Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν συνδεεται με καλωδιο στο kies...εκανα απεγκατασταση,ξανα εγκατασταση και τιποτα.ουτε καν κανει τον χαρακτηριστικο ηχο ο υπολογιστης οταν συνδεω το κινητο.

αλλος τροπος να κανω αναβαθμιση?ειμαι ακομα με 2.3.3

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων?

δεν ξερω,απο που απενεργοποιειται αυτο?

δεν ξερω,απο που απενεργοποιειται αυτο?

Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Ανάπτυξη

Πάντως, για όποιον έχει πρόβλημα σύνδεσης με το KIES, ψάξτε στα άρθρα για sgs 1 (ίσως και στους οδηγούς). Ο tyxerakias είχε γράψει έναν οδηγό για πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεση. Πολλά ισχύουν ακόμα.

Swyped from my GT-I9100 using tapatalk.

Αντώνης.

δεν συνδεεται με καλωδιο στο kies...εκανα απεγκατασταση,ξανα εγκατασταση και τιποτα.ουτε καν κανει τον χαρακτηριστικο ηχο ο υπολογιστης οταν συνδεω το κινητο.

Όταν έκανες απεγκατασταση έκανες και στο samsung driver; Αν όχι κανε και αυτο απεγκατασταση και μετα εγκατάσταση το kies.απο την αρχή.

Από Υπολογιστής-Διαχείρηση (Computer-Manage) θα διαγράψεις τους drivers της Samsung και συνδέοντας το τηλέφωνο θα γίνουν εγκατάσταση από την αρχή. Με αυτό το τρόπο μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα.

Φιλικά Γιώργος

παιδια εχω 2 ερωτησεις:επειδη θα μου τοφερουν απεξω ισχυει οτι και στα htc με την εισαγωγη της sim εχουμε ελληνικα?και δευτερο ΟΤΑ αναβαθμισεις πραγματοποει ή μονο μεσω του η/υ?χανονται ολα τα δεδομενα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

παιδια εχω 2 ερωτησεις:επειδη θα μου τοφερουν απεξω ισχυει οτι και στα htc με την εισαγωγη της sim εχουμε ελληνικα?και δευτερο ΟΤΑ αναβαθμισεις πραγματοποει ή μονο μεσω του η/υ?χανονται ολα τα δεδομενα?

Ναι έχεις ελληνικά

Όχι ΟΤΑ μόνο μέσω pc(kies) ή βάζοντας κάποια custom rom

Στην πρώτη περίπτωση δεν χάνεις δεδομένα, στην δεύτερη εξαρτάται αν η custom rom είναι wipe ή no wipe data

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Καλησπέρα... Γνωρίζει κανείς γιατί ανά τακτά χρονικά διαστήματα το τηλέφωνο 'χάνει' το σήμα ξαφνικά και επανέρχεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα... όπως και το μήνυμα welcome to vodafone... το έχει συναντήσει κανείς.... υπάρχει κάποια λύση???? έχει καταντήσει λίγο ενοχλητικό, ιδίως όταν μιλάς στο τηλέφωνο και ξαφνικά κόβεται η γραμμή... έχει αναφερθεί και σε galaxy mini με vodafone συνδεση πάλι...

Ευχαριστώ πολύ....

Κ μενα μου το κανει συχνα πυκνα ακομα κ χωρις να μιλαω στο τηλεφωνο.Αν το κανει την ωρα την κλησης δε μου κοβει ομως την συνομιλια.Απλα γυρναει στιγμιαια απο 3G σε GSM κ επανερχεται παλι.Εχει προσωπικοτητα τελικα :P

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

το καλωδιο εφταιγε τελικα.

συνδεθηκε το κινητο αλλα δε μου βγαζει διαθεσιμη αναβαθμιση....τωρα?

Ναι έχεις ελληνικά

Όχι ΟΤΑ μόνο μέσω pc(kies) ή βάζοντας κάποια custom rom

Στην πρώτη περίπτωση δεν χάνεις δεδομένα, στην δεύτερη εξαρτάται αν η custom rom είναι wipe ή no wipe data

Sent from Galaxy!

καλημερα

να συμπληρωσω οτι με custom rom χανεις την εγγυηση σε περιπτωση που χρειαστει και οτι μπορεις ανετα να περασεις καποια επισημη σαν αναβαθμιση πχ την τελευταια ελληνικη επισημη χωρις να περιμενεις να στη δωσει το κιες και να μη χασεις και την εγγυηση εκτος αν το εχεις root πριν το πας στο service

Κ μενα μου το κανει συχνα πυκνα ακομα κ χωρις να μιλαω στο τηλεφωνο.Αν το κανει την ωρα την κλησης δε μου κοβει ομως την συνομιλια.Απλα γυρναει στιγμιαια απο 3G σε GSM κ επανερχεται παλι.Εχει προσωπικοτητα τελικα :P

μαλλον εχεις auto switch gsm-wcdma

Sent from my unique SGSII

Ξερουμε ποτε θα βγει καινουρια αναβαθμιση?

Μα καλα δεν δοκιμαζουν κατι πριν το βγαλουν;το κινητο φαινεται λες και τα εχει παξει κ ειναι 10ιας

την εκανα επιτελους....2.3.4 πλεον...

Μα καλα δεν δοκιμαζουν κατι πριν το βγαλουν;το κινητο φαινεται λες και τα εχει παξει κ ειναι 10ιας

H samsung hellas μιλάει για αναβάθμιση σε 2.3.5 (δες προηγούμενα post) αλλά εμένα δεν μου βγάζει τίποτα ακόμη.

Φιλικά Γιώργος

μαλλον εχεις auto switch gsm-wcdma

Sent from my unique SGSII

Ναι στο auto ειναι αλλα το θεωρω τραγικο στο ιδιο σημειο να χανει κ να βρισκει ξανα το 3G μολις τελειωσει η συνομιλια.Δηλαδη μπορει ολη μερα να σερφαρω ανελεητα με το 3G μολις ομως δεχτω κληση στιγμιαια επιστρεφει στο GSM κ μενει εκει μεχρι να τελειωσει η κληση.Μετα παλι 3G.Εχει προσωπικοτητα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Δε παιζει θεμα με το 3G παντως γιατι πιο κεντρο δε γινεται να μενω για να πεις οτι χανεται το σημα..

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Ξερει καποιος να μου πει πως θα μεταφερω την μουσικη που εχω στο itynes στο KIES για να τα περασω μετα στο τηλεφωνο?:(

παιδια ακουω διαφορα για την 2.3.4 ,γιατι τι εχει εγω την εβαλα και αλλαξε η αυτονομια λιγο ,καλυτερη μπαταρια ,το γραφικο gaget που βαζεις στην οθονη για ανοιγμα γρηγορο & ελεγχο wifi,bluetooth κλπ και τιποτα αλλο τραγικο .πωσ πηγε το κινητο 10χρονια πισω και διαφορα του τυπου δεν λειτουργει με το kies κλπ?

Ξερει καποιος να μου πει πως θα μεταφερω την μουσικη που εχω στο itynes στο KIES για να τα περασω μετα στο τηλεφωνο?:(

φιλε μου επανω αριστερα αρχειο ,μεταφορα λιστας i tunes καπως ετσι στην βιβλιοθηκη

Edited by saliez
Συνένωση μηνυμάτων

H samsung hellas μιλάει για αναβάθμιση σε 2.3.5 (δες προηγούμενα post) αλλά εμένα δεν μου βγάζει τίποτα ακόμη.

Καλά πως είναι δυνατόν να έδωσε μέσα σε λίγες ημέρες δυο αναβαθμίσεις η Samsung Hellas .Και γιατί δεν έδινε απευθείας την 2.3.5.;:confused:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Με το lag στις αρχικες οθονες εχουμε καμια εξελιξη? Εστρωσε σε αυτους που παρουσιαζοταν?

Με το lag στις αρχικες οθονες εχουμε καμια εξελιξη? Εστρωσε σε αυτους που παρουσιαζοταν?

Το Lag το κάνει η εφαρμογή "Ενεργές Εφαρμογές". Απενεργοποίησέ το αν έχεις πρόβλημα. Βλέπε προηγούμενα post.

Φιλικά Γιώργος

Η Sammy έχει ξαναχ#στει στο τάλιρο με το SGS2... :-P

Περισσότερο ακόμα και σε σχέση με το SGS1.

Τα γραφαμε αυτα πριν ακομα κυκλοφορησει, το μεγαλο gap αλλωστε μεταξυ την κυκλοφορια του S II και του iPhone 4S το πιστοποιουσε αυτο (ενω το S I επισκιαστηκε γρηγορα απο το iPhone 4)... ;)

Το Lag το κάνει η εφαρμογή "Ενεργές Εφαρμογές". Απενεργοποίησέ το αν έχεις πρόβλημα. Βλέπε προηγούμενα post.

ναι το ειδα αυτο απλα μερικα παιδια πιο πισω το ειχαν το lag ακομα κ χωρις το συγκεκριμενο widget γιαυτο ειπα να ρωτησω

Οταν κανουμε την αναβαθμιση απο το kieS, το backup γινεται αυτοματα ή το κανουμε εμεις πριν το συνδεσουμε ακομα στο kies;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)