Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερετε πως μπορω να βαλω και εγω την νεα εκδοση στο κινητο μου ; το συνδεω με το κις και μου λεει οτι δεν υποστηριζει την αναβαθμιση λογισμικου
Huawei p20 pro

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Εαν κάνω update σε 2.3.4, γνωρίζει κάποιος εαν θα έχω πρόβλημα με το Destinator το οποίο έχω εγκατεστημένο η/και γενικά με άλλα προγράμματα για 2.3

Ευχαριστώ πολύ

Galaxy S2

Το ψιλό lag της Lock Screen δεν θα διορθωθεί ποτέ. Ο επεξεργαστής του SGS2 είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ενέργεια όταν είναι σε sleep mode (κλειστή οθόνη). Γι' αυτό καθυστερεί να ανοίξει. Παρόλα αυτά, δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα με κλήσεις κτλπ.

Κι όμως στις καινούριες 2.3.5 και ιδίως στην Λέομαρ νομίζω είναι ανύπαρκτο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Η 2.3.4 είναι πιο γρήγορη και όχι πιο αργή. Σώστε ότι είναι να σώσετε και κάντε επαναφορά εργοσασιακών εφόσον αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Συνίσταται εξάλλου όταν αλλάζουμε Firmware.

Αυτό πως γίνεται; Κάνουμε την αναβάθμιση σε 2.3.4 μετά κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών και μετά root;

Εβαλα σήμερα την ΚΙ4 official και το market μου έβγαλε σαν update το Google Maps. Δεν το έχω εγκατεστημένο όμως... επίσης όταν πάνω να το ανοίξω για να κάνει update μου βγάζει "This video is not available in your country"
Phantom Of The Opera

Κι όμως στις καινούριες 2.3.5 και ιδίως στην Λέομαρ νομίζω είναι ανύπαρκτο.

Αφού η Leomar έχει χακεριά και γίνεται αυτό.. ;) Τέσπα, εγώ το δουλεύω έτσι και μου είναι αδιάφορη η διαφορά ενός δευτερολέπτου.

Αυτό πως γίνεται; Κάνουμε την αναβάθμιση σε 2.3.4 μετά κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών και μετά root;

Καλύτερα επαναφορά εργοστασιακών πριν την αναβάθμιση και το root φυσικά μετά!

Εβαλα σήμερα την ΚΙ4 official και το market μου έβγαλε σαν update το Google Maps. Δεν το έχω εγκατεστημένο όμως... επίσης όταν πάνω να το ανοίξω για να κάνει update μου βγάζει "This video is not available in your country"

Ναι, αγνόησε το. Κάποια στιγμή θα ενημερωθεί αυτόματα το Google Maps.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ναι, αγνόησε το. Κάποια στιγμή θα ενημερωθεί αυτόματα το Google Maps.

εγινε απο μονο του σε μενα οντως το update!

μονο που εγω δεν το ηθελα!:mad:

ειχα την χακαρισμενη εκδοση του google maps με πλοήγηση κτλ και αυτη που μπηκε τωρα δεν εχει αυτα τα καλούδια!

εδω τι κανουμε τωρα ρε παιδια?

αν ξαναγυρισω στην παλια(την εχω σε τιτανιουμ μπακ απ) παλι δεν θα γινει update το προγραμμα απο μονο του???

Εμένα που πέρασα την αναβάθμιση μου κάνει το εξής τα εικονίδια με τις εφαρμογές μου τα βγάζει όπως θέλει μου ανοίγει καινούριο φύλλο και μου έχει 2 εικονίδια και ενώ του κάνω αποθήκευση μόλις κλείσω το τηλ και το ανοίξω πάλι τα ίδια :-( υπάρχει τρόπος να μην το κάνει αυτό;

εγινε απο μονο του σε μενα οντως το update!

μονο που εγω δεν το ηθελα!:mad:

ειχα την χακαρισμενη εκδοση του google maps με πλοήγηση κτλ και αυτη που μπηκε τωρα δεν εχει αυτα τα καλούδια!

εδω τι κανουμε τωρα ρε παιδια?

αν ξαναγυρισω στην παλια(την εχω σε τιτανιουμ μπακ απ) παλι δεν θα γινει update το προγραμμα απο μονο του???

Το Titanium έχει και επιλογή να αποτρέπει τις ενημερώσεις από το μαρκετ.

Αφού η Leomar έχει χακεριά και γίνεται αυτό.. ;) Τέσπα, εγώ το δουλεύω έτσι και μου είναι αδιάφορη η διαφορά ενός δευτερολέπτου.

.

Το πιστεύεις ότι όμως αυτό ήταν το μόνο που μου την έσπαγε στο S2;:p

ξερετε πως μπορω να βαλω και εγω την νεα εκδοση στο κινητο μου ; το συνδεω με το κις και μου λεει οτι δεν υποστηριζει την αναβαθμιση λογισμικου

καμια βοηθεια ; μπας και δω και εγω ασπρη μερα;;;

Huawei p20 pro

Καλησπέρα,

Εαν κάνω update σε 2.3.4, γνωρίζει κάποιος εαν θα έχω πρόβλημα με το Destinator το οποίο έχω εγκατεστημένο η/και γενικά με άλλα προγράμματα για 2.3

To NDrive που έχω εγκατεστημένο στο δικό μου εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά και στην 2.3.4, λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα κι εσύ.:)

Καλησπερα σε ολους. πριν μια εβδομαδα αγορασα και εγω το sg2.

Μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ελληνικο ? Με *#1234# μου βγαζει

PDA:I9100BOKG2

PHONE:I9100BOKG1

CSC:I9100COSKF1

Συνδεσα τη συσκευη μεσω kies και μου λεει πως ειναι το ποιο προσφατο λογισμικο.

Επισης λεει PDA:KG2

PHONE:KG1

CSC:KF1(COS)

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερω!!

Edited by KSENTOUKAS

Πριν λίγο μπήκα σπίτι και έκανα την αναβάθμιση. Αφού τελείωσε επιτυχώς το επεξεργάστηκα λίγο για τυχόν αλλαγές. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η απόκριση οθόνης δεν είναι τοσο καλή (ευαίσθητη αν θέλετε) όσο ήταν στην official KF3... Παρατήρησε κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους. πριν μια εβδομαδα αγορασα και εγω το sg2.

Μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ελληνικο ? Με *#1234# μου βγαζει

PDA:I9100BOKG2

PHONE:I9100BOKG1

CSC:I9100COSKF1

Συνδεσα τη συσκευη μεσω kies και μου λεει πως ειναι το ποιο προσφατο λογισμικο.

Επισης λεει PDA:KG2

PHONE:KG1

CSC:KFI(COS)

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερω!!

Δεν είναι Ελληνικό. Πέρνα απο εδώ το ΚΙ4 μέσω ODIN και θα είσαι ΟΚ.

Phantom Of The Opera

παιδια εκανα το update και παρατηρησα οτι η κοκκινιλα πανω δεξια στην φωτογραφικη εχει εξαφανιστει.οι φωτο ειναι καθαρες πλεον

Δεν είναι Ελληνικό. Πέρνα απο εδώ το ΚΙ4 μέσω ODIN και θα είσαι ΟΚ.

Φιλε μου τοτε πως ειναι δυνατον να εχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολογιο ?Μηπως δεν εχει βγει αναβαθμιση για αυτη την εκδοση?

Φιλε μου τοτε πως ειναι δυνατον να εχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολογιο ?Μηπως δεν εχει βγει αναβαθμιση για αυτη την εκδοση?

και το δικο μου εχει ελληνικα κτλ αλλα ειναι εισαγωγη απο εξω!

να ρωτησω κατι και ελπιζω αυτη την φορα να μου απαντησει και εμενα καποιος :) αν ενα τηλεφωνο ειναι απο γερμανια αφορασμενο . και βρεθουμε πχ στην ιταλια και το συνδεσουμε με το κις . σε αυτη την περιπτωση το κις ποιας χωρας τυχον αναβαθμιση υα μας βγαλει; της χωρας οπου ειμαστε και το συνδεσαμε; η της χωρας απο την οποια αγοραστηκε το τηλεφωνο ;

Huawei p20 pro

και το δικο μου εχει ελληνικα κτλ αλλα ειναι εισαγωγη απο εξω!

να ρωτησω κατι και ελπιζω αυτη την φορα να μου απαντησει και εμενα καποιος :) αν ενα τηλεφωνο ειναι απο γερμανια αφορασμενο . και βρεθουμε πχ στην ιταλια και το συνδεσουμε με το κις . σε αυτη την περιπτωση το κις ποιας χωρας τυχον αναβαθμιση υα μας βγαλει; της χωρας οπου ειμαστε και το συνδεσαμε; η της χωρας απο την οποια αγοραστηκε το τηλεφωνο ;

Το κραταω η το παω πισω?με την εγγυηση θα εχω θεμα η καλυπτωμαι απο τη samsung hellas? Το πηρα καινουργιο απο καταστημα με ανταλλαγες.γιατι ειχα το sg1.

Δυστυχως απο σημερα το μεσημερι κατι επαθε η οθονη και το 1/4 της οθονης καλυπτεται απο ενα σκουρο τεταρτοκυκλιο που καλυπτει ενα μερος της οθονης

Ολα λειτουργουν κανονικα αλλα ειναι αισχρο το θεαμα , θα ανεβασω και φωτο αν μπορεσω

Ειναι αγορασμενο απο Γερμανο αν το παω θα το κρατησουν για αλλαγη επισκευη ή την πατησα ασχημα

Το κραταω η το παω πισω?με την εγγυηση θα εχω θεμα η καλυπτωμαι απο τη samsung hellas? Το πηρα καινουργιο απο καταστημα με ανταλλαγες.γιατι ειχα το sg1.

αν το τηλεφωνο σου προερχεται απο οποιαδηποτε χωρα της ευρωπης καλυπτεσαι ! αν οχι δεν καλυπτεσαι... το αγορασες καινουργιο ;

Huawei p20 pro

αν το τηλεφωνο σου προερχεται απο οποιαδηποτε χωρα της ευρωπης καλυπτεσαι ! αν οχι δεν καλυπτεσαι... το αγορασες καινουργιο ;

ναι σφραγισμενο στο κουτι του.επισημα με αποδειξη αγορας!πως θα δω τη χωρα προελευσης?

ναι σφραγισμενο στο κουτι του.επισημα με αποδειξη αγορας!πως θα δω τη χωρα προελευσης?

αυτο δεν το ξερω , το εχω ρωτησει και εγω σε προηγουμενο ποστ αλλα κανεις δεν μου απαντησε

Huawei p20 pro

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)