CoyoteD Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 νομίζω ότι το go sms το κάνει... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 χρησιμοποιω τη στοκ εφαρμογη για sms. αν ειναι κλειδωμενο το ινητο και ερθει καποιο μηνυμα, με το που το ξεκλειδωνω, ανοιγει η εφαρμογη των μηνυματων και μου δειχνει το εισερχομενο μηνυμα. πως γινεται ξεκλειδωνοντας την οθονη να μη με πηγαινει στα μηνυματα; Στη lockscreen δε σου βγαζει ενα επιπλεον κοκκινο κυκλο οταν ερχεται μηνυμα?Κανονικα μονο αν κανεις swipe απο τον κυκλο σε πηγενει στα μυνηματα,ενω αν το κανεις απο την υπολοιπη οθονη θα πρεπει να σε βγαλει στη homescreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Στη lockscreen δε σου βγαζει ενα επιπλεον κοκκινο κυκλο οταν ερχεται μηνυμα?Κανονικα μονο αν κανεις swipe απο τον κυκλο σε πηγενει στα μυνηματα,ενω αν το κανεις απο την υπολοιπη οθονη θα πρεπει να σε βγαλει στη homescreen. Ακριβως αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 εχετε δικιο. δεν προσεχα που ακριβως πατουσα, γι' αυτο μια μου το κανε και μια οχι. τα bugs της 4.0.3 ξερουμε ποια ειναι; κατι που εχω συναντησει ειναι να μην ανοιγει το wifi, και να μην κατεβαινει η notification bar καποιες στιγμες, και δεν ξερω αν ειναι προβλημα της συσκευης ή του android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 εχετε δικιο. δεν προσεχα που ακριβως πατουσα, γι' αυτο μια μου το κανε και μια οχι. τα bugs της 4.0.3 ξερουμε ποια ειναι; κατι που εχω συναντησει ειναι να μην ανοιγει το wifi, και να μην κατεβαινει η notification bar καποιες στιγμες, και δεν ξερω αν ειναι προβλημα της συσκευης ή του android. Eμενα κολλουσε το bluetooth και το wifi στο turning off/on και παντα ηθελε reboot για να ξεκολισει.Επισης οταν ακουγα μουσικη,εκλεινα το music player και μετα απο ωρα το ξανανοιγα ο ηχος που εδινε ηταν βραχνος σαν να ειχε καει το ηχειο η τα ακουστικα αν ακουγες μεσω handsfree.Επισης τα μικροσκαλωματα στα μενου και στις διαφορες εφαρμογες ηταν παρα πολλα και πραγματικα μου ειχαν σπασει τα νευρα..Αυτο με τη notification bar δε το'χω ξανακουσει ουτε μου συνεβη ποτε,τι ακριβως εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 κατεβαζοντας τη notification bar, ωστε να δω τις ειδοποιησεις, τις περισσοτερς φορες δεν κατεβαινει αν το κανω σχετικα γρηγορα. ετρεξα επισης ξανα το τεστ του touch πατωντας *#0*#, και διαπιστωσα πως αν περναω το χερι μου γρηγορα απο την οθονη, φαινεται σαν να μην πατιεται σε καποια σημεια, και πρεπει να το ξαναπατησω πανω απο αυτα τα σημεια για να μου δειξει pass το τεστ. μπορει καποιος να το δοκιμασει, ωστε να διαπιστωσω αν ειναι ολα ετσι, ή εχει προβλημα το δικο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορω στους διαχειριστες συσκευς καταλαθος απενεργοποιησα το samsung kies απο διαχειριστη κ σβηστηκε απο τη λιστα (εγινε κατι κακο????)κ εχω μονο το avast anti theft γινεται ξανα να κανω κατι για ωα επανελεθει το εκανα αυτο διοτι avast-samsung kies ηταν τσεκαρισμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καλησπέρα σας στην μπάρα που εμφανιζεται η ωρα , το σημα, η μπαταρία κλπ, απο χτες μου εμφανιζει ενα μικρο εικονιδιο απο κινητο τηλ. το οποιο αριστερα και δεξια εχει 2 κυμματιστές γραμμες αυτο εμφανίστηκε οταν δεν πρόλαβα να απαντησω σε μια κληση εσβησα το αρχείο καταγραφής κλήσεων αλλα το εικονίδιο παραμένει δεν ειχα παρατηρήσει να υπάρχει νωρίτερα, στις 4-5 μέρες που το εχω στην κατοχή μου εχει τύχει και σε κάποιον άλλο; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καλησπέρα σας στην μπάρα που εμφανιζεται η ωρα , το σημα, η μπαταρία κλπ, απο χτες μου εμφανιζει ενα μικρο εικονιδιο απο κινητο τηλ. το οποιο αριστερα και δεξια εχει 2 κυμματιστές γραμμες αυτο εμφανίστηκε οταν δεν πρόλαβα να απαντησω σε μια κληση εσβησα το αρχείο καταγραφής κλήσεων αλλα το εικονίδιο παραμένει δεν ειχα παρατηρήσει να υπάρχει νωρίτερα, στις 4-5 μέρες που το εχω στην κατοχή μου εχει τύχει και σε κάποιον άλλο; Για δες μήπως ειναι κάποιο απο αυτά http://www.careace.net/2011/12/20/tip-samsung-galaxy-s-ii-android-notification-bar-icon-guide/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Για δες μήπως ειναι κάποιο απο αυτά http://www.careace.net/2011/12/20/tip-samsung-galaxy-s-ii-android-notification-bar-icon-guide/ ναι ειναι το vibration mode activated μετα την κληση το εβαλα στο αθορυβο ευχαριστώ πολύ θα δω τωρα τις ρυθμίσεις Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 κατεβαζοντας τη notification bar, ωστε να δω τις ειδοποιησεις, τις περισσοτερς φορες δεν κατεβαινει αν το κανω σχετικα γρηγορα. ετρεξα επισης ξανα το τεστ του touch πατωντας *#0*#, και διαπιστωσα πως αν περναω το χερι μου γρηγορα απο την οθονη, φαινεται σαν να μην πατιεται σε καποια σημεια, και πρεπει να το ξαναπατησω πανω απο αυτα τα σημεια για να μου δειξει pass το τεστ. μπορει καποιος να το δοκιμασει, ωστε να διαπιστωσω αν ειναι ολα ετσι, ή εχει προβλημα το δικο μου; Το δοκιμασα μολις και οντως σε μεγαλη ταχυτητα μερικα κουτακια δε πρασινιζουν αλλα μετρια προς γρηγορα ειναι μια χαρα..Δεν νομιζω να εχεις λογω να ανησυχεις,οστοσο αν δε νιωθεις ικανοποιημενος απ'την αποκριση της οθονης σου το καλυτερο θα ηταν να περασεις απο ενα service να το δουν,γιατι οτι κι αν σου πω κι εγω κι ο καθενας,χωρις καν να εχουμε δει τη συσκευη σου,ειναι σχετικο.. παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορω στους διαχειριστες συσκευς καταλαθος απενεργοποιησα το samsung kies απο διαχειριστη κ σβηστηκε απο τη λιστα (εγινε κατι κακο????)κ εχω μονο το avast anti theft γινεται ξανα να κανω κατι για ωα επανελεθει το εκανα αυτο διοτι avast-samsung kies ηταν τσεκαρισμενα Φιλε μου αν την παγωσες θα πας ρυθμισεις-εφαρμογες-ολες και θα ειναι κατω κατω στη λιστα μιας και αυτες που απενεργοποιεις μεταφερονται στο τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παιδιά μπορέιτε να με βοηθήσετε σε κάτι??? Ειμαι πολυ καινούργιος με το κινητό (σήμερα το πήρα) και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει πως καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μια αναπάντητη στο κιν ή κάποιο μνμ που δεν έχουμε δει...από όσο έχω δει δεν έχει κάποιο λαμπάκι για να το δειχνει (να αναβοσβήνει δλδ).....ένας φίλος μου έιπε ότι αναβοσβήνουν τα πλήκτρα τα κάτω δεξια και αριστερά.....σεσ έμένα όμως δεν το κάνει....δεν ξέρω αν πέιραξα κάτι στην εξοικονόμηση ενεργειας...αν μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κανω θα το εκτιμούσα...είναι μια χαρά κινητό, αλλά αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να με ενημερώνει για Missed calls θα είναι πολύ κρίμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Οχι λαμπακι δεν εχει. Το s3 εχει. Υπσρχει η εφαρμογη no led που σε ειδοποιει για κλησεις και μηνυματα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) σε ευχαριστώ και από που την κατεβάζω από το Mymarket? Ok το βρήκα....αρα τα πλήκτρα δεν αναβοσβήνουν σωστα? Edited October 3, 2012 by marathos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 με ενδιαφερει κι εμενα αυτο σχετικα με τη μη υπαρξη led. υπαρχει καποια εφαρμογη, οπου να αναβοσβηνουν τα touch πληκτρα του κινητου; Το δοκιμασα μολις και οντως σε μεγαλη ταχυτητα μερικα κουτακια δε πρασινιζουν αλλα μετρια προς γρηγορα ειναι μια χαρα..Δεν νομιζω να εχεις λογω να ανησυχεις,οστοσο αν δε νιωθεις ικανοποιημενος απ'την αποκριση της οθονης σου το καλυτερο θα ηταν να περασεις απο ενα service να το δουν,γιατι οτι κι αν σου πω κι εγω κι ο καθενας,χωρις καν να εχουμε δει τη συσκευη σου,ειναι σχετικο.. απλα ηθελα να δω αν συμβαινει και σε αλλες συσκευες, ή μονο στη δικη μου. με μετρια κινηση ειναι κι εμενα μια χαρα. οποτε, ισως το κανω πολυ γρηγορα καποιες φορες, γι' αυτο δεν κατεβαινει η notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 σε ευχαριστώ και από που την κατεβάζω από το Mymarket? Ok το βρήκα....αρα τα πλήκτρα δεν αναβοσβήνουν σωστα? Για να ανάβουν τα πλήκτρα πρέπει να είσαι root με συμβατό kernel με την εφαρμογή bln. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Αυτή η Nordic.Έχει ελληνικά κανονικά στα μηνύματα; Πλέον όλες η Rom περιέχουν ελληνικά.. Και η συγκεκριμένη επίσης.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το δοκιμασα μολις και οντως σε μεγαλη ταχυτητα μερικα κουτακια δε πρασινιζουν αλλα μετρια προς γρηγορα ειναι μια χαρα..Δεν νομιζω να εχεις λογω να ανησυχεις,οστοσο αν δε νιωθεις ικανοποιημενος απ'την αποκριση της οθονης σου το καλυτερο θα ηταν να περασεις απο ενα service να το δουν,γιατι οτι κι αν σου πω κι εγω κι ο καθενας,χωρις καν να εχουμε δει τη συσκευη σου,ειναι σχετικο.. Φιλε μου αν την παγωσες θα πας ρυθμισεις-εφαρμογες-ολες και θα ειναι κατω κατω στη λιστα μιας και αυτες που απενεργοποιεις μεταφερονται στο τελος. Φιλε μου αν μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος δηλ στο τι ψαχνω κ αν τυχον δεν το βρω τι κανουμε??? πρεπει τιποτα να το στειλω Samsung!!!????η δεν τρεχει κατι τρελο τωρα εχω ως διαχειιστη το avast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Πλέον όλες η Rom περιέχουν ελληνικά.. Και η συγκεκριμένη επίσης.. :happy: Ευχαριστώ φίλε.Έβαλα τελικά την Pulse ROM.Ωραία φαίνεται γενικά και stable.Απλά νομίζω ότι το scrolling στην 4.0.3 ήταν πιο γρήγορο.Εννοώ.Τώρα υπάρχει 1 Mili sec delay αφού πάς να ρολάρεις.Αυτό το είχα παρατηρήσει όταν είχα βάλει και την leaked 4.0.4 europe στις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε στο sammimobile.Είναι προφανώς θέμα της 4.0.4 Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Φιλε μου αν μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος δηλ στο τι ψαχνω κ αν τυχον δεν το βρω τι κανουμε??? πρεπει τιποτα να το στειλω Samsung!!!????η δεν τρεχει κατι τρελο τωρα εχω ως διαχειιστη το avast Aν καταλαβα καλα απλα παγωσες το kies και εβαλες το avast να ανοιγει σαν προεπιλογη.Θα πας λοιπον ρυθμισεις-εφαρμογες-ολες οι εφαρμογες και θα πας στο τελος της λιστας μιας και και εκει καταληγουν ολες οι εφαρμογες που παγωνουμε και θα το ξανα ενεργοποιησεις.Υστερα στη ιδια λιστα θα βρεις το avast θα το πατησεις και θα πας στην τελευταια επιλογη που λεει διαγραφη προεπιλογων,το πατας και την επομενη φορα που θα κανεις καποια ενεργεια που απαιτει kies/avast θα σε ξαναρωτησει για να επιλεξεις ενα απ'τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Επαναφερω το θεμα με το viber.Μπορει καποιος να διευκρινισει αν λειτουργει σωστα με συμβολαιο vodafone? Με την καρτα της wind λειτουργει απροβληματιστα.Οταν βαζω την vodafone υπαρχει θεμα λες κ το μπλοκαρει η ιδια η εταιρια. Ευχαριστω. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Επαναφερω το θεμα με το viber.Μπορει καποιος να διευκρινισει αν λειτουργει σωστα με συμβολαιο vodafone? Με την καρτα της wind λειτουργει απροβληματιστα.Οταν βαζω την vodafone υπαρχει θεμα λες κ το μπλοκαρει η ιδια η εταιρια. Ευχαριστω. Eννοείς να μπεις μέσω 3g και να κάνεις κλήση;;;Αν ναι, η vodafone δεν σε αφήνει. Τώρα αν τους ζαλίσεις τον έρωτα ίσως να μπορέσεις να άρεις τον περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Επαναφερω το θεμα με το viber.Μπορει καποιος να διευκρινισει αν λειτουργει σωστα με συμβολαιο vodafone? Με την καρτα της wind λειτουργει απροβληματιστα.Οταν βαζω την vodafone υπαρχει θεμα λες κ το μπλοκαρει η ιδια η εταιρια. Ευχαριστω. Η vodafone μπλοκάρει τις voip κλήσεις τουλάχιστον στα χαμηλά πάγια. πχ Στο unlimited 25 με 100mb. Mπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να διαμαρτυρηθείς, απείλησε τους και ότι θα φύγεις. Επίσης ρίξε και μια ματία στο συμβόλαιο να δεις αν αναγράφεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos70 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση αν μπορεί να απαντήσει κάποιος γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικό με την αναζήτηση στο θέμα. Η γυναίκα μου πριν από λίγες μέρες απέκτησε το S2 και παρατηρώ το εξής: έχει ανοικτό το bluetooth, το βράδυ βάζει το κινητό σε flight mode και το πρωί που απενεργοποιεί το flight mode το BT δεν ενεργοποιείται αυτόματα, πρέπει να το κάνει χειροκίνητα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνει για να γίνεται αυτό αυτόματα; Στο Nexus S ας πούμε που έχω εγώ, ότι είναι ανοικτό πριν μπει το flight mode επανέρχεται αυτόματα μετά την απενεργοποίηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση αν μπορεί να απαντήσει κάποιος γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικό με την αναζήτηση στο θέμα. Η γυναίκα μου πριν από λίγες μέρες απέκτησε το S2 και παρατηρώ το εξής: έχει ανοικτό το bluetooth, το βράδυ βάζει το κινητό σε flight mode και το πρωί που απενεργοποιεί το flight mode το BT δεν ενεργοποιείται αυτόματα, πρέπει να το κάνει χειροκίνητα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνει για να γίνεται αυτό αυτόματα; Στο Nexus S ας πούμε που έχω εγώ, ότι είναι ανοικτό πριν μπει το flight mode επανέρχεται αυτόματα μετά την απενεργοποίηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο φίλε.Αλλά πές μου αν θέλεις τί έκδοση android έχει το S2 της γυναίκας σου.2.3 ή 4.0.3-4.0.4;Στο nexus τι έκδοση android έχεις;Μήπως έχει να κάνει με αυτό;Δεν ξέρω.Λέω τώρα εγώ μήπως και Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts