Rospy7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Και σε μενα την εβγαλε εχθες το βραδυ και εστειλα στη google να τη λαβει υποψη της. Σημερα το πρωι που το ξαναειδα δεν υπηρχε στο playstore Δες εκει που λεω ποιο πανω και θα δεις οτι την εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Δες εκει που λεω ποιο πανω και θα δεις οτι την εχεις. Είμαι συγκινημένος.Κόλλησα τον πρώτο μου ιό σε κινητό.:):cry: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Αν κάνετε απεγκατάσταση του Social Hub (άσπρος φάκελος με το S στο κέντρο) μέσω Titanium εξαφανίζεται. :) Μάλλον κάποιος ιός σχετικός με το Samsung Social Hub θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Αυτό που γίνεται είναι ότι ο καθένας μπορεί να περάσει εύκολα ότι εφαρμογή θέλει και να φαίνεται σαν update κάποιας εργοστασιακής εφαρμογής στο κινητό (όπως το social hub που αναφέρθηκε) Αυτό συμβαίνει αν κατάλαβα σωστά. Δοκιμάστε πάγωμα με το titanium μέχρι να διορθωθεί το θέμα. (ευτυχώς δεν κρατάω ποτέ τέτοιες σαβούρες των εταιριών στο κινητό και δεν έχω θέμα :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Και σε μενα την εβγαλε εχθες το βραδυ και εστειλα στη google να τη λαβει υποψη της. Σημερα το πρωι που το ξαναειδα δεν υπηρχε στο playstore Αν κάνετε απεγκατάσταση του Social Hub (άσπρος φάκελος με το S στο κέντρο) μέσω Titanium εξαφανίζεται. :) Μάλλον κάποιος ιός σχετικός με το Samsung Social Hub θα είναι. Αυτό που γίνεται είναι ότι ο καθένας μπορεί να περάσει εύκολα ότι εφαρμογή θέλει και να φαίνεται σαν update κάποιας εργοστασιακής εφαρμογής στο κινητό (όπως το social hub που αναφέρθηκε) Αυτό συμβαίνει αν κατάλαβα σωστά. Δοκιμάστε πάγωμα με το titanium μέχρι να διορθωθεί το θέμα. (ευτυχώς δεν κρατάω ποτέ τέτοιες σαβούρες των εταιριών στο κινητό και δεν έχω θέμα :p) Εβγαλα το social Hub (ασπρο φακελακι) με titanium buckup οπως ειπες αλλα ακομα εκει ειναι δυστυχως. Edited March 27, 2012 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδια δεν ξερω αν η εφαρμογη MTC ειναι virus ενα ειναι το σιγουρο δεν εξαφανιστηκε οπως ανεφερα και αναφερατε μερικοι σε διαφορα σχολια. Ειναι μεσα στην συσκευη και κρυβεται καλα,για πηγαιντε ολοι στο google play στις εφαρμογες σας οχι στις εγκατεστημενες αλλα καντε δεξια εκει που λεει ΟΛΕΣ καντε scrolling προς τα κατω μεχρι να φτασετε στην τελευταια εφαρμογη να μην βγαζει τιποτα αλλο θα διαπηστωσετε οτι ειναι η ΜΤC. Αντε να δουμε τωρα πως φευγη αυτη η αηδια.Παντος με διαφορα antivirus απο το Market εκανα scan και μου εγραψαν οτι ειναι ok η συσκευη. Εμένα δεν υπάρχει αυτό κάτω κατω αλλά προτελευταία εφαρμογή είναι κάτι που λέγεται "test file " από μια εταιρία sfukuda...Μου το δείχνει εγκατεστημενο και όταν μπεις μέσα μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο... Εγώ πάντως δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Εμένα δεν υπάρχει αυτό κάτω κατω αλλά προτελευταία εφαρμογή είναι κάτι που λέγεται "test file " από μια εταιρία sfukuda...Μου το δείχνει εγκατεστημενο και όταν μπεις μέσα μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο... Εγώ πάντως δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και αυτο το εχω εχει σχεση με το KIES μαλλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ουπς ,είναι και σε εμένα αυτή η εφαρμογή.Για την ακρίβεια δείχνει ότι κάποτε την έχω βάλει. MTC η MTP εθναι ? Sent from my GT-I9100 Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Εμένα δεν υπάρχει αυτό κάτω κατω αλλά προτελευταία εφαρμογή είναι κάτι που λέγεται "test file " από μια εταιρία sfukuda...Μου το δείχνει εγκατεστημενο και όταν μπεις μέσα μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο... Εγώ πάντως δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk MTC η MTP εθναι ? Sent from my GT-I9100 MTC αστο το MTP ειναι σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδια δεν ξερω αν η εφαρμογη MTC ειναι virus ενα ειναι το σιγουρο δεν εξαφανιστηκε οπως ανεφερα και αναφερατε μερικοι σε διαφορα σχολια. Ειναι μεσα στην συσκευη και κρυβεται καλα,για πηγαιντε ολοι στο google play στις εφαρμογες σας οχι στις εγκατεστημενες αλλα καντε δεξια εκει που λεει ΟΛΕΣ καντε scrolling προς τα κατω μεχρι να φτασετε στην τελευταια εφαρμογη να μην βγαζει τιποτα αλλο θα διαπηστωσετε οτι ειναι η ΜΤC. Αντε να δουμε τωρα πως φευγη αυτη η αηδια.Παντος με διαφορα antivirus απο το Market εκανα scan και μου εγραψαν οτι ειναι ok η συσκευη. Το εχω κι εγω... χθες το ειδα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Το εχω κι εγω... χθες το ειδα... Απ'ότι λένε στο XDA σβήνεται αν βγάλεις το seven.apk από το /system/app. Φυσικά πρέπει να είσαι root. Άλλη μια πιθανότητα για τους μη-root, είναι να πάτε στη διαχείριση εφαρμογών / όλα / και να κάνετε uninstall updates στο Samsung gamers hub. Αν δεν έχει τέτοιο κουμπί, πρέπει να κάνετε root. Αλλίως, μόνο με factory reset. Το καλό είναι ότι απ'ότι φαίνεται δεν περιέχει κάτι το επικίνδυνο. Edited March 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Απ'ότι λένε στο XDA σβήνεται αν βγάλεις το seven.apk από το /system/app. Φυσικά πρέπει να είσαι root. Τι κάνει το seven; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Απ'ότι λένε στο XDA σβήνεται αν βγάλεις το seven.apk από το /system/app. Φυσικά πρέπει να είσαι root. Χθες το ειδα, σημερα δεν υπαρχει!!! Τι να πω...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Τι κάνει το seven; Eίναι κομμάτι του samsung social hub. Δοκίμασε Settings -> Applications -> Manage applications -> All -> Samsung Hub -> Uninstall all updates Edited March 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Eίναι κομμάτι του samsung social hub. Δοκίμασε Settings -> Applications -> Manage applications -> All -> Samsung Hub -> Uninstall all updates Εγώ γιατί δεν έχω το Samsung Hub στο ΟΛΕΣ; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Εγώ γιατί δεν έχω το Samsung Hub στο ΟΛΕΣ; :worry: Ποια rom έχεις; Πώς γίνεται να μην το έχεις; Το σήμα του είναι ένα μπλέ εικονίδιο με άσπρους ομόκεντρους κύκλους. Δεν έχεις κανένα hub? (games, social?) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ποια rom έχεις; Πώς γίνεται να μην το έχεις; Το σήμα του είναι ένα μπλέ εικονίδιο με άσπρους ομόκεντρους κύκλους. Δεν έχεις κανένα hub? (games, social?) Μ@λ@κια μου, το βρήκα :p Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα και μια ακόμα διευκρίνηση. Παρότι έχω δίκτυο κανονικά, τόσο από τον πάροχο όσο και από το wifi, μου εμφανίζεται συχνά πυκνά στην αρχική μου οθόνη ένα μήνυμα "ελέγξτε τις ρυθμίσεις δικτύου''. Έχετε κάποια λύση/απάντηση; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Είμαι συγκινημένος.Κόλλησα τον πρώτο μου ιό σε κινητό.:):cry: Χαχαχα! Τελικά είναι ιός; Swyped from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Το είχα κι εγώ. Έκανα reboot σήμερα και μπαίνω και το ξαναβλέπω στα προγράμματα που είναι προς ενημέρωση. Πάω στο ΟΛΕΣ και το βρίσκω κάτω κάτω, αλλά δεν έγραφε εγκατεστημένη. Έγραφε δωρεάν. Αυτό το έλεγε και σε όλες τις άλλες εφαρμογές που στο παρελθόν είχα κατεβάσει από το store και τις είχα απεγκαταστήσει. Πάω μετά πάλι σε αυτές τις εφαρμογές που είναι προς ενημέρωση και τότε ως δια μαγείας έλειπε. Προφανώς η Google την έβγαλε. Κάποιος είπε ότι έχει σχέση με την αναβάθμιση του samsung apps που έγινε χθες. Edited March 27, 2012 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παντως τα antivirus ολα οκ δειχνουν περιεργο ομως....???? εγω παντως εκανα επαναφορα απο ''φοβο'':worry::worry: κ μεχρι στιγμις ολα οκ αλλα ακομη δεν μου εχει ανανεωση το μαρκετ ακομη μονο του οταν γινει θα ειμαι τοτε 1000% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Χαχαχα! Τελικά είναι ιός; Swyped from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν είναι ιός, αλλά είναι ένα τρωτό σημείο του play store που πρέπει να ελέγξουν το συντομότερο από τη Google... είναι κανονική εφαρμογή, απλά μπλεχτήκανε με τις υπογραφές και app IDs και κόλλησε μαζί με το samsung hub ... τραγικό και ηλίθιο, αλλά δεν κινδύνευσε κανένας. ΕDIT: Φαίνεται ότι αν καθαρίσετε το cache από το google play store, θα εξαφανιστεί. Edited March 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Με το titanium φαινεται να λυνεται το προβλημα αλλα η συγκεκριμενη εφαρμογη-ιος ειναι ακομα στο μαρκετ μου στο ολα απλα τωρα δεν λεει ανανεωση αλλα δωρεαν. Μπορουμε να κανουμε κατι αλλο; Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ειναι ακομα στα κινητα παιδια... Μy apps> all κατω κατω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ειναι ακομα στα κινητα παιδια... Μy apps> all κατω κατω... Γρήγορα ,βγάλε τη μπαταρία,κάνε το σταυρό σου,φτύσε στον αέρα τρεις φορές και πες από μέσα σου τρεις ευχές. Μετά βάλε πάλι τη μπαταρία ξανακάνε το σταυρό σου και ... Αφού σου εξήγησε μωρέ ο Τυχεράκιας ότι μπερδεύτηκαν οι υπογραφές με το HUB,μη φοβάσαι.Εκεί που κοιτάς είναι όλο το ιστορικό των εφαρμογών που κάποτε "κατάλαβε" το μάρκετ ότι έχεις βάλει.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Γρήγορα ,βγάλε τη μπαταρία,κάνε το σταυρό σου,φτύσε στον αέρα τρεις φορές και πες από μέσα σου τρεις ευχές. Μετά βάλε πάλι τη μπαταρία ξανακάνε το σταυρό σου και ... Αφού σου εξήγησε μωρέ ο Τυχεράκιας ότι μπερδεύτηκαν οι υπογραφές με το HUB,μη φοβάσαι.Εκεί που κοιτάς είναι όλο το ιστορικό των εφαρμογών που κάποτε "κατάλαβε" το μάρκετ ότι έχεις βάλει.:) Μωρε το φανταστικα και δεν περνιουνται ετσι απλα εφαρμογες χωρις να ζητησουν εγκριση απο τον χρηστη αλλα βλεπω ενα πανικο σημερα σχετικα με αυτο και προς το παρον τρομαξα. Οχι για το αν ειναι ιος ή οχι αλλα γιατι βαριεμαι να κανω wipe και να περναω απο την αρχη. :P Προς το παρον αγχωνομαι για το προβλημα που μου βγηκε με το Gallery/Videos που δε μου δειχνει τα αρχεια που εχω τραβηξει με την camera. Περα απο αυτα τα 2 ολα τα αλλα gallery apps που εχω τα βλεπουν κανονικοτατα. Δεν μπορω να βρω τι φταιει... Edited March 27, 2012 by euklidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts