Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

O τύπος έβγαλε νέο kernel, τον siyah 2.6.12

Πριν κανα 2ωρο τον πέρασα, όλα καλά για την ώρα.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

O τύπος έβγαλε νέο kernel, τον siyah 2.6.12

Πριν κανα 2ωρο τον πέρασα, όλα καλά για την ώρα.

παιδια ο siyah 2.6.12 ειναι παρα μα παρα πολυ καλος , πολυ καλη μπαταρια κ επισης δεν ανεβαζει ευκολα θερμοκρασια....:D

+1 και απο μενα, πολυ smooth το scrolling επισης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια πολύ καλή λύση για να έχετε πάντα τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε από το κινητό, συγχρονισμένα και στον υπολογιστή σας, είναι το sugarsync. Είναι όπως το dropbox και σου δίνει 5gb δωρεάν μόλις φτιάξεις λογαριασμό (δωρεάν και πάλι).

Μόλις τραβήξετε φωτογραφία ή βίντεο από το κινητό, η εφαρμογή ανεβάζει αυτόματα ότι τραβήξατε στον λογαριασμό σας στο sugarsync. Έχει επιλογή στα settings αν θέλετε να το κάνει με 3g ή wifi, και φυσικά έχει επιλογή μόνο όταν είστε συνδεδεμένος σε wifi για να μην χρησιμοποιεί το 3g.

Φυσικά θα πρέπει να εγκαταστήσετε και στον υπολογιστή/ες σας την δωρεάν εφαρμογή του sugarsync, και θα γίνονται αυτόματα download όλα εκεί.

φοβερή υπηρεσία και πιστεύω ότι είναι χρήσιμη :-).

Την εφαρμογή θα την βρείτε εδώ :

https://market.android.com/details?id=com.sharpcast.sugarsync

Αν τελειωσουν τα δωρεαν GB που σου δινει μετα πρεπει να αγορασεις η΄ και κανεις Login απο αλλο λογαριασμο? και για να κανεις Login απο αλλο λογαριασμο πρεπει να απεγκαταστησεις και εγκαταστησεις την εφαρμογη?

Αν τελειωσουν τα δωρεαν GB που σου δινει μετα πρεπει να αγορασεις η΄ και κανεις Login απο αλλο λογαριασμο? και για να κανεις Login απο αλλο λογαριασμο πρεπει να απεγκαταστησεις και εγκαταστησεις την εφαρμογη?

τα 5gb προσωπικα για μενα ειναι ενα πολυ καλο ποσο χωρητικοτητας. οι φωτο και τα βιντεο που μεταφερονται εκει συγχρονιζονται και με τον υπολογιστη σου, οποτε βρισκονται και εκει. οποτε παει να γεμισει, σβηνεις τις φωτο απο το cloud, αφου υπαρχουν ηδη και στον υπολογιστη σου και εισαι μια χαρα.

απο εκει και περα, αν εσυ κανεις κι'αλλο λογαριασμο, μεσα στην εφαρμογη εχει επιλογη log out απ'οσο θυμαμαι. οποτε μετα κανεις Login απο τον αλλο λογαριασμο email.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Μια πολύ καλή λύση για να έχετε πάντα τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε από το κινητό, συγχρονισμένα και στον υπολογιστή σας, είναι το sugarsync. Είναι όπως το dropbox και σου δίνει 5gb δωρεάν μόλις φτιάξεις λογαριασμό (δωρεάν και πάλι).

Μόλις τραβήξετε φωτογραφία ή βίντεο από το κινητό, η εφαρμογή ανεβάζει αυτόματα ότι τραβήξατε στον λογαριασμό σας στο sugarsync. Έχει επιλογή στα settings αν θέλετε να το κάνει με 3g ή wifi, και φυσικά έχει επιλογή μόνο όταν είστε συνδεδεμένος σε wifi για να μην χρησιμοποιεί το 3g.

Φυσικά θα πρέπει να εγκαταστήσετε και στον υπολογιστή/ες σας την δωρεάν εφαρμογή του sugarsync, και θα γίνονται αυτόματα download όλα εκεί.

φοβερή υπηρεσία και πιστεύω ότι είναι χρήσιμη :-).

Την εφαρμογή θα την βρείτε εδώ :

https://market.android.com/details?id=com.sharpcast.sugarsync

Ίδια φάση με το ubuntu one

Όσοι χρησιμοποιείτε το dropbox (και όσοι δεν το χρησιμοποιείτε φυσικά), διαβάστε το άρθρο που έγραψα για να κερδίσετε έξτρα δωρεάν 4.5Gb χώρο για πάντα, χρησιμοποιώντας απλώς ενα...usb disk !!!!

http://antonis-news.blogspot.com/2012/02/dropbox.html

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Sorry αν έχει ήδη επισημανθεί, αλλά σήμερα που μου χρειάστηκε να κάνω "%" είδα ότι το βγάζει κάπως ... λάθος!

Για παράδειγμα αν κάνετε 100+10% πρέπει να πάρετε 110 σαν αποτέλεσμα.

Στο SII παίρνετε 100.1 ... :/

Την πράξη % την κάνει μόνο στο επιστημονικό (όταν το γυρίσουμε δλδ). Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορεί να γίνει σωστά η πράξη??

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Sorry αν έχει ήδη επισημανθεί, αλλά σήμερα που μου χρειάστηκε να κάνω "%" είδα ότι το βγάζει κάπως ... λάθος!

Την πράξη % την κάνει μόνο στο επιστημονικό (όταν το γυρίσουμε δλδ). Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορεί να γίνει σωστά η πράξη??

Δεν το κανει μονο αυτο κανει και αλλα τετοια κουλα.. και δεν ειναι μονο καποιας συγκεκριμενης ρομ, αλλα γενικως κ αλλων..

την εχω πατησει, εχω κοπει σε μαθημα που το χρησιμοποιησα σαν κουμπιουτερακι και τραβαγα τα μαλια μου.. απο 8-9 που περιμενα μου ρθε ενα ωραιοτατο 3 :(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου το apndrοιd το έκανες απεγκατάσταση σωστά; Με ενεργοποιημένο το data δηλαδή;

ναι ακριβώς. έκανα απεγκατάσταση το apndroid για καλό και για κακό και έχω ενεργοποιημένο το data. κάνει λες και δεν έχω καθόλου διαθέσιμα mb. δεν μου δίνει καθόλου πρόσβαση εκτός από wifi

Εάν αντί για 100 + 10% βάλεις 100 Χ 10% θα σου βγάλει 10 . Νομίζω ότι είναι καλλύτερα έτσι .
London for ever

Δεν είναι θέμα του κινητού. Μόλις το δοκίμασα και στο Google και βγάζει αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν λειτουργεί έτσι...

Για να υπολογίσεις π.χ. το 23% στα 50 ευρώ υπάρχουν 2 τρόποι:

1)Πατάς 50*1.23 και σου βγάζει 61.5

2)Πατάς 50+(50*23/100) και σου βγάζει πάλι 61.5

Αλλά πάντα ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο σύντομος και είναι αυτός που χρησιμοποιούν όλοι μας... Γιατί να μπλέξεις με πράξεις;

Επίσης, σε ενα απλό κουμπιουτεράκι τσέπης, μπορείς να πατήσεις 50*23%+= κάτι το οποίο δεν γίνεται στο σούπερ ντουπερ μαμά κουμπιουτεράκι της samsung!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Δεν λειτουργεί έτσι...

Για να υπολογίσεις π.χ. το 23% στα 50 ευρώ υπάρχουν 2 τρόποι:

1)Πατάς 50*1.23 και σου βγάζει 61.5

2)Πατάς 50+(50*23/100) και σου βγάζει πάλι 61.5

Αλλά πάντα ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο σύντομος και είναι αυτός που χρησιμοποιούν όλοι μας... Γιατί να μπλέξεις με πράξεις;

Επίσης, σε ενα απλό κουμπιουτεράκι τσέπης, μπορείς να πατήσεις 50*23%+= κάτι το οποίο δεν γίνεται στο σούπερ ντουπερ μαμά κουμπιουτεράκι της samsung!

Ακριβώς....Χώρια ότι αν δίνεις μάθημα πάρτε ένα casio ή ένα texas instruments με κανά 20άρικο να κάνετε δουλειά παίδες.

τα 5gb προσωπικα για μενα ειναι ενα πολυ καλο ποσο χωρητικοτητας. οι φωτο και τα βιντεο που μεταφερονται εκει συγχρονιζονται και με τον υπολογιστη σου, οποτε βρισκονται και εκει. οποτε παει να γεμισει, σβηνεις τις φωτο απο το cloud, αφου υπαρχουν ηδη και στον υπολογιστη σου και εισαι μια χαρα.

απο εκει και περα, αν εσυ κανεις κι'αλλο λογαριασμο, μεσα στην εφαρμογη εχει επιλογη log out απ'οσο θυμαμαι. οποτε μετα κανεις Login απο τον αλλο λογαριασμο email.

Σε ευχαριστω πολυ.. παρα πολυ καλη εφαρμογη και χρησιμη. Επισης κατεβασα και το dropbox. Μπορω να στελνω και αρχεια απο τον υπολογιστη στον κινητο με αυτες τις εφαρμογες?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά...

Φίλε agiorgitis, όντως η κανονική πράξη έτσι είναι, αλλά σε άλλα κινητά γίνεται απλά, στο παράδειγμά σου σε ένα Nokia πχ θα πατάγαμε 50+23% και voila! :p

Είναι λίγο ντροπή να πας να κάνεις τέτοια πράξη κ να μην μπορείς, και να έρχεται ένα SE κ να στη λέει!! :lol:

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά...

Φίλε agiorgitis, όντως η κανονική πράξη έτσι είναι, αλλά σε άλλα κινητά γίνεται απλά, στο παράδειγμά σου σε ένα Nokia πχ θα πατάγαμε 50+23% και voila! :p

Είναι λίγο ντροπή να πας να κάνεις τέτοια πράξη κ να μην μπορείς, και να έρχεται ένα SE κ να στη λέει!! :lol:

Εγώ πάντως εδώ και μήνες έχω αλλάξει το κομπιουτεράκι με το office calculator pro και έχω βρει την υγειά μου. Έχει αρκετό χώρο για να βλέπεις τις πράξεις όταν το έχεις κάθετα και προπαντός έχει το % και στην κάθετη θέση και όχι μόνο όταν το κρατάς οριζόντια. Υπόψιν ότι έχω δοκιμάσει πολλά και κατέληξα σε αυτό (πάντα για απλή καθημερινή χρήση και όχι για scientific).

παιδια μπορουμε να κανουμε ελεγχο με το imei σε καποιο sait για να δουμε αν η συσκευη ειναι αυθεντικη;

καπου ειχε παρει το ματι μου κατι αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω

μιλαω για το samsung galaxy s2

Νικήτας

Σε ευχαριστω πολυ.. παρα πολυ καλη εφαρμογη και χρησιμη. Επισης κατεβασα και το dropbox. Μπορω να στελνω και αρχεια απο τον υπολογιστη στον κινητο με αυτες τις εφαρμογες?

φυσικά και μπορείς :). Ότι έχεις στον dropbox είναι συγχρονισμένα στον υπολογιστή και φυσικά διαθέσιμα και στο κινητό σου :).

LG G2 32GB D800 LTE

Εγώ πάντως εδώ και μήνες έχω αλλάξει το κομπιουτεράκι με το office calculator pro και έχω βρει την υγειά μου. Έχει αρκετό χώρο για να βλέπεις τις πράξεις όταν το έχεις κάθετα και προπαντός έχει το % και στην κάθετη θέση και όχι μόνο όταν το κρατάς οριζόντια. Υπόψιν ότι έχω δοκιμάσει πολλά και κατέληξα σε αυτό (πάντα για απλή καθημερινή χρήση και όχι για scientific).

Δείτε και το handyCalc. Νομιζω οτι είναι το καλύτερο.

παιδια μπορουμε να κανουμε ελεγχο με το imei σε καποιο sait για να δουμε αν η συσκευη ειναι αυθεντικη;

καπου ειχε παρει το ματι μου κατι αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω

μιλαω για το samsung galaxy s2

τι εννοεις αυθεντικη? ελληνικη?

Για εξηγήστε μου, από τη στιγμή που μπορούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας ΌΣΟ μεγάλο θέλουμε (και όχι μόνο 7,5 gb ) σε κάποιο εξ. σκληρό δίσκο που οι περισσότεροι έχουμε ή ακόμη και στον ίδιο τον υπολογιστή, προς τι να το κάνουμε σε κάποιον σέρβερ με τον κίνδυνο μικρό ή μεγάλο να κλαπούν κτλ;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Για εξηγήστε μου, από τη στιγμή που μπορούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας ΌΣΟ μεγάλο θέλουμε (και όχι μόνο 7,5 gb ) σε κάποιο εξ. σκληρό δίσκο που οι περισσότεροι έχουμε ή ακόμη και στον ίδιο τον υπολογιστή, προς τι να το κάνουμε σε κάποιον σέρβερ με τον κίνδυνο μικρό ή μεγάλο να κλαπούν κτλ;;

Φίλε, έχεις μείνει μερικά χρόνια πίσω. Σαν επαγγελματίας IT για το θέμα backup μπορώ να σου πω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία σύγκριση όσον αφορά ένα backup τοπικά σε κάποιον υπολογιστή/δίσκο με το backup στο cloud (online). Ξέχνα για κλοπές, υποκλοπές και τα συναφή που βλέπεις στις ταινίες ;) Ένας δίσκος μπορεί να χαλάσει πολύ εύκολα, είτε από αστοχία, είτε από φθορά, είτε γιατί η καθαρίστρια κοπάνησε το pc, είτε από υπέρταση του δικτύου.. μπορώ να σου γράφω 1 σελίδα με λόγους. Όλα αυτά τα ξεχνάς μεταφέροντας τα δεδομένα σου online γιατί αυτοί που προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες (εάν δεν είναι τίποτα τυχάρπαστοι) έχουν ήδη τις προδιαγραφές στις εγκαταστάσεις τους για να προβλέψουν τις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις αν όχι όλες.

Για να μην μιλήσω για την ευκολία του άμεσου συγχρονισμού και την πρόσβαση στα δεδομένα μας από παντού..

Δεν ξέρω αν έφυγα πολύ offtopic, αν το έκανα ας διαγραφεί.

Φίλε, έχεις μείνει μερικά χρόνια πίσω. Σαν επαγγελματίας IT για το θέμα backup μπορώ να σου πω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία σύγκριση όσον αφορά ένα backup τοπικά σε κάποιον υπολογιστή/δίσκο με το backup στο cloud (online). Ξέχνα για κλοπές, υποκλοπές και τα συναφή που βλέπεις στις ταινίες ;) Ένας δίσκος μπορεί να χαλάσει πολύ εύκολα, είτε από αστοχία, είτε από φθορά, είτε γιατί η καθαρίστρια κοπάνησε το pc, είτε από υπέρταση του δικτύου.. μπορώ να σου γράφω 1 σελίδα με λόγους. Όλα αυτά τα ξεχνάς μεταφέροντας τα δεδομένα σου online γιατί αυτοί που προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες (εάν δεν είναι τίποτα τυχάρπαστοι) έχουν ήδη τις προδιαγραφές στις εγκαταστάσεις τους για να προβλέψουν τις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις αν όχι όλες.

Για να μην μιλήσω για την ευκολία του άμεσου συγχρονισμού και την πρόσβαση στα δεδομένα μας από παντού..

Δεν ξέρω αν έφυγα πολύ offtopic, αν το έκανα ας διαγραφεί.

+1 μάλλον κάπου θα πρέπει να μεταφέρουμε το θέμα. Επειδή το έψαχνα αυτές τις ημέρες. Ενδεικτικά:

amazon s3 -cdn (no subfolders, sync tools) - χαμηλές τιμές αν θες για Backup

rackspace - cdn (no subfolders, sync tools) - χαμηλές τιμές να θες για backup

amazon cloud drive (no sync tool)

επίσης

dropbox

box.net/com

sugarsync.

ubuntuone

Για andoid κατέληξα σε sugar sync. Λόγω win/mac/ipad/android (ναι δυστυχώς τα χρησιμοποιώ όλα) sync tools καθώς και view as gallery τις φωτογραφίες. Σημ. έχει και μία προσφορά 25$/year για 30GB.

Το μόνο που δεν ξέρω είναι εαν τραβήξεις φωτογραφία και έχεις προεπιλέξει αποθήκευση την sd αν στο αναγνωρίζει.

Edited by blekos

Παρεπιπτοντως ο SPB Shell launcher στο κινητο μας ειναι απλα τελειος..

Αν μπορουσα να αλλαξω τον τροπο που δειχνει τα apps (να ηταν σε καρτελες) μαλλον θα τον κρατουσα για βασικο..

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)