Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia W (I8350)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι αν το ακούς μόνο στη δόνηση τότε βγάζε τον ήχο,όταν είσαι έξω,οπότε μόνο θα δονείται και θα το καταλαβαίνεις. Άλλον τρόπο δεν ξέρω,αν κάποιος ξέρει πιο πολλά θα σου πει

Υπαρχει και αυτη η επιλογη...σωστος!! Σε ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σου!

• Απαντήσεις 394
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια SOS. Τσεκαρετε αν τρεχει καποιος αυτη την εκδοση. 7.10.8773.98 Ειναι η tango. Κaπου την ειδα το ματι μου σε ξενο forum αλλα δεν ξερω αν ειναι custom.

• 3 weeks later...

Παιδιά ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με το bluetooth??

Αν κατάλαβα καλά συγχρωνίζει μόνο με ακουστικά, bt hands free και όχι με συσκευές..??

Edited by dlmc

Ρε παιδια μια απορια,οταν ανοιγο στο κινητο τον ιντερνετ εξπλορερ,γιατι μου εμφανιζει απλα ενα κενο φοντο και τιποτα παραπανω?δηλαδη δεν εχουμε τη δυνατοτητα με το που ανοιγει ο συγκεκριμενος περιηγητης να μπορουμε να βαζουμε μια αγαπημενη μας σελιδα να εμφανιζεται εξαρχης?ευχαριστω.

Υ.Γ Στο σερτς κατω στο κουμπι μου εμφανιζει κανονικα την σελιδα μπινγκ σαν αρχικη,αλλα στο εικονιδιο τους ιντερνετ εξπλορερ,δειχνει μονο το ασπρο φοντο εξαρχης,ανμα υπαρχει καμια επιλογη ωστε να μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο,θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω.

Καλησπέρα! :) Έχει κάνει κάποιος το ξεκλείδωμα που υπάρχει για το Omnia W;... :worry: Γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι... :O
Huawei Nova 5T

Παιδιά θέλω να πάρω ένα κινητό και μεταξύ των υποψηφίων είναι και το omnia w.

Εμένα γενικά δεν μου αρέσει και πολύ το μαύρο φόντο (είναι λίγο καταθλιπτικό για μένα) και όταν πήγα σε ένα κατάστημα να δοκιμάσω το omnia το άλλαξα σε λευκό, αλλά το λευκό του δεν φαίνεται και τόσο λευκό, σαν να μπλεδιζει λίγο και έκανε και κάποια νερά. Τώρα αυτό ισχύει και στα δικά σας ή ήταν το συγκεκριμένο?

Και κάτι άλλο με αυτό το zune από’τι καταλαβαίνω και θέλω να μου το επιβεβαιώσετε αν ισχύει, Δηλαδή ότι Φώτο τραβάω σε διακοπές ή αν έχω ήχους ή μουσική δεν μπορώ να τις στείλω σε έναν φίλο με Bluetooth. Θα πρέπει κάπου να βρω pc να κατεβάσω το Zune να τις περάσω εκεί και μετά να τις μεταφέρω σε άλλο κινητό?

Και ειδικά με αυτό το τελευταίο μήπως πρέπει να περιμένω να πάρω με WP8 που θα υποστηρίζει και microsd.

Αν πάρω το συγκεκριμένο από Ιταλία είναι εύκολο να αλλάξω γλωσσά μενού ή θα έχω θέματα.

Τελειώνοντας, επειδή εσείς μπορεί να τα χρησιμοποιείται καιρό τα wp και εγώ δεν έχω κανένα μεγάλο κώλυμα το τι λειτουργικό θα χρησιμοποιήσω (αν θα είναι android ή wp ή symbian ή αλλα) , Ειλικρινά μήπως με τον καιρό γίνονται βαρετά με το απόλυτο minimal ui που έχουν, αυτό το άσπρο μαύρο και κάποια χρώματα. Μήπως ζηλέψω λίγο τις εικόνες που θα έχουν οι άλλοι στις αρχικές οθόνες τους , τα livewallpapers, κ.α.

Ευχαριστώ

Edited by cuaron_bee

Θα ήθελα να μου πείτε και για το λευκό της οθόνης που ρώτησα. Βλέπω και κάτι συγκριτικά βίντεο και μου φαίνεται ότι δεν αποδίδει καλά το λευκό. Τι λέτε εσεις?

Θα ήθελα να μου πείτε και για το λευκό της οθόνης που ρώτησα. Βλέπω και κάτι συγκριτικά βίντεο και μου φαίνεται ότι δεν αποδίδει καλά το λευκό. Τι λέτε εσεις?

Αν κοιτάς την οθόνη υπο γωνία τότε όντως το λευκό αφήνει ένα αμυδρό 'μπλε' ή δεν ξέρω τί ακριβώς είναι. Αν την κοιτάς ευθεία το λευκό φαίνεται λευκό αλλά με πάρα πολύ μικρά γκρίζα σποτς που μάλλον είναι το περίγραμμα των πίξελ.

Συνεπώς το λευκό δεν είναι τέλειο αλλά δε θα έλεγα ότι έχει και πρόβλημα. Αλλά γιατί σε νοιάζει τόσο; Δηλαδή αν δεν κάνεις επεξεργασία εικόνας στο κινητό δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Sent neither from iphone nor android phone

Καλησπέρα! :) Επειδή έχω το συγκεκριμένο κινητό, το λευκό μια χαρά είναι. Αυτό που μάλλον σε μπερδεύει είναι μια ρύθμιση που υπάρχει και μειώνει την ένταση της οθόνης, όταν αυτή απεικονίζει το λευκό χρώμα.

Huawei Nova 5T

ούτε κάποιος μπορεί να κάνει κάτι από τις ρυθμίσεις.

Μόνο για το Omnia W: Menu --> Settings --> Extra Settings --> Use Auto display intensity. Μενού --> Ρυθμίσεις --> Επιπλέον Ρυθμίσεις --> Χρήση Αυτόματης ρύθμισης έντασης οθόνης. Και στην περιγραφή γράφει ότι είναι για το λευκό χρώμα...

Huawei Nova 5T

Για τη μείωση κατανάλωσης ισχύος και όχι για την απεικόνιση του λευκού!! Είπαμε οι amoled είναι έτσι,όπως και οι lcd έχουν άλλο πρόβλημα!

Ουπς.. My bad.. :O Πάντως, δεν έχω παρατηρήσει κανένα "μπλέδιασμα" της οθόνης μέχρι στιγμής..

Huawei Nova 5T

Απλά κοίτα την οθόνη υπό γωνία και θα το δεις!

Εννοείς την υπερβολική γωνία, λίγο πριν "χαθει" η οθόνη; :confused: Γιατί μόνο εκεί το είδα.

Edit: Να επαναλάβω την ερώτησή μου σχετικά με το ξεκλείδωμα της συγκεκριμένης συσκευής.. Αφού το κάνει κάποιος, θα πρέπει να κάνει κάτι με το Zune μετά ή όλα είναι οι και έτσι;

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Παιδια να κανω μια ερωτηση? Θελω να σπασω το κινητο για να περασω μεσα χαρτες για δωρεαν πλοηγηση. Αν το κανω θα μπορω να μπαινω στο market και να κατεβαζω εφαρμογες και παιχνιδια, η ολα πρεπει να τα περναω απο το pc?? Και γενικα τι πρεπει να προσεχω?? Edited by alien_LG

Παιδια να κανω μια ερωτηση? Θελω να σπασω το κινητο για να περασω μεσα χαρτες για δωρεαν πλοηγηση. Αν το κανω θα μπορω να μπαινω στο market και να κατεβαζω εφαρμογες και παιχνιδια, η ολα πρεπει να τα περναω απο το pc?? Και γενικα τι πρεπει να προσεχω??

Ακριβώς τις ιδιες ερωτήσεις έχω κι εγώ! :)

Huawei Nova 5T

• Administrators
Μετα την αναβαθμιση σε 7.5 ειδες καμμια σημαντικη διαφορα? Αξιζει ή οχι?

Αξίζει η αναβάθμιση, έχει ενδιαφέρουσες μικρο-βελτιώσεις.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Καλησπέρα! Νέο πρόβλημα με το Omnia W... Με μια κάρτα της Q, ενεργοποιημένο το 3G και το roaming, η καλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει είναι G ( έτσι δείχνει στην ένδειξη ). Τις περισσότερες φορές πιάνω μέχρι Edge... Ενώ, με την ίδια κάρτα sim, στις ίδιες περιοχές, σε ένα Nokia N8, πιάνω ταχύτητες 3,5G... :/
Huawei Nova 5T

Παιδια να κανω μια ερωτηση? Θελω να σπασω το κινητο για να περασω μεσα χαρτες για δωρεαν πλοηγηση. Αν το κανω θα μπορω να μπαινω στο market και να κατεβαζω εφαρμογες και παιχνιδια, η ολα πρεπει να τα περναω απο το pc?? Και γενικα τι πρεπει να προσεχω??

Ακριβώς τις ιδιες ερωτήσεις έχω κι εγώ! :)

Μια βοηθεια..?

Μια βοηθεια..?

Οτι θες βαζεις απο pc και market μην φοβασαι τιποτα, εγω εχω βαλει nokia drive και navigon

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω απενεργοποιηση το 3g (εχω το 2g ##3282#) αυτο επηρεαζει την ταχυτητα ιντερνετ του δικτυου (εχω cosmote) ?

και δευτερο μου εδωσε ενας φιλος το NAVIGONv4.1.0.0 μπορω να το βαλω στο κινητο..... ? αν ναι πως ?

Edited by skyros7

• 2 weeks later...

Παιδιά, μια απορία:

Φεύγω το Σεπτέμβρη για σπουδές στην Αγγλία. Θα υπάρξει πρόβλημα με το Windows Live ID μου ή με το Marketplace λόγω αλλαγής στην τοποθεσία; Και αν ναι, τι κάνουμε για να το αποφύγουμε;