Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετε,εχω μια καρτα sd 32gb η οποια εχει 1 giga μονο κατειλημμενο,αν και μεσω των εφαρμογων εχω βαλει ολα τα παιχνιδια και καλα να τα μεταφερει σε αυτην.Σημερα γεμισε η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου,τα 11 giga δηλαδη,και θελω να κανω εγκατασταση ενα παιχνιδι και μου λεει να αδειασω την sd γιατι δεν υπαρχει χωρος,ενω ειναι πρακτικα αδεια.Για ποιο λογο ενω εχω διαλεξει να μεταφερει αρχεια στην sd δε τα εχει μεταφερει;Και για ποιο λογο ενω ειναι γεματη η εσωτερικη μνημη,αυτο μου λεει να αδειασω την sd....Γνωριζει κανεις τι συμβαινει;Επισης,αν ειναι να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και φορμαρω την μνημη usb που λεει,που λογικα αυτη ειναι η εσωτερικη μνημη 11 giga,μετα το κινητο θα ειναι οπως την πρωτη μερα που το αγορασα;Υπαρχει τροπος να κανω back up παιχνιδια και saves αυτων;Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα να ρωτησω πηρα σημερα το κινητο και ειναι το i9100G ολα αυτα οι roms και ολα αυτα που καναμε στο πρωτο μοντελο θα ισχυουν και σε αυτο? ευχαριστω πολυ

δυστυχως οχι καθως εχει αλλο επεξεργαστη και αλλη gpu

καλησπέρα σε όλους

rootara το κινητο (μεσω Odin) και προσπαθησα να κανω back up για να εγκαταστησω καινουργια rom αλλα πηγαινοντας με σε recovery μου βγαζει μηνυμα "verification failed".

επισης το recovery Mode Περιλαμβανει μονο 3 επιλογες,

reboot

wipe factory data

wipe cache partition

επισης προσπαθωντας να μπω στο titanium back up μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειμαι root....

εχω την εντυπωση ομως οτι ειμαι μιας και βλεπω το εικονιδιο superuser στο μενου....

θα τρελαθω!

καμια ιδεα καποιος?

Edited by jimaras

Είσαι σίγουρος οτι πέρασες την σωστή έκδοση για τη ROM που έχεις;

Σου εμφανίζει το κίτρινο θαυμαστικό όταν κάνει εκκίνηση το κινητό;

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Αντε ρε να δουμε κανα παγωτακι να παρει αλλον αερα το κινητακι μας!!!

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Εγώ εχω δύο GS2 αγορασμενα από expansys, τα οποία δεν έχουν σχέση με τις αναβαθμίσεις που δίνει η Samsung Hellas, και είμαι με την 2.3.4 επίσης. Δεν μου βγάζει αναβάθμιση. Οπότε δεν φταίει μόνο η Samsung Hellas

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα για την Samsung Hellas.. :rolleyes: Θα περιμένετε πολυυυυυυυυυυυυ ακόμα. Και όχι δεν είμαι ανυπόμονος, απλά το κινητό μου το πήρα για να το χαίρομαι όχι για να περιμένω πότε θα νιώσει η SamsungHellas ή ο εκάστοτε πάροχος (εάν μιλάμε για branded firmware). Όχι ότι ζορίζεται ιδιαίτερα στην 2.3.4 αλλά λέμε τώρα

@charsta800

Κάνεις κοινόχρηστο τον δίσκο με τις ταινίες και τις ανοίγεις με ES file explorer από το δίκτυο ;) Κατά προτίμηση με Player που υποστηρίζει HW Acceleration για να μην σου ρουφάει πολύ μπαταρία.

Κωστας - Κατερινη

Είσαι σίγουρος οτι πέρασες την σωστή έκδοση για τη ROM που έχεις;

Σου εμφανίζει το κίτρινο θαυμαστικό όταν κάνει εκκίνηση το κινητό;

μου το βγαζει κανονικα.....

Καλημερα.αν μπορειτε σας παρακαλω πειτε μ τι πρεπει να κανω γθα να αυξησω την διαρκεια της μπαταριας.μ το ζορυ μ βγαζει μισ μερα....απαραδεκτο.επισης αν θελει καποιος να αγορασει εξτρα μπαταρια πια ειναι η καλυτερη;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Καλημερα.αν μπορειτε σας παρακαλω πειτε μ τι πρεπει να κανω γθα να αυξησω την διαρκεια της μπαταριας.μ το ζορυ μ βγαζει μισ μερα....απαραδεκτο.επισης αν θελει καποιος να αγορασει εξτρα μπαταρια πια ειναι η καλυτερη;

Anker 1900 mah

Send from Galaxy sII :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κινητο αυτης της κατηγοριας που να "την βγαζει" περισσοτερο... Κλεισε 3G, wi-fi, εντοπισμους θεσεων, συγχρονισμους, φωτεινοτητα οθονης, μην κανεις πολυ browsing κλπ.κλπ. Αλλα τοτε γιατι να το εχεις?;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια που μπορω να βρω swype για ics?
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Πατάς/μπαίνεις στις Εφαρμογές, και μετά Menu>Edit.

Και βάζεις ότι εφαρμογή θέλεις εσύ...

Πωωω, εδώ και κανα μήνα έψαχνα αν αλλάζουν τα στοκ εικονίδια και δεν έβρισκα άκρη, τελικά ήταν τόσο απλό. Thanks dude.

Έχετε να προτείνετε εφαρμογή για τις επαφές και τις κλήσεις;

Are you tapatalking to me?

Smile...

Έχετε να προτείνετε εφαρμογή για τις επαφές και τις κλήσεις;

παιδια που μπορω να βρω swype για ics?
To Swype για ICS είναι ακόμα σε beta.

Περισσότερες πληροφορίες για εφαρμογές θα βρειτε στο Android forum.

Καλησπερα, ειχα βαλει την καρτα στο android market για καποιες αγορες.. πως μπορω να την αφαιρεσω τωρα?

Καλησπερα, ειχα βαλει την καρτα στο android market για καποιες αγορες.. πως μπορω να την αφαιρεσω τωρα?

Μπες από τον υπολογιστή σου το market, πήγαινε ρύθμιση λογαριασμού - products - check out - payment methods. Εκεί θα βρεις την κάρτα σου και θα την κάνεις delete.

παιδια καλησπερα .. σε συζητηση που ειχα χθες με κατοχο της συσκευης μου ειπε οτι η μπαταρια του κινητου δεν κκραταει ουτε 1 μερα με κανονικη χρηση ειναι αληθεια αυτο? γιατι με ενδιαφερει η αγορα της συσκευης και σιγουρα η αυτονομια του παιζει ρολο ...φυσικα γνορίζω οτι δεν μπορω να εχω και μεγαλες απαιτησεις καθοτι smartphone αλλα αν μου πηγαινε 2 μερες με κανονικη χρηση θα ειμαι καλα . τι λετε ? αλλιως η αυτονομια του note ειναι καλυτερη και να στραφω προς τα εκει ? ευχαριστω για της απαντησεις εκ τον προτερων ...
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

παιδια καλησπερα .. σε συζητηση που ειχα χθες με κατοχο της συσκευης μου ειπε οτι η μπαταρια του κινητου δεν κκραταει ουτε 1 μερα με κανονικη χρηση ειναι αληθεια αυτο? γιατι με ενδιαφερει η αγορα της συσκευης και σιγουρα η αυτονομια του παιζει ρολο ...φυσικα γνορίζω οτι δεν μπορω να εχω και μεγαλες απαιτησεις καθοτι smartphone αλλα αν μου πηγαινε 2 μερες με κανονικη χρηση θα ειμαι καλα . τι λετε ? αλλιως η αυτονομια του note ειναι καλυτερη και να στραφω προς τα εκει ? ευχαριστω για της απαντησεις εκ τον προτερων ...

τι εννοεις κανονικη χρηση? εγω πχ κανω λιγα τηλεφωνα καθημερινα βαρια μεσο ορο 15 λεπτα την μερα.

μπαινω λιγω νετ να δω κανενα καιρο κλπ και μου κραταει 4-5 μερες ευκολα. αλλος κανει 1 ωρα τηλεφωνα ,στελνει μυνηματα ειναι καμμια ωρα στο δικτυο ανογει gps κλπ οποτε μπορει να θελει φορτωμα στο τελος της μερας.

τι εννοεις κανονικη χρηση? εγω πχ κανω λιγα τηλεφωνα καθημερινα βαρια μεσο ορο 15 λεπτα την μερα.

μπαινω λιγω νετ να δω κανενα καιρο κλπ και μου κραταει 4-5 μερες ευκολα. αλλος κανει 1 ωρα τηλεφωνα ,στελνει μυνηματα ειναι καμμια ωρα στο δικτυο ανογει gps κλπ οποτε μπορει να θελει φορτωμα στο τελος της μερας.

Εμένα με κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες.

Τηλέφωνα, Internet, Wifi (όχι συνέχεια ανοικτό), 3g (όχι συνέχεια ανοικτό), Bluetooth. Αυτό που τρώει τη μπαταρία είναι το GPS.

Φιλικά Γιώργος

Εγώ με κονονική χρήση, απο τις 8 το πρωί έως το βράδυ κατά τις 1 που το βάζω να φορτίσει, είμαι περίπου στο 70%.

Και όταν λεω κανονική εννοώ 40% για τηλέφωνα και sms, 40% ιντερνετ (web, fb, market κλπ), και 20% αν χαζέψω με καμία εφαρμογή/λοιπή χρήση/σκάλισμα κινητού.

Τώρα λένε για 15 Μαρτίου

March 15th will bring Ice Cream Sandwich update for Samsung Galaxy S II in Israel

http://www.phonearena.com/news/March-15th-will-bring-Ice-Cream-Sandwich-update-for-Samsung-Galaxy-S-II-in-Israel_id27652

Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τακτοποιεί τις εφαρμογές στο μενου του μανίσιου launcher?

Θα έχετε παρατηρήσει ασφαλώς πως όταν γίνεται απεγκατάσταση σε μια εφαρμογή, στη θέση της μένει ένα κενό...

(Ή μάλλον καλύτερα, υπάρχουν σελίδες που έχουν λιγότερες εφαρμογές και χτυπάει άσχημα στο μάτι.)

Kανεις; :(

Kανεις; :(

Τι ακριβως εννοεις?

Αν θες απλα να μετακινησεις τα εικονιδια στο μενου, πατα απο την αρχικη οθονη εφαρμογες, μετα πατα το αριστερο πληκτρο αφης, μετα επεξεργασια και τελος κρατα με το δαχτυλο σου το εικονιδιο που θες να μετακινησεις και πηγαινε το οπου θες..

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)