Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου αυτον ειχε ''μαμα΄΄ η 6.1 ή αλλος ηταν? Μηπως εχεις ενα link να τον δοκιμασω?

Οπως θα σας πει και ο γιάννης ο προηγουμενος κέρνελ είχε κάποια θεματάκια...

Ολα μα ολα λυνονται στην v7...

Τωρα την δουλευω με τον spedmod k2-18 test2 και απλά πετάει...

Υπομονη....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπομονη....

ok λοιπον... αναμενουμε με αγωνια...

ooops σαν να εχεις δικιο εδω!

ποια εκδοση του προγραμματος εχεις?

Και γω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον speed 2 kernel συν κατι αλλο που δε ξερω ποσο σοβαρο μπορει να ειναι για τη συσκευη..

Ωρες ωρες οχι παντα ομως η οθωνη μου κανει σαν γραμμες μεσα για 1-2 δευτερολεπτα και μετα τιποτα απολυτως ολα φυσιολογικα.

Αυτο γινεται μονο με τον συγκεκριμενο kernel τωρα με τον cf-kj3 δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα!!

Θα τον ξανακατεβασω εκ νεου θα τον δοκιμασω παλι και θα ενημερωσω παιδες ;)

Και γω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον speed 2 kernel συν κατι αλλο που δε ξερω ποσο σοβαρο μπορει να ειναι για τη συσκευη..

Ωρες ωρες οχι παντα ομως η οθωνη μου κανει σαν γραμμες μεσα για 1-2 δευτερολεπτα και μετα τιποτα απολυτως ολα φυσιολογικα.

Αυτο γινεται μονο με τον συγκεκριμενο kernel τωρα με τον cf-kj3 δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα!!

Θα τον ξανακατεβασω εκ νεου θα τον δοκιμασω παλι και θα ενημερωσω παιδες ;)

μου το κανε και μενα πριν απο λιγο και τρελάθηκα!

οχι γραμμες εγινε μπλε ολη η οθονη για δευτερόλεπτα και μετα επανηλθε!

για μια φαση νομιζα οτι χαλασε η οθονη!!

τεσπα εβαλα τον μαμα τωρα και θα περιμενω το speed στην τελικη μορφη του:)

παντως ο kernel εφταιγε για το back up. Εβαλα cf root και εκανε κανονικα update το titanium. Anyway δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ασχολουμαστε αλλο, σε αναμονη για τη v7. (σταυρωνω τα δακτυλα να ειναι οπως τη περιμενουμε)

μου το κανε και μενα πριν απο λιγο και τρελάθηκα!

οχι γραμμες εγινε μπλε ολη η οθονη για δευτερόλεπτα και μετα επανηλθε!

για μια φαση νομιζα οτι χαλασε η οθονη!!

τεσπα εβαλα τον μαμα τωρα και θα περιμενω το speed στην τελικη μορφη του:)

Και με τον cf-kj3 παλι τα ιδια η οθωνη δε ξερω αν τον εχεισ δοκιμασει φιλε μου αλλα σε μενα ακριβως το ιδιο συμβαινει...:wacko:

Στο titanium δεν εχει προβλημα ο cf-kj3 παντως..

Και με τον cf-kj3 παλι τα ιδια η οθωνη δε ξερω αν τον εχεισ δοκιμασει φιλε μου αλλα σε μενα ακριβως το ιδιο συμβαινει...:wacko:

Στο titanium δεν εχει προβλημα ο cf-kj3 παντως..

ναι με τον cf-kj3 ειμαι αλλα δεν μου το εκανε μεχρι στιγμής!!!

με κανεις να ανησυχώ λιγο τωρα..:worry:

ναι με τον cf-kj3 ειμαι αλλα δεν μου το εκανε μεχρι στιγμής!!!

με κανεις να ανησυχώ λιγο τωρα..:worry:

Πιστεψε με εγω ανησυχω περισσοτερο που μου συμβαινει κιολας..:(

Ξερει κανεις ποια ειναι η διαφορα της απλου κερνελ 2.2 με την 2.2 nolog του τουρκου;τον εχει δοκιμασει κανεις αυτον κερνελ;

Υπομονη....

Κου... Κου... Τζααααα....!!!! :lol:

Αν και θα θελα να γραψω πολλα "ΣΕΝΤΟΝΙΑ" με ολα αυτα τα ομορφα πραγματακια που διαβαζω,μετα απο τοσα χρονια απουσιας.... {γιατι χρονια μου φαινονται εμενα...:!:}

Θα γραψω μονο για τον πολυ Αγαπητο μου ΦΙΛΟ ***galanakop***,που του χρωσταω και ενα {p.m} γεματο Μελι...!!

{που θα το παραλαβει με την πρωτη ευκαιρια συντομα...!!!}

Το εξης...

Ο προηγουμενος "Kernel" δεν νομιζω οτι ειχε καποια θεματακια.... {και τις πετρες... ενας,ενας...:!:}

(SIM blocking / Temp / Hard reset / freez / Titanium backup / ) δεν ευθυνοταν ο "Kernel",αλλα οι λαθος επεμβασεις μας {ισως για καποιους} και ειδος "setarismatos" ταπεινη μου αποψη...!!!! (Καθως και αλλα,που σχετιζονται εν μερη και με τον "bootloader" μεχρι και με την αλλαγη του "sales code" μετα απο το "reflashing" ιδιας η και αλλης "Rom" {μπορει και σκετα..δεν ξερω},ισως απο καποιους...!!!! Και αλλα πολλα,για τα υπολοιπα...!!!! {δεν πλατειαζω} Και αν θελησει καποιος που το γνωριζει καλυτερα το θεμα...!! Να το ξανα συζητησουμε... Αν και θα βγουμε "off topic" απο εδω περα...!! Αλλα με την κουβεντα + παρατηρηση... Θα την βγαλουμε την ακρη...!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..!

Αν και για το αυξημενο "Temp" νομιζα οτι το ειχαμε ληξει το θεμα... Μιας και γνωστα τα προσωπα πλεον...

Και εδω θελω να κανω μια ερωτηση σε οποιον καλο φιλο μπορει να μου απαντησει γιατι θελω να μαθω...

Γραφει καπου στο "manual" η ειπε καποιος ειδικος,οτι οι προβλεπομενες θερμοκρασιες για την συσκευη μας {γενικα},ειναι απο τοσο μεχρι τοσο.....????? Γιατι αν δεν ειπε κανεις... Εγω θελω να πω καποιες τιμες,που υπαρχουν σε καποιο "manual" {αν και με καρμπον τα πετανε αυτα,εδω και χρονια πλεον...},αλλα εγω θα τις ανεβασω κομματακι.... Απο -5 εως +60 και κραταω και μια καβατζα αρκετα {C} σε κερματα,για να μην με παει φυλακη και κανενας.... χα..χα..χα..χα..χα..!!!! και δεν εχω ουτε για τσιγαρα...!!!

Καλε μου φιλε *galanakop* λοιπον.... Θα παρατηρησεις πολυ συντομα...!!!

Οτι καποιοι αλλοι με αλλον "Kernel... Θα εχουν πολλα περισσοτερα θεματακια απο αυτον που αναφερεσαι...:!:

Οχι αυτοι που σπρωχνουν τον 'Cfroot" με κοκκινο παντελονι αντι για πρασινο...!!! Μιλαω για εργασιες τροποποιησης σοβαρης μορφης...!!! Εχει παιξει και αυτο κατα καποιο τροπο ξερετε... Και πιστευω οτι αν ηταν εδω ενα παλιο και εμπειρο μελος ο *Karlesg* ισως να επιβεβαιωνε την υποθεση μου {ΙΣΩΣ... ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ (???)}{Και φυσικα το σχολειο αυτο εχει να κανει με "Kamerounezous" αρκετα μακρια απο εδω...!!!}

Mα θα μουν πουν τα Γατονια .... {-Μα τι λες τωρα ρε βλακα..!!!} Υπαρχουν τα "sourceιαααα".... Απο τουρσια και απο τετοια,μονο στο Τσιπουρο τα καταλαβαινω εγω....!!! Οτι και να μου δειξουν οι "Kamerounezoi" αν δεν δω τον Μαγειρα που μου το σερβιρε... Δεν τους πιστευω...!!!! Ο Καθενας μεσα στην κουζινα του ειναι μαγκας.... {-Μα διωχνουν κοσμο ρε βλημα...!!! Κλεινουν "petshops"...Στορια,Σπιτια,μαγαζακια,..!!} Εεεε Οχι για ενα παντελονι βρεεεε,αμα του αλλαξεις καλα το χρωματακι....!!! Σωπααααα...!!!!

(Πρεπει να τα εχω ξανα γραψει αυτα... Αλλα δεν βρησκω το -post- μου...!!!! για να μην κουραζω ρε το "μπελα μου μεσα"...!!!)

{Νo...:!:} θεματακια για "KERNEL" μονο "Cfroot" και σε αυτο ΥΠΟΓΡΑΦΩ.... 100% { μεχρι νεωτερας,,εφοσον και εαν...(??)}

Και τολμω να το γραψω αυτο τωρα... Που για αλλη μια φορα,το θεμα του "kernel" ξανα φουντωνει....!!! Και το φαγατε το Βαζο με το Μελι....!!!

Και ζητω και μια "ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΓΝΩΜΗ" απο ολους σας.... Που σε αυτο μου το -post-....!!!!

Eδω... {Πριν απο ενα μηνα....!!!!} { http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3828545#post3828545 } #773 που σε εσενα απευθυνομουν και τοτε ρε Αγαπη μου Γλυκια Αγορινα ***galanakop***....!!!! Που συμφωνουσαμε και τα βρησκαμε..!!

Θα ελεγαν τωρα πια πολλοι... Οτι επεσα εξω...!!!!

Θελω να πιστευω,πως Θα μπορεσω να επανερθω,για να υπερθεματισω....:!:

<<< -Κι' αλλο..??? ρεεε Αγορινααα...??? -Αντε να πιεις κανα ΤΣΙΠΟΥΡΟ...??? Εδω δεν παιζει ουτε για "donate",Tσιπουρο μου λετε εσεις..!!!! >>>

<<< Τι εγινε μου τα ηπιατε ολα ρεεε...??? Ρουφηκτρες τα OMEGATONIA...???? >>> χα..χα..χα..!!!

Αλλα θελω πολυ και τις οποιες παρατηρησεις σας στο μελλον...!!!!

Γιατι με αυτες γινομαι.... Ενας ευτυχισμενος Ανθρωπος.... Καθως κερδιζουμε ολοι μαζι απο αυτο....:!:

{Sefs /mods /devs / testers / OMEGATOI-OYLES / ΧΡΗΣΤΕΣ / Users / ΜΕΛΗ / ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ :lol: }

Οι παντες δηλαδη...!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eπισης θα τολμησω να ξανα παραθεσω αυτο το -post-.....!!!!

Aκομα και με τον κινδυνο να θεωρηθω "off topic" και να φαω και ολα αυτα τα {"ban...boomm...bammm"}.... Αν και δεν τα εχω γευτει ακομα... Για να ξερω πως τα μασανε...!!!!

Με οποιο ρισκο...!!! Αλλαααααα....

Θεωρω οτι της ιδιας αξιας περιεχομενου "ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ" για εμενα προσωπικα... Σε σχεση με τους οδηγους και τις γνωσεις που μας παρεχει η 'ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ" &"Αγαπητη Ομαδα Διαχειρησης" & "mods"....!!!! Τα παρακατω γραφομενα του Αγαπητου μελους μας... O OMEGATAROSSSS...!!!!!!!!

Κωστας ***Te_salat*** {αλλα και πολων αλλων} Που εμπεριεχουν πολλες ωρες παρατηρησης / καταγραφης / δεδομενων / πληροφοριων / εργασιας - δοκιμων / και σφαλματος καθως ολοι Ανθρωποι ειμαστε...!!!

Αγαπητέ μου για να φτάνεις 3 μέρες και να έχεις 50% θα πρεπει να το χρησιμοποιείς σαν ΝΟΚΙΑ C1-0.

Δεν αποτελει μετρο τέτοιου είδους χρήση. Προφανώς ειναι παρόμοια με το τεστ που έκανε προ ημερών κάποιος φίλος εδω που απλα χρησιμοποιήσουν το κινητο για κλήσεις 10 λεπτών την μέρα και η μπαταρία του έβγαλε 6 ολόκληρες ημέρες.

Πριν απο λίγο ολοκληρωσα ένα τεστ σκληρής χρήσης σε στυλ tablet, που σε 4.5 ωρες απο την φόρτιση, απο τις οποίες τις 3 ήταν σε κανονική χρήση και περιελάμβαναν browsing, διαμόρφωση οθονων, κατέβασμα και update αρκετών εφαρμογών, προβολή αρκετών βίντεο YouTube, ανάγνωση google reader μέσω Pulse και πολλα αλλα.

Στο διάστημα αυτο έχασα 35% που το θεωρώ πολυ καλη επίδοση γι αυτού του ειδους χρήση.

Πρακτικά σημαίνει ότι και να κανεις απο το πρωί που φεύγεις απο το σπίτι σου μεχρι το βράδυ που θα γυρίσεις θα σε καλύψει άνετα. Δηλαδη η συσκευη χωρις gaming αγγίζει τις 9 ωρες συνεχούς λειτουργίας.

Προσωπικά δεν θέλω τίποτα άλλο. Σε πραγματικές συνθήκες συνήθως γυρναω σπίτι και είμαι στο 75% επειδη ομως ακούω στο αυτοκίνητο μουσικη μέσω car stereo ΒΤ απ αυτο, το έχω και φορτιζει ταυτόχρονα. Έτσι καταλήγω στο σπίτι με 85%

Το βράδυ όμως του αλλάζω τα πετρέλαια γιατι μου παίρνει το iPad η μικρη και το χρησιμοποιω σαν tablet.

Γενικά και οι 3 kernels που συζητάμε ειναι καλοί. Καθε ένας ξεχωρίζει σε καποιο σημείο.

Έχω δοκιμασει τον CF που προτείνει ο Γιάννης αλλα στην εκδοση του για KJ2. Μπορει να αφήσεις το κινητο όλο το βράδυ και να πέσει μια μονάδα. Επίσης δουλεύει σε χαμηλότερη θερμοκρασία απο τους άλλους δυο.

Του Παναγιώτη ειναι πιο εκρηκτικός, καλός στην μπαταρία, διαθέτει mods που δεν τα βρίσκεις παντού και παρόλο που δουλεύει 2-3 βαθμούς παραπάνω απο τον CF δεν γίνεται αισθητό.

Με τον SpeedMode ανέβασε σε μια φάση 36 αλλα την ώρα εκείνη βιντεοσκοπουσε την οθόνη του με το screencast, έπαιζε μουσικη μέσω streaming απο το Mac και λόγο της βιντεοσκοπισης άνοιγα συνεχώς εφαρμογές.

Νομίζω στην παρούσα φάση το Galaxy S διαθέτει και την καλυτερη αυτονομία στην αγορα.

Η ρομ του Γιάννη ειναι εγγύηση το μόνο που χρειαζεται απο μας ειναι προσεκτικό στήσιμο και αποφυγή κακών εφαρμογών.

Καλο ειναι να ξανα διαβαστει απο οποιους δεν το εκαναν...!!! Και ας διαγραφει στο μελλον...!!!!

Σε Ευχαριστω πολυ Αγαπητε Φιλε Κυριε Κωστα...!!!

Y.Γ Θα συμπληρωσω Αγορινα "Grand Metr" Κωστα... {ετσι θα σε λεω απο εδω και περα... Να ξερεις...!!!}

Οτι εκτος "deep sleep" o "siyah" δουλευε 3'C / 7'C βαθμους παραπανω.... Σε σχεση με τον μεσο ορο του / "Cfroot" αναλογα με την χρηση που θα εκανε ο "Casual User"...!!!

{ξευτερι στα < Agglika > O Γιωργακης... Εεεεεε...??? Kυριε **mods sakiss** ...??? χα..χα..χα..!! Oχι για να μην λες οτι δεν το προσπαθω...!!!!} Sol_ballads teaching me...!!!!! Το σκοτωσα μηπως τωρα στο ΤΕΛΟΣ...??? ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ...???

Oσο για τις δυνατοτητες που παρειχε.... Ισως να αναφερθουμε στο Μελλον ξανα {new Versona του}... 70% το πιστευω...!!! Να μην πω και παραπανω...!!!!

Edited by gorgiosalon

Νέα έκδοση Omega v7.0 + Omega XT v7.0◄Black Blue►

Πριν την εγκατάσταση αφαιρέστε το jKay 12.1 από Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών > Deluxe settings > Κατάργηση εγκατάστασης.

Firmware XWKJ3 Android 2.3.5 (Date: 25/10/2011)

Modem: XXKI4

Νέα:

Kernel: CF-Root-SGS2_XW_XEN_KJ3-v5.0-CWM5

Deluxe Settings v13.1 by JKay

JKay BlueDoubleGinger Deluxe Theme v13.1 (Omega close to stock)

Νέο Black Blue Theme (Jkay 13.1) από τον lexullde - το theme έχει και εικονίδια από τους dully79, esk02k, whiskeybro, Team Carbon, BananenAffe, Türkbey, indie - (Omega XT Black-Blue)

Updated:

Samsung Apps v2.6.110

Tiny Flashlight + LED v3.9.9.12

Hosts

Omega Files v7 updates:

ES File Explorer v1.6.0.8

QuickPic v1.5.0

GO Launcher EX v.2.66

Elliniko Eortologio v2.5.1

CWM Manager v2 (install via CWM)

CWM Manager v3 (install via CWM)

Η Rom είναι No full wipe

Διαβάστε με προσοχή πριν φλασσαρετε την νέα Omega v7.0

1.Αν φλασσαρετε χωρις Full Wipe, πριν το φλασσαρισμα αφαιρέστε το jKay 12.1 από Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών > Deluxe settings > Κατάργηση εγκατάστασης.

2. Μετά το φλασσαρισμα πρέπει στην sdcard να σβηστεί ο παλιός Omega Files φάκελος και να αντιγράφει ο νέος Omega Files v7 αυτόματα,

αν αυτό δεν γίνει σβήστε μόνοι σας τον παλιό Omega Files φάκελο από την sdcard και αντιγράψτε τον νέο Omega Files v7 κατεβάζοντας τον από εδω.

3.Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v7 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας, η προηγούμενη εκδοσή δεν είχε πάρα ελάχιστα donate άλλα χιλιάδες download και αμέτρητες ώρες δουλειάς για την δημιουργία τους.

Το Omega Files post αναβαθμίστηκε στην έκδοση v7

Το Omega Files Dropbox αναβαθμίστηκε στην έκδοση v7

Περισσότερες πληροφορίες και download στα πρώτα post.

Καλό Σαββατοκύριακο με την νέα Omega :cool:

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα σε όλους

Νά είσε καλά Γιαννη για τις υπέροχες rom που μας χαρίζεις. Την κατεβάζω εντυπώσεις μετά.

καλημερα μπορω απο Omega XT v6.1 ICE CREAM SANDWICH να παω σε Omega XT v7.0 Black Blue χωρις wipe?

Γιάννη ευχαριστούμε πολύ. Κατεβαίνει τώρα, θα περαστεί μετά την δουλειά.

Σχετικά με το filesonic παρατηρησε κανείς αλλαγές στην ταχύτητα? Στα 2 τελευταία downloads όταν παω να κατεβασω μου βγάζει μια φορά link expired, περιμένω 12 λεπτά και μετά πάει σταθερά με 120kbps...ούτε πάνω ούτε κάτω.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

εμενα με 75κ

καλημερα μπορω απο Omega XT v6.1 ICE CREAM SANDWICH να παω σε Omega XT v7.0 Black Blue χωρις wipe?

Ναι μπορείς, κράτα όμως κάποιο nandroid backup καλού κακού...

Αντώνης

γεια σας μολις τωρα κατεβαζω την OMEGA 6.1 με το ice cream sandwich θεμα αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν θα βγει εκδοση 7.1 με αυτο το θεμα? σε λιγο θα βαλω και το Banner στην υπογραφη μου μπραβο σε ολα τα παιδια εχουν κανει φοβερη δουλεια
υπογραφή εκτός ορίων

http://img.tapatalk.com/55484366-bc4b-b41f.jpg

Για μία ακόμη φορά υπέροχη ROM Γιάννη, το theme είναι πανέμορφο συγχαρητήρια στην ομάδα:thumbup:

Edited by tonysac
Αντώνης

Η απλή v7 σε σχέση με την xt τι διάφορες έχουν; η απλή 7 είναι απλώς rooted και υποστηρίζει theme;

Ευχαριστουμε για μια ακομα αψογη rom.

Να αναφερω απλα 2-3 πραγματα που θα την κανανε για μενα μια τελεια rom.

1.Αν θα μπορουσε η εγγραφη κλησης (με το mod που περιλαμβανεται ή με third party app) να ηχογραφει και τους 2 συνομιλητες με χρηση bluetooth

2.Αν θα μπορουσαμε απο τον default dialer να βρισκουμε επαφες στα Ελληνικα με Τ9, οπως γινεται με τις επαφες που ειναι περασμενες με λατινικους χαρακτηρες.

Thanks και παλι ;-)

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

E=dimkit;3871856]Η απλή v7 σε σχέση με την xt τι διάφορες έχουν; η απλή 7 είναι απλώς rooted και υποστηρίζει theme;

Νομίζω ότι η διαφορά είναι μόνο στο θέμα...αν θέλεις να αλλάξεις θέμα καλύτερα να περάσεις την απλή

Αντώνης

E=dimkit;3871856]Η απλή v7 σε σχέση με την xt τι διάφορες έχουν; η απλή 7 είναι απλώς rooted και υποστηρίζει theme;

Νομίζω ότι η διαφορά είναι μόνο στο θέμα...αν θέλεις να αλλάξεις θέμα καλύτερα να περάσεις την απλή

Αυτό που ψάχνω είναι μια ROM όσο πιο κοντά στην στοκ γίνεται χωρίς κανένα tweak να είναι μόνο rooted και να μπορώ να αλλάζω άμα θέλω κανένα θέμα που και που

Αυτό που ψάχνω είναι μια ROM όσο πιο κοντά στην στοκ γίνεται χωρίς κανένα tweak να είναι μόνο rooted και να μπορώ να αλλάζω άμα θέλω κανένα θέμα που και που

Τότε η απλή είναι αυτή που ζητάς

Αντώνης

Καλημέρα (έστω και αργά). Ξύπνησα με τον καλύτερο τρόπο. Δηλαδή βλέποντας την νέα 7.0 να με περιμένει για κατέβασμα. Κατεβάζω μόλις με 65 βέβαια αλλά που θα πάει. Έχω ακούσει τόσα καλά τις προηγούμενες μέρες που αποφάσισα να την περάσω με full wipe για να έχω maximum απόδοση! Υπομονή τώρα καμιά ώρα να κατέβει...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey