sakiss Δημοσιεύτηκε September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2011 (edited) Το Samsung Galaxy Y μοιάζει να είναι ο συνεχιστής της πορείας του Samsung[imgalign]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/08/samsung_galaxy_y.jpg[/imgalign] Galaxy Mini, αφού έρχεται με οθόνη διαγωνίου 3 ιντσών και ανάλυσης 320×240 pixels και επεξεργαστή 832 MHz. Η κάμερα του βρίσκεται μόλις στα 2 MP, ενώ ο νεανικός χαρακτήρας του αντανακλάται στα 5 διαφορετικά χρώματα στα οποία θα διατίθεται.Σύμφωνα με τη νέα ονοματολογία της Samsung το Y σημαίνει:Young (These are entry models or strategic models for emerging markets or a younger audience more sensitive to price.) Οθόνη 3" TFT LCD (Capacitive,240 x 320 πίξελ) CPU 832MHz ARMv6 Κάμερα 2MP Βίντεο QVGA@15fps Εμπρόσθια VGA 2MP 256MB RAM (164MB εσωτερική μνήμη) Android 2.3.3 Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.1, GPS (+A-GPS), FM radio, 3G (+HSDPA) Διαστάσεις: 104 x 58 x 11.5 mm / Βάρος 97,5gr Μπαταρία: Li-Ion 1200 mAh Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Οδηγός για ROOT (by c0rpse_grinder) Περί Android (για αρχάριους) - Ορολογία του Android - Μόλις αγόρασα ένα κινητό με android, τώρα τι; Απορίες αρχαρίων - Eίσοδος στο Android Market από το PC - Η ενότητα του Android στο myphone.gr - Περί task killer/manager - Ελληνικές Android εφαρμογές - FAQ/Tips 1 - FAQ/Tips 2 - FAQ/Tips 3 - Synch Chrome bookmarks <-> Android [ame=http://www.youtube.com/watch?v=w4IQAhMFBZY]Samsung Galaxy Y Preview - YouTube[/ame] Edited November 28, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 http://techblog.gr/wp-content/uploads/2011/10/Samsung-Galaxy-Y-Techblog-3.jpg http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-y-hands-on-57886/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Κυκλοφόρησε και επίσημα: http://www.skroutz.gr/s/388525/Samsung-Galaxy-Y-S5360.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 145 ευρώ στο Plaisio για τα μέλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kir_ax Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Μήπως κανένας δοκίμασε να δει αν τρέχει το Skype στο συγκεκριμένο τηλέφωνο? Για εμένα αποτελεί πολύ συμαντικό κριτήριο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounkoun Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Αν εννοείς οτι υποστηρίζει γραφή Swype, τότε σου απαντάω ναί:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kir_ax Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Οχι φίλε Kounkoun, εννοώ αν τρέχει το skype, το προγραμμα που χρησημοποιούμε για voip και στα windows ευχαριστώ πάντως που μπήκες στο κόπο και το κοίταξες έστω και αν δεν εννοούσα αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikapost Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδιά καλημέρα, θέλω να σας ρωτήσω αν το SAMSUNG GALAXY Y (S5360) μπορεί να πάρει κάποιο πρόγραμμα για πλοήγηση και αν ναι ξέρετε εσείς κάποιο που μπορούμε να κατεβάσουμε? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδιά καλημέρα, θέλω να σας ρωτήσω αν το SAMSUNG GALAXY Y (S5360) μπορεί να πάρει κάποιο πρόγραμμα για πλοήγηση και αν ναι ξέρετε εσείς κάποιο που μπορούμε να κατεβάσουμε? Σας ευχαριστώ πολύ Eχεις pm ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι κινητά με 3" οθόνη είναι μίνι... Έλεος πια... Μια χαρα κινητάκι είναι για όποιον θέλει να έρθει σε επαφή με το android αλλά θα μπορούσε να έχει και καλύτερη κάμερα και περισσότερη ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι κινητά με 3" οθόνη είναι μίνι... Έλεος πια... Μια χαρα κινητάκι είναι για όποιον θέλει να έρθει σε επαφή με το android αλλά θα μπορούσε να έχει και καλύτερη κάμερα και περισσότερη ram. Και η τιμή του στο skroutz έχει πάρει την κατιούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kir_ax Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μήπως κανένας δοκίμασε να δει αν τρέχει το Skype στο συγκεκριμένο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Μήπως κανένας δοκίμασε να δει αν τρέχει το Skype στο συγκεκριμένο τηλέφωνο? Το δοκιμασα το φορτωνει κανονικα Το κινητο για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο Οσο για την καμερα μια χαρα ειναι 2 ΜΡ θα μπορουσε περισσοτερο αλλα πιστευω οτι θα ανεβαινε κ η τιμη αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kir_ax Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Το δοκιμασα το φορτωνει κανονικα Το κινητο για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο Οσο για την καμερα μια χαρα ειναι 2 ΜΡ θα μπορουσε περισσοτερο αλλα πιστευω οτι θα ανεβαινε κ η τιμη αρκετα Φίλε ypnofora, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 απο μπαταρια τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 απο μπαταρια τι λεει? Γεια και χαρα σε ολους. Εγω το πηρα χθες το μεσημερι και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη μπαταρια αν και να πω την αληθεια δεν το εχω χρησιμοποιησει και πολυ. Θα δουμε στην πορεια. Παντως ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ανέβηκε το avatar του Y :happy: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YjWYAN2yYu8]Samsung Galaxy Y S5360 Unboxing and Quick Review - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitsap Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Καλημερα αγορασα εχθες το SAMSUNG GALAXY Y GT-S5360 με την 2.3.5 Αυτο δεν παιρνει flashplayer? Eαν ναι ποιο? και πως γινεται εγκατασταση? Ευχαριστω πολυ Edited November 16, 2011 by dimitsap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλημερα αγορασα εχθες το SAMSUNG GALAXY Y GT-S5360 με την 2.3.5 Αυτο δεν παιρνει flashplayer? Eαν ναι ποιο? και πως γινεται εγκατασταση? Ευχαριστω πολυ https://market.android.com/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el Μιας και είσαι αρχάριος διάβασε το υλικό που δίνω στην πρώτη σελίδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitsap Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) https://market.android.com/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el Μιας και είσαι αρχάριος διάβασε το υλικό που δίνω στην πρώτη σελίδα ;) Ευχαριστω πολυ Τα διαβασα αλλα και παλι δεν εβγαλα ακρη για το συγκεκριμενο θεμα , εβαλα και την σελιδα της adobe αλλα λεει παλι δεν ειναι συμβατο. εαν ξερεις κατι σε παρακαλω στειλε ΠΜ την διαδικασια . ψαχνω συνεχεια απο εχθες Ευχαριστω πολυ. Edited November 16, 2011 by dimitsap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ευχαριστω πολυ Τα διαβασα αλλα και παλι δεν εβγαλα ακρη για το συγκεκριμενο θεμα , εβαλα και την σελιδα της adobe αλλα λεει παλι δεν ειναι συμβατο. εαν ξερεις κατι σε παρακαλω στειλε ΠΜ την διαδικασια . ψαχνω συνεχεια απο εχθες Ευχαριστω πολυ. Μάλλον δεν υποστηρίζει flash το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Παιδια να το προτιμησω??εχω ενα Iphone 3G 16Gb...αλλα μου φαινετε αρχαιο μπροστα στο samsung...τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Θέλω να πάρω το Y Pro, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι αν θα παίζει διάφορες εφαρμογές, λόγω της μικρής οθόνης (2,6 ίντσες). Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Θέλω να πάρω το Y Pro, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι αν θα παίζει διάφορες εφαρμογές, λόγω της μικρής οθόνης (2,6 ίντσες). Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα? η οθόνη είναι 3 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BOUpAJw03QQ]Samsung Galaxy Y Review - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts