chryant Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλύτερα από ποιά άποψη? Είσαι μέλος ενεργό μάλιστα στο φορουμ! Ξέρεις 5-10 πράγματα, άρα προσωπικά σου τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Εγω περασα την επισημη belle ενω πριν ειχα την r.c. Η απορια μου ειναι τι προρφερει το συγκεριμενο custom firmware και το κανει να υπερτερει εναντι του αυθεντικου, και ποσο σταθερο ειναι.:) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 I'm still waiting for approval...(059F047):p Επειδή όμως η υπομονή μου εξαντλείται, θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμη και αν δεν έρθει θα περάσω του lagoskon! Απλά θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τις 2 (official & custom) να μας πει τι ουσιαστικές διαφορές έχουν! Και το κυριότερο, αν "τρέχει" το ίδιο καλά η συσκευή και με τις 2... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 CONSEPTION Κ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ... και πολυ τους δινουμε περιθωριο... τοσο καιρο ξυνονται αντι να την εχουν ετοιμη για ολους... ναι κ γω θα ηθελα να μαθω τι διαφορε εχουν.. και ποια τα προτερηματα της αυθεντικης απτου λαγκο? εγω επισης εκανα μπακ απ κ στις ρυθμισεις συσκευης κ απο οτι γραφουν τα παιδια δεν επρεπε αυτος ειναι ενας ακομα λογος που φοβαμαι να βαλω την μπελ του λαγκοσκον Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Κι εγω βαρεθηκα να περιμενω και περασα (xτες αργα)την αδυνατισμενη του φιλου μας logoskon.Την ψαχνω ακομα...ειναι πανεμορφη και ταχυτατη,ο μαμισιος browser παει σφαιρα καμια σχεση με την Αννα και οταν μπηκα για πλοηγηση οχι δεν ζητησε να συνδεθει μπηκε αυτοματα αφου εχω επιλεγμενο το wi-fi μου...η ερωτηση που εχω εχει να κανει με το οτι περασα τραγουδακια,ανανεωσα μουσικη βιβλιοθηκη αλλα οταν παω στο προφιλ να βαλω (αλλαξω) τον ηχο κλησης δεν μου βλεπει τα τραγουδια και δεν μπορω να επιλεξω...ξερει κανεις κατι, δεν εκανα κατι σωστα? ευχαριστω:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 .η ερωτηση που εχω εχει να κανει με το οτι περασα τραγουδακια,ανανεωσα μουσικη βιβλιοθηκη αλλα οταν παω στο προφιλ να βαλω (αλλαξω) τον ηχο κλησης δεν μου βλεπει τα τραγουδια και δεν μπορω να επιλεξω...ξερει κανεις κατι, δεν εκανα κατι σωστα? ευχαριστω:) Η μουσική βλέπει ότι υπάρχει μέσα σε φάκελο Music . Μην πάς από τα προφίλ . Βάλε το τραγούδι που θες να παίζει και πάτα στις επιλογές να το κάνεις ορισμό ως ήχο κλήσης. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 την έχω βάλει παιδιά αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Απο default μου χει το μενού με φακέλους, και εγώ δεν το θέλω έτσι. Τα θέλω όλα χύμα. Άρχισα λοιπόν να τα πετάω όλα στο μενού χύμα , ένα ένα. Το θέμα είναι πως τους φακέλους "Internet/Organizer/Εργαλεία/Εφαρμογές" δεν τους διαγράφει ακόμα και όταν πατάω διαγραφή. Μέσω του X-plore που τους βρίσκω να τους διαγράψω απο εκεί ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εiναι δυνατον να περαστουν τα Μηνυματα απο το Symbian^3 στην Belle ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εiναι δυνατον να περαστουν τα Μηνυματα απο το Symbian^3 στην Belle ? Αν τα έχεις κρατήσει με backup μέσω του Nokia suite ή της εφαρμογής Αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Αν τα έχεις κρατήσει με backup μέσω του Nokia suite ή της εφαρμογής Αρχείο. Με συγχωρεις εννοουσα τα Μηνυματα η 'εφαρμογη' οπως ηταν στο S^3 να γινει port στην Belle :O Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Με συγχωρεις εννοουσα τα Μηνυματα η 'εφαρμογη' οπως ηταν στο S^3 να γινει port στην Belle :O Δεν έχω δει κάτι σχετικό αλλά δε παίρνω και όρκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Γνωριζει καποιος τα αρχεια απο την εφαρμογη Μηνυματα, του S^3 ? Και επισης εαν ειναι δυνατον να λειτουργησει με αντικατασταση των αρχειων της Belle ? Μπορω να το δοκιμασω στο κινητο μου. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Symbian Belle 111.040.0904 - FP1 Δεν επιτρέπονται links που οδηγούν σε παράνομο υλικό. Edited June 14, 2012 by Itchrist86 Δεν επιτρέπονται links που οδηγούν σε παράνομο υλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Symbian Belle 111.040.0904 - FP1 Θες να μας εξηγήσεις..? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Θες να μας εξηγήσεις..? Καλημέρα. Έδωσε ένα link με οδηγίες για το πως να περάσεις την έκδοση Symbian Belle 111.040.0904 - FP1 στο Ν8. Επειδή όμως το link περιείχε παράνομο υλικό διαγράφηκε. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 το link περιείχε παράνομο υλικό ή το site γενικά ? ρωτάω για να ξέρω ...? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 το link περιείχε παράνομο υλικό ή το site γενικά ? ρωτάω για να ξέρω ...? ευχαριστώ. Και τα 2. Το site γενικά έχει σπασμένες εφαρμογές οι οποίες κανονικά πρέπει να τις πληρώσεις για να τις έχεις. Επίσης τα firmware της Nokia δεν επιτρέπεται να δημοσιεύονται. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Γνωριζει καποιος τα αρχεια απο την εφαρμογη Μηνυματα, του S^3 ? Και επισης εαν ειναι δυνατον να λειτουργησει με αντικατασταση των αρχειων της Belle ? Μπορω να το δοκιμασω στο κινητο μου. Κάποια βοήθεια στην παραπάνω ερώτηση μου ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Έβαλα την refresh του lagoskon, η οποια ειναι πραγματικα παρα πολυ καλη. Το μονο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να σβήσω τις αναπάντητες απο τις ειδοποιήσεις!. Ακόμη και αν διαγράψω ολες τις αναπαντητες απο τις κλήσεις, συνεχίζουν να εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις στην home screen. Το εχει αντιμετωπίσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Βάλε από το ίδιο μέρος την v2 . Εχει διορθωθεί το θέμα . Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Βάλε από το ίδιο μέρος την v2 . Εχει διορθωθεί το θέμα . Να σε ρωτήσω. Στα πιο παλιά custom firmwares σου θυμάμαι πως αν ήθελα να τα έχω όλα χύμα στο κεντρικό μενού δεν μπορούσα γιατί είχες κάποιους δημιουργημένους φακέλους που δεν μπορούσα να διαγράψω. Στην V2 την καινούργια που με ενδιαφέρει να την βάλω, αυτοί οι φάκελοι πως διαγράφονται ? (πχ θυμάμαι φάκελος γραφείο/παιχνίδια) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Βάλε από το ίδιο μέρος την v2 . Εχει διορθωθεί το θέμα . Ευχαριστώ πολυ φιλε lagoskon και για την απαντηση και για όλα... Μας εχεις σωσει με την τεχνη σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το οτι κολλαει το κινητο τωρα τελευταιο, οφειλεται στην τροποποιημενη εκδοση ή στο οτι το εχω γεμισει με εικονες και βιντεο; Βεβαια παιζει και η πιθανοτητα να κολλαει επειδη το εχω ρημαξει στα πεσιματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το οτι κολλαει το κινητο τωρα τελευταιο, οφειλεται στην τροποποιημενη εκδοση ή στο οτι το εχω γεμισει με εικονες και βιντεο; Βεβαια παιζει και η πιθανοτητα να κολλαει επειδη το εχω ρημαξει στα πεσιματα! Αν το συνδέσεις στο nokia suite και πας στο εικονίδιο με το σωσίβιο τέρμα δεξιά, επιλέξεις phone info and tools, μετά δεξιά πάλι make space, σου βγάζει επιλογή να σβήσει τα μηνύματά σου από τη συσκευή και να κρατήσει μόνο αυτά των τελευταίων δύο εβδομάδων, ενώ τα υπόλοιπα τα αποθηκέυει στον υπολογιστή. Για δοκίμασε αυτό, γιατί το έχω κάνει σε Ν8 με χιλιάδες μηνύματα μέσα και μετά έμειναν καμιά 200αρα και η συσκευή πήγαινε καλύτερα. Δε λέω ότι φταίει αυτό, αλλά δε χάνεις κάτι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Απο τη Δευτέρα έχω βάλει την slim modedv2 του lagoskon ακολουθώντας τον οδηγό του moralas. Εντυπώσεις μέχρι τώρα: έχω ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!:D Το κινητό έχει πάρει απίστευτη ταχύτητα σε συνάρτηση πάντοτε με την ηλικία του (2 ετών) και τη μικρή γενικά ram του! Απορώ με τον εαυτό μου που ενώ γενικά τα σκαλίζω τα κινητά μου εν τούτοις μέχρι τώρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ:X. Γενικά αξίζει τον κόπο και χαλάλι το ξαναστήσιμο του τηλεφώνου απο την αρχή! Τώρα σχετικά με τη μπαταρία έχω διαπιστώσει ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε σχέση με πριν! ΥΓ Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους lagoskon και moralas για τον χρόνο που διέθεσαν (και διαθέτουν) εις όφελος της κοινότητας!:) Edited October 5, 2012 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Greek Belle Refresh 111.040.1511 Slim Moded v2 !!!!! 01/09/12 - Notification Widget FIXED - Comms Launcher Added ( New favorite contacts launcher ) - New toggle widgets - Metadata Song mp3 EDITING - EQ presets AND EDITING !!! - Landscape screen added - No menu button light removed - Nokia Panorama added some mods are in English but working perfect ( there are not same files in Greek ) Zip contains full rom (all files ) . Refurbish needed for all additions to work ok Link : http://depositfiles.com/files/a9ocuhvaq έχω κατεβάσει αυτή την έκδοση απο το καθημερινο. Πρωτον, ειναι η τελευταια και η καλυτερη? δευτερο ερωτημα, ξεκιναω να το φλασαρω με τον φοινικα και μου συμβαινει το εξης. Εχω μεν αντικαταστησει τα αρχεια ολα (rofs2/3 etc) με αυτα της custom rom και παταω delete σε αυτο του extra content (περι 1GB που δεν το κατεβασα καν οταν κατεβασα το official firmware για να κανω αντικατασταση των αρχειων ) και μου τελειωνει το refurbish σε 4δευτερολεπτα, με error message και το κινητο ναι μεν μπουταρει αλλα δεν βλεπω μεσα τίποτα απο όσα περιγραφει το custom firmware πως θα εχει(πχ πανοραμα). τι κανω λαθος? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts