Te_salat Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγώ μέχρι τώρα ήμουν με cfroot και είπα να δοκιμάσω τον speedmod test2 μιας και ακούω τόσο καλά λόγια....αλλά τελικά σαν smoothness δεν διακρίνω ιδιαίτερη διαφορά από τον cfroot όσο γρήγορος και smooth είναι ο ένας είναι και ο άλλος, ίσως η διαφορά να είναι απειροελάχιστη γιατί εγώ δεν τη διακρίνω καθόλου :rolleyes: Σε ότι αφορά την μπαταρία με cfroot, με 2 ώρες σερφάρισμα, κανένα 1/2ωρο κλήσεων, 1/2ωρο παιχνίδια, μηνύματα, και άφθονο φλασάρισμα λόγω δοκιμών, ανοιχτό το βράδυ και 7 οθόνες με widget βγάζω 1μιση μέρα σχεδόν....χώρια ότι συνεργάζεται άψογα με cwm v3 και μπορώ και κρατάω backup στην external sd. Νομίζω ότι είναι καλά ;) Μια χαρά ειναι Ρεβεκα. Οι διάφορες ειναι μικρές. Ο CF αν θες ειναι πιο στρωτος, η γνώμη μου ειναι οτι συνολικά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα σε 24χρηση με κανένα απο τους δυο. Ότι κερδίζεις με το speed mode σε χρήση θα το χάσεις όταν είσαι σε αναμονή. Κάτι που μου φαίνεται πολυ περίεργο. Οπότε αφήνεις τον CF και είσαι ήσυχη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγώ πάντως τον CWMJeffrey-SpeedFrey3.0.0-rV- δε τον εχω αλλάξει από τη μέρα που βγήκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγώ πάντως τον CWMJeffrey-SpeedFrey3.0.0-rV- δε τον εχω αλλάξει από τη μέρα που βγήκε! Oντως τεράστιος κερνελ αλλά εχω να τον χρεισημοποιήσω πάνω απο 2 μηνες...Για πες πως πάει με την ομέγα???? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Τους δοκιμαζω ολους συνεχως μεχρι τωρα καταληγω σε syiah 2.1.1 και abyssplus,αυτοι οι δυο μου καθονται καλυτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Oντως τεράστιος κερνελ αλλά εχω να τον χρεισημοποιήσω πάνω απο 2 μηνες...Για πες πως πάει με την ομέγα???? Ενώ με άλλες Rom είχα λίγο lag με την ωμέγα δεν έχω καθόλου. Με παιχνίδια δεν το εχω τεσταρει αλλά για την μέση χρήση που κάνω αρκετό Facebook και mail, wifi, κάθε μια ώρα στο tapatalk, λίγες φωτογραφίες, κανένα 20 λεπτο κλήσεις καθημερινά και λίγα μηνύματα μου τρώει 40 με 50% την ημέρα χωρίς να το κλείνω την νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Τους δοκιμαζω ολους συνεχως μεχρι τωρα καταληγω σε syiah 2.1.1 και abyssplus,αυτοι οι δυο μου καθονται καλυτερα Αλεξ ειναι οκ σε όλους τους τομείς? Για μένα καλός kernel ειναι αυτός που έχει σταθερή απόδοση σε όλους τους τομείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Κωστα Με το syiah δεν εχω κανενα προβλημα,τον abyssplus 2 τον δοκιμαζω τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Το δοκίμασα. Έχω κάνει μέχρι στιγμής τρεις επανεκκινήσεις και όλα πάνε καλά. Αν προκύψει νεότερο θα ενημερώσω. Τώρα μπορώ να βάλω όποιον κέρνελ θέλω; Ευχαριστώ Δουλεύει ακόμα οκ? Το bln δουλευει κανονικα με ολες τις εκδοσεις kernel που το υποστηριζουν αλλα με μια σημειωση. Για να δειξει τις αναπαντητες θα πρεπει να εχετε αγορασει την επι πληρωμη εκδοση και οχι την free. Μονο τοτε θα εχετε ειδοποιηση για τις αναπαντητες διαφορετικα μονο μυνηματα και email. Ωραια! Καλο ειναι που το μαθαμε κιαυτο! +1 Γιάννη πότε με το καλό η 7; Θέλω να αλλάξω...θέμα lol Sent from Galaxy Σάββατο ή Κυριακή :) Το νέο Black Blue theme με τις αλλαγές που έγιναν στην v7.0 είναι τέλειο (πάρα πολλά νέα εικονίδια). Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγώ μέχρι τώρα ήμουν με cfroot και είπα να δοκιμάσω τον speedmod test2 μιας και ακούω τόσο καλά λόγια....αλλά τελικά σαν smoothness δεν διακρίνω ιδιαίτερη διαφορά από τον cfroot όσο γρήγορος και smooth είναι ο ένας είναι και ο άλλος, ίσως η διαφορά να είναι απειροελάχιστη γιατί εγώ δεν τη διακρίνω καθόλου :rolleyes: Σε ότι αφορά την μπαταρία με cfroot, με 2 ώρες σερφάρισμα, κανένα 1/2ωρο κλήσεων, 1/2ωρο παιχνίδια, μηνύματα, και άφθονο φλασάρισμα λόγω δοκιμών, ανοιχτό το βράδυ και 7 οθόνες με widget βγάζω 1μιση μέρα σχεδόν....χώρια ότι συνεργάζεται άψογα με cwm v3 και μπορώ και κρατάω backup στην external sd. Νομίζω ότι είναι καλά ;) εγω εχω δοκιμασει και τον μαμα της 6.1 και τον cf και τον speed 2. Στο θεμα μπαταριας ακομα δεν εχω αποψη (σημερα εβαλα τον speed 2) αλλα ο συγκεκριμενος ειναι απιστευτα πιο γρηγορος στο δικο μου τουλαχιστον κινητο... scrollarisma παει σφαιρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δουλεύει ακόμα οκ? +1 Σάββατο ή Κυριακή :) Το νέο Black Blue theme με τις αλλαγές που έγιναν στην v7.0 είναι τέλειο (πάρα πολλά νέα εικονίδια). Αντε γιατι πολυ κατσαμε με την 6 και ειχα μαθει καθε 2 μερες να φλασαρω..... Εχω αρχισει και παθαινω στερητικο συνδρομο στα φλασαρισματα.... μονο 1 φορα καθε Σαβατοκυριακο μου πεφτει λιγο..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 παντως απο smoothοτητα που θα λεγε και καποια ψυχη ο speed2 ειναι νομιζω οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.σε οτι αφορα την μπαταρια δεν εχω καταληξει σε καποιο συμπερασμα ακομα. sent from the king galaxy s2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγώ πάντως τον CWMJeffrey-SpeedFrey3.0.0-rV- δε τον εχω αλλάξει από τη μέρα που βγήκε! Και εγω τον χρισημοποιουσα μεχρι και την v5, μονο τωρα με την 6 ειπα να δοκιμασω κατι καινουριο. Την μπαταρια που ειχα με jeffrey παντως δεν την εχω παρει ακομα με shyiah + και απο smoothness δεν εχω και τοσο μεγαλες διαφορες. Κριμα παντως που σταματησε η εξελιξη του ετσι αδοξα (αν ειδα καλα το ποστ του ειναι ακομα κλειδωμενο). Το βραδυ θα φλασαρω speedmod (ακομα δεν εχω διαλεξει εκδοση, πολυ μπερδεμα) για να δω και απο κει τι παιζει. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Και εγω τον χρισημοποιουσα μεχρι και την v5, μονο τωρα με την 6 ειπα να δοκιμασω κατι καινουριο. Την μπαταρια που ειχα με jeffrey παντως δεν την εχω παρει ακομα με shyiah + και απο smoothness δεν εχω και τοσο μεγαλες διαφορες. Κριμα παντως που σταματησε η εξελιξη του ετσι αδοξα (αν ειδα καλα το ποστ του ειναι ακομα κλειδωμενο). Το βραδυ θα φλασαρω speedmod (ακομα δεν εχω διαλεξει εκδοση, πολυ μπερδεμα) για να δω και απο κει τι παιζει. Και όμως..ο speedfrey version 4 έρχεται..απλά φτιάχνει ο dev του καινούριο site..βάλτε speedfray στο twitter για νεώτερα... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Αν κ ειμαι υπερευχαριστημενος με τον cf-kj3 μου κινησατε τη περιεργεια με τον speedmod.. Επισης παρατηρησα πως με ενα "ταχυ"φορτιστη που πηρε απο multirama ενας φιλος μου κ τον δοκιμασα.. Το κινητο κ φορτιζει πιο γρηγορα αλλα κ η μπαταρια του κραταει περισσοτερο.. Εχει κανενας γνωση επι του θεματος? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγω παντως αν και ημουν ευχαριστημενος με τον κερνελ του παν ειπα να δοκιμασω τον speedmode και την πατησα!!Το κινητο απο 55% εκλεισε δεν ξερω και εγω πως και δεν χτυπησε το πρωι το ξυπνητηρι!Αποτελεσμα να μην παω στην δουλεια και να επανελθω στον παλιο καλο κερνελ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Το ατομο απλα ειναι αλλου και πρεπει να ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε κοντα μας...Μιλαω για τον γιαννη τον εμπευστη και δημιουργο της omega...Σε πολυ λιγο θα σας αποζημιωσει με την πιο ομορφη απο ποτε xt v7...με jkey 13.1 το οποιο κανει παπαδες...υπομονη... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγω παντως αν και ημουν ευχαριστημενος με τον κερνελ του παν ειπα να δοκιμασω τον speedmode και την πατησα!!Το κινητο απο 55% εκλεισε δεν ξερω και εγω πως και δεν χτυπησε το πρωι το ξυπνητηρι!Αποτελεσμα να μην παω στην δουλεια και να επανελθω στον παλιο καλο κερνελ! Αυτό έπαθα και εγώ.Τρελό battery drain. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγω παντως αν και ημουν ευχαριστημενος με τον κερνελ του παν ειπα να δοκιμασω τον speedmode και την πατησα!!Το κινητο απο 55% εκλεισε δεν ξερω και εγω πως και δεν χτυπησε το πρωι το ξυπνητηρι!Αποτελεσμα να μην παω στην δουλεια και να επανελθω στον παλιο καλο κερνελ! παιδια μαλλον κατι αλλο συμβαινει γιατι σε μενα λειτουργεί αψογα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 με την 6.1 και speed 2 kernel παω να κανω titanium back up και με το που ξεκιναει στα καπακια κανει restart το κινητο (εννοειτε οτι δεν προλαβαινει να γινει back up) και 30% μπαταρια κατω. Τα συμπερασματα δικα σας... και ακομα δεν μπορω να κανω back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 με την 6.1 και speed 2 kernel παω να κανω titanium back up και με το που ξεκιναει στα καπακια κανει restart το κινητο (εννοειτε οτι δεν προλαβαινει να γινει back up) και 30% μπαταρια κατω. Τα συμπερασματα δικα σας... και ακομα δεν μπορω να κανω back up ooops σαν να εχεις δικιο εδω! ποια εκδοση του προγραμματος εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εγω παντως αν και ημουν ευχαριστημενος με τον κερνελ του παν ειπα να δοκιμασω τον speedmode και την πατησα!!Το κινητο απο 55% εκλεισε δεν ξερω και εγω πως και δεν χτυπησε το πρωι το ξυπνητηρι!Αποτελεσμα να μην παω στην δουλεια και να επανελθω στον παλιο καλο κερνελ! Ομοιως και γω το πρωι περασα τoν speedmode για δοκιμη , το κινητο μου εκανε 2 επανεκινησεις , μια οταν μηλουσα και μια οταν επαιζα ενα παιχνιδι. ξαναβαλα το siyah-v2.2 , που οσο καιρο (και με την 5) τον ειχα ηταν ολα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) ooops σαν να εχεις δικιο εδω!:) ποια εκδοση του προγραμματος εχεις? με τη τεταρτη ξεκινησε το back up. Λογικα θα τελειωσει οπως το βλεπω, οταν τελειωσει θα σου πω. Αλλα γιατι το εκανε αυτο? 3 φορες εκανε το κλασικο ''τσακ τσακ'' και restart... δεν τελειωσε. γυρω στο 70% εκανε επανεκινηση παλι... τη v.463 εχω... Edited November 25, 2011 by carve21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 με τη τεταρτη ξεκινησε το back up. Λογικα θα τελειωσει οπως το βλεπω, οταν τελειωσει θα σου πω. Αλλα γιατι το εκανε αυτο? 3 φορες εκανε το κλασικο ''τσακ τσακ'' και restart... φιλε τωρα που το δοκιμαζω δουλευει κανονικα το τιτανιουμ! κανει το back up κανονικα! δεν νομιζω να ειναι θεμα κερνελ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 φιλε τωρα που το δοκιμαζω δουλευει κανονικα το τιτανιουμ! κανει το back up κανονικα! δεν νομιζω να ειναι θεμα κερνελ! (απαντησα πιο πανω) δεν ξερω τι γινεται, παντως θα δοκιμασω κανεναν αλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ομοιως και γω το πρωι περασα τoν speedmode για δοκιμη , το κινητο μου εκανε 2 επανεκινησεις , μια οταν μηλουσα και μια οταν επαιζα ενα παιχνιδι. ξαναβαλα το siyah-v2.2 , που οσο καιρο (και με την 5) τον ειχα ηταν ολα μια χαρα. φιλε μου αυτον ειχε ''μαμα΄΄ η 6.1 ή αλλος ηταν? Μηπως εχεις ενα link να τον δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts