nikospot Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Με πολύ προσοχή!!! Εκει που λες αντέχει να το σηκώσω λίγο ακόμα, ξαφνικά δεν αντέχει :lol: Τι έγινε το δικό σου το έσπασες και το λες και το ξαναλές? :lol: Εγώ σήκωσα όλα τα σιδεράκια που βρήκα από οτιδήποτε κεραία κι αν ήταν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Τι έγινε το δικό σου το έσπασες και το λες και το ξαναλές? :lol: Εγώ σήκωσα όλα τα σιδεράκια που βρήκα από οτιδήποτε κεραία κι αν ήταν :p εγώ πάντως στο μπαλκόνι του σπιτιού μου δε βλέπω διαφορά.λες να το σήκωσα πολύ; δε κλειδώνει σχεδόν με τίποτα Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Το λέω και το ξαναλέω γιατί σπάει πραγματικά πολύ εύκολα και θα πρότεινα να μην το πειράξει κανένας αν δεν είναι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα. Εγώ το έσπασα φυσικά, γι'αυτό και ξέρω πόσο εύκολα σπάει και σας προειδοποιώ, ειδάλλως θα ήμουν παρλαπίπας :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Βρε παιδιά μήπως θα πρέπει να ακουμπάει το έλασμα;γιατί σε κάποιο θέμα απο xda αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποίο ακριβώς,είχα διαβάσει και δεί (από ένθετες εικόνες) πως τοποθετούν ενα χαρτάκι στο πάνω μέρος της κεραίας και ύψος της κάμερας, για να πιέζει το συγκεκριμένο σημείο..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Το λέω και το ξαναλέω γιατί σπάει πραγματικά πολύ εύκολα και θα πρότεινα να μην το πειράξει κανένας αν δεν είναι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα. Εγώ το έσπασα φυσικά, γι'αυτό και ξέρω πόσο εύκολα σπάει και σας προειδοποιώ, ειδάλλως θα ήμουν παρλαπίπας :) εγώ από τότε που το είχα πάρει δεν τα πήγαινε πολύ καλά με το gps και με στοκ ρομ. φυσικά δεν το έσπασα αλλά δε βλέπω και βελτίωση. βέβαια πιο λογικό το βρίσκω να ακουμπάνε παρά να έχουν κενό τα ελάσματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Βρε παιδιά μήπως θα πρέπει να ακουμπάει το έλασμα;γιατί σε κάποιο θέμα απο xda αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποίο ακριβώς,είχα διαβάσει και δεί (από ένθετες εικόνες) πως τοποθετούν ενα χαρτάκι στο πάνω μέρος της κεραίας και ύψος της κάμερας, για να πιέζει το συγκεκριμένο σημείο..:confused: Απλά αντι να πιέζει το έλασμα πάνω στην κεραία, αυτό που λες πιέζει την κεραία πάνω στο έλασμα :p Και δε ξεβιδώνεις καν το πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Πάντως να αναφέρω πως χρησιμοποιώ την ''πατέντα'' με το χαρτάκι και με cm9 25/6 nightly και modem JVT, βλέπει και κλειδώνει 7 με 9 δορυφόρους σε 10sec.Αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος προτού μπεί στη διαδικασία να ανοίξει τη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Πάντως να αναφέρω πως χρησιμοποιώ την ''πατέντα'' με το χαρτάκι και με cm9 25/6 nightly και modem JVT, βλέπει και κλειδώνει 7 με 9 δορυφόρους σε 10sec.Αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος προτού μπεί στη διαδικασία να ανοίξει τη συσκευή πως γινεται αυτη η πατεντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 πως γινεται αυτη η πατεντα? οριστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043034 μου ειχε πεσει 2-3 (ευτυχως με την θηκη) και νομιζα οτι δεν ειχε παθει κατι... τελικα αυτο εφταιγε, και δεν εβλεπε κανεναν δορυφορο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Σωστός gup,αυτό ακριβώς έξαχνα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Eχουμε νεο semaphore 1.2.6 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 ενας στο xda εγραφε οτι με τον νεο SEMAPHORE εφτασε τα 10mb/s εγγραφη στη καρτα.εγω σε ενα αρχειο του 1 γιγα που μετφερα το μεγαλυτερο που ειδα ηταν 4mb/s.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση η ειναι και θεμα καρτας? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Eχουμε νεο semaphore 1.2.6 Ναι Παρη απο χθες, τον δοκιμασες ..;με ενδιαφερει πολυ η αυτονομια του :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 (edited) Ναι Παρη απο χθες, τον δοκιμασες ..;με ενδιαφερει πολυ η αυτονομια του :rolleyes:To απογευμα τον περασα Ηρακλη,θα δειξει..απο λιγο που ειδα με ενα παιχνιδι που το ελιωνε ο μικρος καμια ωρα,κρατηθηκε καλα η μπαταρια,θελω να τον δω και στο ιντερνετ γιατι εκει κυριως υποφερε.Παντως περασα κατι αρχεια καπου στα 100mb και τα περασε σφαιρα,εψαχνα να βρω το παραθυρο με την προοδο της αντιγραφης και δεν υπηρχε πουθενα,τα ειχε ηδη γραψει!!:blink: Edited July 7, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 To απογευμα τον περασα Ηρακλη,θα δειξει..απο λιγο που ειδα με ενα παιχνιδι που το ελιωνε ο μικρος καμια ωρα,κρατηθηκε καλα η μπαταρια,θελω να τον δω και στο ιντερνετ γιατι εκει κυριως υποφερε.Παντως περασα κατι αρχεια καπου στα 100mb και τα περασε σφαιρα,εψαχνα να βρω το παραθυρο με την προοδο της αντιγραφης και δεν υπηρχε πουθενα,τα ειχε ηδη γραψει!!:blink: Πολυ ωραια λοιπον, σημαντικη βελτιωση αυτη ευελπιστω σε αναλογα αποτελεσματα και στην αυτονομια, γιατι παγματικα με στοκ που ειμαι τωρα ειμαι πολυ ενθουσιασμενος :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Πολυ ωραια λοιπον, σημαντικη βελτιωση αυτη ευελπιστω σε αναλογα αποτελεσματα και στην αυτονομια, γιατι παγματικα με στοκ που ειμαι τωρα ειμαι πολυ ενθουσιασμενος :)Τελικα στο νετ συνεχιζει να την ρουφαει σαν πορτοκαλαδα :mad: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Έχω και 'γω έχω την εντύπωση πως ο νέος Semaphore δείχνει σημάδια βελτίωσης όσο αφορά την αυτονομία του κινητού. Είμαι στην πρώτη φόρτιση ακόμα από προχτές που τον πέρασα. Θα το δω σε μια δυο φορτίσεις ακόμα για σιγουριά αλλά πιστεύω πως όντως τα πάει πολύ καλύτερα! Πάρη το internet γενικά ρουφάει αν είσαι με data από το κινητό. Αν έχεις WiFi είναι πολύ καλύτερα. Edited July 8, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Τελικα στο νετ συνεχιζει να την ρουφαει σαν πορτοκαλαδα :mad: Έχω και 'γω έχω την εντύπωση πως ο νέος Semaphore δείχνει σημάδια βελτίωσης όσο αφορά την αυτονομία του κινητού. Είμαι στην πρώτη φόρτιση ακόμα από προχτές που τον πέρασα. Θα το δω σε μια δυο φορτίσεις ακόμα για σιγουριά αλλά πιστεύω πως όντως τα πάει πολύ καλύτερα! Πάρη το internet γενικά ρουφάει αν είσαι με data από το κινητό. Αν έχεις WiFi είναι πολύ καλύτερα. Νικο, εχεις απολυτο δικιο, κι εγω με data οταν ειμαι...ψαχνω να βρω wifi :lol: O devil εχω την εντυπωση οτι στον τομεα της αυτονομιας ειναι καλυτερος, αλλα μεχρι εκει!!Σαν τον sema ics δεν ειναι, η μπαταρια ομως να ηταν μονο λιγο καλυτερη και θα ηταν τελειος...οπως στην gb :) Οποτε Παρη μια απο τα ιδια :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Παιδιά η γρήγορη αποφόρτισή στα data νομίζω σχετιζεται με τους drivers του 3G οπότε δεν ξερω κατά ποσό μπορεί να αλλάξει την κατάστασή ο kernel. Πρέπει να είναι θέμα της rom. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Για την ακρίβεια είναι θέμα RIL (radio interface layer). Το RIL της Samsung καλύπτεται με πνευματικά δικαιώματα, οπότε σε aosp και aokp roms δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αναγκαστικά γίνονται αλχημείες αλλά όπως καταλαβαίνετε πάντα οι stock roms θα έχουν καλύτερη κατανάλωση στο 3g έναντι των aosp. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Μπορείτε να σερφάρετε με 2G :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Nightly 20120627 με semaphore 1.2.5, μεταφορά αρχείου απο υπολογιστή σε κινητό με ταχύτητα περι τα 2 MB/s Nightly 20120708 με semaphore 1.2.6, μεταφορά αρχείου απο υπολογιστή σε κινητό με ταχύτητα περι τα 8 MB/s Δεν ξερω ποιος έκανε το μαγικό, ο pawitp ή ο stratosk, πάντως ακόμα ένα bug λύθηκε. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Nightly 20120627 με semaphore 1.2.5, μεταφορά αρχείου απο υπολογιστή σε κινητό με ταχύτητα περι τα 2 MB/s Nightly 20120708 με semaphore 1.2.6, μεταφορά αρχείου απο υπολογιστή σε κινητό με ταχύτητα περι τα 8 MB/s Δεν ξερω ποιος έκανε το μαγικό, ο pawitp ή ο stratosk, πάντως ακόμα ένα bug λύθηκε. Επειδη και στην slim + semaphore βελτιωθηκε, μαλλον ο Στρατος εκανε παλι τα μαγικα του :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Επειδη και στην slim + semaphore βελτιωθηκε, μαλλον ο Στρατος εκανε παλι τα μαγικα του :D Ο Στράτος το έφτιαξε, το αναφέρει και στο changelog του 1.2.6 :-) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podpowerbest Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βάλω στην ice cream sandwich τον browser που είχε η gingerbread; με βόλευε πολύ περισσότερο..αν ξέρει καποίος παρακαλώ να βοηθήσει..ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts