Jump to content

podpowerbest

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by podpowerbest

  1. δηλαδή δεν υπάρχει κάποια λύση μέχρι στιγμής; επειδή και εγώ έχω δοκιμάσει το hardware fix αν και δεν είχε νοημά γιατί στην stock gingerbread μου κλείδωνε αμέσως. Αν έχει κάποιος βρει κάτι να μας πει.
  2. παιδια εχω κανει και αλλα post γιατι εχω πρoβλημα με τo gps κλειδωνει υπερβoλικα δυσκoλα και πoλλες φoρες δεν βρισκει oυτε εναν δoρυφωρo. oταν ειχα stock επιανε στα 20-30sec απo τoτε πoυ ξεκινησα με custom παει..εχει κανεις να μoυ δειξει τιπoτα γιατι τo χρειαζoμαι. ευχαριστω πoλυ!
  3. έβαλα το semaphore το τελευταίο πάνω στην CM9 και δουλεύουν όλα τέλεια εκτώς από το ότι μου "έκοψε" μια λειτουργεία. πρίν το βάλω, όταν μου ερχόταν μήνυμα ή είχα κάποια αναπάντητη κλήση τα leds στο κάτω μέρος του κινητού μου άναβαν για να το δώ. τώρα πια δεν ανάβουν. ξέρει κανείς κατί;
  4. Ρε παιδιά πέρασα την τελευταία stable CM9 αλλά ενώ ακόμα και στην official από samsung το gps μου κλείδωνε αμέσως, τώρα κάνει 5-10 λεπτά να κλειδώσει και όταν αρχίσω να κουνιέμαι με χάνει σχεδόν αμέσως. Επίσης δεν είναι ακριβές. με βγάζει 5-10 μέτρα εκτός δρόμου. έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα; ξέρει κανένας την λύση;
  5. έλα φιλέ μου, συγνώμη για την υπερβολικά αργή απάντηση μου. την slim 4.2 την είχα βάλει για πολύ λίγο γιατί τότε μου είχε σπάσει σαν rom(αν και νομίζω πως τότε ήταν alphα) και δεν μπορώ να στις συγκρίνω. μπορώ να πω ότι σε ταχύτητα η slim 4.2 είναι καλύτερη αλλά πάντα ήμουν fan της darkyrom. επίσης με την εγκατάσταση τις Darkyrom V.11 BE επέλεξε να βάλει Baseband version Ι9000XXJVT και...3.0.17-Semaphore_ICS_1.2.5s! που πάλι καλά με τα μαγικά του Στράτου και ένα overclock στα 1100 το κινητό πετάει!! μες στην βδομάδα βάζω και το 1.2.6s για να δώ διαφορές.
  6. πραγματικα πρεπει να βαλετε την darkyrom v.11.0 black edition με semaphore 1.2.5s βασιζεται πανω στην Cm9 αλλα για μενα ειναι oτι καλυτερo εχω βαλει στo κινητo. δεν κoλλαει πoυθενα και oλες oι λειτoυργειες πανε ρoλoι. μεχρι τωρα δεν εχω βρει ιδιαιτερα bugs πoυ να με ενoχλoυν και ειπαν oτι θα φτιαξoυν και κατι χαζoμαριτσες..τελoς η μπαταρια ειναι απιστευτη..δoκιμαστε και θα δειτε..
  7. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βάλω στην ice cream sandwich τον browser που είχε η gingerbread; με βόλευε πολύ περισσότερο..αν ξέρει καποίος παρακαλώ να βοηθήσει..ευχαριστώ πολύ!!!!
  8. Το αρχείο Crt-screen off για Jvu δεν υπάρχει...το link δεν λειτουργεί..μπορεί κάποιος που να το έχει να το ξανανεβάσει; ευχαριστώ.
  9. όχι... δυστηχώς.. τελος πάντων..θα δοκιμάσω να την ξαναεγκαταστήσω μηπως και αλλάξει τιποτά. ευχαριστώ πολύ πάντως..
  10. α..οκ..να σε ρωτήσω κάτι ακόμα..δεν μου βλέπει την external sd card. τι μπορώ να κάνω γιαυτό;
  11. οκ μπήκε..ευχαριστώ πολύ! αν και με την μπαταρία έχω πρόβλημα φεύγει πολύ γρήγορα απότι βλέπω..
  12. Ακολουθώ της οδηγίες κατά γράμμα και καταλήγω συνέχεια στο ίδιο αποτέλεσμα, ξεκίνησα έχοντας 2.3.6 JVU έκανα τα πάντα κανονικά και στο σημείο που πατάω το τελικό install κάνει restart περιμένω τίποτα..και ξανακάνει..αυτό συνέχεια. έτσι λοιπόν δοκίμασα να βάλω 2.3.6 JVW1 τα ίδια πάλι μετά έβαλα 2.3.5 JVS τα ίδια!!! ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; ακολουθώ πραγματικά τις οδηγίες κατά γράμμα και δοκίμασα και με τα δύο root που προτείνει το άρθρο. τίποτα.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...