δεχτεί κλήση ότι και να κάνω... Edited November 1, 2012 by konsniper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 καλημερα παιδια εχθεσ συνδεσα το κινητο με το kies k μου εβγαλε μια αναβαθμιση ...φοραω την 4.0.4 σκανδιναβικη ..μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Τώρα τελευταία το κινητό μου έχει ένα θέμα στις κλήσεις. Εύκολα βγάζει NO PROVIDER και γενικα ενώ έχει σήμα φουλ παω να κάνω κλήση και αρχιζει κανονικα να καλεί αλλά δεν φτάνει ποτέ να χτυπήσει. Απώς δειχνει στην οθόνη να καλεί. Στην αρχή το εκλεινα και το ανοιγα και δούλευε.Τώρα ακόμα και μετά απο αυτο κανει πολυ ωρα να συνελθει..Τι να κάνω? Μπορει να θελει φορματ απλα? την 2.3.3 έχω. EDIΤ: Εδώ και πολύ ώρα δεν μπορεί να κάνει ή να δεχτεί κλήση ότι και να κάνω... Θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις σε 4.0.4 αλλά ας σου προτείνει κάποιος μια πιο "αναίμακτη" λύση στο πρόβλημά σου αν υπάρχει και μου διαφεύγει.. καλημερα παιδια εχθεσ συνδεσα το κινητο με το kies k μου εβγαλε μια αναβαθμιση ...φοραω την 4.0.4 σκανδιναβικη ..μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι? Πρόκειται για αναβάθμιση της XWLPX σε Nordic 4.0.4 XWLPY, την έχει βγάλει και σε μένα αλλά δεν την έχω κάνει αφού είμαι ήδη απόλυτα ικανοποιημένος και θέλω ν'αποφύγω τις διαδικασίες του root, το στήσιμο του TSF launcher και τα συναφή (μέχρι την άφιξη της Jelly τουλάχιστον).. παρ'όλα αυτά το ψάχνω μέρες τώρα για το "what's new" με την XWLPY αλλά δεν βρίσκω κάτι.. Edited November 1, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις σε 4.0.4 αλλά ας σου προτείνει κάποιος μια πιο "αναίμακτη" λύση στο πρόβλημά σου αν υπάρχει και μου διαφεύγει.. Πρόκειται για αναβάθμιση της XWLPX σε Nordic 4.0.4 XWLPY, την έχει βγάλει και σε μένα αλλά δεν την έχω κάνει αφού είμαι ήδη απόλυτα ικανοποιημένος και θέλω ν'αποφύγω τις διαδικασίες του root, το στήσιμο του TSF launcher και τα συναφή (μέχρι την άφιξη της Jelly τουλάχιστον).. παρ'όλα αυτά το ψάχνω μέρες τώρα για το "what's new" με την XWLPY αλλά δεν βρίσκω κάτι.. οποτε δεν το πειραζουμε αν δεν εχει διαφορεσες...ευχαριστω μακη αλλα εχω κ συνεχεια δεν τελειωσαμε ετσι χαχαχα.. πως γινετε οταν κατεβαζω εφαρμογες να μπορω κ να της στειλω μεσω mail η bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Τώρα τελευταία το κινητό μου έχει ένα θέμα στις κλήσεις. Εύκολα βγάζει NO PROVIDER και γενικα ενώ έχει σήμα φουλ παω να κάνω κλήση και αρχιζει κανονικα να καλεί αλλά δεν φτάνει ποτέ να χτυπήσει. Απώς δειχνει στην οθόνη να καλεί. Στην αρχή το εκλεινα και το ανοιγα και δούλευε.Τώρα ακόμα και μετά απο αυτο κανει πολυ ωρα να συνελθει..Τι να κάνω? Μπορει να θελει φορματ απλα? την 2.3.3 έχω. EDIΤ: Εδώ και πολύ ώρα δεν μπορεί να κάνει ή να δεχτεί κλήση ότι και να κάνω... Δοκίμασε να γυρίσεις το δίκτυο σε 2g και δες μήπως δεις κάποια διαφορά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Γεια σας παιδιά, με την 4.0.4(που κατά τα άλλα είναι ικανοποιητικότατη) το πληκτρολόγιο που μου βγάζει στα sms αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία απαιτεί πληκτρολόγιο, όταν πατάω ένα πλήκτρο δεν εμφανίζει πάνω από αυτό την προεσκόπιση του πλήκτρου. δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την 4.0.4 ή με κάποια λάθος ρύθμιση μου. το ίδιο συμβαίνει και με άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Γεια σας παιδιά, με την 4.0.4(που κατά τα άλλα είναι ικανοποιητικότατη) το πληκτρολόγιο που μου βγάζει στα sms αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία απαιτεί πληκτρολόγιο, όταν πατάω ένα πλήκτρο δεν εμφανίζει πάνω από αυτό την προεσκόπιση του πλήκτρου. δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την 4.0.4 ή με κάποια λάθος ρύθμιση μου. το ίδιο συμβαίνει και με άλλους; για να σε βοηθησω σε εμενα αναβει το πληκτρο που παταω,βγαζει και προεπισκοπηση,εχει και δονηση.φοραω 4.0.4 xlpu (nikpapakos). Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Άμα το κάνεις root, κάνε αυτό το αρχείο εγκατάσταση από recovery mode Κάνει για όλες τις εκδόσεις ICS και επαναφέρει τα stock animations της Samsung σε όλες τις branded roms (π.χ. Cosmote) Μια και ηθελα κ εγω να απαλαγω απο το boot animation της cosmote δοκιμασα την παραπανω λυση. Εβαλα το zip στην εξωτερικη sd, μπαινω σε recovery (vol up + power + home), επιλεγω apply update from external storage, διαλεγω το zip και εκει που λεει verifying update package, συνεχιζει με κοκκινα γραμματα και βγαζει τα εξης: failed to verify whole-file signature και signature verification failed. Εχω κανει κατι λαθος; (Ειμαι rooted) Και κατι αλλο μιας και ποσταρα...υπαρχει τροπος να αλλαξω τα εικονιδια στο stock touchwiz χωρις να εγκαταστησω καποιον αλλο launcher; Θα ηθελα να μεινω με το touchwiz γιατι, τουλαχιστον σε μενα, ειναι το πιο smooth απ'ολα... Edited November 1, 2012 by djfotisl7 καινουργια ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Μια και ηθελα κ εγω να απαλαγω απο το boot animation της cosmote δοκιμασα την παραπανω λυση. Εβαλα το zip στην εξωτερικη sd, μπαινω σε recovery (vol up + power + home), επιλεγω apply update from external storage, διαλεγω το zip και εκει που λεει verifying update package, συνεχιζει με κοκκινα γραμματα και βγαζει τα εξης: failed to verify whole-file signature και signature verification failed. Εχω κανει κατι λαθος; (Ειμαι rooted) Και κατι αλλο μιας και ποσταρα...υπαρχει τροπος να αλλαξω τα εικονιδια στο stock touchwiz χωρις να εγκαταστησω καποιον αλλο launcher; Θα ηθελα να μεινω με το touchwiz γιατι, τουλαχιστον σε μενα, ειναι το πιο smooth απ'ολα... Πρέπει να έχεις clockworkmod recovery Aν ναι, επιλέγεις install zip from sdcard.Αν όχι θα πρέπει να το εγκαταστήσεις, είτε μόνιμο, είτε προσωρινό. Στον οδηγό για root το γράφει πως να το κάνεις. Για το 2ο ή θα βρεις στο XDA κάποιον τροποποιημένο launcher στο XDA, ή θα τον πάρεις από το φάκελο system/app και θα τον επεξεργαστείς στο pc σου.Αν δε το έχεις ξανακάνει, καλύτερα να το αφήσεις για να μη μπεις σε περιπέτειες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 πως γινετε οταν κατεβαζω εφαρμογες να μπορω κ να της στειλω μεσω mail η bluetooth? Δεν ξέρω αν γίνεται να στείλεις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει απ'το Play (κάτι που λογικά θα μπορεί να "κατεβάσει" και ο παραλήπτης οπότε..) Εφαρμογές τύπου .apk που έχεις αντιγράψει είτε έχεις κατεβάσει απ'το νετ και βρίσκονται στην εσωτερική ή εξωτερική SD σου, βρίσκεις τον φάκελο που έχεις κάνει την αντιγραφή/αποθήκευση μέσω ενός file explorer (πχ ES file explorer) κι αφού επιλέξεις το αρχείο της εφαρμογής που θέλεις να στείλεις, μπορείς -αφού κρατήσεις πάνω στο αρχείο παρατεταμένα το δάχτυλο- να διαλέξεις "κοινή χρήση" και να επιλέξεις τον τρόπο μέσα απ'το αναδυόμενο μενού που θα σου βγάλει (bluetooth/facebook/gmail κλπ..) για να κάνεις την αποστολή. Δεν το έχω κάνει για να σου πω με σιγουριά αν γίνεται με τα .apk αλλά υποθέτω πως μπορείς μιας και ο τρόπος αυτός ισχύει για φωτό, βίντεο, κλπ κλπ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Πρέπει να έχεις clockworkmod recovery Aν ναι, επιλέγεις install zip from sdcard.Αν όχι θα πρέπει να το εγκαταστήσεις, είτε μόνιμο, είτε προσωρινό. Στον οδηγό για root το γράφει πως να το κάνεις. Για το 2ο ή θα βρεις στο XDA κάποιον τροποποιημένο launcher στο XDA, ή θα τον πάρεις από το φάκελο system/app και θα τον επεξεργαστείς στο pc σου.Αν δε το έχεις ξανακάνει, καλύτερα να το αφήσεις για να μη μπεις σε περιπέτειες. Thanks για το πρωτο! Θα το κανω. Επειδη τοση ωρα τσεκαρω στο XDA, τι ειναι τα mods; Δεν εχουν σχεση με τις roms ετσι; Μηπως ειναι αυτο που ψαχνω; Αυτο που ουσιαστικα θελω ειναι να μεινω με το touchwiz λογω smoothness, απλα "ντυμενο" :P αλλιως...! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 λοιπον εβαλα την 4.0.4 αλλα αντιγραφη επικοληση δεν εχει αυτη η ρομ βρε παιδια παταω πανω σε κειμενα και δεν μου κανει αντιγραφη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Thanks για το πρωτο! Θα το κανω. Επειδη τοση ωρα τσεκαρω στο XDA, τι ειναι τα mods; Δεν εχουν σχεση με τις roms ετσι; Μηπως ειναι αυτο που ψαχνω; Αυτο που ουσιαστικα θελω ειναι να μεινω με το touchwiz λογω smoothness, απλα "ντυμενο" :P αλλιως...! Ευχαριστω. Mods (modifications) λέμε τις τροποποιήσεις και συνήθως εννοούμε τις τροποποιήσεις στις διάφορες εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Γεια σας παιδιά, με την 4.0.4(που κατά τα άλλα είναι ικανοποιητικότατη) το πληκτρολόγιο που μου βγάζει στα sms αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία απαιτεί πληκτρολόγιο, όταν πατάω ένα πλήκτρο δεν εμφανίζει πάνω από αυτό την προεσκόπιση του πλήκτρου. δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την 4.0.4 ή με κάποια λάθος ρύθμιση μου. το ίδιο συμβαίνει και με άλλους; Δες στις ρυθμισεις απο το πληκτρολογιο εαν ειναι τικαρισμενη η προεπισκοπηση χαρακτηρα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 τελικα δυστηχως απογοητευτηκα απο την 4.0.4 το κινητο ενταξει μονο στην μπαταρια πηγενε λιγο καλυτερα σε ολα τα αλλα..... χαλια μαυρα και κοληματα με την 2.3.6 πεταγε θα προσπαθησω να γυρισω σε αυτην ευχαριστω ολους που με βοηθησατε ομως και δοκιμασα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark99 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 τελικα δυστηχως απογοητευτηκα απο την 4.0.4 το κινητο ενταξει μονο στην μπαταρια πηγενε λιγο καλυτερα σε ολα τα αλλα..... χαλια μαυρα και κοληματα με την 2.3.6 πεταγε θα προσπαθησω να γυρισω σε αυτην ευχαριστω ολους που με βοηθησατε ομως και δοκιμασα!! Φιλε μου ! Στην μπαταρια μπορεις να μου πεις κατα προσεγγιση, σε ποσοστο επι της %, ποσο καλυτερα τα πηγαινε,για να ξερω και εγω ? Και ας κανεις και λαθος.. Δεν πειραζει.. Και εγω κανω παρα πολλα ! Επισης ποσο καιρο την κρατησες στην συσκευη σου ? Σε ευχαριστω παρα πολυ και να εισαι καλα :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 τελικα δυστηχως απογοητευτηκα απο την 4.0.4 το κινητο ενταξει μονο στην μπαταρια πηγενε λιγο καλυτερα σε ολα τα αλλα..... χαλια μαυρα και κοληματα με την 2.3.6 πεταγε θα προσπαθησω να γυρισω σε αυτην ευχαριστω ολους που με βοηθησατε ομως και δοκιμασα!! Φιλε μου,μου κανει εντυπωση η απογοητευση σου σε θεμματα ταχυτητας-σταθεροτητας απο τη 4.0.4!!Γιατι δε δοκιμαζεις και μια stock based σαν τη pulse ας πουμε?Εγω προσωπικα κανα μηνα που την εχω πραγματικα ξεγνοιασα..Δεν μπορω ακριβως να θυμηθω πως ηταν η 2.3.4 και ισως φταιει και η κακιστη 4.0.3 αλλα πιστευω πως η 4.0.4 ειναι αρκετα καλη σε ολους τους τομεις.Μηπως δεν εκατσε καλα η ρομ?εκανες τα wipe πριν και μετα κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ειχα ξαναρωτησει γι αυτο το θεμα αλλα επειδη ακομα το αντιμετωπιζω ξαναρωτω μηπως καποιος μπορεσει να βοηθησει!Το τελευταιο διαστημα ειχα συνεχεια προβληματα με την μπαταρια.Συγκεκριμενα το κινητο καποιες φορες κολλουσε εντελως χωρις να το καταλαβω κι ενω ηταν φορτισμενο και υποτιθεται οτι ηταν απλα κλειστη η οθονη εκαιγε στον επεξεργαστη και αν το καταλαβαινα εγκαιρως μπορει και να γλιτωνα την μπαταρια αλλιως εμενα χωρις τηλεφωνο μεχρι να το φορτισω.Βεβαια φορουσα την stock 4.0.3 και ειχα καμια 80 εφαρμογες και παιχνιδια.Ετσι γυρισα σε stock 2.3.4 και το αφησα για λιγες μερες χωρις να εγκαταστησω τιποτα και το κινητο δεν ειχε κανενα προβλημα!Ετσι εκανα update σε 4.0.3 και μετα απο μερες ξανα εκανα εγκατασταση καποιες εφαρμογες.Σημερα ξεκινησε παλι τα battery drain τα οποια εκανε και με stock 4.0.4.Γενικα battery drain δεν ειχα ποτε με stock rom,μονο με custom και γι αυτο τις προτιμουσα τοσο καιρο.Συγκεκριμενα σημερα μετα απο restart που εκανα κι ενω η μπαταρια ηταν περιπου στο 50% με το που ανοιξε το τηλεφωνο πηγε στο 15% και για να το επαληθευσω ξαναεκανα restart και τελικα η μπαταρια εδειχνε αυτο!Επιτοπου εκανα wipe cache/format/battery stats κτλ και περασα την 4.0.4 και με το που το ανοιγω βλεπω παλι μπαταρια περιπου στο 50%......Υπαρχει καποια εξηγηση?Να τα κανει αυτα καποια εφαρμογη,γιατι τωρα τελευταια εχω καμια 20αρια το πολυ με τις εντελως απαραιτητες που χρησιμοποιω(facebook,twitter,youtube..) ή να κοιταξω μηπως φταιει η μπαταρια(η οποια εχει status καλη μεσα απο το κινητο και καποια προγραμματακια που εχω χρησιμοποιησει).Συγνωμη αν κουρασα με το μεγαλο μηνυμα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ειχα ξαναρωτησει γι αυτο το θεμα αλλα επειδη ακομα το αντιμετωπιζω ξαναρωτω μηπως καποιος μπορεσει να βοηθησει!Το τελευταιο διαστημα ειχα συνεχεια προβληματα με την μπαταρια.Συγκεκριμενα το κινητο καποιες φορες κολλουσε εντελως χωρις να το καταλαβω κι ενω ηταν φορτισμενο και υποτιθεται οτι ηταν απλα κλειστη η οθονη εκαιγε στον επεξεργαστη και αν το καταλαβαινα εγκαιρως μπορει και να γλιτωνα την μπαταρια αλλιως εμενα χωρις τηλεφωνο μεχρι να το φορτισω.Βεβαια φορουσα την stock 4.0.3 και ειχα καμια 80 εφαρμογες και παιχνιδια.Ετσι γυρισα σε stock 2.3.4 και το αφησα για λιγες μερες χωρις να εγκαταστησω τιποτα και το κινητο δεν ειχε κανενα προβλημα!Ετσι εκανα update σε 4.0.3 και μετα απο μερες ξανα εκανα εγκατασταση καποιες εφαρμογες.Σημερα ξεκινησε παλι τα battery drain τα οποια εκανε και με stock 4.0.4.Γενικα battery drain δεν ειχα ποτε με stock rom,μονο με custom και γι αυτο τις προτιμουσα τοσο καιρο.Συγκεκριμενα σημερα μετα απο restart που εκανα κι ενω η μπαταρια ηταν περιπου στο 50% με το που ανοιξε το τηλεφωνο πηγε στο 15% και για να το επαληθευσω ξαναεκανα restart και τελικα η μπαταρια εδειχνε αυτο!Επιτοπου εκανα wipe cache/format/battery stats κτλ και περασα την 4.0.4 και με το που το ανοιγω βλεπω παλι μπαταρια περιπου στο 50%......Υπαρχει καποια εξηγηση?Να τα κανει αυτα καποια εφαρμογη,γιατι τωρα τελευταια εχω καμια 20αρια το πολυ με τις εντελως απαραιτητες που χρησιμοποιω(facebook,twitter,youtube..) ή να κοιταξω μηπως φταιει η μπαταρια(η οποια εχει status καλη μεσα απο το κινητο και καποια προγραμματακια που εχω χρησιμοποιησει).Συγνωμη αν κουρασα με το μεγαλο μηνυμα μου! Καλημέρα, Η 4.0.4 θεωρητικά έχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας, τουλάχιστον οι τελευταίες εκδόσεις, κάπου είχα διαβάσει ότι όταν περνάμε καινούργια rom αυτή για να "καθίσει" καλά θέλει αρκετή ώρα για αυτό και βλέπουμε τα android core & system να ρουφάνε μπαταρία. Την καλύτερη μπαταρία μέχρι τώρα την έχω δει με την LPX. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλημέρα, Η 4.0.4 θεωρητικά έχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας, τουλάχιστον οι τελευταίες εκδόσεις, κάπου είχα διαβάσει ότι όταν περνάμε καινούργια rom αυτή για να "καθίσει" καλά θέλει αρκετή ώρα για αυτό και βλέπουμε τα android core & system να ρουφάνε μπαταρία. Την καλύτερη μπαταρία μέχρι τώρα την έχω δει με την LPX. Το πρόβλημα μου είναι τα κολληματα και το battery drain μετά το restart.Υπάρχει κάποια γνωστή εφαρμογή που να προκαλεί αυτα τα προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Το πρόβλημα μου είναι τα κολληματα και το battery drain μετά το restart.Υπάρχει κάποια γνωστή εφαρμογή που να προκαλεί αυτα τα προβλήματα? Δοκίμασε να κάνεις factory reset και μην επαναφέρεις κανένα backup που έχει εφαρμογές συστήματος. Αν έχεις πάλι πρόβλημα, μπορεί απλά να τα έχει φτύσει η μπαταρία σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Δεν ξέρω αν γίνεται να στείλεις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει απ'το Play (κάτι που λογικά θα μπορεί να "κατεβάσει" και ο παραλήπτης οπότε..) Εφαρμογές τύπου .apk που έχεις αντιγράψει είτε έχεις κατεβάσει απ'το νετ και βρίσκονται στην εσωτερική ή εξωτερική SD σου, βρίσκεις τον φάκελο που έχεις κάνει την αντιγραφή/αποθήκευση μέσω ενός file explorer (πχ ES file explorer) κι αφού επιλέξεις το αρχείο της εφαρμογής που θέλεις να στείλεις, μπορείς -αφού κρατήσεις πάνω στο αρχείο παρατεταμένα το δάχτυλο- να διαλέξεις "κοινή χρήση" και να επιλέξεις τον τρόπο μέσα απ'το αναδυόμενο μενού που θα σου βγάλει (bluetooth/facebook/gmail κλπ..) για να κάνεις την αποστολή. Δεν το έχω κάνει για να σου πω με σιγουριά αν γίνεται με τα .apk αλλά υποθέτω πως μπορείς μιας και ο τρόπος αυτός ισχύει για φωτό, βίντεο, κλπ κλπ..:) παιδια υπαρχει προγραμα για να στελνεις εφαρμογες!!!! που εχεις εγγαταστησει στο κινητο σου εδω. https://play.google.com/store/apps/details?id=it.medieval.blueftp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIml0Lm1lZGlldmFsLmJsdWVmdHAiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Φιλε μου ! Στην μπαταρια μπορεις να μου πεις κατα προσεγγιση, σε ποσοστο επι της %, ποσο καλυτερα τα πηγαινε,για να ξερω και εγω ? Και ας κανεις και λαθος.. Δεν πειραζει.. Και εγω κανω παρα πολλα ! Επισης ποσο καιρο την κρατησες στην συσκευη σου ? Σε ευχαριστω παρα πολυ και να εισαι καλα :). δεν ξερω αν θα ειμαι αντικημενικος ομως με την 2.3.6 με φουλ χρηση μου κραταει 4 ωρες ενω με την 4.0.4 μου κρατησε γυρω πολυ παραπανω περιπου 6 ωρες:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts