vitriolis Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδια εβαλα σημερα στο sg2 μου την συγκεκριμενη rom Omega XT v4.1◄ICE CREAM SANDWICH► εκανα CFroot πριν κανονικα και οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει αυτο το κλασικο τριγωνακι. Υπαρχει καποιο προβλημα? Μπορω να το διωξω μεσω odin οπως μας δειχνει στη πρωτη μεθοδο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ?? Sorry αν σας "παω πισω στο νηπιαγωγειο" αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα ειναι το πρωτο μου android και το προσπαθω διαβαζοντας και κανοντας..:cry:Μην το πειραζεις καθολου,ετσι βγαινει σε ολους μας.Ετσι γινετε οταν το κινητο γινετε root με cf-root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Οκ αλλά εγώ συγχρονίζω με gmail. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Πρώτα από όλα σώσε όλες τις επαφές σου στη κάρτα. Μετά διέγραψε όλες τις επαφές που έχεις στη συσκευή. Θα σε ρωτήσει (δεν θυμάμαι ακριβώς την ερώτηση) αν επιτρέπεις να σβήσει τις επαφές και από το gmail και θα απαντήσεις καταφατικά. Στη συνέχεια και αφού περάσει λίγη ώρα για να γίνει ο συγχρονισμός με το gmail, ανοίγεις την ιστοσελίδα του gmail με τον υπολογιστή σου, πας στις επαφές και πατάς εκεί που λέει "Περισσότερα" και στη συνέχεια "επαναφορά επαφών" και από τοαναδυόμενο μενού επιλέγεις "πριν από 10 λεπτά" ή "1 'ωρα" και έτσι έχεις όλες τις επαφές σου όπως πριν, ομαδοποιημένες και δουλεύει η αναζήτηση κανονικά. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Δεν σου έσβησα τίποτα, απλά μπερδεύτηκες και έκανες post την ερώτηση εδω Αν προλάβω αύριο αλλιώς την Κυριακή :) Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την παρανόηση. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Τελικά το βίντεο δεν είχε τίποτα. Έφταιγε μια ρύθμιση που είχε τικαριστει κατα λάθος στον MX Player ο οποίος έχω την εντύπωση ότι δεν αποδίδει τόσο καλα στην αναπαραγωγή βίντεο τραβηγμένων απο την συσκευη σε αντίθεση με αλλα που έχω απο το iPhone η ακόμα και ταινίες. Κάποιες άλλες παρατηρήσεις δεν τις γράφω για να μην βγαίνουμε περισσότερο off topic. Edited November 11, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Κι όμως ,έχω δώσει λινκ με τη έκδοση 4 της κουζίνας που δουλεύει με την Omega,όταν είχαν ως βάση την ΚΙ4. Ο δεύτερος λόγος είναι το πρόβλημα τώρα. Τωρα που βγηκε και η καινουργια του λεο με jk2 βαση φτιαξε μας παλι με μονταρισμενη κουζινα... Σορυ γιαννη αλλα μπορει η ρομ σου να ειναι υπερφανταστικη αλλα με τη κουζινα του λεο για μοντες τα σπαει τελειως Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Γιαννη μην θαταν καλυτερα να εβγαζες την 5 σε KJ3 εφοσον εχει βγει ?? Γιατι αλλιως μας βλεπω να φλασαρουμε προς Κυριακη και προς μεσα βδομαδας παλι :lol: , με τοσα φλασαρισματα ουτε ο flash gordon να μαστε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Γιαννη μην θαταν καλυτερα να εβγαζες την 5 σε KJ3 εφοσον εχει βγει ?? Γιατι αλλιως μας βλεπω να φλασαρουμε προς Κυριακη και προς μεσα βδομαδας παλι :lol: , με τοσα φλασαρισματα ουτε ο flash gordon να μαστε :lol: Να ηξερες ποσες ωρες θελει μια ρομ για να γινει, την KJ2 την δουλευω μια βδομαδα ατελείωτες ώρες και θελω ακομα γυρω στις 10. Η KJ3 ειναι στο pc μου απο την αρχη της βδομαδας και θα την αρχισω αφου τελειώσω την KJ2. Θα μπει στην Omega αφού δοκιμαστεί και αξίζει αλλιώς KJ3 δεν θα έχουμε :) Τωρα που βγηκε και η καινουργια του λεο με jk2 βαση φτιαξε μας παλι με μονταρισμενη κουζινα... Σορυ γιαννη αλλα μπορει η ρομ σου να ειναι υπερφανταστικη αλλα με τη κουζινα του λεο για μοντες τα σπαει τελειως Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το περιβάλλον ειναι κάλο γιατι ειναι το πρόγραμμα, από μοντες δεν θα εχει τιποτα το Omega Files να ζηλέψει, αν βρω και χρόνο θα είναι και καλύτερο. Edited November 11, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Να ηξερες ποσες ωρες θελει μια ρομ για να γινει, την KJ2 την δουλευω μια βδομαδα ατελείωτες ώρες και θελω ακομα γυρω στις 10. Η KJ3 ειναι στο pc μου απο την αρχη της βδομαδας και θα την αρχισω αφου τελειώσω την KJ2. Θα μπει στην Omega αφού δοκιμαστεί και αξίζει αλλιώς KJ3 δεν θα έχουμε :) Το περιβάλλον ειναι κάλο γιατι ειναι το πρόγραμμα, από μοντες δεν θα εχει τιποτα το Omega Files να ζηλέψει, αν βρω και χρόνο θα είναι και καλύτερο.Παιδια πιστευω πρεπει να αφησουμε τον ανθρωπο ησυχο να δουλεψει.Εμεις απο την v.1 ολο ζηταμε.Αφηστε τον και σιγουρα στο τελος θα φτιαξει το τελειο,Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,οποιος εχει αντιρρηση ας συνεχισει:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλημέρα παιδιά, εγώ είμαι με Omega 3.0 + Jeffrey, να βάλω την 4.1ή να περιμένω την 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλημέρα παιδιά, εγώ είμαι με Omega 3.0 + Jeffrey, να βάλω την 4.1ή να περιμένω την 5?Τωρα δεν εχει νοημα,υπομονη μια-δυο μερες και ερχεται η v.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Να ηξερες ποσες ωρες θελει μια ρομ για να γινει, την KJ2 την δουλευω μια βδομαδα ατελείωτες ώρες και θελω ακομα γυρω στις 10. Η KJ3 ειναι στο pc μου απο την αρχη της βδομαδας και θα την αρχισω αφου τελειώσω την KJ2. Θα μπει στην Omega αφού δοκιμαστεί και αξίζει αλλιώς KJ3 δεν θα έχουμε :) Το περιβάλλον ειναι κάλο γιατι ειναι το πρόγραμμα, από μοντες δεν θα εχει τιποτα το Omega Files να ζηλέψει, αν βρω και χρόνο θα είναι και καλύτερο. Ειμαι σιγουρος γι αυτο φιλος για αυτο και σε προτιμαω απο την αρχη... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Να φανταστω οτι δεν υπαρχει κατι? Όχι φίλε μου δεν υπάρχει, ο supercurio που το είχε βγάλει στο galaxy s, δεν έχει κάτι..αυτό όμως που μπορείς να κάνεις με τα ίδια αποτελέσματα είναι ο συνδυασμός του power amp και του equalizer, εφαρμογών που υπάρχουν στο μάρκετ, με κάποια συγκεκριμένα settings που δίνει ο kalpik στο xda..ψάξε λίγο εκεί στο thread του s2 στο xda, θα προσπαθήσω να το βρω και εγώ και αν το βρω θα το ποσταρω εδώ..το έχω κάνει και όντως πλησιάζει κατά πολύ το voodoo sound! Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Να ηξερες ποσες ωρες θελει μια ρομ για να γινει, την KJ2 την δουλευω μια βδομαδα ατελείωτες ώρες και θελω ακομα γυρω στις 10. Η KJ3 ειναι στο pc μου απο την αρχη της βδομαδας και θα την αρχισω αφου τελειώσω την KJ2. Θα μπει στην Omega αφού δοκιμαστεί και αξίζει αλλιώς KJ3 δεν θα έχουμε :) Το περιβάλλον ειναι κάλο γιατι ειναι το πρόγραμμα, από μοντες δεν θα εχει τιποτα το Omega Files να ζηλέψει, αν βρω και χρόνο θα είναι και καλύτερο. Αν η kj3 δεν είναι σαφώς βελτιωμένη μην αγχώνεσαι να τη βγάλεις. Εδώ ο Λεο με ολόκληρο team και την kj1 την προσπέρασε. Edited November 12, 2011 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Τελικα Γιωργο εκανα επιστροφη με nandroid back up αλλα και παλι δεν ικανοποιηθηκα και γυρισα και σε ενα full wipe-data-dalvik.Το μονο προβλημα που εχω και δεν ξερω πως θα το λυσω ειναι η επαναφορα των εφαρμογων μου με το titanium.Ενω εχω το γνησιο(πληρωμενο απο το market ) δεν λεει να δουλεψει η επαναφορα. Κι ετσι θα ξαναγκαστω να τις ξανακατεβασω μια-μια χανοντας τα δεδομενα τους.Καμια λυση η να εχει καποιος καμια εκδοση που να δουλευει δοκιμασμενα στο sii υπαρχει; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Τελικα Γιωργο εκανα επιστροφη με nandroid back up αλλα και παλι δεν ικανοποιηθηκα και γυρισα και σε ενα full wipe-data-dalvik.Το μονο προβλημα που εχω και δεν ξερω πως θα το λυσω ειναι η επαναφορα των εφαρμογων μου με το titanium.Ενω εχω το γνησιο(πληρωμενο απο το market ) δεν λεει να δουλεψει η επαναφορα. Κι ετσι θα ξαναγκαστω να τις ξανακατεβασω μια-μια χανοντας τα δεδομενα τους.Καμια λυση η να εχει καποιος καμια εκδοση που να δουλευει δοκιμασμενα στο sii υπαρχει; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δοκίμασες να βγάλεις το titanium και να το βάλεις πάλι από μάρκετ; μερικές φορές αυτό πιάνει.. Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Αυτή η έκδοση που έχεις, έχει αναφερθεί ότι έχει πρόβλημα... Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι, θα σου στείλω... Τώρα είμαι έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Δοκίμασες να βγάλεις το titanium και να το βάλεις πάλι από μάρκετ; μερικές φορές αυτό πιάνει.. Sent from Galaxy Το εχω κανει αλλα τπτ.Το εχω αναφερει κιολας στα σχολια αλλα τιποτα δεν εχουν φτιαξει.Οκ Γιωργο θα περιμενω να μου στειλεις. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Όχι φίλε μου δεν υπάρχει, ο supercurio που το είχε βγάλει στο galaxy s, δεν έχει κάτι..αυτό όμως που μπορείς να κάνεις με τα ίδια αποτελέσματα είναι ο συνδυασμός του power amp και του equalizer, εφαρμογών που υπάρχουν στο μάρκετ, με κάποια συγκεκριμένα settings που δίνει ο kalpik στο xda..ψάξε λίγο εκεί στο thread του s2 στο xda, θα προσπαθήσω να το βρω και εγώ και αν το βρω θα το ποσταρω εδώ..το έχω κάνει και όντως πλησιάζει κατά πολύ το voodoo sound! Sent from Galaxy Για να μην ψαχνετε σας το δίνω, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1122361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Για να μην ψαχνετε σας το δίνω, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1122361 Α γεια σου! Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Παιδια πιστευω πρεπει να αφησουμε τον ανθρωπο ησυχο να δουλεψει.Εμεις απο την v.1 ολο ζηταμε.Αφηστε τον και σιγουρα στο τελος θα φτιαξει το τελειο,Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,οποιος εχει αντιρρηση ας συνεχισει:X Συμφωνώ απόλυτα. Θα έπρεπε να λέμε ευχαριστώ για την τεράστια προσπάθειά του και να περιμένουμε, έχει και ζωή ο άνθρωπος, όχι να απαιτούμε κιόλας! Γιάννη δεν ξέρω αν είναι δυνατόν, αλλά έχεις σκεφτεί να προσθέσεις την DK engine που από οτι λένε χρησιμοποιεί την GPU για το σχεδιασμό του UI (δεν ξέρω αν ισχύει τελικά) μαζί με αυτές τις δυο βελτιώσεις: Included libsqlite.so and libsqlite_ini.so from Android 2.3.7 (improves performance) Included app_process and system_server from Android 2.3.7 (improves scrolling) Από οτι έχω δει στην πράξη όντως είναι ένα κλικ πιο ομαλό το τηλέφωνο. Επίσης -κάτι που έχω ξαναφέρει- αφαίρεσαι plz όλα την HUBούζα της Sammy :) Τέλος οτι goodies (ringtones etc) μπορείς να τσιμπήσεις από το ICS (αν μπορείς) θα είναι ευπρόσδεκτο. Καλή συνέχεια. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλως Ηρθες στην παρεα ξανα φιλαρακο **sarpan**...!!! Καλα στα ειπε και ο φιλος ο "vitriolis"...!!! Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το "τριγωνακι",οι περισσοτεροι τον εχουν αφησει εδω μεσα....!!! Ποσοστο 99% πιθανολογω να σου πω....!!!! Επισης και ο φοβερος ***pan24*** εχει φτιαξει κατι πολυ ομορφο,πανω σε αυτο το θεματακι...!!! Αλλα αν δεν ταιριαζει στην αισθητικη σου προτιμηση στο μελλον... Να μου στειλεις ενα {p.m} και θα σου πω τι να κανεις...!!!! Αραξε το ετσι προς το παρον... Και στο μελλον θα δεις πως αν το βγαλεις... θα λες οτι κατι μου λειπει... *ΕDIT Tonysac* Tην Καλημερα μου ρε Αντωνη και να εισαι καλα Αγορινα μου... Που το βοηθας το Παλικαρι...!!! Γιατι με αυτα που ζητουσε με κατατρομαξε ρε ο Μορτης..!!! Ηχους και κουδουνισματα ζητουσε τελικα....!!! Πες του οτι δεν ξερω <Αgglika> εγω,μην με περασει για Βλαχο... εμενα το τριγωνακι εξαφανιστηκε μολις χρησιμοποιησα το usb jig και μηδενισα τον μετρητη. απο τοτε δεν φαινεται στην εκινηση αλλα δεν ξερω αν ετυχε ή αν συμβαινει σε ολους αυτο. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 εμενα το τριγωνακι εξαφανιστηκε μολις χρησιμοποιησα το usb jig και μηδενισα τον μετρητη. απο τοτε δεν φαινεται στην εκινηση αλλα δεν ξερω αν ετυχε ή αν συμβαινει σε ολους αυτο. Σε όλους. Αλλωστε ένας τρόπος για να απομακρίνεις το τριγωνακι ειναι και η χρήση του Jig. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Χανεις ομως πολλες επιλογες απο το CWM. Εγω θα σου ελεγα να το αφησεις με το τριγωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το εχω κανει αλλα τπτ.Το εχω αναφερει κιολας στα σχολια αλλα τιποτα δεν εχουν φτιαξει.Οκ Γιωργο θα περιμενω να μου στειλεις. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ηλιθια ερωτηση αλλα εχεις ενεργοποιησει το usb debugging απο ρυθμισεις- αναπτυξη?? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Την Καλημερα μου και στον Αγαπητο **akis_evo_9**...!!! Ναι...!!! Υπαρχει τροπος να το αφαιρεσεις και να μην εχεις προβλημα....!!! Αλλα θα σε στειλω στο 'XDA' αν θελεις να το κανεις....!!! Το μονο μου εμαθα απο εκει περα :lol::p πριν γνωρισω τον αξεπεραστο ***saliez*** απο εδω...!!!! Καλα στα ειπε και ο φιλος ο "vitriolis"...!!! Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το "τριγωνακι",οι περισσοτεροι τον εχουν αφησει εδω μεσα....!!! Ποσοστο 99% πιθανολογω να σου πω....!!!! Επισης και ο φοβερος ***pan24*** εχει φτιαξει κατι πολυ ομορφο,πανω σε αυτο το θεματακι...!!! Αλλα αν δεν ταιριαζει στην αισθητικη σου προτιμηση στο μελλον... Να μου στειλεις ενα {p.m} και θα σου πω τι να κανεις...!!!! Αραξε το ετσι προς το παρον... Και στο μελλον θα δεις πως αν το βγαλεις... θα λες οτι κατι μου λειπει... Σ'ευχαριστω πολυ **gorgiosalon**..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts