ioathe Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Επισης μου εμφανιζονται πρωτα οι επαφες στα Αγγλικα και μετα στα Ελληνικα, ενω πρωτα ηταν το αναποδο Μπορω να το φτιάξω; Κι αλλο πρόβλημα (?) με την rom. Ενω εχω δηλώσει να μην ειναι push το hotmail και να το κάνω χειροκίνητα, το αγνοεί και μου στελνονται συνεχεια email. Αρχίζω να "αγανακτω" λιγο με την rom... Πέρασαν οι επαφες μο υαπο το msn στον τηλεφωνικο καταλογο. Ποια ειναι η επιλογη να μην περνάνε και πως τις σβηνω τωρα; Μια - μια; Να αγανακτείς καλύτερα με την Samsung ή τα Android η ρομ δεν έχει σχέση, αν βάλεις την stock ρομ την ίδια λειτουργία έχει :) Γιαυτα συζητάμε εδω. Edited October 31, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Το ίδιο πρόβλημα εχω και γω. Μέχρι στιγμής δεν κατάφερα να το λύσω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νομιζω οτι αυτο εχει να κανει με την γλωσσα του τηλεφωνου π εχεις επιλεξει.. ετσι ηταν και εμενα και οταν το γυρισα στα ελληνικα εστρωσε. εγω ενα <<προβλημα>> που εχω ειναι οτι οταν κανω restart οι αρχικες εφαρμογες του τηλεφωνου που δεν τις εχω σε φακελους (καμερα, συλλογη, ημερολογιο κτλ) αλλαζουν θεση. δηλαδη απο την πρωτη σελιδα πανε διασπαρτες στις υπολοιπες ενω αυτες που εχω εγκαταστησει απο το market και δεν ειναι σε φακελους μενουν στην θεση τους.. καμια ιδεα στο τι μπορει να φταιει/γινει? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Να αγανακτείς καλύτερα με την Samsung ή τα Android η ρομ δεν έχει σχέση, αν βάλεις την stock ρομ την ίδια λειτουργία έχει :) Γιαυτα συζητάμε εδω. Mε την stock δεν είχα το πρόβλημα με τα Αγγλικα, ουτε με τα Push email. Γι αυτο και ανεφερα το προβλημα εδω, λόγω της rom που έβαλα. Λες να ειχα αυτα τα προβλημα με την stock πριν και να ανοιγα θεμα; Εχεις κανει πολυ καλη δουλεια και μπραβο γι αυτο, αλλα το θεμα ειναι να βρισκουμε λυσεις και οχι να ειρωνευομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Mε την stock δεν είχα το πρόβλημα με τα Αγγλικα, ουτε με τα Push email. Γι αυτο και ανεφερα το προβλημα εδω, λόγω της rom που έβαλα. Λες να ειχα αυτα τα προβλημα με την stock πριν και να ανοιγα θεμα; Εχεις κανει πολυ καλη δουλεια και μπραβο γι αυτο, αλλα το θεμα ειναι να βρισκουμε λυσεις και οχι να ειρωνευομαστε. Αγαπητέ μου sothoms, μπορεί να έχεις δίκαιο και να βιαστικά να απαντήσω, ας το δουν και οι υπόλοιποι και ας μας ενημερώσουν. Και να ξέρεις ότι πότε δεν ειρωνεύομαι κανένα, sorry αν σου φάνηκε έτσι. Η ρομ πατάει στο XXKI4 που δεν είναι Ελληνικό firmware, μήπως έχει σχέση και αυτό. @QalexisQ Αλέξη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Edited October 31, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Αγαπητέ μου sothoms, μπορεί να έχεις δίκαιο και να βιαστικά να απαντήσω, ας το δουν και οι υπόλοιποι και ας μας ενημερώσουν. Και να ξέρεις ότι πότε δεν ειρωνεύομαι κανένα, sorry αν σου φάνηκε έτσι. Η ρομ πατάει στο XXKI4 που δεν είναι Ελληνικό firmware, μήπως έχει σχέση και αυτό. @QalexisQ Αλέξη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Σαφως και εχει σχεση οτι η ρομ δεν ερχετε για την Ελλαδα. Προσωπικα απο τοτε που εχω παρατησει την Ελληνικη Ρομ παντα μα παντα τα ονοματα στον τηλ. καταλογο ειναι τα Αγγλικα πρωτα και μετα τα Ελληνικα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Σαφως και εχει σχεση οτι η ρομ δεν ερχετε για την Ελλαδα. Προσωπικα απο τοτε που εχω παρατησει την Ελληνικη Ρομ παντα μα παντα τα ονοματα στον τηλ. καταλογο ειναι τα Αγγλικα πρωτα και μετα τα Ελληνικα. Και όχι μόνο στον κατάλογο. Σε οποιαδηποτε λίστα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Κι αλλο πρόβλημα (?) με την rom. Ενω εχω δηλώσει να μην ειναι push το hotmail και να το κάνω χειροκίνητα, το αγνοεί και μου στελνονται συνεχεια email. Αρχίζω να "αγανακτω" λιγο με την rom... Αγαπητε Φιλε μου SOTHOMS....!!!! Eλα...!! Ελα...!!! Ελα...!!! Καλη μου Αγορινα στην Αγκαλια μου....!!! Ελα σε μενα....!!! Γιατι αυτοι οι Κακουργοι εδω μεσα,δεν καταλαβαινουν το Προβλημα σου και τον χρονο που εχεις καταναλωσει για να βρεις μια λυση....!!! Ελα και πες μου τι σε Αγανακτει....?? Τι σε Βασανιζει....??? Τι,,Αυτο με τα e-mailakia...???? H το αλλο με τα ξενα τα γραμματακια και τις επαφουλες...??? Πες μου..... Αυτο με τα e-mail το βρηκες τελικα...???? Την αλλαξες την Γλωσσιτσα του Τηλεφωνου....??? Εστρωσε...??? (Σ'ευχαριστω που κατανοεις το χιουμορ μου...Δεν ειρωνευομαι,απλα με χιουμοριστικη διαθεση,θελω να σε χαλαρωσω και να σου προσφερω λιγο γελιο στα χειλακια σου...!!!! Και αν αλλαξεις την Γλωσσα,Ισως και την λυση,,,,δεν ξερω εσυ θα μας πεις εαν...{??} Αν το μπορεις φυσικα). Εστρωσε Τελικα καλε μου Φιλε...??? Η παρατηρηση σου ισχυει και σε Μενα....Αλλα δεν εχει να κανει με την "Rom"... Και εγω επιβεβαιωνω πως σε ολες τις ξενες Roms πλην τις "by stock manoula,και γενικα Greece".....To ιδιο μου συνεβαινε πρωτα τα Αγγλικα στις Eπαφες μου,παντα σε ολες...!!! Edited October 31, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Πέρασαν οι επαφες μο υαπο το msn στον τηλεφωνικο καταλογο. Ποια ειναι η επιλογη να μην περνάνε και πως τις σβηνω τωρα; Μια - μια; Με μένα έχουν περάσει από το yahoo messager όταν ρύθμισα το yahoo mail. Αν ξέρει κάποιος πως το ρυθμίζουμε ας μας το γράψει. Το ίδιο είχα όμως και με την stock rom αν δεν κάνω λάθος. Κι αλλο πρόβλημα (?) με την rom. Ενω εχω δηλώσει να μην ειναι push το hotmail και να το κάνω χειροκίνητα, το αγνοεί και μου στελνονται συνεχεια email. Αρχίζω να "αγανακτω" λιγο με την rom... Αυτό μπορεί να το κάνει κάποιος έλεγχο αν είναι πρόβλημα??? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Γιατι δεν τις κάνετε συγχώνευση? για να τις έχετε σε yahoo και msn σημαίνει ότι τις χρησιμοποιείτε. Αν λοιπον έχετε και τηλεφωνικές επαφές η το gmail των συγκεκριμένων ατόμων, κάντε τα συγχώνευση να υπάρχουν όλα μαζι. Εγω έχω σε πολλές απο τις επαφές μου εκτός απο το τηλέφωνο, όλους του mail accounts, το Facebook, twitter και Skype. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 @ giorgosalon Η γλώσσα ηταν απο την αρχη δηλωμενη ελληνικα. Το αλλαξα αλλα δεν εστρωσε. Λογικα θα ισχυει αυτο που ειπωθηκε περι ξενης rom. Απλά δεν φαινεται ωραιο γιατι η μπάρα για γρηγορη αναζητηση στα δεξια αναφερει το ελληνικο αλφαβητο και στο τελος το αγγλικο (a-z) Θα το συνηθισω. @ioathe κατα ενα παραξενο τροπο, σταματησαν να μου ερχονται τα email. Το τελευταιο ηρθε γυρω στις 12.30 και μετα, τιποτα. Αλλαξα ξανα την γλωσσα και ηρθαν ξανα τα email. Μαλλον θα κανει καποιο refresh η συσκευη με την αλλαγη της γλωσσας και μου φερνει ολα τα email. Δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 @ioathe κατα ενα παραξενο τροπο, σταματησαν να μου ερχονται τα email. Το τελευταιο ηρθε γυρω στις 12.30 και μετα, τιποτα. Αλλαξα ξανα την γλωσσα και ηρθαν ξανα τα email. Μαλλον θα κανει καποιο refresh η συσκευη με την αλλαγη της γλωσσας και μου φερνει ολα τα email. Δεν ξερω... Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αν έχεις νεότερα κάποια στιγμή μου λες :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 μετα απο προσωπικο τσεκ εδω κ αρκετες ωρες της checkROM(blah-blah)HD πλεον μπορω να πω καλα λογια ειδικα κ για την kitchen εφαρμογη με τα υπερ πολλα καλουδια που εχει. Παρολα αυτα η ομεγκα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..!!! και ειμαι πισω στα πατρια.. το μονο που θα ηθελα να δω καποια στιγμη στην OmegaXT ειναι το εφε κινησης στο μενου των εφαρμογων οπως αυτο που χει το θεμα black crome. Απο κει και περα θα κρινω κ γω για την μπαταρια. Συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλησπερα κ απο εμενα... ειχα περασει την OMEGA 2.1 και πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριτημενος οπως κ ολοι απ οτι διαβαζω. Ειδικα στο θεμα μπαταριας εκει που ηθελε καθε 18 -20 ωρες φορτισμα εφτασε μεχρι κ 2.5 μερες με την μπαταρια να ναι 15%.. τωρα για να βαλλω την 3.0 πρεπει να κανω παλι back up κ wipe κλπ? η απλα την περναω απο πανω?? Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 @ioathe κατα ενα παραξενο τροπο, σταματησαν να μου ερχονται τα email. Το τελευταιο ηρθε γυρω στις 12.30 και μετα, τιποτα. Αλλαξα ξανα την γλωσσα και ηρθαν ξανα τα email. Μαλλον θα κανει καποιο refresh η συσκευη με την αλλαγη της γλωσσας και μου φερνει ολα τα email. Δεν ξερω... Από ότι έχω καταλάβει, σήμερα το πρωί υπήρξε κάποιο πρόβλημα με το gmail, με αποτέλεσμα να μην έρχονται τα mail στους παραλήπτες τους. Εδώ και αρκετή ώρα διαπιστώνω ότι έρχοντε κανονικά και στην ώρα τους. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 μετα απο προσωπικο τσεκ εδω κ αρκετες ωρες της checkROM(blah-blah)HD πλεον μπορω να πω καλα λογια ειδικα κ για την kitchen εφαρμογη με τα υπερ πολλα καλουδια που εχει. Παρολα αυτα η ομεγκα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..!!! και ειμαι πισω στα πατρια.. το μονο που θα ηθελα να δω καποια στιγμη στην OmegaXT ειναι το εφε κινησης στο μενου των εφαρμογων οπως αυτο που χει το θεμα black crome. Απο κει και περα θα κρινω κ γω για την μπαταρια. Συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια! Εχεις link στο xda για το black crome? Καλησπερα κ απο εμενα... ειχα περασει την OMEGA 2.1 και πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριτημενος οπως κ ολοι απ οτι διαβαζω. Ειδικα στο θεμα μπαταριας εκει που ηθελε καθε 18 -20 ωρες φορτισμα εφτασε μεχρι κ 2.5 μερες με την μπαταρια να ναι 15%.. τωρα για να βαλλω την 3.0 πρεπει να κανω παλι back up κ wipe κλπ? η απλα την περναω απο πανω?? Την περνάς από πάνω, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, το backup είναι πάντοτε απαραίτητο. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Από ότι έχω καταλάβει, σήμερα το πρωί υπήρξε κάποιο πρόβλημα με το gmail, με αποτέλεσμα να μην έρχονται τα mail στους παραλήπτες τους. Εδώ και αρκετή ώρα διαπιστώνω ότι έρχοντε κανονικά και στην ώρα τους. Παιδιά για δείτε λίγο εδώ.. τι επαθα σήμερα με το gmail μου.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3835854 Μήπως όλα αυτά έχουν κάποια σχέση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 ναι βεβαια. το λινκ για το black chrome ειναι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275155&highlight=black+crome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Οποιος καλοθελητης μπορει να βοηθησει για την υποστηριξη ntfs, καλοδεχουμενος. Οτι κι αν εχω κανει δεν το εχω καταφερει. Οταν κανω Mount στο GScriot παιρνω αυτην την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 πρωτο ποστ και εγω κατοχος του sgs2 τιμω την πολυ ωραια ντοπια ρομ και θα παρακαλουσα την προσοχη σας. αγαπημενο application μου ειναι το tasker.σε greek forum δεν εχω βρει πολα πραματα για το σηγκεκριμενο app. θελω απεγνωσμενα να χρησιμοποιησω την αυτοματη λητουργια του gps στο σηγκεκριμενο app αλλα ελα μου ντε που μου γραφει πως για εκδοση 2.3.3 δεν ειναι σημβατο παρα μονο σε κατοχους cm η submod.θα ηταν ακρεο να λητουργισει μελοντικα στην αγαπημενη omega? Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλησπερα στην παρεα...ξερει κανεις αν μπορουμε να περασουμε τον νεο κερνελ dark-knight στην ομεγα v3 XT ;;;; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλησπερα στην παρεα...ξερει κανεις αν μπορουμε να περασουμε τον νεο κερνελ dark-knight στην ομεγα v3 XT ;;;; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αύριο σκεφτόμουν κι εγώ, Θα το κάνω σίγουρα αλλά όχι τώρα γιατί το θέλω το κινητό.Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο μάλλον.Αν το κάνει κανείς νωρίτερα ας ενήμερώσει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Αύριο σκεφτόμουν κι εγώ, Θα το κάνω σίγουρα αλλά όχι τώρα γιατί το θέλω το κινητό.Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο μάλλον.Αν το κάνει κανείς νωρίτερα ας ενήμερώσει. τον δοκιμαζω εγω τωρα φαινεται πολυ πιο γρηγορος απο τον τουρκικο καθως ειναι ο 1 απο τους 2 δημιουργους του προς το παρον smooth και σε ανοιγμα μενου και εφαρμογων προς το παρον πεταει μη ξεχναμε οτι ειναι και μπετα εκδοση περισοτερα αυριο για να παω και για νανα μπαταρια δε μπορω να εχω αποψη αν δεν τον τεσταρω σε κανονικες συνθηκες ημερας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Αγορινες μου Καλες...!!! ΟΜΕGAITES ΜΟΥ....!!! Σωτηρες μου....!!!!! Υπαρχει περιπτωση να χρειαστω ενα jig USB,για μια εκτακτη αναγκη που μπορει.... Αν κατι παει στραβα,να προκυψει ....:!: Το κακο ειναι οτι θα πρεπει καποιος που ειναι Αθηνα,να μου το δανεισει για ενα "flasharisma" on the Road with Lap Top" αν χρειαστει.....!!! Και το θελει Τσακ / Μπαμ πισω....!!! Ερχομαι στον χωρο σου και κανω τα Παντα που λενε....:lol: Οποια Αγορινα ειναι διαθεσιμη,παρακαλω να μου στειλει ενα (p.m) και θα του απαντησω αμεσως....!!! Η προσφορα περιλαμβανει δυο Μπυρες της Αρεσκειας σας.....:lol::!: Και πακετακι "Kernel" που Βγαζει Ματια.....!!!!! {αυτο με τον "Kernel" μεταξυ μας....Σσσσττττ:whistle:...!!! Ειναι ο Προλογος της προσφορας.... !!! Το δελεαρ που λενε.....!!!} :lol: Αν και εγω θα διαλεγα τις Μπυρες....!!!!!!!! Οποιος μπορει...!!! Θα του ειμαι υποχρεος και τον Ευχαριστω προκαταβολικα απο τωρα....!!!! Με Αγαπη "gorgiosalon' = Γιωργος....:bow::* Edited October 31, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Φιλε Γιαννη μιας και σημερα βρηκα χρονο να γραψω τις εντυπωσεις μου για την δουλεια σου,εχω να πω πως ειναι καταπληκτικη.εδω και 2 περιπου βδομαδες το κινητο λειτουργει απροβληματιστα.Βασικα πεταει.Ουτε κολληματα,ουτε restart( φτου μη το ματιασω).Η μπαταρια με τη χρηση που του κανω μου κραταει συνηθως 2-3 μερες.Εμφανισιακα σκιζει....βασικα δεν ξερω τι αλλο να πω.ισως μια μικρη απορια που εχω(δεν ξερω αν ειναι και προβλημα κιολας) καθως παρατηρω τη διαθεσιμη RAM να ειναι 400-450mb.Αν και με μια εκκαθαριση παει στα 600 περιπου. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει αλλες Custom Roms,αφου και το κινητο το χω κανα μηνα περιπου.Δεν βλεπω κιολας το λογο.ειμαι πληρως ευχαριστημενος και λογικα θα περασω και την καινουργια που ειδα πως εβγαλες. Αυτα απο μενα.Ελπιζω να διαφωτισα και καποιους που ισως ειχαν ενδοιασμους να δοκιμασουν τη δουλεια σου.............. KEEP GOING φιλε!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Καλημέρα σ όλους :) Φιλε Γιαννη μιας και σημερα βρηκα χρονο να γραψω τις εντυπωσεις μου για την δουλεια σου,εχω να πω πως ειναι καταπληκτικη.εδω και 2 περιπου βδομαδες το κινητο λειτουργει απροβληματιστα.Βασικα πεταει.Ουτε κολληματα,ουτε restart( φτου μη το ματιασω).Η μπαταρια με τη χρηση που του κανω μου κραταει συνηθως 2-3 μερες.Εμφανισιακα σκιζει....βασικα δεν ξερω τι αλλο να πω.ισως μια μικρη απορια που εχω(δεν ξερω αν ειναι και προβλημα κιολας) καθως παρατηρω τη διαθεσιμη RAM να ειναι 400-450mb.Αν και με μια εκκαθαριση παει στα 600 περιπου. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει αλλες Custom Roms,αφου και το κινητο το χω κανα μηνα περιπου.Δεν βλεπω κιολας το λογο.ειμαι πληρως ευχαριστημενος και λογικα θα περασω και την καινουργια που ειδα πως εβγαλες. Αυτα απο μενα.Ελπιζω να διαφωτισα και καποιους που ισως ειχαν ενδοιασμους να δοκιμασουν τη δουλεια σου.............. KEEP GOING φιλε!!!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το donate :) Και για το feedback! ναι βεβαια. το λινκ για το black chrome ειναι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275155&highlight=black+crome Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω το συντομότερο :) Οποιος καλοθελητης μπορει να βοηθησει για την υποστηριξη ntfs, καλοδεχουμενος. Οτι κι αν εχω κανει δεν το εχω καταφερει. Οταν κανω Mount στο GScriot παιρνω αυτην την απαντηση Μην ταλαιπώρησε δεν δουλεύει, το έγραψα και λίγα post πιο πίσω. πρωτο ποστ και εγω κατοχος του sgs2 τιμω την πολυ ωραια ντοπια ρομ και θα παρακαλουσα την προσοχη σας. αγαπημενο application μου ειναι το tasker.σε greek forum δεν εχω βρει πολα πραματα για το σηγκεκριμενο app. θελω απεγνωσμενα να χρησιμοποιησω την αυτοματη λητουργια του gps στο σηγκεκριμενο app αλλα ελα μου ντε που μου γραφει πως για εκδοση 2.3.3 δεν ειναι σημβατο παρα μονο σε κατοχους cm η submod.θα ηταν ακρεο να λητουργισει μελοντικα στην αγαπημενη omega? Αυτο ειναι το προγραμμα? Πρέπει να ρωτήσεις τους δημιουργούς. Αγορινες μου Καλες...!!! ΟΜΕGAITES ΜΟΥ....!!! Σωτηρες μου....!!!!! Υπαρχει περιπτωση να χρειαστω ενα jig USB,για μια εκτακτη αναγκη που μπορει.... Αν κατι παει στραβα,να προκυψει ....:!: Οποιος μπορει...!!! Θα του ειμαι υποχρεος και τον Ευχαριστω προκαταβολικα απο τωρα....!!!! Με Αγαπη "gorgiosalon' = Γιωργος....:bow::* Γιώργο στείλε μου την διευθυvση σου με pm και θα σου στείλω το δικό μου. EDIT μετα απο προσωπικο τσεκ εδω κ αρκετες ωρες της checkROM(blah-blah)HD πλεον μπορω να πω καλα λογια ειδικα κ για την kitchen εφαρμογη με τα υπερ πολλα καλουδια που εχει. Παρολα αυτα η ομεγκα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..!!! και ειμαι πισω στα πατρια.. το μονο που θα ηθελα να δω καποια στιγμη στην OmegaXT ειναι το εφε κινησης στο μενου των εφαρμογων οπως αυτο που χει το θεμα black crome. Απο κει και περα θα κρινω κ γω για την μπαταρια. Συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια! Το animation (το εφε κινησης στο μενου των εφαρμογων) του black crome Black_Chrome_Animation.zip δοκιμασετο και με ενημερωνεις (θελει αρκετη ωρα να γινει εγκατασταση, εχε υπομονη) Και το Black+Chrome++Gold+Edition theme το παραμετροποίηση για να είναι συμβατό με την Omega κατεβάστε το από εδω. Edited November 1, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts