Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μωρε το φανταστικα και δεν περνιουνται ετσι απλα εφαρμογες χωρις να ζητησουν εγκριση απο τον χρηστη αλλα βλεπω ενα πανικο σημερα σχετικα με αυτο και προς το παρον τρομαξα. Οχι για το αν ειναι ιος ή οχι αλλα γιατι βαριεμαι να κανω wipe και να περναω απο την αρχη. :P

Προς το παρον αγχωνομαι για το προβλημα που μου βγηκε με το Gallery/Videos που δε μου δειχνει τα αρχεια που εχω τραβηξει με την camera. Περα απο αυτα τα 2 ολα τα αλλα gallery apps που εχω τα βλεπουν κανονικοτατα. Δεν μπορω να βρω τι φταιει...

Δοκίμασες αυτό με το cache που γράφω πιο πάνω; Έτσι θα φύγει από το installed κομμάτι. Από το all στο my apps δεν πρόκειται να φύγει ποτέ, εκεί είναι όλες οι εφαρμογές που εγκατέστησες, έστω και για 2 λεπτά... μη σε ανησυχεί αυτό.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασες αυτό με το cache που γράφω πιο πάνω; Έτσι θα φύγει από το installed κομμάτι. Από το all στο my apps δεν πρόκειται να φύγει ποτέ, εκεί είναι όλες οι εφαρμογές που εγκατέστησες, έστω και για 2 λεπτά... μη σε ανησυχεί αυτό.

το δοκιμασα και τιποτα. Στο all μου το βγαζει σαν περασμενο που περιμενει update...

edit: οκ με ενα δευτερο wipe της cache του play store και ενα γενικο καθαρισμα με sd maid εξαφανιστηκε εντελως :D. Τυχερακια καμια ιδεα για το θεμα με την Gallery που εχω;

Edited by euklidis

Το είχα κι εγώ. Έκανα reboot σήμερα και μπαίνω και το ξαναβλέπω στα προγράμματα που είναι προς ενημέρωση. Πάω στο ΟΛΕΣ και το βρίσκω κάτω κάτω, αλλά δεν έγραφε εγκατεστημένη. Έγραφε δωρεάν. Αυτό το έλεγε και σε όλες τις άλλες εφαρμογές που στο παρελθόν είχα κατεβάσει από το store και τις είχα απεγκαταστήσει. Πάω μετά πάλι σε αυτές τις εφαρμογές που είναι προς ενημέρωση και τότε ως δια μαγείας έλειπε. Προφανώς η Google την έβγαλε. Κάποιος είπε ότι έχει σχέση με την αναβάθμιση του samsung apps που έγινε χθες.

Δεν είχε σχέση με το samsung apps γιατί δεν το έκανα ενημέρωση εδώ και καιρό. Πάντως τώρα που ξανακοίταξα δεν υπάρχει πουθενά.

Edited by achillesgk

Πολύ σπαστικό αυτό μιας και το ανέφερες Τυχεράκια.

Το ίδιο και το ότι δε μπορείς να σβήσεις απ το Google Play στο pc τις εφαρμογές που είχες κατεβάσει παλιότερα και δε χρησιμοποιείς πια.

Χτες, με μια γρήγορη ματιά, έλειπε και από εκεί.

παιδια καλησπερα ο γιος μου εχει ενα γαλαξια σαν κ ολο τον κοσμο αλλα χτες απο φοβο κ μονο εκανε επαναφορα το τηλ λογω τον δυο αυτων αρχειων αλλα τωρα το μαρκετ δεν κανει την αναβαθμιση μονο γνριζει κανεις κατι????

Καλησπέρα μόλις έγινα και εγω κάτοχος αυτού του φοβερόυ τηλεφώνου. Το πήρα μεταχειρισμένο. Ήθελα να ρωτήσω το κινητο είναι στην 2.3.4 δεν είναι rooted. Εγω τώρα για να κάνω update το συνδέσω μέσω του kies και αν υπάρχει κάποιο update θα μου το κάνει σωστά;έρχομαι απο htc sensation και το ειχα rooted και αλλαζα συνεχωσ roms και σκεφτομαι να κανω και το s2. Ευχαριστω ελπίζω να μην σας κουρασα.
Everything Is Possible....

Καλησπέρα μόλις έγινα και εγω κάτοχος αυτού του φοβερόυ τηλεφώνου. Το πήρα μεταχειρισμένο. Ήθελα να ρωτήσω το κινητο είναι στην 2.3.4 δεν είναι rooted. Εγω τώρα για να κάνω update το συνδέσω μέσω του kies και αν υπάρχει κάποιο update θα μου το κάνει σωστά;έρχομαι απο htc sensation και το ειχα rooted και αλλαζα συνεχωσ roms και σκεφτομαι να κανω και το s2. Ευχαριστω ελπίζω να μην σας κουρασα.

Σε σχέση με το sensation πως σου φαίνεται;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Για μένα που το είχα χώσε root και δοκίμασε οπωσδήποτε την rom του Στράτου (pulse rom) ...

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

Σε σχέση με το sensation πως σου φαίνεται;

πολυ πιο γρηγορος ο γαλαξιας δεν το συζηταω.πολυ ελαφρυ στο χερι,αλλα το htc παιδια εχει το sense που τα σπαει.αλλα σε γενικες γραμμες ο γαλαξιας μαμαει!!!!:p

θα ηθελα λιγο βοηθεια με το root...

Everything Is Possible....

πολυ πιο γρηγορος ο γαλαξιας δεν το συζηταω.πολυ ελαφρυ στο χερι,αλλα το htc παιδια εχει το sense που τα σπαει.αλλα σε γενικες γραμμες ο γαλαξιας μαμαει!!!!:p

θα ηθελα λιγο βοηθεια με το root...

Διαβασε εδω και θα καταλαβεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Νικήτας

ρε παιδιά την υπερ-κινητάρα μας την έκλεισα χθες βράδυ με μπαταρία στο 67% και το πρωί δεν άνοιγε καν γιατί είχε πάει στο 0%! Έπρεπε να το συνδέσω στο φορτιστή για να πάρει. τί παίζει?

Καλησπέρα. Παιδιά εδώ και λίγες μέρες συμβαίνει κάτι κουφό στο galaxy SII που έχω. Λοιπόν βήμα βήμα εξηγώ τι συμβαίνει :

1) Το εχω στη ρύθμιση "ΔΟΝΗΣΗ ΠΑΝΤΑ"

2) Το βάζω από τη μπάρα συντομεύσεων στο ΑΘΟΡΥΒΟ με ΔΟΝΗΣΗ και εμφανίζει το εικονίδιο του κινητού με τις δύο γραμμές.

3) Αν με καλέσει κάποιος, μετά, χωρίς να πειράξω τίποτα, το εικονίδιο του κινητού με τις γραμμές αλλάζει από μόνο του!!!! και εμφανίζεται το ηχείο αλλά η δόνηση λειτουργεί κανονικά αν με καλέσει κάποιος είτε στο αθόρυβο είτε με ήχο!!!

Στο Ρυθμίσεις> Ήχος > Δόνηση αλλάζει μόνο του από ΠΑΝΤΑ σε ΠΟΤΕ!!!!

Τι να συμβαίνει ; ΒΟΗΘΕΙΑ

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Γειά σας παιδιά! Νέος κάτοχος Samsung Galaxy S2 και τα έχω πάρει λίγο με το Touchwiz της Samsung . Το βρίσκω λίγο αργό για τέτοιου είδους κινητό, τόσο γρήγορο και τόσο δυνατό που είναι. Ξέχασα να πώ πως προέρχομαι απο HTC HD2 με Android Gingerbread (Cyanogenmod 7 ROM απο Typhoon). Στο HD2 λοιπόν είχα εγκατεστημένο το Launcher Pro το οποίο μου ήταν πολύ βολικό, πολύ γρήγορο και πολύ εύκολο.

Και οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής :

1. Γίνεται να εγκαταστήσω το Launcher Pro στο Galaxy S2?
  2. Πρέπει να κάνω κάτι ξεχωριστό πριν το εγκαταστήσω?
  3. Εσείς τί Launcher χρησιμοποιείτε?

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Ως μελλοντικός κάτοχος του κινητού θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα λαγκαρίσματος σε περίπτωση εγκατάστασης μεγάλου αριθμού εφαρμογών, γύρω στις διακόσιες ας πούμε.

Ως μελλοντικός κάτοχος του κινητού θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα λαγκαρίσματος σε περίπτωση εγκατάστασης μεγάλου αριθμού εφαρμογών, γύρω στις διακόσιες ας πούμε.

Απολύτος καμμία. Το κινητό δεν κολλάει σε τίποτα. Και κυριολεκτώ.

Φιλικά Γιώργος

Προσωπικα, το μονο λαγκαρισμα που εχω συναντησει και οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι χρηστες, ειναι η εφαρμογη

του εορτολογιου σαν widget στις αρχικες οθονες.

Κριμα βεβαια γιατι ειναι χρησιμη εφαρμογουλα, αλλα μονο με αυτην το εχω παρατηρησει μονο στις αρχικες οθονες επαναλαμβανω.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Προσωπικα, το μονο λαγκαρισμα που εχω συναντησει και οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι χρηστες, ειναι η εφαρμογη

του εορτολογιου σαν widget στις αρχικες οθονες.

Κριμα βεβαια γιατι ειναι χρησιμη εφαρμογουλα, αλλα μονο με αυτην το εχω παρατηρησει μονο στις αρχικες οθονες επαναλαμβανω.

Σε ποιό εορτολόγιο widget αναφέρεσαι; Έχω και γω ένα. Να το πετάξω αν είναι να κάνει νερά!!! :)

Γειά σας παιδιά! Νέος κάτοχος Samsung Galaxy S2 και τα έχω πάρει λίγο με το Touchwiz της Samsung . Το βρίσκω λίγο αργό για τέτοιου είδους κινητό, τόσο γρήγορο και τόσο δυνατό που είναι. Ξέχασα να πώ πως προέρχομαι απο HTC HD2 με Android Gingerbread (Cyanogenmod 7 ROM απο Typhoon). Στο HD2 λοιπόν είχα εγκατεστημένο το Launcher Pro το οποίο μου ήταν πολύ βολικό, πολύ γρήγορο και πολύ εύκολο.

Και οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής :

1. Γίνεται να εγκαταστήσω το Launcher Pro στο Galaxy S2?
  2. Πρέπει να κάνω κάτι ξεχωριστό πριν το εγκαταστήσω?
  3. Εσείς τί Launcher χρησιμοποιείτε?

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Μπορεις να εγκαταστησεις οποιον launcher θελεις, απλα τον κατεβαζεις, κανει την εγκατασταση και μεσω της εφαρμογης Home Switcher εναλλασεις τους launchers (το home switcher το κατεβαζεις, δεν γνωριζω αν υπαρχει κι αλλος τροπος).

Κατι ξεχωριστο δεν χρειαζεται, εχω ηδη το Go launcher, ενω δοκιμασα και το Launcher Pro. Παραμενω ομως στο Touchwiz οχι γιατι μου αρεσει περισσοτερο, απλα μολις τον αγορασα τον Γαλαξια κι εγω, σαν κι εσενα & δεν θελω ακομα "αλλαγες"!!!... και επισης προερχομαι απο HD2 με Typhoon!!!!!

Κανε τις δοκιμες σου αααααααανετα!!!!! :p:lol::D

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από εμένα,

μια ερωτησούλα γιατί είμαι καινούργιος με το S2... ενώ όταν πρωτοπήρα το κινητό που εμφάνιζε τις φωτογραφίες που έχω στο Picasa, τώρα στην αντίστοιχη εφαρμογή βλέπω μόνο τις φωτογραφίες που έχω τοπικα (καμμία του Picasa)... Aν πάω από Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί να κάνω συγχρονισμό δεν γίνεται τίποτα και μου εμφανίζει μια τελευταία ημερομηνια συγχρονισμού 4-5 μέρες πιο πριν.

Καμιά ιδέα;

EDIT: Τελικά το πρόβλημα το έλυσα ως εξης: Force exit της εφαρμογής "Συλλογή" (πως στο καλό τη λένε στα Αγγλικά δεν έμαθα ακόμα :p) και διαγραφή της cache. Μετά ενεργοποίηση του "αυτόματου συγχρονισμού" και έκανε κανονικά συγχρονισμό...

Edited by kriz
problem solved!

Θα γκρινιάξω αλλά δε μπορώ να μην το κάνω για νέα συσκευή

Πείτε αν απο Τετάρτη σε Τετάρτη δικαιολογεί ξεκάρφωτα...5-6 reboot

Δηλαδή το αφήνω και επιστρέφοντας απο μια δουλειά το βρίσκω στην αναμονή για εισαγωγή Pin

Τι είναι αυτό;

Μου το έκανε παλαιότερα ένα Samsung Galaxy 3 με Eclair 2.1

Βρε μήπως είναι bug της Samsung?

Θα γκρινιάξω αλλά δε μπορώ να μην το κάνω για νέα συσκευή

Πείτε αν απο Τετάρτη σε Τετάρτη δικαιολογεί ξεκάρφωτα...5-6 reboot

Δηλαδή το αφήνω και επιστρέφοντας απο μια δουλειά το βρίσκω στην αναμονή για εισαγωγή Pin

Τι είναι αυτό;

Μου το έκανε παλαιότερα ένα Samsung Galaxy 3 με Eclair 2.1

Βρε μήπως είναι bug της Samsung?

Συνήθως για τέτοια προβλήματα φταίνε συγκεκριμένες εφαρμογές. Δες τι εγκαταστάσεις έχεις κάνει τώρα τελευταία. Σίγουρα δεν φταίει το κινητό. Οι πιο επισφαλείς εφαρμογές για reboot είναι οι launcher.

Φιλικά Γιώργος

Συνήθως για τέτοια προβλήματα φταίνε συγκεκριμένες εφαρμογές. Δες τι εγκαταστάσεις έχεις κάνει τώρα τελευταία. Σίγουρα δεν φταίει το κινητό. Οι πιο επισφαλείς εφαρμογές για reboot είναι οι launcher.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Λες ο Go Launcher EX να δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα?

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Λες ο Go Launcher EX να δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα?

Ακριβώς .Τα ίδια έκανε και σε εμένα ο Go launcher.Έχει αναφερθεί αρκετές φορές και εδώ στο φόρουμ, αλλά και στο xda.Δεν το κάνει συχνά και φαίνεται ότι είναι και ανάλογα τη ρομ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)