xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 έκδοση kernel 2.6.29-nAa-03 nobodyAtall@hydra#1 τί κάνω; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 έκδοση kernel 2.6.29-nAa-03 nobodyAtall@hydra#1 τί κάνω; μπες εδω και κατεβασε το 06 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1256739 Download the kernel ftf file from here and move it to Flashtool\firmwares so that Flashtool can pick it up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 μπες εδω και κατεβασε το 06 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1256739 Download the kernel ftf file from here and move it to Flashtool\firmwares so that Flashtool can pick it up DONE!!! έκδοση kernel 2.6.29.6-nAa-06 nobodyAtall@hydra #1 σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε!! Πρέπει να το κάνω root ή είναι;; ή είμαι οκ;;Τώρα μπορώ να κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές στην sd ; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 DONE!!! έκδοση kernel 2.6.29.6-nAa-06 nobodyAtall@hydra #1 σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε!! Πρέπει να το κάνω root ή είναι;; ή είμαι οκ;;Τώρα μπορώ να κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές στην sd ; και ρουτ εισαι και μπορεις να κανεις οτι θελεις τις εφαρμογες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Οο ναι!!!Σε ευχαριστώ!Όλους βασικά! Έκανα εκαθάριση τα stats της μπαταρίας..και τώρα που άνοιξα το κινητό,και έβαλα το pin.μετά μου λέει, αριθμός pin ξεκλειδώματος δικτύου κάρτας sim.. Edited December 6, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Έκανα εκαθάριση τα stats της μπαταρίας..και τώρα που άνοιξα το κινητό,και έβαλα το pin.μετά μου λέει, αριθμός pin ξεκλειδώματος δικτύου κάρτας sim.. ετσι κανει να πατας παραβλεψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 ετσι κανει να πατας παραβλεψη noobας τί περιμένεις..Ευχαριστώ.Θα μου το βγάζει αυτό συχνά; Από ελλάδα το χω πάρει το κινητό:lol: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 noobας τί περιμένεις..Ευχαριστώ.Θα μου το βγάζει αυτό συχνά; Από ελλάδα το χω πάρει το κινητό:lol: μερικες φορες ναι μερικες οχι , δεν ειναι προβλημα αυτο ας το βγαζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Ωραιά όλα..ΑΛλά το πληκτρολόγιο έτσι θα είναι;Σα quewrty....δεν με βολεύει καθόλου!Αλλάζει;Οκ το άλλαξα! Και πως στέλνουμε sms ;Βασικά πως επιλέγουμε παραλήπτη :P ; Edited December 5, 2011 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AionMuster1988 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εχω διαβασει ολα τα post και σαν ασχετος εχω αποριες. Εχω Kernel 2.6.29SEMCUser@SEMCHost ετσι λεει τι ειναι δεν ξερω επισεις εχω 2.2 update me rom MiniCm6-1.0.2( “φλασάρεις” τι ειναι ?????????) ακολουθω τον οδυγο απο τoν αρχη η πρεπει να αλακσω κατι στο κινητο μου πρωτα??????????????? (sony ericsson xperia x10mini) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataxas Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδια αν μπορει καποιος ας βοηθησει γιατι προσπαθω να παρω backup και δεν μπορω..μου βγαζει τη διαδικασια να προχωραει κανονικα "backing up system... backing up data κλπ" και μετα μου λεει "no sd-ext found.Skipping backup o f sd-ext. Generating md5 sum.. Backup complete!" Τελικα εκανα η δεν εκανα backup?:pΚαι αν ναι,πως ακριβως θα επαναφερω τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις μου αν κανω update σε 2.1.5..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 εχει κολησει στο λογκο sonyercsson δεν δεν προχοραει, πως το σβηνω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Επαναφορά με SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Επαναφορά με SEUS to κανω αλλα δεν σβηνει το τηλεφωνο, μενει καλημενο στο logo Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataxas Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 to κανω αλλα δεν σβηνει το τηλεφωνο, μενει καλημενο στο logo Πατας συνεχομενα το κουμπι ενεργοποιησης ταυτοχρονα με το κουμπι μενου και κανει επανεκινηση..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Πατας συνεχομενα το κουμπι ενεργοποιησης ταυτοχρονα με το κουμπι μενου και κανει επανεκινηση..;) αυτο κανω αλλα ξαναπαει στο sonyericsson logo και μενει εκει. Μετά τι κανω ειναι το θεμα. Παντως ολα οκ τωρα, εντελως διαφορετικο τηλεφωνο τωρα. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. μπορουμε να βαλουμε δικους μας ηχους σε επαφές ή σε μηνυματα? Edited December 9, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Δεν έχω google maps..Πώς μπορώ να το βρώ και να το περάσω;Στο market δεν το βρίσκω.. :S Μου ήταν πολύ χρήσιμο όταν ήμουν στον δρόμο! μου βγάζει στο site: Εγκαταστάθηκε Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone Sony Ericsson E10i. ... Στο κινητό δεν υπάρχει μέσα.. https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.maps#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmdvb2dsZS5hbmRyb2lkLmFwcHMubWFwcyJd Edited December 11, 2011 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireman1979 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πολύ καλός ο οδήγος!Είχα κάποια μικροκολλήματάκια αλλά με λίγο ψάξιμο όλα οκ!!! Keep rocking!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Δεν έχω google maps..Πώς μπορώ να το βρώ και να το περάσω;Στο market δεν το βρίσκω.. :S Μου ήταν πολύ χρήσιμο όταν ήμουν στον δρόμο! μου βγάζει στο site: Εγκαταστάθηκε Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone Sony Ericsson E10i. ... Στο κινητό δεν υπάρχει μέσα.. https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.maps#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmdvb2dsZS5hbmRyb2lkLmFwcHMubWFwcyJd Βάλε το iGo8 που δεν χρειάζεται και σύνδεση στο ίντερνετ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataxas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Τελικα καποια βοηθεια για το backup..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Τελικα καποια βοηθεια για το backup..?? λες εαν εκανες μπακαπ την 2.1?????????????? εαν εγινε μπες recovery και κοιτα εκει που λεει για restore εαν εχει αρχειο με την ημερομηνια που εγινε το μπακαπ.............................τωρα εαν βαλεις την 2.1.5 δεν μπορεις να επαναφερεις τις εφαρμογες με το recovery, με το recovery επιστρεφεις στην 2.1 οπως την αφησες (εφαρμογες ρυθμισεις κλπ κλπ.................τα παντα ολα) εαν θελεις να επαναφερεις τις εφαρμογες στην 2.1.5 πρεπει να τις κανεις ολες μπακαπ με το titanium τωρα που εισαι στην 2.1 και μετα τις κανεις επαναφορα οποτε θες και οταν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataxas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μαλιστα...ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataxas Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Μήπως μπορεί καποιος να μου πει τις διαφορες αναμεσα σε miniCM7 2.1.4 και 2.1.5..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKAKLAS Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση: εχω την 2.13 και θελω να παω στην 2.16 θα χασω ολα τα αρχεια μου η η νεα εκδοση θα μπει απο πανω απο την παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση: εχω την 2.13 και θελω να παω στην 2.16 θα χασω ολα τα αρχεια μου η η νεα εκδοση θα μπει απο πανω απο την παλια? Παρε ενα back up για να σαι καλυμενος.Και γω αυτο θα κανω και θα συνεχισω πρωτα με αλλαγη kernel και μετα την 2,16:) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts