ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 δεν συνδεεται με καλωδιο στο kies...εκανα απεγκατασταση,ξανα εγκατασταση και τιποτα.ουτε καν κανει τον χαρακτηριστικο ηχο ο υπολογιστης οταν συνδεω το κινητο. αλλος τροπος να κανω αναβαθμιση?ειμαι ακομα με 2.3.3 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων? δεν ξερω,απο που απενεργοποιειται αυτο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 δεν ξερω,απο που απενεργοποιειται αυτο? Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Ανάπτυξη Πάντως, για όποιον έχει πρόβλημα σύνδεσης με το KIES, ψάξτε στα άρθρα για sgs 1 (ίσως και στους οδηγούς). Ο tyxerakias είχε γράψει έναν οδηγό για πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεση. Πολλά ισχύουν ακόμα. Swyped from my GT-I9100 using tapatalk. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 δεν συνδεεται με καλωδιο στο kies...εκανα απεγκατασταση,ξανα εγκατασταση και τιποτα.ουτε καν κανει τον χαρακτηριστικο ηχο ο υπολογιστης οταν συνδεω το κινητο. αλλος τροπος να κανω αναβαθμιση?ειμαι ακομα με 2.3.3 Όταν έκανες απεγκατασταση έκανες και στο samsung driver; Αν όχι κανε και αυτο απεγκατασταση και μετα εγκατάσταση το kies.απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 δεν συνδεεται με καλωδιο στο kies...εκανα απεγκατασταση,ξανα εγκατασταση και τιποτα.ουτε καν κανει τον χαρακτηριστικο ηχο ο υπολογιστης οταν συνδεω το κινητο. αλλος τροπος να κανω αναβαθμιση?ειμαι ακομα με 2.3.3 Από Υπολογιστής-Διαχείρηση (Computer-Manage) θα διαγράψεις τους drivers της Samsung και συνδέοντας το τηλέφωνο θα γίνουν εγκατάσταση από την αρχή. Με αυτό το τρόπο μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 παιδια εχω 2 ερωτησεις:επειδη θα μου τοφερουν απεξω ισχυει οτι και στα htc με την εισαγωγη της sim εχουμε ελληνικα?και δευτερο ΟΤΑ αναβαθμισεις πραγματοποει ή μονο μεσω του η/υ?χανονται ολα τα δεδομενα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 παιδια εχω 2 ερωτησεις:επειδη θα μου τοφερουν απεξω ισχυει οτι και στα htc με την εισαγωγη της sim εχουμε ελληνικα?και δευτερο ΟΤΑ αναβαθμισεις πραγματοποει ή μονο μεσω του η/υ?χανονται ολα τα δεδομενα? Ναι έχεις ελληνικά Όχι ΟΤΑ μόνο μέσω pc(kies) ή βάζοντας κάποια custom rom Στην πρώτη περίπτωση δεν χάνεις δεδομένα, στην δεύτερη εξαρτάται αν η custom rom είναι wipe ή no wipe data Sent from Galaxy! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Delete please Sent from Galaxy! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλησπέρα... Γνωρίζει κανείς γιατί ανά τακτά χρονικά διαστήματα το τηλέφωνο 'χάνει' το σήμα ξαφνικά και επανέρχεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα... όπως και το μήνυμα welcome to vodafone... το έχει συναντήσει κανείς.... υπάρχει κάποια λύση???? έχει καταντήσει λίγο ενοχλητικό, ιδίως όταν μιλάς στο τηλέφωνο και ξαφνικά κόβεται η γραμμή... έχει αναφερθεί και σε galaxy mini με vodafone συνδεση πάλι... Ευχαριστώ πολύ.... Κ μενα μου το κανει συχνα πυκνα ακομα κ χωρις να μιλαω στο τηλεφωνο.Αν το κανει την ωρα την κλησης δε μου κοβει ομως την συνομιλια.Απλα γυρναει στιγμιαια απο 3G σε GSM κ επανερχεται παλι.Εχει προσωπικοτητα τελικα :P Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 το καλωδιο εφταιγε τελικα. συνδεθηκε το κινητο αλλα δε μου βγαζει διαθεσιμη αναβαθμιση....τωρα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ναι έχεις ελληνικά Όχι ΟΤΑ μόνο μέσω pc(kies) ή βάζοντας κάποια custom rom Στην πρώτη περίπτωση δεν χάνεις δεδομένα, στην δεύτερη εξαρτάται αν η custom rom είναι wipe ή no wipe data Sent from Galaxy! καλημερα να συμπληρωσω οτι με custom rom χανεις την εγγυηση σε περιπτωση που χρειαστει και οτι μπορεις ανετα να περασεις καποια επισημη σαν αναβαθμιση πχ την τελευταια ελληνικη επισημη χωρις να περιμενεις να στη δωσει το κιες και να μη χασεις και την εγγυηση εκτος αν το εχεις root πριν το πας στο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Κ μενα μου το κανει συχνα πυκνα ακομα κ χωρις να μιλαω στο τηλεφωνο.Αν το κανει την ωρα την κλησης δε μου κοβει ομως την συνομιλια.Απλα γυρναει στιγμιαια απο 3G σε GSM κ επανερχεται παλι.Εχει προσωπικοτητα τελικα :P μαλλον εχεις auto switch gsm-wcdma Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ξερουμε ποτε θα βγει καινουρια αναβαθμιση? Μα καλα δεν δοκιμαζουν κατι πριν το βγαλουν;το κινητο φαινεται λες και τα εχει παξει κ ειναι 10ιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 την εκανα επιτελους....2.3.4 πλεον... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ξερουμε ποτε θα βγει καινουρια αναβαθμιση? Μα καλα δεν δοκιμαζουν κατι πριν το βγαλουν;το κινητο φαινεται λες και τα εχει παξει κ ειναι 10ιας H samsung hellas μιλάει για αναβάθμιση σε 2.3.5 (δες προηγούμενα post) αλλά εμένα δεν μου βγάζει τίποτα ακόμη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 μαλλον εχεις auto switch gsm-wcdma Sent from my unique SGSII Ναι στο auto ειναι αλλα το θεωρω τραγικο στο ιδιο σημειο να χανει κ να βρισκει ξανα το 3G μολις τελειωσει η συνομιλια.Δηλαδη μπορει ολη μερα να σερφαρω ανελεητα με το 3G μολις ομως δεχτω κληση στιγμιαια επιστρεφει στο GSM κ μενει εκει μεχρι να τελειωσει η κληση.Μετα παλι 3G.Εχει προσωπικοτητα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Δε παιζει θεμα με το 3G παντως γιατι πιο κεντρο δε γινεται να μενω για να πεις οτι χανεται το σημα.. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ξερει καποιος να μου πει πως θα μεταφερω την μουσικη που εχω στο itynes στο KIES για να τα περασω μετα στο τηλεφωνο?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Ξερουμε ποτε θα βγει καινουρια αναβαθμιση? Μα καλα δεν δοκιμαζουν κατι πριν το βγαλουν;το κινητο φαινεται λες και τα εχει παξει κ ειναι 10ιας παιδια ακουω διαφορα για την 2.3.4 ,γιατι τι εχει εγω την εβαλα και αλλαξε η αυτονομια λιγο ,καλυτερη μπαταρια ,το γραφικο gaget που βαζεις στην οθονη για ανοιγμα γρηγορο & ελεγχο wifi,bluetooth κλπ και τιποτα αλλο τραγικο .πωσ πηγε το κινητο 10χρονια πισω και διαφορα του τυπου δεν λειτουργει με το kies κλπ? Ξερει καποιος να μου πει πως θα μεταφερω την μουσικη που εχω στο itynes στο KIES για να τα περασω μετα στο τηλεφωνο?:( φιλε μου επανω αριστερα αρχειο ,μεταφορα λιστας i tunes καπως ετσι στην βιβλιοθηκη Edited October 10, 2011 by saliez Συνένωση μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 H samsung hellas μιλάει για αναβάθμιση σε 2.3.5 (δες προηγούμενα post) αλλά εμένα δεν μου βγάζει τίποτα ακόμη. Καλά πως είναι δυνατόν να έδωσε μέσα σε λίγες ημέρες δυο αναβαθμίσεις η Samsung Hellas .Και γιατί δεν έδινε απευθείας την 2.3.5.;:confused: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Με το lag στις αρχικες οθονες εχουμε καμια εξελιξη? Εστρωσε σε αυτους που παρουσιαζοταν? Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Με το lag στις αρχικες οθονες εχουμε καμια εξελιξη? Εστρωσε σε αυτους που παρουσιαζοταν? Το Lag το κάνει η εφαρμογή "Ενεργές Εφαρμογές". Απενεργοποίησέ το αν έχεις πρόβλημα. Βλέπε προηγούμενα post. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Η Sammy έχει ξαναχ#στει στο τάλιρο με το SGS2... :-P Περισσότερο ακόμα και σε σχέση με το SGS1. Τα γραφαμε αυτα πριν ακομα κυκλοφορησει, το μεγαλο gap αλλωστε μεταξυ την κυκλοφορια του S II και του iPhone 4S το πιστοποιουσε αυτο (ενω το S I επισκιαστηκε γρηγορα απο το iPhone 4)... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Το Lag το κάνει η εφαρμογή "Ενεργές Εφαρμογές". Απενεργοποίησέ το αν έχεις πρόβλημα. Βλέπε προηγούμενα post. ναι το ειδα αυτο απλα μερικα παιδια πιο πισω το ειχαν το lag ακομα κ χωρις το συγκεκριμενο widget γιαυτο ειπα να ρωτησω Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roentgen Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Οταν κανουμε την αναβαθμιση απο το kieS, το backup γινεται αυτοματα ή το κανουμε εμεις πριν το συνδεσουμε ακομα στο kies; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts