galanakop Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε για τον speadmod test 2 άλλα έχω την εντύπωση πως με την ομεγα είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.. Ίσως όχι º καλύτερος από πλευράς αυτονομίας άλλα από τους πιο σμουθ κερνελ με διαφορά... Τώρα δοκιμάζω τον test 8...ακούγονται αρκετά καλές κριτικές... Sent from my GT-I9100 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ρε παιδια εχει τρελαθει στα restart το titanium με εχει λιωσει λεμε την απλη εκδοση εχω τι γινεται με την:rocket: Ειχα το ιδιο προβλημα και δεν ειχα καταφερει να παρω backup 15 μερες τωρα. Διαβασα 2 παραγματα και τα εκανα και τα 2 οποτε δεν ξερω ποιο απο αυτα δουλεψε αλλα καταρχην το εκανα απεγκατασταση και διεγραψα το φακελο του απο την καρτα και μετα οσο εκανε backup δεν το αφησα να σβησει το κινητο πειραζοντας την οθονη. Ενα απο τα 2 την εκανε την δουλεια (πιο πιθανο η επανεγκατασταση και διαγραφη της καρτας αλλα λεμε τωρα), αν θες δοκιμασε. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Απλά ήθελα να ενημερώσω ότι το κινητο τα σπαει με την εκδοση 6!! Κ απο αυτονομια δεν εχει ξαναδουλεψει ποτέ έτσι!!Απο το πρωι με πολυ ομιλια, ιντερνετ, συγχρονισμους κτλ και η μπαταρια λεει 60%!! Ενα μεγάλο μπραβο στους devs!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ειχα το ιδιο προβλημα και δεν ειχα καταφερει να παρω backup 15 μερες τωρα. Διαβασα 2 παραγματα και τα εκανα και τα 2 οποτε δεν ξερω ποιο απο αυτα δουλεψε αλλα καταρχην το εκανα απεγκατασταση και διεγραψα το φακελο του απο την καρτα και μετα οσο εκανε backup δεν το αφησα να σβησει το κινητο πειραζοντας την οθονη. Ενα απο τα 2 την εκανε την δουλεια (πιο πιθανο η επανεγκατασταση και διαγραφη της καρτας αλλα λεμε τωρα), αν θες δοκιμασε. Επειδή το ξαναδιάβασα από ένα φιλο στο φόρουμ, το titanium όταν παίρνει το backup κρατάει ανοικτή την οθόνη (τουλάχιστον σ' εμένα χωρίς να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις του). Ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα στην επαναφορά! Μήπως έχετε αλλάξει τις ρυθμίσεις του; Να σημειώσω μόνο ότι τα backup τα παίρνω χειροκίνητα όχι με χρονοδιάγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε για τον speadmod test 2 άλλα έχω την εντύπωση πως με την ομεγα είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.. Ίσως όχι º καλύτερος από πλευράς αυτονομίας άλλα από τους πιο σμουθ κερνελ με διαφορά... Τώρα δοκιμάζω τον test 8...ακούγονται αρκετά καλές κριτικές... Sent from my GT-I9100 Καλησπερα...:) Ελπιζω ολα καλα...;) Λοιπον,εχω κανα 2ωρο τη συσκευη στα χερια μου και ηδη εγινε root και περαστηκε και η omega. Μιας που το εφερε η κουβεντα για κερνελ,ποιος ειναι ο πιο δημοφιλης εδω?Θα θελα undervolted μιας και με ενδιαφερει η καλη μπαταρια προτιστως αλλα και επειδη τους ''δουλευα'' πολυ στα HTC μου... Ευχαριστω. Edited November 21, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπερα...:) Ελπιζω ολα καλα...;) Λοιπον,εχω κανα 2ωρο τη συσκευη στα χερια μου και ηδη εγινε root και περαστηκε και η omega. Μιας που το εφερε η κουβεντα για κερνελ,ποιος ειναι ο πιο δημοφιλης εδω?Θα θελα undervolted μιας και με ενδιαφερει η καλη μπαταρια προτιστως αλλα και επειδη τους ''δουλευα'' πολυ στα HTC μου... Ευχαριστω. Mεινει όπως είσαι...εχεις πολύ καλο συνδυασμό ρομ+κερνελ... δουλεψε το καμια μερα δυο να δεις πως θα πάει και απο αποψη μπαταρίας... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλημερα παιδια.Εχω περασει την 6.1 και δεν μου δουλευει το market.Παω να κατεβασω εφαρμογη και μου λεει επαρκης χωρος κτλ.Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλημερα παιδια.Εχω περασει την 6.1 και δεν μου δουλευει το market.Παω να κατεβασω εφαρμογη και μου λεει επαρκης χωρος κτλ.Καμια ιδεα? Κανε wipe davlink/ cache απο το recovery ή διαγραφη δεδομενων του market απο της εφαρμογες και επανεκκινιση και τα δυο δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Πολύ καλημέρα σε αυτή την όμορφη παρέα!!! Μήπως έχει καταλήξει κάποιο λεβεντοπαιδο εν τέλει ποιο kernelάκι είναι πιο οικονομικό σε μπαταρία και πιο smooth στο εργαλείο μας με την v6 πάντα? Γιωργαρε κανονιστε το τραπέζι κι όλα τα ποτά δικα μου για αυτή την όμορφη "χρυσοδακτυλη" παρέα γατί το αξίζετε όλοι σας μηδενός εξαιρουμένου!!! Και πάλι καλή σας μέρα! Υ.Γ.:Βρε καλό κορίτσι εσυ Ρεμπεκα στείλε μου και μένα αυτό το θεματακι γιατί αγοράκι είμαι κι εγώ και μου μύρισε...σ'ευχαριστώ!!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Πολύ καλημέρα σε αυτή την όμορφη παρέα!!! Μήπως έχει καταλήξει κάποιο λεβεντοπαιδο εν τέλει ποιο kernelάκι είναι πιο οικονομικό σε μπαταρία και πιο smooth στο εργαλείο μας με την v6 πάντα? Γιωργαρε κανονιστε το τραπέζι κι όλα τα ποτά δικα μου για αυτή την όμορφη "χρυσοδακτυλη" παρέα γατί το αξίζετε όλοι σας μηδενός εξαιρουμένου!!! Και πάλι καλή σας μέρα! Υ.Γ.:Βρε καλό κορίτσι εσυ Ρεμπεκα στείλε μου και μένα αυτό το θεματακι γιατί αγοράκι είμαι κι εγώ και μου μύρισε...σ'ευχαριστώ!!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk O kernel CF-Root-SGS2_XW_XEN_KJ3-v5.0-CWM5 θα τον βρεις στην συσκευή σου στον φάκελο sdcard/Omega Files Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ Γιανναρε!!! Να είσαι πάντα καλά φίλε μου!!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλημερα σε ολη την τρελλο Ομεγα γατο newbie σου μου του και λαλλα παρεα!:lol: Βρε σεις τα ξανα εχουμε χιλιοπει ολα τοσες φορες..... Φορατε παντα Omega Rom ευχαριστηθειτε το τηλεφωνακι σας αν και εφοσον το αφησετε καμια 2-3 μερες αφλασαριστο και στειστε το οπως πρεπει με ολες τις απαραιτητες για τον καθεναν σας εφαρμογες για να μπορειτε να το δουλευετε - ευχαριστιεστε οπως πρεπει!:cool: Αφηστε τα φλασαρισματα ετσι για το ονορε και για το ενα κλικ ποιο γρηγορο ανοιγμα των καρτελων και τα 3 λεπτα παραπανω αυτονομιας το 24 ωρο..... Πολυ αμφιβαλλω κατα ποσο ΠΟΣΟΙ απο εμας συμπεριλαμβανομένου και του γραφοντως το εχουν οπως πρεπει το τηλεφωνο τους:X Α ρε Γιωργαρε μου ανοιξες την ορεξη πρωι πρωι και οι αδενες μου δεν συγρατουνται...χαχαχα Που να ανεβαινω Σαλονικη να χτυπησω τιποτα ανυπερβλητα πυτογυρα με λιγο απο ολα αλλα συνοδευομενο με κρασι δικης μου παραγωγης ΛΟΛ (Χρισουγεννα-Πρωτοχρωνια που θα ανεβω σιγουρα θα γινει ενα τσιμπου@ι ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ωχ τι ειπα στα σιγουρα):lol: Τωρα εγω αφου λογω τεραστιου φορτου δουλειας ουτε να τεσταρω προλαβαινω ουτε τιποτα να αναφερω-δηλωσω οτι η V6 με οποιονδηποτε χσετικα καλο kernel να συνοδευθει ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για τον Γαλαξια μας και πιστεψε με εχω δοκιμασει πολλεεεεεες απο δαυτες τις Ιταλο-τουρκο γυφτο - Καμερουνεζικες Rom..... ps Γιωργαρεεεεεε εκτος απο κρασι σου φερνω και λαδι παραγωγης μου εξτρα παρθενο :!: (μια και με αυτο ασχολουμε αυτον τον καιρο) για να το στειλεις δωρο και να το χρησιμοποιησουν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ (ΙΤΑΛΟ ΛΟΙΠΟΙ) ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 ενταξει μπηκα σε RECOVERY και ολα ενταξει ευχαριστω Ρε παιδια εχει τρελαθει στα restart το titanium με εχει λιωσει λεμε την απλη εκδοση εχω τι γινεται με την:rocket: Δοκίμασες με CF_root kernel? εμένα έτσι λύθηκαν τα προβλήματα. Με τον ciyah δεν κατάφερε να πάρει backup παρά μόνο ελάχιστες φορές. Και έκανα πολλές δοκιμές και συνδυασμούς με kernels, έκδοση Superuser/binaries, έκδοσης Titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Πολύ καλημέρα σε αυτή την όμορφη παρέα!!! Μήπως έχει καταλήξει κάποιο λεβεντοπαιδο εν τέλει ποιο kernelάκι είναι πιο οικονομικό σε μπαταρία και πιο smooth στο εργαλείο μας με την v6 πάντα? Γιωργαρε κανονιστε το τραπέζι κι όλα τα ποτά δικα μου για αυτή την όμορφη "χρυσοδακτυλη" παρέα γατί το αξίζετε όλοι σας μηδενός εξαιρουμένου!!! Και πάλι καλή σας μέρα! Υ.Γ.:Βρε καλό κορίτσι εσυ Ρεμπεκα στείλε μου και μένα αυτό το θεματακι γιατί αγοράκι είμαι κι εγώ και μου μύρισε...σ'ευχαριστώ!!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Να δοκιμάσεις και την εκδοχή του Siyah 2.1.1 από τον pan 24.Νομίζω εξαιρετικός. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 *RTL Fix for Omega v6.x τι ακριβώς κάνει? Είναι απαραίτητο να το περάσουμε?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 *RTL Fix for Omega v6.x τι ακριβώς κάνει? Είναι απαραίτητο να το περάσουμε?? Ναι ,αν είσαι Άραβας και γράφεις από right to left.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ναι ,αν είσαι Άραβας και γράφεις από right to left.:) xaxaxaxaxa! μετά βρήκα τι ακριβώς είναι.. ευχαριστώ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ποιο app/widget χρησιμοποιειτε για να πρακολουθειτε τη καταναλωση mAh της μπαταριας? Απ οτι βλεπω το current widget δεν ειναι συμβατο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπέρα εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω βάλει την τελευταία rom Omega v.6 και χθες με έπιασε να δοκιμάσω το samsung dive και κλείδωσα την οθόνη όλα οκ αλλά τώρα που θέλω να την ξεκλειδώσω και να μην πατάω συνέχεια τον κωδικό, πηγαίνοντας στην σελίδα μου βγάζει το εξής: http://i44.tinypic.com/2mniszt.jpg Υπάρχει λύση; Ή πρέπει να βάλω ξανά την rom με full wipe?? Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω πάλι λευκα και πράσινα τα εικονίδια του σηματος και της μπαταρίας μαζί με την status bar? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 http://img.tapatalk.com/6db296f4-c2f6-66ed.jpg Πάντως εγώ γύρισα στον cf-root kernel τον κλασικό γιατί με τον siyah είχα μεγάλη κατανάλωση http://img.tapatalk.com/5e422a32-fe42-0918.jpg Κοιτάξτε την ώρα και δείτε την κατανάλωση,πιστεύω κάτι δεν πάει καλά.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Η διάφορα της απλής omega με την xt ποια είναι; η απλή είναι απλώς η γνήσια rooted? Επίσης προσπάθησα να εγκαταστήσω τον cf root kernel μέσω cwm αλλά μου έβγαλε installation aborted Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δοκιμάστε και τον Speedmod. Δεν θα το μετανιώσετε Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μετά από 2 μέρες χρήσης της Omega 6 με kernel Siyah 2.1.1 κατέληξα στα εξείς: 1) Η μπαταρία όντως κρατάει αρκετά περισσότερο από της <<μαμάς>>. 2) Το κινητό πάλι ζεσταίνεται όταν παίζεις κανα game HD (το κατάλαβα με το Whatslot HD. 3) Τα εικονίδια πέντε ανα σειρά είναι απλά τέλεια! 4) Υπάρχει πάλι ένα μικρό lagging στα μενού. 5) Από <<μαμά>> σε Omega θέλει οπωσδήποτε Wipe Dalvik cache για να παίξει call recorder και κάποιες άλλες εφαρμογές. 6) Το λειτουργικό φορτώνει λίγο πιο γρήγορα και δείχνει γενικά ταχύτερο. 7) Τα Deluxe setting αλλά και το NoLed που δεν τα ήξερα είναι το κάτι άλλο. Προτείνω όσους δεν φύγαν ακόμα από την original να ξεκινήσουν και δεν θα μετανιώσουν. Δεν πιστεύω ότι μετά θα επιστρέψουν ξανά στην original. Δεν έχει κάτι να προσφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δοκιμάστε και τον Speedmod. Δεν θα το μετανιώσετε Που θα τον βρούμε;Έχεις πρόχειρο κανένα link;Εσύ αυτόν φοράς; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts