Fikies Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 κατι παιζει με τα γερμανικα !!! ακριβως το ιδιο εχω και εγω :( εχω δοκιμασει τα παντα !! εχω αλλαξει και Pc εχω αλλαξει και usb χθες το πηγα παλι σε mango και παλι οταν παω να βαλω την original ρομ μου βγαζει το flash write error.. τη βλεπω τη δουλεια να μενουμε Lock. οποιος εχει νεοτερο ας το γραψει. Υπαρχει καποιος με vodafone γερμανιας που να το εχει unlocked σε mango? Ναι παιχταρά μου δεν εξηγείται αλλιώς γιατί και ο κολλήτός πήρε το trophy απο Γερμανία και κάνει ακριβώς τα ίδια.. άρα σίγουρα κτ παίζει... Απογοήτευση λίγο... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ναι παιχταρά μου δεν εξηγείται αλλιώς γιατί και ο κολλήτός πήρε το trophy απο Γερμανία και κάνει ακριβώς τα ίδια.. άρα σίγουρα κτ παίζει... Απογοήτευση λίγο... :( Πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα βρουμε τη λυση .. παντα υπαρχει λυση :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Ναι την περνάς κανονικά...Όπως και την dft Sent from my Transformer TF101 Κανε μια δοκιμή με την europian rom αλλα και με την Vodafone Greece....Μπορεί να δουλεψει Sent from my Transformer TF101 Edited October 2, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μια ερώτηση το market place γιατί είναι κλειδωμένο θέλει καινουριο hotmail;; έχω μαιλ που τελειώνει σε .com! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalol Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 καλησπερα υπαρχει κανενας αλλος τροπος εκτος απο Κλείνουμε με power off το τηλέφωνο και κρατώντας πατημένο το Volume-Down (μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη OSLP με τα 3 χρώματα) το ανοίγουμε και πάλι. Στο κάτω μέρος της οθόνης έχει την λέξη Serial. για να περασουμε ΡΟΜ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fikies Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα βρουμε τη λυση .. παντα υπαρχει λυση :) Αν βρείς κάτι το οποίο βοηθήσει θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες ένα μήνυμα..!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isixos Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 με εμένα θα ασχοληθεί κανείς πλζζζζζζζζζζζζζζζζζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 να ρωτησω παλι κατι αλλο.αν κανουμε αυτα που λες θα χασουμε ολα τα αρχεια και τις επαφες που εχουμε στο τηλεφωνο?επειδη ακομα ψαχνομαι και δεν εχω βρει πως κανω μπακ απ. Ναι γίνεται format. Καλησπέρα και απο μένα μια ερώτηση ίσως ακουστεί χαζή αλλά είναι απλή έχω το Hd 7 σε nodo έκδοση 7392 κάνω απευθείας το φλασάρισμα για πρέπει να το επαναφέρω σε 7004;; ευχαριστώ!! Γίνεται, αφού είσαι σε rom nodo θα έχεις spl <4. Οι οδηγίες εξηγούν σε τι spl δεν γίνεται να περαστεί το rspl. καλημερα.μπορειτε να μου πειτε εγω που εχω περασει το DFT MANGO RTM κσι με τα εξης στοιχεια αν μπορω να την περασω? εκδοση ΛΣ 7.10.7720.68 αριθμος αναθ. υλικολογισμικου 2250.21.40600.DFT αριθ.αναθ.υλικου 0003 εκδοση λογισμικου ασθρ. συνδεσεις 5.54.09.21_22.33b.50.10U εκδοση υλικου ασυρματης συνδεσεις Α.102.0.D4 εκδοση φορτωσεις λειτουργικου 1.20.2250.0(117833) εκδοση chip SOC 2.2.5.0 Μπορείς και εσύ κανονικά. Τελικα σημερα τα καταφερα περασα ελληνικα με cab kai μετα htc customization Omega και τωρα μιοιαζει σαν να εχω το htc radar... Xaxa καιρος ηταν τρεις ολοκληρες μερες και μιση παλευω... Για πες μας πως το έκανες τελικά, με ενδιαφέρει....Τι ήταν λάθος; an και τα κανς ολα οπος γραφετε ανοιγω το προγραμμα συνδεω το trophy7 το αναγνωρηζει προχοραει ολη η διΑΔΗΚΑΣΙΑ μου γραφει οτι εγηνε επητυχθμενα , δεν μου κανει επανεκηνηση αν το ξανατρεξω δεν το ωρισκει το τηλ και αν το βγαλω και το ξαναβαλω δεν αναγνωρησει και το λειτουργηκο το τηλ , μετα πρεπει να το κλεισω το τηλ να το ξανανοιξω και το τε το αναγνωρηζει ξανα αλλα δοκιμασα πολλες φορες αν και ολα πανε καλα δεν το γηρναει σε RSPL , για να κλεισω το τηλ βγαζω την μπαταρια τα χαρακτιριστηκα ειναι PC40100 SS-BC (4K) SPL-1.22.2250.0(119397) MicroP(LED) OX09 TOUCH A1(v10,20) και στο πρασινο μερος γραφει αυτα SD SANDISK 7580MB partition info-v211v413 αντε παιδια βαλτε ενα χερακι υπ οψιν ποτε δεν το εχω κανει τπτ ολα μανισια αγορασμενο απο βονταφονε και φοραει την 7392 Αποσυνδέεις κινητό. Ανοίγεις το RSPL...Launcher.exe. Κάντο και ως διαχειριστής. Βάζεις το κινητό σε tri-color mode. Αν δεις οτι έχεις κατάλληλο spl το συνδέεις. Θα περιμένεις να εγκατασταθεί στο pc το windows mobile center. Θα προχωρήσεις μόνο αν στο κινητό κάτω δεις τη λέξη USB. Οκ; Μετά προχωράς, διαλέγεις το πιο κοντινό αριθμό στο spl που έχεις τώρα. και πατάς next. Πρέπει να ξαναξεκινήσει το κινητό σε rspl, δεν μπορεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 καλησπερα υπαρχει κανενας αλλος τροπος εκτος απο Κλείνουμε με power off το τηλέφωνο και κρατώντας πατημένο το Volume-Down (μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη OSLP με τα 3 χρώματα) το ανοίγουμε και πάλι. Στο κάτω μέρος της οθόνης έχει την λέξη Serial. για να περασουμε ΡΟΜ . Όταν μετά το κλείσιμό ανοίξουμε το τηλ τότε κρατάμε το vol-down πατημένο. Όχι όταν το κλεινουμε Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isixos Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ναι γίνεται format. Γίνεται, αφού είσαι σε rom nodo θα έχεις spl <4. Οι οδηγίες εξηγούν σε τι spl δεν γίνεται να περαστεί το rspl. Μπορείς και εσύ κανονικά. Για πες μας πως το έκανες τελικά, με ενδιαφέρει....Τι ήταν λάθος; Αποσυνδέεις κινητό. Ανοίγεις το RSPL...Launcher.exe. Κάντο και ως διαχειριστής. Βάζεις το κινητό σε tri-color mode. Αν δεις οτι έχεις κατάλληλο spl το συνδέεις. Θα περιμένεις να εγκατασταθεί στο pc το windows mobile center. Θα προχωρήσεις μόνο αν στο κινητό κάτω δεις τη λέξη USB. Οκ; Μετά προχωράς, διαλέγεις το πιο κοντινό αριθμό στο spl που έχεις τώρα. και πατάς next. Πρέπει να ξαναξεκινήσει το κινητό σε rspl, δεν μπορεί... αυτα κανω και μου γραφει οτι ολα πετυχανε αλλα δεν μοθ κανει το τηλ επανεκινιση στο τελοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 αυτα κανω και μου γραφει οτι ολα πετυχανε αλλα δεν μοθ κανει το τηλ επανεκινιση στο τελοσ ξανα volume down και power on να μπει σε τρικολορ, θα μπει σε rspl Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 εμένα πάντως δε μου άρεσε καθόλου στο mango το htc hub για τον καιρο!δε νομίζω να μπορούμε να το αλλάξουμε με το παλιό??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmar Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Εχω HTC HD7, με τα παρακάτω: Εχω HTC HD7 με : OS version: 7.10.7720.68 firmware revision number: 2250.21.40502.401 hardware revision number: 0002 radio software version: 5.69.09.29a_22.50.50.21U radio hardware version: A.102.0.D4 bootloader version: 4.5.2250.0(129185) Chip SOC version: 2.2.5.0 Ποιά απο τις POM που περιγράφεις στον οδηγό να βάλω για να ξεκινήσω τον οδηγό? Πρέπει να ακολουθήσω οδηγό για φλασάρισμα και unlock σε 7004 ή 7008? Σε ευχαριστώ Edited October 3, 2011 by anmar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 εμένα πάντως δε μου άρεσε καθόλου στο mango το htc hub για τον καιρο!δε νομίζω να μπορούμε να το αλλάξουμε με το παλιό??? Εμενα παλι μου αρεσει πιο πολυ ...Ειναι πιο καθαρο ετσι ...!!! Αλλα παλι γουστα ειναι αυτα Εχω HTC HD7, με τα παρακάτω: Εχω HTC HD7 με : OS version: 7.10.7720.68 firmware revision number: 2250.21.40502.401 ................................. Ποιά απο τις POM που περιγράφεις στον οδηγό να βάλω για να ξεκινήσω τον οδηγό? Πρέπει να ακολουθήσω οδηγό για φλασάρισμα και unlock σε 7004 ή 7008? Σε ευχαριστώ To γραφω στο πρωτο ποστ στο τελος ..Εχω βαλει παραδειγμα πως βρισκουμε την ΡΟΜ για το HD7...!!!!!! Διαβασε το ..εκει εχει και το λινκ να την κατεβασεις 4.2 BR: RUU_Schubert_HTC_Europe_1.54.401.01_Radio_5.51.09. 29_22.32.50.10U_by_ansar -- 7008 Αν θελεις να περασεις αυτην την ΡΟΜ βαζεις μια επισημη πρωτα (7008) και μετα ακολουθησεις αυτον τον οδηγο για το φλασαρισμα αυτης της ΡΟΜ που περιγραφω εδω. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isixos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 ξανα volume down και power on να μπει σε τρικολορ, θα μπει σε rspl μα δεν σβήνει μένει σε τρικολορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) μα δεν σβήνει μένει σε τρικολορ Πες μας τι mid έχεις. Εκεί που λέει pc40100 πχ, τι σου γράφει; Μήπως δεν υποστηρίζεται, γιατί αν δεν υποστηρίζεται, απλά η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα. List of supported MIDs: Gold: “PC92****”, “PC921000” Mozart: “MOZA1000”, “PD67****”, “PD671000”, “PD671200” Mondrian: “PD26****”, “PD261000”, “PD261100” Spark: “PC401000” Schubert: “PD29****”, “PD291000”, “PD291100”, "PD291300", "PD291500" Spark είναι το trophy. Στην τρίχρωμη οθόνη δεν εμφανίζεται το τελευταίο 0 πάντα. Αν δεν φταίει αυτό, δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή (που έχει internet access) για την εγκατάσταση των drivers, με windows 7 κατα προτίμηση. Δεν χρειάζεται zune και developer tools, μόνο drivers. Αν ούτε αυτό γίνει, λέω να φλασάρεις μια 7004 πρώτα, να αλλάξει το spl σου και μετά να ξαναδοκιμάσεις. Edited October 3, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 μα δεν σβήνει μένει σε τρικολορ Για να σβησει οταν εισαι σε SPL ευκολα βγαλε την μπαταρία.... Δεν εχω καταλάβει ομως ποιο ακριβως ειναι το προβλημα ... Μπαινει η δεν μπαινει σε spl (οθονη με τα τρια χρωματα το δευτερο screenshot στο πρωτο ποστ) ??? Και αν μπαινει τι ακριβως προβλημα εχεις ????... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Ρε παιδια στο mango το νεο hub σας εμφανιζει πολη και σκινικα στην home screen;; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isixos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Για να σβησει οταν εισαι σε SPL ευκολα βγαλε την μπαταρία.... Δεν εχω καταλάβει ομως ποιο ακριβως ειναι το προβλημα ... Μπαινει η δεν μπαινει σε spl (οθονη με τα τρια χρωματα το δευτερο screenshot στο πρωτο ποστ) ??? Και αν μπαινει τι ακριβως προβλημα εχεις ????... καταρχήν να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον εχει την PC40100 SS-BC (4K) μπαίνω σε spl trikolor τρέχω το πρόγραμμα και με αναγνωρίζει τη συσκευή πατάω νεξτ νεξτ μέχρι το τέλος και μου γράφει στα αγγλικά ότι όλα γίνανε πετυχημένα , άλλα το τηλέφωνο μένει στο τρικολόρ δεν σβήνει ούτε κάνει επανεκκίνηση ούτε άλλα κάτι από αυτά που γράφει έχω win7 σύνδεση μόνιμη κλπ κλπ καμιά ιδέα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 καταρχήν να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον εχει την PC40100 SS-BC (4K) μπαίνω σε spl trikolor τρέχω το πρόγραμμα και με αναγνωρίζει τη συσκευή πατάω νεξτ νεξτ μέχρι το τέλος και μου γράφει στα αγγλικά ότι όλα γίνανε πετυχημένα , άλλα το τηλέφωνο μένει στο τρικολόρ δεν σβήνει ούτε κάνει επανεκκίνηση ούτε άλλα κάτι από αυτά που γράφει έχω win7 σύνδεση μόνιμη κλπ κλπ καμιά ιδέα ??? Και εκεί που μένει δεν κάνει τίποτα άλλο ε; Δεν έχει γράψει κάτι σε rspl ή cottula ε; Τότε πήγαινε πρώτα σε άλλο pc, πάλι με win7, δε ξέρεις καμιά φορά. Αν πάλι δε γίνει, τότε βάλε μια 7004 rom όπως τη δίνει ο οδηγός, και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 να ρωτησω κατι γιατι πραγνατικα διαβαζω ολο το φορουμ και δεν καταλαβαινω.αν κανουμε αυτο θα ειναι ξεκλειδωτο το τηλεφωνο?γιατι κανω την διαδικασια ξεκλειδωματος και δεν γινετε.εμενα για να μην σας ζαλιζω δεν με ενδιαφερουν τοσο τα αγγλικα οσο το να συνδεω το τηλεφωνο στο pc και να το βλεπει οπως ΟΛΑ τα αλλα τηλεφωνα σαν χωρο αποθηκευσης και να μπορω να αντιγραψω επιτελους ΕΝΑ προγραμμα gps .γιατι δηλαδη θα πρεπει να ειμαι χακερ για να κανω το ποιο απλο πραγμα μεχρι τωρα?και μην αρχισετε παλι οτι ειμαι σε λαθος φορουμ κλπ.γιατι δεν ειμαστε και ολοι ΤΟΣΟ γνωστες του αντικειμενου. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 να ρωτησω κατι γιατι πραγνατικα διαβαζω ολο το φορουμ και δεν καταλαβαινω.αν κανουμε αυτο θα ειναι ξεκλειδωτο το τηλεφωνο?γιατι κανω την διαδικασια ξεκλειδωματος και δεν γινετε.εμενα για να μην σας ζαλιζω δεν με ενδιαφερουν τοσο τα αγγλικα οσο το να συνδεω το τηλεφωνο στο pc και να το βλεπει οπως ΟΛΑ τα αλλα τηλεφωνα σαν χωρο αποθηκευσης και να μπορω να αντιγραψω επιτελους ΕΝΑ προγραμμα gps .γιατι δηλαδη θα πρεπει να ειμαι χακερ για να κανω το ποιο απλο πραγμα μεχρι τωρα?και μην αρχισετε παλι οτι ειμαι σε λαθος φορουμ κλπ.γιατι δεν ειμαστε και ολοι ΤΟΣΟ γνωστες του αντικειμενου. Αυτό που λες προς το παρόν δε γίνεται απόλυτα. Έπρεπε να το ψάξεις πριν το αγοράσεις. Προγράμμα GPS υπάρχουν 2 πρακτικά αυτή τη στιγμή αλλά κανένα δε δίνει επίσημα χάρτες για Ελλάδα ακόμη. Οπότε καλύτερα πούλα το και πάρε iPhone. :p Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Θέλω απλά να ρωτήσω κάτι άσχετο, μην ανοίξω κάποιο thread άσκοπα.. Collosus διάβασα κάτι για ένα HTCloggers.apk και ένα κενό ασφαλείας. Έχεις καμιά ιδέα τι ακριβώς παίζει? Έτυχε να δω αυτό το άρθρο.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Αυτό που λες προς το παρόν δε γίνεται απόλυτα. Έπρεπε να το ψάξεις πριν το αγοράσεις. Προγράμμα GPS υπάρχουν 2 πρακτικά αυτή τη στιγμή αλλά κανένα δε δίνει επίσημα χάρτες για Ελλάδα ακόμη. Οπότε καλύτερα πούλα το και πάρε iPhone. :p σε αυτο που λες εχεις δικιο.δεν το εψαξα καλα.πιστευα οταν ειδα οτι εχει w7 οτι θα ηταν τοσο απλο.θα το συνδεα με το pc που εχει 7ρια και θα ηταν ολα ιδια.τωρα σε αντιθεση με ολους αυτους που εχουν αυτα τα κινητα(μαζι και εγω) και τα υποστηριζουν ακομα εγω πιστευω οτι δεν πετυχαν και δεν νομιζω να πετυχουν.ετσι απλα!! Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 σε αυτο που λες εχεις δικιο.δεν το εψαξα καλα.πιστευα οταν ειδα οτι εχει w7 οτι θα ηταν τοσο απλο.θα το συνδεα με το pc που εχει 7ρια και θα ηταν ολα ιδια.τωρα σε αντιθεση με ολους αυτους που εχουν αυτα τα κινητα(μαζι και εγω) και τα υποστηριζουν ακομα εγω πιστευω οτι δεν πετυχαν και δεν νομιζω να πετυχουν.ετσι απλα!! Κανείς δεν είπε ότι πέτυχαν. Απλά οι περισσότεροι κάναμε την καλύτερη value for money αγορά στα 199ευρώ κι αυτό ήταν. Απλά δουλεύουμε με αυτό που έχουμε. Οποιαδήποτε γκρίνια από εδώ και μετά χαρακτηρίζεται trolling , flame και offtopic. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts