Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχει κποιος προχειρο να το τσεκαρω για να μην ψαχνω παλι?Εβαλα και το LPO και δουλεψε αλλα δεν βγαινει με τιποτα αυτη η κοτσανα το boot logo που ειχα βαλει,μηπως να κανω επαναφορα εργοστασιακων και μετα να το rootarw?

Ο LPX cf-root εδώ.. Τώρα για το boot, μήπως γνωρίζει ο Στράτος, εγώ όταν φλασάρω rom, σβήνω τα πάντα με hard reset, προκειμένου να φύγουν όλα τα υπολείματα εφαρμογών, που με wipe data/ factory reset δεν φεύγουν.. :)

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατέβασε απ'το Play αυτό, τσέκαρε αν λέει YES ή NO (αν έχεις το insane ή όχι δηλαδή) και μπορείς να το απεγκαταστήσεις μετά.. σε περίπτωση που έχεις το επικίνδυνο τσιπ απλά μην κάνεις factory reset από recovery, μόνο μέσα απ'τις ρυθμίσεις της rom σου. :)

καλημέρα.

έχω εδω και 1 μηνα περιπου αυτό το υπέροχο τηλέφωνο.

η εφαρμογή μου γραφει NO. Sane chip.

αυτό πρακτικά συμαίνει: φλασάρισμα ενός recovery μετα format σε όλα τα partition και πέρασμα μιας custom rom μέσω recovery και δεν θα υπάρξει brick ??

Πήγαινε στους φακέλους system/media και data/local και αν υπάρχει κάποιο αρχείο bootanimation.zip, σβήστο.

Να το ροοταρω πρωτα η κατευθειαν? Σορρυ για το πρηξιμο αλλα απο iphone σε android ακομα την ψαχνω την ολη κατασταση :lol::lol:

ONE PLUS 9 PRO

Να το ροοταρω πρωτα η κατευθειαν? Σορρυ για το πρηξιμο αλλα απο iphone σε android ακομα την ψαχνω την ολη κατασταση :lol::lol:

Τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή σου.. :happy: Για να δεις τα αρχεία του system, πρέπει να είσαι root.. Οπότε, πρώτα rootάρεις και συνεχίζεις..

Τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή σου.. :happy: Για να δεις τα αρχεία του system, πρέπει να είσαι root.. Οπότε, πρώτα rootάρεις και συνεχίζεις..

Εννοειται με σκατοκολληματα της Apple Ιtunes και πρασινα αλογα τεσπα,εκανα root με την LPX βρηκα το αρχειο το εσβησα και ολα οκ για πες μου τωρα πως ακριβως μπαινουν τα κανονικα bootlogo που μου γραφεις σε προηγουμενο ποστ κατεβασα το αρχειο Stratos_S2_Unbranded_Animations ποια διαδικασια να ακολουθησω τωρα?

Ακυρο το καταφερα κομματακι ευκολο Ευχαριστω για την ολη βοηθεια

Edited by poison21

ONE PLUS 9 PRO

καλημέρα.

έχω εδω και 1 μηνα περιπου αυτό το υπέροχο τηλέφωνο.

η εφαρμογή μου γραφει NO. Sane chip.

αυτό πρακτικά συμαίνει: φλασάρισμα ενός recovery μετα format σε όλα τα partition και πέρασμα μιας custom rom μέσω recovery και δεν θα υπάρξει brick ??

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έχεις το επίφοβο τσιπ για brickάρισμα της συσκευής σου σε περίπτωση που κάνεις factory reset μέσα από recovery mode, συνεπώς -και ακολουθώντας πάντα τους ανάλογους οδηγούς για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις στη συσκευή σου- το τσιπ σου είναι SAFE. Ορισμένες μόνο συσκευές έχουν το θεματάκι με το τσιπ και σε συγκεκριμένη μόνο διαδικασία. Factory reset μέσα από recovery, κάτι που λύνεται εύκολα βέβαια κάνοντας το reset μέσα από τις ρυθμίσεις.

Ας γνωρίζουμε όμως τη συσκευή μας πριν βρεθούμε προ δυσσάρεστης εκπλήξεως ;) (ω ρε αυτά τα Ελληνικά μου..:lol: )

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έχεις το επίφοβο τσιπ για brickάρισμα της συσκευής σου σε περίπτωση που κάνεις factory reset μέσα από recovery mode, συνεπώς -και ακολουθώντας πάντα τους ανάλογους οδηγούς για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις στη συσκευή σου- το τσιπ σου είναι SAFE. Ορισμένες μόνο συσκευές έχουν το θεματάκι με το τσιπ και σε συγκεκριμένη μόνο διαδικασία. Factory reset μέσα από recovery, κάτι που λύνεται εύκολα βέβαια κάνοντας το reset μέσα από τις ρυθμίσεις.

Ας γνωρίζουμε όμως τη συσκευή μας πριν βρεθούμε προ δυσσάρεστης εκπλήξεως ;) (ω ρε αυτά τα Ελληνικά μου..:lol: )

Μωρε "φυλαγε τα ρουχα σου για να έχεις τα μισά " όπως λέει η παρόμοια .

Samsung galaxy s21+

Μωρε "φυλαγε τα ρουχα σου για να έχεις τα μισά " όπως λέει η παρόμοια .

E καλά, όλα είναι σχετικά σύντεκνε. Όχι πως έχεις άδικο αλλά εδώ μιλάμε για τόσο πολύπλοκα διαολάκια που άμα θέλουνε να σε κάψουνε.. πολλές φορές εξάλλου -βλέπε εγκατάσταση νέας rom- απαιτείται να γίνει η ριψοκίνδυνη διαδικασία (πάντα σε περίπτωση που δεν "πιάσει" η αφαίρεση της μπαταρίας) αφού χωρίς αυτήν ίσως να μη βρεθεί καν ο δρόμος για πρόσβαση στις παραμέσα ρυθμίσεις..;)

Εγώ προσωπικά τρεμουλιάζω ακόμα και στη σύνδεση με το pc αλλά ήντα να κάνεις; Σάμπως αυτά τα ΟΤΑ δεν είναι καρκινογόνα;..:lol:

ΥΓ: Χούμορ χούμορ :p

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Επιδή έχω μπερδευτεί και έχω ζαλιστεί απο το ψάξιμο θέλω να ρωτήσω 1 ακόμα πραγματάκι.

Σε νυχτερινές φωτογραφίες με χρήση φλας, στην οθόνη του κινητού με full φωτεινότητα φαίνονται υπέροχες.

Στον υπολογιστή φαίνονται τα μαυρα τους τα χάλια, σκοτείνες εντελώς.

η camera έχει τα εξής :

Cam Firm: VCFA01

Phone Frim: TBEC28

Υπάρχει κάτι καλύτερο ?? η είναι αλλού το πρόβλημα ?

Ευχαριστώ πολύ και ζητάω συγνώμη εάν όλα αυτά έχουν απαντηθεί κάπου στις τόσες σελίδες .

E καλά, όλα είναι σχετικά σύντεκνε. Όχι πως έχεις άδικο αλλά εδώ μιλάμε για τόσο πολύπλοκα διαολάκια που άμα θέλουνε να σε κάψουνε.. πολλές φορές εξάλλου -βλέπε εγκατάσταση νέας rom- απαιτείται να γίνει η ριψοκίνδυνη διαδικασία (πάντα σε περίπτωση που δεν "πιάσει" η αφαίρεση της μπαταρίας) αφού χωρίς αυτήν ίσως να μη βρεθεί καν ο δρόμος για πρόσβαση στις παραμέσα ρυθμίσεις..;)

Εγώ προσωπικά τρεμουλιάζω ακόμα και στη σύνδεση με το pc αλλά ήντα να κάνεις; Σάμπως αυτά τα ΟΤΑ δεν είναι καρκινογόνα;..:lol:

ΥΓ: Χούμορ χούμορ :p

Το ανάφερα γιατι διάβασα κάποιον στο xda ( ψάχνω να βρω το ποστ ) οπου ισχυρίζεται οτι ενω του έδειξε οτι εχει το safe τσιπ κάνοντας απο recovery factory το τηλέφωνο μπικαρε .

Τωρα ηντα να σου πω αν λέει αλήθεια ή ψέματα δεν το γνωρίζω .

Samsung galaxy s21+

Το ανάφερα γιατι διάβασα κάποιον στο xda ( ψάχνω να βρω το ποστ ) οπου ισχυρίζεται οτι ενω του έδειξε οτι εχει το safe τσιπ κάνοντας απο recovery factory το τηλέφωνο μπικαρε .

Τωρα ηντα να σου πω αν λέει αλήθεια ή ψέματα δεν το γνωρίζω .

Δεν αντιλέγω, αυτό σου είπα και πριν και χωρίς να είμαι ενήμερος για την περίπτωση που αναφέρεις..;)

Πραγματικά πιστεύω ότι τέτοιες διαδικασίες είναι πάντα επίφοβες όσο κι αν μας έχει περάσει στο μυαλό ότι επειδή είχαν πλήρη επιτυχία στους πολλούς τότε 1000% θα πετύχει και σε εμάς, αυτό θέλω να πω. Είναι (στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον) τόσο περίπλοκα αυτά τα "συστήματα" (hardware και software) που ο κίνδυνος πάντα βρίσκεται κάπου εκεί και καραδοκεί, ίσως όχι τόσο σοβαρός κι επικίνδυνος όσο αναφέρω σε αυτό το ποστ θέλοντας να τονίζω αυτό που πιστεύω μέσα μου, σίγουρα όμως είναι υπαρκτός και μάλλον πολύ καλά κρυμμένος ενώ ντρέπεται να βγαίνει και τόσο συχνά στον έξω κόσμο (ω ρε μάνα μου..:lol: )

Anyway, πάντα θέλει προσοχή και πάντα, όσο ασφαλές κι αν είναι αυτό που επιχειρούμε, ποτέ νομίζω δεν μπορούμε να είμαστε 100% καλυμμένοι ότι όλα θα πάνε καλά όταν ασχολούμαστε με κάτι που από τη φύση του είναι περίπλοκο και εξαρτάται από πολλά..;)

Edited by makis206

το δοκίμασα

δεν το βρισκει

θα ψαξω μηπως χρειαζεται καποιο software το λαπτοπ

Πληροφοριακα ,

Ειχα το ιδιο προβλημα δεν αναγνωριζε το Ι9100 ενω ευρισκε το Ace και ολες τις παρευρισκομενες ΒΤ συσκευες .

Πηρα την αντιπροσωπεια (DELL ) , μου στειλανε εναν driver , τον εγκατεστησα και ολα ΟΚ .

Μόλις έκανα το mmc test, δυστυχώς μου έβγαλε πως έχω το insane chip. Έχω ήδη κάνει root, είχα σκοπό να βάλω την cm10. Τώρα σκάλωσα λίγο.. :-(

Γεια σας παιδια..ψαχνω να βρω μαγαζι στην αθηνα να πουλαει το κινητο σε καλη τιμη μεταχειρισμενο....ξερετε κανενα να μου προτεινετε??

ή και ιδιωτης να ειναι δεν εχω προβλημα!!

Μόλις έκανα το mmc test, δυστυχώς μου έβγαλε πως έχω το insane chip. Έχω ήδη κάνει root, είχα σκοπό να βάλω την cm10. Τώρα σκάλωσα λίγο.. :-(

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Πως κάνουμε το test;

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Πως κάνουμε το test;

Μόλις μια σελίδα πίσω βρίσκεται αυτό:

Κατέβασε απ'το Play αυτό, τσέκαρε αν λέει YES ή NO (αν έχεις το insane ή όχι δηλαδή) και μπορείς να το απεγκαταστήσεις μετά.. σε περίπτωση που έχεις το επικίνδυνο τσιπ απλά μην κάνεις factory reset από recovery, μόνο μέσα απ'τις ρυθμίσεις της rom σου. :)

Διάβασε και τα παρακάτω ποστ απ'αυτό για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για τι πρόκειται :)

Γεια σας παιδια..ψαχνω να βρω μαγαζι στην αθηνα να πουλαει το κινητο σε καλη τιμη μεταχειρισμενο....ξερετε κανενα να μου προτεινετε??

ή και ιδιωτης να ειναι δεν εχω προβλημα!!

Εάν συμπληρώσεις γύρω στα 120+ χρήσιμα μηνύματα στο myphone και είσαι πάνω από χρόνο γραμμένος, θα σου ανοίξει μια κατηγορία στο forum που λέγεται "buy&sell".. Από εκεί θα μπορούσες να βρεις πολύ αξιόλογω μεταχειρισμένο κινητό, καθώς τα μέλη (λόγω των παραπάνω), είναι έμπιστα.. :happy: Γνώμη μου, να μην πας σε μαγαζί.. Ψάξε σε forum , ώστε να συναντηθείς με τον πωλητή, να δεις το κινητό, να τον ρωτήσεις πράγματα κ.λ.π..

Εάν συμπληρώσεις γύρω στα 120+ χρήσιμα μηνύματα στο myphone και είσαι πάνω από χρόνο γραμμένος, θα σου ανοίξει μια κατηγορία στο forum που λέγεται "buy&sell".. Από εκεί θα μπορούσες να βρεις πολύ αξιόλογω μεταχειρισμένο κινητό, καθώς τα μέλη (λόγω των παραπάνω), είναι έμπιστα.. :happy: Γνώμη μου, να μην πας σε μαγαζί.. Ψάξε σε forum , ώστε να συναντηθείς με τον πωλητή, να δεις το κινητό, να τον ρωτήσεις πράγματα κ.λ.π..

150 μηνυματα και 150 συνεχομενενες μερες παραμονης στο forum απο την ημερομηνια εγγραφης για να ανοιξει το Byu and Sell.Κατα τα αλλα συμφωνω στο να βρεις απο δω μεσα συσκευη...Και εγω στο ψαξιμο ειμαι οποτε μη βιαζεσαι με τα μηνυματα :p:lol:

Μόλις μια σελίδα πίσω βρίσκεται αυτό:

Διάβασε και τα παρακάτω ποστ απ'αυτό για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για τι πρόκειται :)

Αυτό σημαίνει οτι σε μένα που έβγαλε insane chip εά πάω να φλασάρω με CM10 θα brickarei?

Αυτό σημαίνει οτι σε μένα που έβγαλε insane chip εά πάω να φλασάρω με CM10 θα brickarei?

Αν θυμάμαι καλά (ας επιβεβαιώσει ή ας διορθώσει κάποιος) φόβος για brick υπάρχει μόνο σε περίπτωση που έχεις το ύποπτο τσιπ και περνώντας κάποια ICS 4.0.4, κάνεις factory reset μέσα απ'το recovery της συσκευής. Μπορείς βέβαια να το κάνεις άφοβα μέσα απ'τις "Ρυθμίσεις" της rom που θα εγκαταστήσεις.

Ξαναλέω όμως, μην κάνεις κάποιο βήμα μέχρι να επιβεβαιώσει κάποιος που είναι βέβαιος γι'αυτό που είπα..;)

Edited by makis206

Αν και το έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, το brick είναι πρόβλημα του stock kernel στις 4.0.4 σε σχέση με τις συσκευές που διαθέτουν το insane chip (όπως η δική μου).

Ειδικότερα, ο μόνος τρόπος που μπορεί να προκληθεί το brick σε αυτούς που αναφέρω, είναι με το να χρησιμοποιηθεί το wipe data/factory reset από recovery..

Λύσεις? Είτε μένεις stock αλλά ξεχνάς factory reset από recovery, παρά μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις στο μενού.. Είτε φλασάρεις άλλον kernel, ο οποίος θα αποτρέπει την προβληματική λειτουργία του chip που μπορεί να σου προκαλέσει brick. Τέτοιοι kernels είναι σχεδόν όλοι πλέον με γνωστούς, siyah, speedmod κ.α.

εχω την 4.0.3, η οποια ηταν περασμενη με την αγορα του κινητου.

εχω εντοπισει καποια "ενοχλητικα" σημεια, και θελω να μου πειτε αν ειναι bugs της συγκεκριμενης εκδοσης, ή οχι.

οταν αλλαζω απο gsm σε 3g, ή το αντιθετο, ή αν το βαζω στο αυτοματο, ανοιγουν μαζι και τα δεδομενα, και πρεπει να τα απενεργοποιω.

επισης, στα αρχεια καταγραφης, ειναι τσεκαρισμενο το "ολα τα αρχεια καταγραφης". παταω "ολες οι κλησεις", καθως θελω να βλεπω μονο το ιστορικο των κλησεων, αλλα αν βγω και ξαναμπω, εχει ξαναγυρισει μονο του σε "ολα τα αρχεια καταγραφης".

Αν και το έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, το brick είναι πρόβλημα του stock kernel στις 4.0.4 σε σχέση με τις συσκευές που διαθέτουν το insane chip (όπως η δική μου).

Ειδικότερα, ο μόνος τρόπος που μπορεί να προκληθεί το brick σε αυτούς που αναφέρω, είναι με το να χρησιμοποιηθεί το wipe data/factory reset από recovery..

Λύσεις? Είτε μένεις stock αλλά ξεχνάς factory reset από recovery, παρά μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις στο μενού.. Είτε φλασάρεις άλλον kernel, ο οποίος θα αποτρέπει την προβληματική λειτουργία του chip που μπορεί να σου προκαλέσει brick. Τέτοιοι kernels είναι σχεδόν όλοι πλέον με γνωστούς, siyah, speedmod κ.α.

Αυτό νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό thread και μάλιστα "επισημασμένο". Οδηγός!

Όχι μόνο θα βοηθήσει αρκετούς, πολύ πιθανό να προφυλάξει και κάποιους απ'τον κίνδυνο..:D

Edited by makis206

Ok κατανοητό αλλά εγώ έχω omega v15 και SiyahKernel S2-v4.1.5 kernel. παρόλα αυτά δηλαδή πχ εάν βάλω την Pulse μέσω recovery και κάνω όλα τα wipes και factory reset απο το recovery θα brickarei ή όχι;

Ok κατανοητό αλλά εγώ έχω omega v15 και SiyahKernel S2-v4.1.5 kernel. παρόλα αυτά δηλαδή πχ εάν βάλω την Pulse μέσω recovery και κάνω όλα τα wipes και factory reset απο το recovery θα brickarei ή όχι;

Η Omega v15 είναι πατημένη πάνω στην LPG 4.0.3, οπότε δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του brick.. Κάνεις ότι θέλεις και αφού πρόκειται να πας σε Pulse Rom (απίστευτη ρομ να ξέρεις), πάλι δεν έχεις να ανυσηχείς για τίποτα. Το brick είναι επίφοβο σε stock 4.0.4 rom και όχι σε cutom, καθώς οι developers των custom έχουν πάρει τα μέτρα τους σχετικά με το θέμα του brick..

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)