sdaoulas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Στον Es file explorer, πατα στο LAN, και κάνε search. Αν έχεις στο δίκτυο σου κοινόχρηστους φακέλους θα στους βρει αυτόματα. Δουλεύει 100%. Το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.. Αν θέλεις σου δείχνω και βίντεο για τη διαδικασία αν δεν τα καταφέρεις αλλά το μεσημέρι που θα είμαι σπίτι γιατί στη δουλειά δεν έχω LAN.. Send from Galaxy sII :) εγω παω να συνδεθω απο το κινητο στο LAN και μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο. Τι στην ευχη βαζουμε; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εγω ειμαι περιεργος για κατι αλλο.. αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι στο youtube. θα ηταν εφικτο αραγε να συνδεθει στο gsII usb tv tuner και να βλεπουμε tv στο κινητο? Θα μπορούσε να γίνει.Το θέμα είναι ποιος θα ασχοληθεί να το κάνει (μάλλον κανείς!) εγω παω να συνδεθω απο το κινητο στο LAN και μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο. Τι στην ευχη βαζουμε; Βάλε ότι βάζεις για να μπεις στα windows Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Βάλε ότι βάζεις για να μπεις στα windows Στρατο δε εχω κωδικο στα windows. Μπαινει αμεσως. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Πρέπει μα έχει όμως για να δουλέψει η κοινή χρήση αρχείων. Και να είναι ενεργοποιημένη από τις ρυθμίσεις δικτύου κάτι κοινής χρήσης στον πίνακα ελέγχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Στρατο δε εχω κωδικο στα windows. Μπαινει αμεσως. Πάτα anonymous Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Πάτα anonymous μπα Στρατο τιποτα. "Αποτυχια συνδεσης. Δοκιμη νεου ονοματος/κωδικου" συνεχεια αυτο βγαζει. Κατι πρεπει να ρυθμισω μαλλον στα Windows. Αλλα τι. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 μπα Στρατο τιποτα. "Αποτυχια συνδεσης. Δοκιμη νεου ονοματος/κωδικου" συνεχεια αυτο βγαζει. Κατι πρεπει να ρυθμισω μαλλον στα Windows. Αλλα τι. Δοκίμασε να βάλεις το username των windows με άδειο κωδικό. (?) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 μπα Στρατο τιποτα. "Αποτυχια συνδεσης. Δοκιμη νεου ονοματος/κωδικου" συνεχεια αυτο βγαζει. Κατι πρεπει να ρυθμισω μαλλον στα Windows. Αλλα τι. Βασικα το καλωδιο το κουμπωνεις σε θυρα Lan του router σου ή σε θυρα του υπολογιστη σου? Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Δοκίμασε να βάλεις το username των windows με άδειο κωδικό. (?) τα δοκιμασα ολα, αλλα μπα τιποτα. Τι να πω. Ειλικρινα δεν ξερω. παιδες δουλεψε. Απλα εβαλα κωδικο στον χρηστη των Windows (δεν ειχα) και δουλευει. Edited February 3, 2012 by sdaoulas Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 τα δοκιμασα ολα, αλλα μπα τιποτα. Τι να πω. Ειλικρινα δεν ξερω. παιδες δουλεψε. Απλα εβαλα κωδικο στον χρηστη των Windows (δεν ειχα) και δουλευει. Βγαλε τον κωδικο απ τα windows, και μετα πηγαινε: Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings και tickαρε το turn OFF password protected sharing. και θα εισαι οκ! αλλιως αν παλι δεν σου δουλεψει ξαναβαλε κωδικο. γιαυτο παντως σου ζητουσε κωδικο πριν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Βγαλε τον κωδικο απ τα windows, και μετα πηγαινε: Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings και tickαρε το turn OFF password protected sharing. και θα εισαι οκ! αλλιως αν παλι δεν σου δουλεψει ξαναβαλε κωδικο. γιαυτο παντως σου ζητουσε κωδικο πριν! Το έφτιαξε.Έκανε edit το μήνυμα του , γι αυτό δε το είδες :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Το έφτιαξε.Έκανε edit το μήνυμα του , γι αυτό δε το είδες :D μωρε το ειδα! αλλα αν δεν θελει να εχει κωδικο στα windows εγω του εγραψα το πως γινεται με χωρις κωδικο! :p Ρε συ Στρατο, δεν φτιαχνουμε εμεις ενα προγραμματακι να δουλευει το usb tv tuner? :P εχεις τετοιου ειδους γνωσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 μωρε το ειδα! αλλα αν δεν θελει να εχει κωδικο στα windows εγω του εγραψα το πως γινεται με χωρις κωδικο! :p Ρε συ Στρατο, δεν φτιαχνουμε εμεις ενα προγραμματακι να δουλευει το usb tv tuner? :P εχεις τετοιου ειδους γνωσεις? Δεν είναι προγραμματάκι. Και πρέπει να υπάρχουν drivers.Και drivers για ποιο; Για ένα συγκεκριμένο tuner; Στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες. Είναι πολύ δουλειά και δεν έχει νόημα. Ξέχασε το :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Δεν είναι προγραμματάκι. Και πρέπει να υπάρχουν drivers.Και drivers για ποιο; Για ένα συγκεκριμένο tuner; Στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες. Είναι πολύ δουλειά και δεν έχει νόημα. Ξέχασε το :p Ψάχνοντας λίγο πάνω στο θέμα αυτό είδα τα εξής : http://www.androidzoom.com/android_applications/entertainment/android-dvbt_bvqzz.html (...για tablets ομως)και http://www.ednet-gmbh.de/?page=1&corp_id=0&lang=en&cat=10,70,1&artnr=87090 Μήπως....? Edited February 3, 2012 by James Bond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Μπορώ να δώσω από τον υπολογιστή internet στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 καλησπερα παιδια.υπαρχει κανενα προγραμμα για να βλεπουμε τις αναπαντητες και τα μηνυματα χωρις να χρειαζεται να αναψουμε την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 καλησπερα παιδια.υπαρχει κανενα προγραμμα για να βλεπουμε τις αναπαντητες και τα μηνυματα χωρις να χρειαζεται να αναψουμε την οθονη? Δοκίμασε το noLED! https://market.android.com/details?id=com.led.notify&hl=en Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 καλησπερα παιδια.υπαρχει κανενα προγραμμα για να βλεπουμε τις αναπαντητες και τα μηνυματα χωρις να χρειαζεται να αναψουμε την οθονη? Πάντως εμένα στο galaxy s με βόλεψε το bln..προϋποθέτει βέβαια συμβατό kernel άρα κ root. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Πάντως εμένα στο galaxy s με βόλεψε το bln..προϋποθέτει βέβαια συμβατό kernel άρα κ root. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κι εγώ αυτό έχω, αλλά είναι μόνο για τις κλήσεις. Δεν πιάνει τα μηνύματα, άρα αναγκαστικά θέλει noled. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Κι εγώ αυτό έχω, αλλά είναι μόνο για τις κλήσεις. Δεν πιάνει τα μηνύματα, άρα αναγκαστικά θέλει noled. αν βάλεις το go sms για τα μηνύματα και στις ρυθμίσεις του επιλέξεις led και όχι να ανάβει η οθόνη, τότε δουλεύει κανονικά το bln Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 αν βάλεις το go sms για τα μηνύματα και στις ρυθμίσεις του επιλέξεις led και όχι να ανάβει η οθόνη, τότε δουλεύει κανονικά το bln Ναι αυτό χρησιμοποιώ! Ωραία, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ξερει καποιος να μου απαντησει καποιος πως πατωντας το εικονιδιο τηλεφωνο μετα κουμπι κατω αριστερα προβολη κατα εχει καποιες. επιλογες θελω να δειχνει μονο οτι αφορα τις κλησεις και οχι και τα μηνυματα που λεει ξερει καποιος πως διοτι οταν κανω clear history απο εφαρμογη που σβηνει τα μηνυματα και τις κλησεις σβηνονται τα μηνυματα αλλα στο πεδιο των κλησεων φαινονται Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho1 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Εμενα για τριτη φορα που ρωταω θα μου πει κανενας αν υποστηριξει το κινητο ελληνικα στις φωνητικες εντολες?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelsoss Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Καλησπέρα από έναν νέο κάτοχο του SG2. Για να κάνω root την συσκευή, δεν βρίσκω :O - εκτός κι αν δεν χρειάζεται - τον αντίστοιχο insecure kernel GT-I9100_XXΧΧΧ_insecure.zip, στο δικό μου που είναι το BUKJ3. Μπορώ να βάλλω κάποιο άλλο ή πρέπει απαραίτητα να βρω το ίδιο; :worry: Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Εμενα για τριτη φορα που ρωταω θα μου πει κανενας αν υποστηριξει το κινητο ελληνικα στις φωνητικες εντολες?... δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση ακόμα..μπορείς να στείλεις ένα mail στην samsung για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts