tsabasid Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Εχω περαση το μαγκο κανονικα στο lg optimous 7 και δεν τα καταφερνο να περασω το ελληνικο μενου.help.... Όταν ήσουν σε NoDo έκανες το registry hack για να βρει την Ελλάδα; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Εχω φρικαρει.....φοραω την 7392, το κινητο ειναι αγορασμενο απο vodafone αλλα δουλευει σε Q...εχω mac με εγκατεστημενο το connector στο τελευταιο του update, σε λιγο μπαινουμε 04 οκτωβριου..........τιποτα ακομα...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Πρεπει να περιμενεις ..Τωρα λογω mac δεν ξέρω ποσο...Δοκιμασε σε ενα pc με zune αν μπορεις Edited October 3, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 εχω περασει επισημο mango τωρα πως 1. ενεργοποιω Ελληνικο μενου? 2. εχω 160 chars στα sms (LG) 3. βασικο! πως το ξεκλειδωνω? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 εχω περασει επισημο mango τωρα πως 1. ενεργοποιω Ελληνικο μενου? 2. εχω 160 chars στα sms (LG) 3. βασικο! πως το ξεκλειδωνω? thanks Για lg, απο όσο γνωρίζω, το ξεκλείδωμα είναι ίδια διαδικασία όπως πριν, με το mfg. Πειράζεις την registry δηλαδή. Ελληνικό μενού για να έχεις έπρεπε να δημιουργήσεις νέο πεδίο στο /HKLM/MIUI/Available για την Ελληνική γλώσσα. 160 χαρακτήρες δεν έχει κανείς νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Για lg, απο όσο γνωρίζω, το ξεκλείδωμα είναι ίδια διαδικασία όπως πριν, με το mfg. Πειράζεις την registry δηλαδή. Ελληνικό μενού για να έχεις έπρεπε να δημιουργήσεις νέο πεδίο στο /HKLM/MIUI/Available για την Ελληνική γλώσσα. 160 χαρακτήρες δεν έχει κανείς νομίζω. ευχαριστω οπως ειμαι τωρα με mango μπορω να ξεκλειδωσω? γιατι "επρεπε" δεν μπορω τωρα να βαλω Ελληνικα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Όχι, δυστυχώς με κανέναν γνωστό τρόπο επι του παρόντος. Δεν είχαν αυτή τη προεπιλογή τα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν πρώτα. Ο οδηγός στη πρώτη σελίδα το λέει πολύ καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosak Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 παιδες βοηθεια.Δεν μου εχει ερθει ακομα το update .προσπαθησα με την αποσυνδεση τιποτα.εχω htc trophy απο vodafone αλλα με καρτα wind και ξεκλειδωτο. δεν θελω να κανω ρεσετ και μετα να το ξαναξεκλειδωσω.υπαρχει λυση? δεν θελω να περιμενω.ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ MANGO ΜΟΥ. ευχαριστρω για οτι λυσεις προτεινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Το force update θέλει πολλές προσπάθειες για να πιάσει πιθανόν. Προσπάθησε ξανά, οι περισσότεροι έτσι το περάσαμε. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosak Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 εφαγα 2 ώρες με το να βγαζω και ναβαζω το ethernet.μολις πατας update to βγαζω και το ξαναβάζω στο δευτερολεπτο.τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Αστο λιγο παραπανω 3-4δευτερα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 εφαγα 2 ώρες με το να βγαζω και ναβαζω το ethernet.μολις πατας update to βγαζω και το ξαναβάζω στο δευτερολεπτο.τιποτα Πάτα Update, μέτρα μέχρι το 4, βγάλε το ethernet καλώδιο και περίμενε!!!! Όταν σου δείξει το update , τότε ξαναβάζεις το ethernet!!!! Αν σου δείξει error , ξαναδοκιμάζεις από την αρχή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex295 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Επιτέλους έβαλα και εγώ mango στο HD7!!! Τωρα θα λέγεται HD7.5??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Λίγο άσχετη η ερώτηση, αλλά δεν βρήκα πουθενά αλλού το θέμα. Έχει κανείς ιδέα πως βάζουμε σε κινητό π.χ. από ΡΟΜ 1.28.707.03 την 1.28.401.04; Δηλαδή αυτό που θέλω να κάνω είναι να εξευρωπαϊκίσω το Ασιατικό κινητό μου... να αλλάξω με άλλα λόγια το CV (characteristic value) του κινητού μου και μετά να περάσω το Μάνγκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Λίγο άσχετη η ερώτηση, αλλά δεν βρήκα πουθενά αλλού το θέμα. Έχει κανείς ιδέα πως βάζουμε σε κινητό π.χ. από ΡΟΜ 1.28.707.03 την 1.28.401.04; Δηλαδή αυτό που θέλω να κάνω είναι να εξευρωπαϊκίσω το Ασιατικό κινητό μου... να αλλάξω με άλλα λόγια το CV (characteristic value) του κινητού μου και μετά να περάσω το Μάνγκο. Δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται αυτο που λές ....Τι ακριβως γραφει στο settings/about/more info ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosak Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Πάτα Update, μέτρα μέχρι το 4, βγάλε το ethernet καλώδιο και περίμενε!!!! Όταν σου δείξει το update , τότε ξαναβάζεις το ethernet!!!! Αν σου δείξει error , ξαναδοκιμάζεις από την αρχή!!! σε ευχαριστω λειτουργησε. αλλο προβλημα τωρα.ειχα ξεκλειδωτο promango.τωρα εχω κλειδωμενο mango. ξαναγυρισα σε προμαγκο και εκανα αυτα που λεει ο colosus.παλι κλειδωσε οταν πηγσ σε μαγκο.μετα εκανα παλι την διαδικασια και το εβγαλα το usb οταν εβαλα τα μαγκο . παλι κλειδωμενο. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται αυτο που λές ....Τι ακριβως γραφει στο settings/about/more info ??? Στο κανονικό μου settings/about/more info έγραφε/γράφει: OS Version: 7.0.7004.0 Firm. Rev. Num.: 2250.09.12803.707 Hard. Rev. Num.: 0004 Radio Soft. Vers.: 5.52.09.16.22.33a.40.10U Radio Hard. Vers.: A.102.0.D4 Bootloader Vers.: 1.28.2250.3(113810) Chip SOC Vers.: 2.2.5.0 Πάντως, αυτό που ρώτησα, δεν το έχω βρει πουθενά ούτε σαν ερώτηση, πόσο μάλλον σαν απάντηση. Αλλά, μήπως είναι κάτι σαν το λεγόμενο debranding; Απλά, ρωτάω αν γίνεται να περάσω μία ΡΟΜ που εκείνο το 707 να το κάνω 401 ή κάτι άλλο τέλως πάντων. Κοίτα και εδώ για να βοηθήσω να καταλάβεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=999405 Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ναι ειναι κατι σαν debranding ...Νομίζω ότι αν βάλεις την γενική europian πρέπει να δουλέψει ...Νομίζω...δεν το ξέρω. From my fab Asus Transf Tablet Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ναι ειναι κατι σαν debranding ...Νομίζω ότι αν βάλεις την γενική europian πρέπει να δουλέψει ...Νομίζω...δεν το ξέρω. From my fab Asus Transf Tablet Να σου απαντήσω λοιπόν στα σίγουρα που το χω δοκιμάσει πολλές πολλές φορές, δεν μπαίνει οτιδήποτε δεν έχει CV ίδιο με το εργοστασιακό. Απλά ήθελα να δω μήπως το κατάφερε κανείς άλλος. Όπως και να χει, αν τα καταφέρω κάποια στιγμή, σε αυτό το σάητ θα το πρωτο-γράψω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Να σου απαντήσω λοιπόν στα σίγουρα που το χω δοκιμάσει πολλές πολλές φορές, δεν μπαίνει οτιδήποτε δεν έχει CV ίδιο με το εργοστασιακό. Απλά ήθελα να δω μήπως το κατάφερε κανείς άλλος. Όπως και να χει, αν τα καταφέρω κάποια στιγμή, σε αυτό το σάητ θα το πρωτο-γράψω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι... Δεν ημουν πολυ ξεκαθαρος πριν ... Το debranding δεν γινεται με απλο φλασαρισμα δυστυχως ειναι πιο περιλοκο και για να γινει θελει μια περιεργη διαδικασια ... Και επίσης θέλει Golden card (ειδικα φτιαγμενη sd card) και split Y usb cable. Στο xda εχει αρκετες πληροφοριες για το θέμα αν θελεις να ασχοληθεις... Αν βεβαια καταφερεις να το κανεις με αλλο τροπο βεβαια και θελουμε να μας το πεις. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_x Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Να σου απαντήσω λοιπόν στα σίγουρα που το χω δοκιμάσει πολλές πολλές φορές, δεν μπαίνει οτιδήποτε δεν έχει CV ίδιο με το εργοστασιακό. Απλά ήθελα να δω μήπως το κατάφερε κανείς άλλος. Όπως και να χει, αν τα καταφέρω κάποια στιγμή, σε αυτό το σάητ θα το πρωτο-γράψω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι... Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό: τo δικό μου είχε firmware 2250.08.10403.401 και με το φλασάρισμα μιας RUU_Spark_Vodafone άλλαξε σε 2250.09.11005.168. Μετά από τα HTC Updates τώρα είναι στο 2250.21.40600.168. Edited October 5, 2011 by george_x διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ρε παιδια εχω lg optimus 7 με 7392 εκδοση και κανω το τρικ με το ιντερνετ και δεν γινεται τιποτα ολο μου λεει οτι ειναι αναβαθμησμενο..Εκτος αυτου οταν παω στην registry και παω new value γραφω name:0408 Data:Greek σαν string και μετα εντερ ,μολις βγαινω και ξαναμπαινω το αρχειο λυπει ..Τι κανω λαθος??Ολα στραβα μου πανε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ρε παιδια εχω lg optimus 7 με 7392 εκδοση και κανω το τρικ με το ιντερνετ και δεν γινεται τιποτα ολο μου λεει οτι ειναι αναβαθμησμενο..Εκτος αυτου οταν παω στην registry και παω new value γραφω name:0408 Data:Greek σαν string και μετα εντερ ,μολις βγαινω και ξαναμπαινω το αρχειο λυπει ..Τι κανω λαθος??Ολα στραβα μου πανε!!!! Νομιζω οτι για να το πετυχεις το κολπο του ιντερνετ θελει πολλες προσπαθειες ...Συνεχισε καποιοι το εκαναν με την πρωτη καποιοι αλλοι το εκαναν παρα πολλες φορες Οταν λες το αρχειο λειπει τι εννοεις ??? πιο αρχειο ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasemaki4 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ COSMOTE ΤΩΝ ΜΜΣ΄ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited October 7, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ COSMOTE ΤΩΝ ΜΜΣ΄ Τι εννοεις ?? Να μεταφερεις μυνηματα στο κινητο δεν μπορεις. Εκτος και αν ρωτας κατι αλλο... Γραφε σε παρακαλω με μικρά (τα κεφαλαια σημαιννουν οτι φωνάζεις ..και δεν το κανεις ετσι ??) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts