gkas1973 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλησπέρα. Έχω το SGS2 και έχω ένα πρόβλημα. Δεν χτυπάει το ξυπνητίρη όταν το κινητό είναι κλειστό. Ξέρει κανείς γτ συμβαίνει αυτό? Έχω την έκδοση 2.3.4 Σε κανένα android δεν χτυπάει όταν είναι κλειστό, δεν ξέρω για τα iphone, ίσως υπάρχει κάποια εφαρμογή στο market που να σου δίνει λύση, αλλιώς χρησιμοποίησε όπως εγώ ένα παλιό κινητό Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλησπέρα. Έχω το SGS2 και έχω ένα πρόβλημα. Δεν χτυπάει το ξυπνητίρη όταν το κινητό είναι κλειστό. Ξέρει κανείς γτ συμβαίνει αυτό? Έχω την έκδοση 2.3.4 Αντί να το κλείσεις, βάλτο σε λειτουργία πτήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Σε κανένα android δεν χτυπάει όταν είναι κλειστό, δεν ξέρω για τα iphone, ίσως υπάρχει κάποια εφαρμογή στο market που να σου δίνει λύση, αλλιώς χρησιμοποίησε όπως εγώ ένα παλιό κινητό Γιώργος Το σκέφτηκα αυτό με το παλιό κινητό, αλλά ένα κινητό σαν το s2 και να μην χτυπάει το ξυπνητίρη??? Ε, είναι λίγο κάπως. Στην αρχή είχα πρόβλημα με το μικρόφωνο, έκανε επιστροφή στον άλλο την φωνή του επειδή είχα θήκη που έπιανε το κάτω μέρος του κινητού και τώρα έχω την δικιά του θήκη από την Samsung που πιάνει την πλάτη και όχι από κάτω. Φώτης. Αντί να το κλείσεις, βάλτο σε λειτουργία πτήσης. Ναι, αλλά έτσι δεν τρώει την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 + Τελευταία πρόσεξα πως μου κάνει και διάφορα νερά η μπαταρία. Πχ είναι 90% αν μετά από λίγο την ξαναδώ μπορεί να πάει 92% αντί να πέσει ή μερικές φορές δίχνει πχ 25% και μόλις το κλείσω και το ανοίξω, πέφτει στο 15% πχ. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό παρόλο που σε κάθε φορτισμάτα του κλείνει τελείως από μπαταρία και το φορτίζω κλειστό κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 + Τελευταία πρόσεξα πως μου κάνει και διάφορα νερά η μπαταρία. Πχ είναι 90% αν μετά από λίγο την ξαναδώ μπορεί να πάει 92% αντί να πέσει ή μερικές φορές δίχνει πχ 25% και μόλις το κλείσω και το ανοίξω, πέφτει στο 15% πχ. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό παρόλο που σε κάθε φορτισμάτα του κλείνει τελείως από μπαταρία και το φορτίζω κλειστό κανονικά. Και μενα φιλε τον τελευταιο καιρο μου κανει κατι τετοια κολπακια.... :( Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Με τον καιρό με απογοητεύει αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Αν δεν υπάρχει ακριβώς ιδιος, κοιτας να έχει σίγουρα τα 3 τελτυταία γράμματα δλδ KI4 : εδώ είναι ένας :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου...!!! Το έλυσα το πρόβλημα μου τελικά,βρήκα original kernel και insecure σε κάποια παλαιότερα links στο xda δυστυχώς δεν τα έχω πρόχειρα αυτή την στιγμή. Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω edit αυτό το post και θα τα παραθέσω μήπως βρεθεί και κάποιος άλλος στην ίδια θέση με εμένα και του φανούν χρήσιμα. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για τον χρόνο σου...!!! :) Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδιά, αν κάνω ένα full backup σε ότι έχω σε κινητό και μνήμη , μετά να κάνω hard reset και το φέρω σε εργοστασιακή κατάσταση .... και τέλος αν ξαναπεράσω το backup, θα μου έχει περάσει πάλι τα "προβληματικά" αρχεία του συστήματος ή θα είναι τα παλιά δεδομένα που είχα σε ένα "καθαρό" λειτουργικό???!!! Τελικά ακόμα μου κάνει τρελά, παρ' όλο που έβγαλα τις αναβαθμίσεις!! (δείτε το προηγούμενό μου Post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Και εμενα το ιδιο.... Μου εκανε κανα 2 επανεκκινησεις.... Edited February 16, 2012 by sothrhsgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παντως το ιδιο προβλημα με τον hasioti εχω και εγω....Με το που εκανα αναβαθμιση στο adobe και στο google maps μου εχει κανει 2 φορες fc μαλλον οι εφαρμογες φταινε...... Παιδιά, αν κάνω ένα full backup σε ότι έχω σε κινητό και μνήμη , μετά να κάνω hard reset και το φέρω σε εργοστασιακή κατάσταση .... και τέλος αν ξαναπεράσω το backup, θα μου έχει περάσει πάλι τα "προβληματικά" αρχεία του συστήματος ή θα είναι τα παλιά δεδομένα που είχα σε ένα "καθαρό" λειτουργικό???!!! Τελικά ακόμα μου κάνει τρελά, παρ' όλο που έβγαλα τις αναβαθμίσεις!! (δείτε το προηγούμενό μου Post) Δοκιμάστε διαγραφή δεδομένων στις 2 συγκεκριμένες εφαρμογές + Τελευταία πρόσεξα πως μου κάνει και διάφορα νερά η μπαταρία. Πχ είναι 90% αν μετά από λίγο την ξαναδώ μπορεί να πάει 92% αντί να πέσει ή μερικές φορές δίχνει πχ 25% και μόλις το κλείσω και το ανοίξω, πέφτει στο 15% πχ. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό παρόλο που σε κάθε φορτισμάτα του κλείνει τελείως από μπαταρία και το φορτίζω κλειστό κανονικά. Και μενα φιλε τον τελευταιο καιρο μου κανει κατι τετοια κολπακια.... :( Αν δεν είστε ροοτ, φορτίστε full το κινητό, κλείστε το και αφαιρέστε για κανένα 5λεπτο την μπαταρία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Αν δεν είστε ροοτ, φορτίστε full το κινητό, κλείστε το και αφαιρέστε για κανένα 5λεπτο την μπαταρία Εννοείς να το φορτίσω φουλ κλειστό, να βγαλώ την μπαταρία για 5-10 λεπτά και να το ανοίξω μετά ή να το φορτίσω ανοιχτώ πλήρος και μετά να το κλείσω, να βγάλω μπαταρία και να το ανοίξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Εννοείς να το φορτίσω φουλ κλειστό, να βγαλώ την μπαταρία για 5-10 λεπτά και να το ανοίξω μετά ή να το φορτίσω ανοιχτώ πλήρος και μετά να το κλείσω, να βγάλω μπαταρία και να το ανοίξω? Και τα 2 μπορείς.Κάνε καλύτερα το πρώτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Και τα 2 μπορείς.Κάνε καλύτερα το πρώτο. ΟΚ. Και κάτι ακόμα μήπως ξέρεις, φοράω την έκδοση 2.3.4 αλλά βλέπω πως έχουν βγει πιο καινούργιες version. Πηγαίνω ενημέρωση λογισμικού από μέσα στο τηλ, αλλά που λέει καμία ενημέρωση. Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ΟΚ. Και κάτι ακόμα μήπως ξέρεις, φοράω την έκδοση 2.3.4 αλλά βλέπω πως έχουν βγει πιο καινούργιες version. Πηγαίνω ενημέρωση λογισμικού από μέσα στο τηλ, αλλά που λέει καμία ενημέρωση. Πως γίνεται αυτό? Δε παίρνουν τις ενημερώσεις όλοι συγχρόνως.Αν δε θες να περιμένεις, το κάνεις μόνος σου. Έχει επισημασμένο οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Έχει καταφέρει κανείς να ρυθμίσει το κινητό όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση να λέει το όνομα του καλούντα ; Εγκατέστησα το svox classic engine, αγόρασα και την Ελληνική svox φωνή (Ariadne) άλλα δεν έχω καταφέρει να μου λέει το όνομα του καλούντα σε εισερχόμενη κλήση. Έχω επιλέξει το svox engine σαν προεπιλογή, έχω επιλέξει την Ελληνική γλώσσα επίσης άλλα δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Έβαλα και το anouncify άλλα ούτε με αυτό έκανα δουλειά. Οι επαφές μου είναι με Ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. Στην Ελληνική svox φωνή , έχει ένα κουτάκι που ότι γράφεις στο λέει για να τεστάρεις ότι δουλεύει. Εκεί όταν γράφω «γιώργος» και «ΓΙΩΡΓΟΣ» μου τα διαβάζει σωστά και τα δύο εκεί. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Έχει καταφέρει κανείς να ρυθμίσει το κινητό όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση να λέει το όνομα του καλούντα ; Εγκατέστησα το svox classic engine, αγόρασα και την Ελληνική svox φωνή (Ariadne) άλλα δεν έχω καταφέρει να μου λέει το όνομα του καλούντα σε εισερχόμενη κλήση. Έχω επιλέξει το svox engine σαν προεπιλογή, έχω επιλέξει την Ελληνική γλώσσα επίσης άλλα δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Έβαλα και το anouncify άλλα ούτε με αυτό έκανα δουλειά. Οι επαφές μου είναι με Ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. Στην Ελληνική svox φωνή , έχει ένα κουτάκι που ότι γράφεις στο λέει για να τεστάρεις ότι δουλεύει. Εκεί όταν γράφω «γιώργος» και «ΓΙΩΡΓΟΣ» μου τα διαβάζει σωστά και τα δύο εκεί. Έχεις ενεργοποιήσει την "λειτουργία οδήγησης"? Τσέκαρε και με ένα όνομα που έχει λατινικούς χαρακτήρες μήπως η λειτουργία αυτή δεν παίζει στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δε παίρνουν τις ενημερώσεις όλοι συγχρόνως.Αν δε θες να περιμένεις, το κάνεις μόνος σου. Έχει επισημασμένο οδηγό. Δηλαδή εγώ την ICS θα την πάρω από την ενημέρωση λογισμικού που έχει μέσα από το τηλ στις πληροφορίες συσκευής απλά θα αργήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δηλαδή εγώ την ICS θα την πάρω από την ενημέρωση λογισμικού που έχει μέσα από το τηλ στις πληροφορίες συσκευής απλά θα αργήσει? Εξαρτάται. Το σίγουρο είναι ότι θα βγει πρώτα στο kies. Η αναβάθμιση από το μενού του τηλεφώνου ίσως αργήσει... Βέβαια το ερώτημα είναι το πότε η samsung Ελλάδος θα βγάλει την αναβάθμιση. Και αυτό είναι κάτι που ούτε ο Chuck Norris μπορεί να απαντήσει! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Εξαρτάται. Το σίγουρο είναι ότι θα βγει πρώτα στο kies. Η αναβάθμιση από το μενού του τηλεφώνου ίσως αργήσει... Βέβαια το ερώτημα είναι το πότε η samsung Ελλάδος θα βγάλει την αναβάθμιση. Και αυτό είναι κάτι που ούτε ο Chuck Norris μπορεί να απαντήσει! Απλά μου φαίνεται κάπως πως γίνεται να έχει βγει εδώ και καιρό η έκδοση 2.3.5 και εγώ ακόμα να είμαι στην 2.3.4 Αυτά είναι και τα δικά μου. PDA: I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100DBTKH1 Edited February 17, 2012 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αν δεν είστε ροοτ, φορτίστε full το κινητό, κλείστε το και αφαιρέστε για κανένα 5λεπτο την μπαταρία Το ροοτ τι σχέση έχει με αυτή τη διαδικασία; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Απλά μου φαίνεται κάπως πως γίνεται να έχει βγει εδώ και καιρό η έκδοση 2.3.5 και εγώ ακόμα να είμαι στην 2.3.4 Αυτά είναι και τα δικά μου. PDA: I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100DBTKH1 Δεν είναι περίεργο.Ανάλογα τη χώρα και τον provider, παίρνεις και την αναβάθμιση. Εσύ βλέπω έχεις γερμανικό τηλέφωνο.Όποτε η Debitel δώσει την αναβάθμιση, τότε θα την πάρεις κι εσύ (official). Αλλιώς, όπως σου είπα...μόνος σου! Και μην ακούς (προς το παρόν!) τις σειρήνες του ICS. Αυτή τη στιγμή η πιο σταθερή έκδοση που κυκλοφορεί για το τηλέφωνο και το εκμεταλεύεται στο έπακρο, είναι η 2.3.6 Το ροοτ τι σχέση έχει με αυτή τη διαδικασία; Υπάρχουν κι άλλoι τρόποι αν είσαι root. Edited February 17, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Υπάρχουν κι άλλoι τρόποι αν είσαι root. Για το battery calibration μιλάς προφανώς. Ρώτησα γιατί δεν είχα ακούσει καμιά φορά για τον τρόπο που ανέφερες. Αυτός ο τρόπος ισχύει για όλα τα κινητά προφανώς; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Για το battery calibration μιλάς προφανώς. Ρώτησα γιατί δεν είχα ακούσει καμιά φορά για τον τρόπο που ανέφερες. Αυτός ο τρόπος ισχύει για όλα τα κινητά προφανώς; Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή έχουν γίνει corrupt τα batterystats.Αν είσαι root, μπορείς να τα σβήσεις με πολλούς τρόπους. Αν δεν είσαι, βγάζοντας την μπαταρία για κάποια ώρα, σβήνονται και ξαναδημιουργούνται όταν την ξαναβάλεις και ανοίξεις το κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δεν είναι περίεργο.Ανάλογα τη χώρα και τον provider, παίρνεις και την αναβάθμιση. Εσύ βλέπω έχεις γερμανικό τηλέφωνο.Όποτε η Debitel δώσει την αναβάθμιση, τότε θα την πάρεις κι εσύ (official). Αλλιώς, όπως σου είπα...μόνος σου! Και μην ακούς (προς το παρόν!) τις σειρήνες του ICS. Αυτή τη στιγμή η πιο σταθερή έκδοση που κυκλοφορεί για το τηλέφωνο και το εκμεταλεύεται στο έπακρο, είναι η 2.3.6 Ναι, Γερμανικό είναι. Όχι, δεν μιλάω συγκεκριμένα για το ICS. Απλά όπως αναφέρεις κι εσύ, ούτε την 2.3.6 μου την βγάζει στο KIES ούτε στην ενημέρωση λογισμικού για να την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Πραγματικά έχω εκνευριστεί με αυτό το πρόβλημα. Το νηπιαγωγείο του μικρού μου στέλνει κάτι 2ΜΒ pdf (που έχουν αρκετά layers ομολογώ, με λουλουδάκια κλπ) και όταν το κάνω preview από gmail ή το κατεβάζω και το ανοίγω από το κινητό, ανοίγει για 4 δευτερόλεπτα και μόλις πάω να το διαβάσω μου βγάζει ένα pop up μήνυμα "not enough memory" και κλείνει..... Προφανώς όμως και αυτό δεν ισχύει όταν η μνήμη που χρησιμοποιώ εκείνη την στιγμή είναι 264mb από τα 837mb any thoughts ????? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts