Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίζει να έκανε τα restart απο την ζέστη; Έχει 2 μέρες που είμαι σπίτι και δεν μου έχει κάνει κάτι. Τί να πω..... αγνωσται αι βουλαι του ολοκληρωμένου.....

Ε, ποση ζεστη πια!!! Στον ηλιο το ειχες? Εδω αν πας π.χ. να σερφαρεις ενω το φορτιζεις, δεν μπορεις να ακουμπησεις το σημειο που βρισκεται η μπαταρια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά μια περίεργη ερώτηση.Για όσους έχετε το άσπρο επειδή άσπρο έχω.Στο home button ενώ θυμάμαι να έβγαλα την ζελατίνα όταν το αγόρασα.Έχει κάτι σαν περίγραμμα και μοιάζει σαν χρώμα ζελατίνας.Έτσι είναι η συσκευή ή μήπως τελικά δεν έβγαλα την ζελατίνα.Πάντως όσο και να προσπάθησα δεν βγαίνει με τίποτα.Το έχετε κι εσείς;Στο φώς φαίνεται καλύτερα

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Ρε παιδιά μια περίεργη ερώτηση.Για όσους έχετε το άσπρο επειδή άσπρο έχω.Στο home button ενώ θυμάμαι να έβγαλα την ζελατίνα όταν το αγόρασα.Έχει κάτι σαν περίγραμμα και μοιάζει σαν χρώμα ζελατίνας.Έτσι είναι η συσκευή ή μήπως τελικά δεν έβγαλα την ζελατίνα.Πάντως όσο και να προσπάθησα δεν βγαίνει με τίποτα.Το έχετε κι εσείς;Στο φώς φαίνεται καλύτερα

Ναι φιλε μου και σε μενα υπαρχει...δεν ενοχλει ομως,ισα ισα..

Φίλε μου απ'όσο ξέρω χωρίς root μόνο όσες εφαρμογές σε αφήνει στις ρυθμίσεις μπορείς να πάς στην εξ.SD.Για να τις μεταφέρεις όλες γνωρίζω μόνο έναν τρόπο ο οποίος χρειάζεται root και γίνεται με το πρόγραμμα Directory Bind κάπως έτσι.Δεν νομίζω να υπάρχει λύση για την κατάσταση μη root που ζητάς

το πρόβλημα ειναι οτι με την εφαρμογή app2sd δεν μου αφήνει καμία εφαρμογή να παει στην external sd. μου κάνει μια λίστα με το πιες μεταφέροντε και όταν ξεκινάω τη μεταφορά (move to sd ) τις πάει στην εσωτερική , και σκεπτόμουν μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα μου έδινε αυτή την δυνατότητα.

και κάτι άλλο να ρωτήσω. όταν διαγράφουμε 1 app από της εφαρμογές καθαρίζουν τα πάντα ? η αφήνει σκουπίδια που πρέπει να πάω κάπου αλλού να τα καθαρίσω χειροκίνητα ???

Ε, ποση ζεστη πια!!! Στον ηλιο το ειχες? Εδω αν πας π.χ. να σερφαρεις ενω το φορτιζεις, δεν μπορεις να ακουμπησεις το σημειο που βρισκεται η μπαταρια...

Μα γι αυτο απορώ. Γιατί ας πούμε μου το έκανε πρώτη φορά στο εξής σκηνικό:Είχα πάει με την μηχανή ένα ταξιδάκι να βρώ έναν φίλο μου.Το κινητό το είχα στην τσάντα απο πίσω μου μέσα σε ένα τσαντάκι.Σταματάω για τον πάρω να μου πεί πως να τον βρω και μόλις πάω να το ξεκλειδώσω restart.Ανοίγει και μου λέει δεν υπάρχει δίκτυο.Ξανά restart.Μετά ένιωσε.Αυτο το βιολί συνεχίστηκε για άλλες δυο μέρες.Και χθες το βράδυ πάλι μου έκανε ενα restart αλλα το καλό είναι πως σε 5 δεύτερα είναι έτοιμο ξανά.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω.Μάλλον είναι καιρός να βάλω ics.....

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

Τετοια ξαφνικα restarts μου εκανε και εμενα με την GB,πλεον με την ICS κανενα προβλημα μεχρι στιγμης τουλαχιστον.

Ναι φιλε μου και σε μενα υπαρχει...δεν ενοχλει ομως,ισα ισα..

Απορω πως το προσεξες!!!!! Οι ζελατινες ειναι το πρωτο πραγμα που αφαιρω οταν αγοραζω κατι...!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Ειναι οντως ετσι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα γι αυτο απορώ. Γιατί ας πούμε μου το έκανε πρώτη φορά στο εξής σκηνικό:Είχα πάει με την μηχανή ένα ταξιδάκι να βρώ έναν φίλο μου.Το κινητό το είχα στην τσάντα απο πίσω μου μέσα σε ένα τσαντάκι.Σταματάω για τον πάρω να μου πεί πως να τον βρω και μόλις πάω να το ξεκλειδώσω restart.Ανοίγει και μου λέει δεν υπάρχει δίκτυο.Ξανά restart.Μετά ένιωσε.Αυτο το βιολί συνεχίστηκε για άλλες δυο μέρες.Και χθες το βράδυ πάλι μου έκανε ενα restart αλλα το καλό είναι πως σε 5 δεύτερα είναι έτοιμο ξανά.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω.Μάλλον είναι καιρός να βάλω ics.....

Το ποιο πιθανό ειναι τα restart να τα προκαλεί καποια εφαρμογη και οχι η ζέστη .

Μπορείς να βαλεις την ics να την δοκιμάσεις κιόλας κάνοντας πριν και μετα το πέρασμα factory reset και θα στρωσει .

Αλλά ακόμα και αν θες να μήνης στην έκδοση που εισαι με ενα reset ή αν αρχισεις να αφαιρείς απο τις τελευταίες εφαρμογές που έβαλες θα βρεις ποια σου κάνει την ζημιά .

Samsung galaxy s21+

Απορω πως το προσεξες!!!!! Οι ζελατινες ειναι το πρωτο πραγμα που αφαιρω οταν αγοραζω κατι...!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Ειναι οντως ετσι!

Χαχα.Και όχι μόνο αυτό φίλε.Πρόσεξα ότι και το υπόλοιπο μέρος της συσκευής από μπροστά είναι ακριβώς το ίδιο.Τσέκαρετο.Λες και έχει περίγραμμα γύρω-γύρω όλη η συσκευή.Η βλακία είναι ότι προσπαθούσα με το νύχι να το βγάλω και τσάμπα το πίεζα.Γιατί από την στιγμή που και η υπόλοιπη συσκευή είναι έτσι σημαίνει ότι είναι από μαμά και δεν το πειράζουμε :D Κάτι άσχετο.Έβαλα παιδιά τον Siyah kernel 3.4 στην official ICS 4.0.3 που έχω.Έβγαλα το κίτρινο τριγωνάκι κ.τ.λ. στην οθόνη εκκίνησης όπως και το λογότυπο Siyah ICS.Αλλά αυτό που έκανα βασικά το λέω ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται.Ρύθμισα την συσκευή μετά από τεστάκια στα voltages σε συχνότητα minmum cpu frenquency 400MHz και Maxmimum 1400MHz από τα 200-1200 που ήταν.Ο Exynos φτάνει μέχρι και 1600MHz αφού είναι ο ίδιος 4210 με του S3 με την διαφορά ότι είναι δυπήρηνος στο S2.Μπορώ να πώ ότι η διαφορά είναι αισθητή στην όλη ταχύτητα της συσκευής.Και τρέχω και Go Launher με Galaxy S3 Theme που είναι σχετικά βαρύ.Διάβασα από xda ότι είναι safe σε αυτές τις συχνότητες κ.τ.λ. και τις οδηγίες για τα voltages με το CpuSet

OnePlus 3T Gunmetal

Ποια microsd μου προτεινετε?

Kingston, είναι οι καλύτερες!

Φιλικά Γιώργος

Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί για αλλαγή οθόνης? 2 μέρες κινητό και έσπασε το gorilla γμτ.. Θρύψαλα :S

Στη smartec να το πάω? (δεν μένω Αθήνα)

Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί για αλλαγή οθόνης? 2 μέρες κινητό και έσπασε το gorilla γμτ.. Θρύψαλα :S

Στη smartec να το πάω? (δεν μένω Αθήνα)

Πως έγινε αυτό;;;; Νομίζω κάπου 150-180 στοιχίζει..Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο ebay και να την αλλάξεις μονος σου.

Πως έγινε αυτό;;;; Νομίζω κάπου 150-180 στοιχίζει..Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο ebay και να την αλλάξεις μονος σου.

Το πέταξα στον τοίχο :lol:

Δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ τόση ώρα, αλλιώς θα άλλαζα μόνος μου μόνο το gorilla.

Στανταράκι η τιμή πάντως ε? Και στο S τόσο ήταν (αλλά είχα κάνει επιχείρηση αλλαγή gorilla :p)

Χαχα.Και όχι μόνο αυτό φίλε.Πρόσεξα ότι και το υπόλοιπο μέρος της συσκευής από μπροστά είναι ακριβώς το ίδιο.Τσέκαρετο.Λες και έχει περίγραμμα γύρω-γύρω όλη η συσκευή.Η βλακία είναι ότι προσπαθούσα με το νύχι να το βγάλω και τσάμπα το πίεζα.Γιατί από την στιγμή που και η υπόλοιπη συσκευή είναι έτσι σημαίνει ότι είναι από μαμά και δεν το πειράζουμε :D Κάτι άσχετο.Έβαλα παιδιά τον Siyah kernel 3.4 στην official ICS 4.0.3 που έχω.Έβγαλα το κίτρινο τριγωνάκι κ.τ.λ. στην οθόνη εκκίνησης όπως και το λογότυπο Siyah ICS.Αλλά αυτό που έκανα βασικά το λέω ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται.Ρύθμισα την συσκευή μετά από τεστάκια στα voltages σε συχνότητα minmum cpu frenquency 400MHz και Maxmimum 1400MHz από τα 200-1200 που ήταν.Ο Exynos φτάνει μέχρι και 1600MHz αφού είναι ο ίδιος 4210 με του S3 με την διαφορά ότι είναι δυπήρηνος στο S2.Μπορώ να πώ ότι η διαφορά είναι αισθητή στην όλη ταχύτητα της συσκευής.Και τρέχω και Go Launher με Galaxy S3 Theme που είναι σχετικά βαρύ.Διάβασα από xda ότι είναι safe σε αυτές τις συχνότητες κ.τ.λ. και τις οδηγίες για τα voltages με το CpuSet

Και εγώ το ίδιο με εσένα έχω κάνει. Από μπαταρία πως πας με το overcklocking;

Και εγώ το ίδιο με εσένα έχω κάνει. Από μπαταρία πως πας με το overcklocking;

Όπως πρίν ρε φίλε.Δεν βλέπω να την τρώει παραπάνω.Με custom rom ίσως να γινόταν αυτό,δεν ξέρω.Τα voltages πόσο τα έχεις βάλει για 400 και 1200?Εγω 970 και 1275

OnePlus 3T Gunmetal

Όπως πρίν ρε φίλε.Δεν βλέπω να την τρώει παραπάνω.Με custom rom ίσως να γινόταν αυτό,δεν ξέρω.Τα voltages πόσο τα έχεις βάλει για 400 και 1200?Εγω 970 και 1275

Δεν έχω πειράξει τα voltages, εννοούσα εχω βάλει και εγώ siyah 3.4 σε stock 4.0.3 LPG, για αυτό σε ρώτησα τι παίζει με το overcklocking.

Δεν έχω πειράξει τα voltages, εννοούσα εχω βάλει και εγώ siyah 3.4 σε stock 4.0.3 LPG, για αυτό σε ρώτησα τι παίζει με το overcklocking.

Άλλο νόμιζα φίλε.Οκ τότε.Απλά είναι πιο γρήγορη η συσκευή στην λειτουργία της γενικά.Φαντάσου να την βάλουμε στα 1.5 η 1.6GHz.Προσεκτικά αν κάνεις σωστές ρυθμίσεις και είσαι stable όσο να 'ναι ευχαριστιέσαι περισσότερο ξέροντας ότι έχεις ακόμα πιο γρήγορο επεξεργαστή.Φυσικά στα 1.6 σε μόνιμη λειτουργία σίγουρα θα χάσεις πολύ μπαταρία καθώς και θα ζεσταίνεται ο επεξεργαστής.Μέχρι 1.5 έχω διαβάσει ότι έχεις ελπίδες να είσαι stable χωρίς να επιβαρύνεις την συσκευή τόσο ώστε να πάθει ζημιά.Ο καθένας ότι πιστεύει κάνει βέβαια και είναι υπεύθυνος :)

Βρε παιδια, απο την στιγμη που rootαρα τον Γαλαξια μου, εδω και καμμια 10αρια ημερες περιπου, απο κινητος εχει γινει σταθερος!!! Ειναι μονιμως συνδεδεμενος σε φορτιστη, μια και "κατι" μου ρουφαει απιστευτα την μπαταρια... Εχω απεγκαταστησει τις περισσοτερες εφαρμογες που εβαλα μετα το root (οχι ολες...) και παλι τιποτα... Τι λετε? Υπαρχει κατι που πρεπει να τσεκαρω, δεν γινεται να τις απεγκαταστησω ολες...!!! Τα φωτα σας, pls!!!

Θα 'λεγα να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σαν 1ο βήμα.Δεν ξέρω κάτι άλλο.Να δούμε τι θα πούν και οι άλλοι εδω μέσα

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Βρε παιδια, απο την στιγμη που rootαρα τον Γαλαξια μου, εδω και καμμια 10αρια ημερες περιπου, απο κινητος εχει γινει σταθερος!!! Ειναι μονιμως συνδεδεμενος σε φορτιστη, μια και "κατι" μου ρουφαει απιστευτα την μπαταρια... Εχω απεγκαταστησει τις περισσοτερες εφαρμογες που εβαλα μετα το root (οχι ολες...) και παλι τιποτα... Τι λετε? Υπαρχει κατι που πρεπει να τσεκαρω, δεν γινεται να τις απεγκαταστησω ολες...!!! Τα φωτα σας, pls!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε καποια εφαρμογη απο το play ( BetterBatteryStats - My Battery Drain Analyser ) κ.τ.λ για να δεις τι σου τρωει την μπαταριά .

Αν δεν βγάλεις ακρη κανε ενα wipe data/factory reset

Samsung galaxy s21+

Παιδιά την ρύθμιση χρήση επιτάχυνση2 2D GPU στις εφαρμογές είναι καλύτερα να την έχουμε ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη;

Παρεπιπτόντως βαράει γκέλες που και που η συσκευή.Σήμερα το έβαλα ανοιχτό για φόρτιση όταν ήταν στο 1% η μπαταρία.Μετά το έκλεισα και φόρτισε τέρμα.Το βγάζω από πρίζα.Πατάω να ανοίξει και τίποτα.Αναγκάστικα να βγάλω την μπαταρία και να την ξανα βάλω για να νιώσει και να ανοίξει

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδιά την ρύθμιση χρήση επιτάχυνση2 2D GPU στις εφαρμογές είναι καλύτερα να την έχουμε ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη;

To καλύτερο ειναι να την δοκιμάσεις και αν δεις κάποια βελτίωση σε παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο τρέχεις κράτησε την. Αλλιώς άστο όπως ήταν default.

Δοκίμασε καποια εφαρμογη απο το play ( BetterBatteryStats - My Battery Drain Analyser ) κ.τ.λ για να δεις τι σου τρωει την μπαταριά .

Αν δεν βγάλεις ακρη κανε ενα wipe data/factory reset

Υπαρχει περιπτωση να εχει δημιουργηθει απο το root και να μην "ευθυνεται" καποια εφαρμογη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει περιπτωση να εχει δημιουργηθει απο το root και να μην "ευθυνεται" καποια εφαρμογη?

Δεν νομίζω ! Δεν υπάρχει λόγος να ευθύνεται το root ουτε και προκαλει προβλήματα .

Samsung galaxy s21+

Δεν νομίζω ! Δεν υπάρχει λόγος να ευθύνεται το root ουτε και προκαλει προβλήματα .

Μολις απεγκατεστησα τα παντα που ειχαν εγκατασταθει μετα το rootαρισμα, πλην του Κ-9 E-MAIL (το οποιο το θελω) και θα δουμε πως θα παει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)