sarpan Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καλησπέρα. Να κανω μια ,χαζη για πολλους, ερωτηση. Το nandroid backup και το titanium που πρεπει να κανεις για να μπει η rom, χρειαζεται απλα για να μη χασω τα δεδομενα μου η αν δεν με νοιαζει μπορω να τα παραλειψω? Γινονται δηλαδη back up καποια σημαντικα αρχεια συστηματος η οχι? Με το Nandroid μπορεις, σε περιπτωση που κατι παει στραβα κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης, να επαναφερεις το κινητο σου στην προηγουμενη κατασταση οπου ολα δουλευαν καλα.Με το Titanium εχεις τη δυνατοτητα να επαναφερεις ολα σου τα προγραμματα και τις ρυθμισεις που ειχες απο προηγουμενη Rom.Ειναι χρησιμο γιατι οταν θα περασεις καποια Rom κανοντας full wipe ολα τα προηγουμενα που ανεφερα θα σβηστουν :) EDIT: με προλαβε ο φιλος Mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 οκ! Εχω πολυ σαβουρα στο κινητο οποτε σκεφτομουν να το στησω απο την αρχη μετα τη rom οποτε θα κανω μονο nadroid. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 οκ! Εχω πολυ σαβουρα στο κινητο οποτε σκεφτομουν να το στησω απο την αρχη μετα τη rom οποτε θα κανω μονο nadroid. Ευχαριστω πολυ! Στο Titanium εχει επιλογη το τι θες εσυ να κανεις backup.Οποτε μπορεις να επιλεξεις αυτα που θες οπως καποιες ρυθμισεις και τα βασικα σου προγραμματα και να αφησεις τα αλλα.Γλυτωνεις χρονο :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 παιδες εδω http://www.megaupload.com/?d=F7ZA43GW ειναι μια εκδοση unstable του kernel.εχει συμβατοτητα με το tegrak second core app,auto mount και εχω παρει πολλα στοιχεια απο τον linux kernel 3.1 σας παρακαλω μην δωσετε αυτον τον kernel στο thread στο xda.εκει θα δινω μονο τελικες εκδοσεις ευχαριστω πολυ και γραψτε τις αποψεις σας ειτε εδω ειτε στο thread του kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 περασες το mod της καμερας; Δεν είναι ενσωματωμένο στη Rom????? Ετσι νομιζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Γιανναρε μπραβο για αλλη μια φορα για την φοβερη δουλεια που εχεις κανει! Ηρθε η ωρα να κερασω και εγω ενα ποτακι, συντομα! (Να ξερεις οτι ακομα εμφανιζεται το τοπικ σου ετσι [ROM] Omega v6.x - XWKJ2 [samsung I9100 Galaxy S II]) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Γιωργο αληθεια τωρα.. Μας trollαρεις?? (-μας κοροιδευεις?? στην γλωσσα του ιντερνετ..) Κοντεψες να καψεις τη συσκευη σου και δεν εχεις κρατησει καν backup (αντιγραφα ασφαλειας)??:lol: Τελοσπαντων,:D image κατα λεξη σημαινει εικονα, στην περιπτωση μας σημαινει οτι καθε φορα που κανεις nandroid backup το κινητο σου μεσω cwm κραταει μια "εικονα" του κινητου σου ακριβως οπως ηταν εκεινη τη στιγμη.. Με τα μνμ σου, τις επαφες σου, τα τηλεφωνα σου, τα score που ειχες κανει στα παιχνιδια σου αλλα και τον κερνελ, τη ρομ και τις ρυθμισεις που ειχες κανει μεχρι στιγμης σε αυτα.. Σε περιπτωση που κατι σου παει στραβα μετα το φλασαρισμα της επομενης ρομ που θελεις να εχεις (ειτε του ιδιου μαγειρα ειτε καποιου αλλου) κανεις απο cwm restore backup (επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας) και εχεις το κινητο σου ακριβως οπως ηταν πριν.. Βεβαια για να δουλεψει ολο το σκηνικο οπως πρεπει, το cwm στο οποιο πηρες το nandroid backup ειναι καλο να ειναι το ιδιο με αυτο το οποιο θα χρησιμοποιησεις για να το επαναφερεις..:!: Χρησιμο ειναι να ξερουμε - οπως αλλωστε αναφερει και ο Γιαννης - οτι το cwm με τα μπλε γραμματα δεν ειναι 100% συμβατο με τη συσκευη μας ακομα οποτε καλο ειναι να χρησιμοποιουμε την εκδοση με τα πορτοκαλι (αυτη που περιεχεται και στον κερνελ του pan) για να φλασαρουμε mods (μοντες??) :p O kernel απο οσο ξερω και εχω δει ανα καιρους δεν επηρεαζει σε κατι το backup και την επαναφορα αυτου.. Εκτος φυσικα αν ο κερνελ που φορας εχει διαφορετικο cwm απο αυτο που ειχε ο κερνελ που ειχες οταν εκανες το backup και αυτο μονο στην περιπτωση του nandroid.. To titanium ειναι μια εφαρμογη που σου επιτρεπει να κρατησεις backup των εφαρμογων σου και καποιων προσωπικων σου δεδομενων και ρυθμισεων και να τα επαναφερεις αφου κανεις clean install (καθαρη εγκατασταση- ειναι αυτο που λεμε οταν εχουμε κανει wipe (σβησει) τα παντα, γνωστο και εως επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) σε οποιαδηποτε ρομ διαλεξεις να φλασαρεις.. To titanium δεν επαναφερει kernel, rom και τα οποιαδηποτε mods η tweaks ειχες περασει δηλαδη.. Αυτα προς το παρον.. Ο,τι αλλο θελεις ρωτα, αφου πρωτα απαντησεις στην πρωτη-πρωτη ερωτηση του ποστ μου :p Σωστος.... Αλλα για πετυχει η επαναφορα απο το nandroid καλο θα ταν να εχεις και καπου καβατζα ωστε να φλασαρεις πριν την επαναφορα τον κερνελ που φοραγες οταν τραβηξες το nandroid Την εχω παθει με φλασαρισμα miui και στην επαναφορα ημιτουβλιασε... Sgs1 τοτε Επεισης σε καθε νεα εγκατασταση εφαρμογης η αναβαθμιση ηδη υπαρχον καλο ειναι να τα κανεις back up με το τιτανιουμ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) ...... Δεν θα εχω κανενα απολυτος προβλημα....???? Ο κερνελ δεν επηρεαζει την επαναφορα απο το τιτανιουμ σε καμια περιπτωση αλλα μπορει να επηρεασει την επαναφορα απο nandroid το χω παθει και ξερω λογικα λογοι συμβατοτητας οποτε μην αγχωνεσαι για αυτο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited November 22, 2011 by Tyxerakias Aφαίρεση παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 η ρομ για ακομη μια φορα ειναι αψογη... αλλαξα κερνελ κ εβαλα speedmod να δω πως θα παει...ειμαι στη φαση του calibrate τωρα και θελω να δω πως θα παει απο μπαταρια... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδια όντως ο kernel του Πάνου δουλεύει λίγο πιο ψηλά στην θερμοκρασία. Όμως δεν ειναι αισθητη η διάφορα. Εννοώ ότι δεν το καταλαβαίνεις αν δεν δεις το widget που την μετρά. Τον δοκίμασα στην official KJ2 που φοραω. Ξέρει κανεις κανά εικονίδιο μπαταρίας με ποσοστό που να δουλεύει στην KJ2? Δοκίμασα ένα απο το XDA αλλα εκτός ότι δεν μου άρεσε, δημιούργησε ένα περίεργο πρόβλημα στην γραμματοσειρα. Παρόλο που έγραφε ότι ειναι συμβατο με την ρομ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) παιδιά να ρωτήσω κάτι.πέρασα το camera mod της omega 6 και θέλω να ρωτήσω, πως ζουμάρω?με το volume up-down τραβάει φωτο,χειροκίνητα πως κάνω ζουμ?ευχαριστω εκ των προτέρων. άκυρο το βρήκα..με pinch to zoom!! Edited November 20, 2011 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδια όντως ο kernel του Πάνου δουλεύει λίγο πιο ψηλά στην θερμοκρασία. Όμως δεν ειναι αισθητη η διάφορα. Εννοώ ότι δεν το καταλαβαίνεις αν δεν δεις το widget που την μετρά. Τον δοκίμασα στην official KJ2 που φοραω. Ξέρει κανεις κανά εικονίδιο μπαταρίας με ποσοστό που να δουλεύει στην KJ2? Δοκίμασα ένα απο το XDA αλλα εκτός ότι δεν μου άρεσε, δημιούργησε ένα περίεργο πρόβλημα στην γραμματοσειρα. Παρόλο που έγραφε ότι ειναι συμβατο με την ρομ. ετσι ειναι κωστα γιαυτο αλλαξα κερνελ....επισης ο speedmod ειναι ενα κλικ πιο smooth... για την μπαταρια μπορεις να δοκιμασεις απο την κουζινα του leomar αλλα ειναι για kj3 και δεν ξερω αν θα κουμπωσει.. Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Kαι αν εγω αλλαξω τον "siyah" και βαλω τον "Cf root"....!!! {η οποιον αλλον(??)} Kαι προσπαθησω να κανω "restore" με το "Titanium backup" καποια στιγμη,αυτον τον φακελο που ειχα κρατησει στον υπολογιστη μου... Οταν η συσκευη μου ειχε τον "siyah" φορεμενο... Τοτε που ειχα παρει το "Τitanium backup"...!!! Δεν θα εχω κανενα απολυτος προβλημα....???? Κανενα προβλημα δεν θα εχεις :) Η μηπως αν εγω ειχα τα εργαλεια "setCPU & Voltage Control" και ειχα αλλαξει τις τιμες {μιας και μου δινουν την δυνατοτητα αυτη}....!!!! Αν επαναφερω τα δεδομενα των εφαρμογων (η με + εφαρμογες) στον "Cfroot" Που πλεον Φοραω...!!! Η επαναφορα αυτη θα επιβαλει με καποιο τροπο (???) και τις τοτε αλλαγμενες τιμες,μεσω του "Τitanium backup" στον "Cfroot" και χωρις να το ξερω μαλιστα και να το βλεπω καπου....???? Αυτο δε θα γινει γιατι ο κερνελ αυτος (Cfroot) δεν υποστηριζει set cpu και ιστοριες για αγριους οποτε θεωρητικα ουτε καν θα το κοιταξει :alien: Παιζει αυτη η περιπτωση....(??) Η μηπως επαιξε στους "1000ρηδες" {που τρεχουν}... ποτε αυτο,στο παρελθον τους...??? Φανταζεσαι σε ολα τα παραπανω,να μην επιλεξω να βαλω τον "Cfroot" και να βαλω καποιον αλλο...!!!(??) Και αυτα τα "εργαλεια" να τα εχω μεσα απο πριν....!!! Η και να μην τα εχω....!!! {κατα την "Titanium backup" / διαδικασια} Το μονο που μπορει να συμβει αν κανεις επαναφορα ρυθμισεων στα προγραμματα αυτα και εισαι με αλλον κερνελ που υποστηριζει τη χρηση τους ειναι να μην λειτουργουν το ιδιο αποτελεσματικα με οταν χρησιμοποιουσες τον προηγουμενο κερνελ. Ας πουμε μου εχει τυχει περιπτωση οι ρυθμισεις που ειχα στο nimpo 2.05 , σε siyah να προκαλοθν επανεκκινησεις στο κινητο μου και μαλιστα απανωτες:( Οποτε εκει θελει λιγακι προσοχη! Οχι οτι θα παθει κατι το κακομοιρο το samsung σου τωρα που το εφτασες στην κολαση των 60 βαθμων :lol: Το "delete data" αυτων των εφαρμογων θα με εσωζε...???? {πριν κανω την "backup" διαδικασια} Η πρεπει να κανω και κατι αλλο....??? Οταν κανεις delete data σε μια εφαρμογη ειναι σαν τη ξεκινας απο την αρχη.. Οποτε ναι θα δουλευε.. Η αλλη λυση θα ηταν οταν επαναφερεις τις εφαρμογες σου απο το titanium να μην επαναφερεις τα data (δεδομενα) των 2 αυτων εφαρμογων :cool: Υ.Γ.Αυτο με το "Troll" που μου ειπες.... Με αρεσε πολυ...!!! Οταν ημουν μικρος εμπαινα συνεχεια σε "Τroll" κατασταση.... {και το "Τrollareis σημαινε κατι αλλο τοτε...χα..!χα..!} Τωρα που μεγαλωσα παιρνω "ΤΑΧΙ",αλλα το "Τrollarisma" εχει ριζωσει βαθια μεσα μου...!!!! {χα..χα...!!!}. Εκει στην Αθηνα εχει ακομα "Trolley"...??? Υπαρχουν ακομα Trolley και Trolls και χιλια μοιρια υπαρχουν στην Αθηνα!!:ninja::nuke::devil: Edited November 22, 2011 by Tyxerakias Διόρθωση παραθέσεων Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδια όντως ο kernel του Πάνου δουλεύει λίγο πιο ψηλά στην θερμοκρασία. Όμως δεν ειναι αισθητη η διάφορα. Εννοώ ότι δεν το καταλαβαίνεις αν δεν δεις το widget που την μετρά. Τον δοκίμασα στην official KJ2 που φοραω. Ξέρει κανεις κανά εικονίδιο μπαταρίας με ποσοστό που να δουλεύει στην KJ2? Δοκίμασα ένα απο το XDA αλλα εκτός ότι δεν μου άρεσε, δημιούργησε ένα περίεργο πρόβλημα στην γραμματοσειρα. Παρόλο που έγραφε ότι ειναι συμβατο με την ρομ. Δοκιμασε την κουζινα :p Δουλευει παντα! http://uot.dakra.lt/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 να ρωτησω απο τοτε που εβαλα την 6 οταν συνδεομαι στο wifi μου πεταει ενα κοκκινο θαυμαστικο που λεει : Σφαλμα ελενχου ταυτοτητας . Το google talk απετυχε να συνδεθει. Τι ειναι αυτο το google talk :blink:? Δεν εχω ενεργοποιησει τιποτε τετοιο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Έβαλα χθες την Omega 6 αφού έκανα για πρώτη φορά route το κινητό. Κατάλαβα παρόλες τις προσπάθειες μου οτι το call recorder δεν δουλεύει με τίποτα και έκανα CWM recovery reboot και wipe cache, μπας και παίξει το call recorder. Αποτέλεσμα. 1) Το call recorder δεν παίζει με τίποτα 2) Το εικονίδιο Επαφές στην αρχική οθόνη εξαφανίστηκε και τη θέση του πήρε ένα γκρι άσχημο andoid εικονιδιάκι. Για το call recorder ok δεν παίζει με τίποτα αλλά χρειάζομαι βοήθεια για το εικονίδιο των επαφών. Πως θα το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Έβαλα χθες την Omega 6 αφού έκανα για πρώτη φορά route το κινητό. Κατάλαβα παρόλες τις προσπάθειες μου οτι το call recorder δεν δουλεύει με τίποτα και έκανα CWM recovery reboot και wipe cache, μπας και παίξει το call recorder. Αποτέλεσμα. 1) Το call recorder δεν παίζει με τίποτα 2) Το εικονίδιο Επαφές στην αρχική οθόνη εξαφανίστηκε και τη θέση του πήρε ένα γκρι άσχημο andoid εικονιδιάκι. Για το call recorder ok δεν παίζει με τίποτα αλλά χρειάζομαι βοήθεια για το εικονίδιο των επαφών. Πως θα το επαναφέρω? Περιεργο...απο cwm εμενα μου δουλεψε κανονικά...απο που το κατέβασες??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καλησπερα σας παιδια , εβαλα χ8ες την ωμεγα , πολυ καλη δουλεια για αλλη μια φορα απο την εξαιρετικη αυτη ομαδα. εχω κατι αποριες , εβαλα καμια 30αρια εφαρμογες και μου εχει κανει κανα 2 νουμερα... πχ μπορει να πατισω το κεντρικο για να βγω στην επιφανεια εργασιας και να φαει κολιματακι του στυλ να μου δειξει πρωτα το φοντο και μετα να φορτωσουν widget και φακελοι η να παω να μπω επαφες και να σκαλωσει για 2-3 δευτερολεπτα σε μαυρη ο8ονη.... εχει κανεις αλλος κατι παρομοιο και επισεισ υπαρχει τροπος να στρωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Βρήκα την Rom βάση της έκδοσης φάσματος (3 τελευταία ψηφία) βρήκα στο bytheway.gr την CF-Root-SGS2_XX_XEO_KI4-v4.4-CWM4 έκανα route και ακολούθησα τις οδηγίες αυτού του post. Έβαλα την Omega_v5.0_XT_XWKJ2.zip Μάλλον κάνοντας wipe cache σβήστηκε και το εικονίδιο και τώρα δεν ξέρω πως να το φέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Πως την βλέπετε την θερμοκρασία; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 μια χαζη ερωτηση. εστω οτι εχουμε την omega 5 με XWKJ2. και θελουμε να περασουμε την omega 6 που ειναι βασισμενη στην XWKJ3. χρειαζεται με odin φλασαρισμα στην official XWKJ3 την οποια βρισκω στο xda σε ενα thread για official roms. μετα root με CF-root για να αποκτησω το CWM και μετα περασμα τις omega? η περναω κατευθειαν απο XWKJ2 omega 5 σε XWKJ3 omega 6? παρεπιπτωντος τρομερο το θεμα ice cream ....μονο που δεν κανει φακελους (η τουλαχιστον εγω δεν το βρηκα) μεσα στην καρτελα με τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Αν περάσω την ίδια ακριβώς ROM που έχω (Omega_v5.0_XT_XWKJ2.zip) από πάνω πατώντας το πάνω πλήκτρο του ήχου το Home και το Power θα σβηστεί τίποτα; Έτσι πιστεύω να διορθωθεί το πρόβλημα που έχω με το εικονίδιο των επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 nick κατευθειαν οπως ειναι , αν εχεις την 5 βαζεις κατευθειαν την 6 , και μαλιστα ειναι no full wire , δηλαδη δεν σου αλλάζει απολύτως τιποτα στο κινητο . Υπαρχουν απλα ερωτησεις :happy: και οχι χαζες ερωτησεις :) , γιαυτο ειμαιστε ολοι εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο .;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Φιλε vitrioli εγω χρησιμοποιω το cpu master free απο το market και παρεχει πληρεις πληροφοριες. Γιωργαρε εχουν μεινει κατι trolley ακομα και τα προσεχουμε εδω Πειραια αρκει να μην σε πετυχουν μπροστα τους.... Παιδια πολυ ωραια ολα αυτα με Κερνελ και ολα αυτα τα καμερουνεζικα που λεει κι ο φιλος μου ο Γιωργαρος απο την πανεμορφη Σαλόνικα αλλα μην τρελλαινομαστε κιολας...Εχουμε ενα πανεμορφο κομπιουτερακι στα χερια μας που παιρνει και τηλεφωνο και φροντιζει Γιάνναρος(ioathe) κι ολα τα υπολοιπα παιδια που τον υποστηριζουν να μας το κανουν οσο μπορουν πιο ομορφοτερο κι ειναι κριμα να "χανομαστε" σε αλχημειες προσπαθωντας να του υπερβουμε τα ορια του. Σορρυ κιολας αλλα εγω ετσι το βλεπω και πραγματικα το απολαμβανω αυτο το εργαλειο και το λεω με καθε σεβασμο και βγαζω το καπελλο μου σε ολους οσους γνωριζουν το αντικειμενο.Ισως καποιοι που "δεν το χουν" πειραματιζονται με μαλλον δυσαρεστα αποτελεσματα και το αναφερω γιατι ειμαι κι εγω ενας newbie -σωστα Γιωργαρε???- και καμμια φορα παρασυρομαι κι εγω σαν παιδακι σε πειραματισμους αλλα ευτυχως επανερχομαι γρηγορα με ενα restore. Sorry για την πολυλογια αν και δεν γραφω τακτικα αλλα παρακολουθω ολα τα τεκτενομενα σ'αυτη την πανεμορφη παρεα κι ειπα να πω κι εγω τη ταπεινη μου αποψη. Να περνατε καλα ολοι σας παιδια και ...l'm watcing you!!!!!! Edited November 20, 2011 by nikospavlidis63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 nick κατευθειαν οπως ειναι , αν εχεις την 5 βαζεις κατευθειαν την 6 , και μαλιστα ειναι no full wire , δηλαδη δεν σου αλλάζει απολύτως τιποτα στο κινητο . Υπαρχουν απλα ερωτησεις :happy: και οχι χαζες ερωτησεις :) , γιαυτο ειμαιστε ολοι εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο .;) ωρε γλεντια.....εκανα την παραπανω διαδικασια τοσο καιρο οταν αλλαζε πχ απο ΙΚ4 ΙΚ3 κτλ κτλ...ωραιος..οσο ζεις μαθαινεις.. thanks bro..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts