Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας, εχω περασει την aokp build 28 και εχω προβλημα με τα mms. Δεν μπορω να στειλω... μπηκα και στην cosmote και περασα manual τις ρυθμισεις αλλα τπτ... καμια βοηθεια??? ευχαριστω!!!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας, εχω περασει την aokp build 28 και εχω προβλημα με τα mms. Δεν μπορω να στειλω... μπηκα και στην cosmote και περασα manual τις ρυθμισεις αλλα τπτ... καμια βοηθεια??? ευχαριστω!!!

Έχεις ανοιχτά τα δεδομένα?

Ηρακλη,δεν βλεπω και τιποτα σοβαρο στο changelog,μια απο τα ιδια λογικα με την προηγουμενη.

Μικροαλλαγες φιλε, αλλα καλοδεχουμενες.

Εγώ απορώ γιατί βγάζει τόσο μεγάλη αλλαγή στο νούμερο, ενώ έχει ελάχιστες αλλαγές... Τώρα έπρεπε να ήταν στην 3,1,5 και όχι στην 3,5... έλεος δηλαδή το έχει κουράσει το θέμα. Κάθε λίγες μέρες Update με μπούρδες και το πασάρει σαν τεράστιο και τρομερό update! ουαου

Σιγα μην με πειραξει τωρα εμενα τι αριθμηση θα βαζει ο Καναδος στις νεες ενημερωμενες εκδοσεις που θα βγαζει :rolleyes:

Ας δουλευει σωστα η ρομ...τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλημερα σε ολους, να ρωτησω ποιο modem-radio χρησιμοποιειτε ? Ποιο ειναι καλυτερο στο reception και στην εξοικονομηση της μπαταριας ?

Ευχαριστω

Samsung Galaxy J5 (2016)

Καλημερα σε ολους, να ρωτησω ποιο modem-radio χρησιμοποιειτε ? Ποιο ειναι καλυτερο στο reception και στην εξοικονομηση της μπαταριας ?

Ευχαριστω

jvt/jvu απο μένα

Sent from my Galaxy S using homing pigeon

Ευχαριστω

jvt/jvu απο μένα

Τα ιδια κι απο εμενα, αυτα βαζω παντα με ιδαιτερη ομως προτιμηση στο jvt το οποιο κι εχω τον τελευταιο καιρο στην slim και εχω παρατηρησει λιγο καλυτερη αυτονομια εναντι του jvu :)

Ηρακλής!

Ναι τα εχω αλλα δεν γινεται τπτ

Με μια απλη αναζητηση ισως σε βοηθουσε αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292830&page=274

εκτος κι αν ειναι προβλημα της ρομ :rolleyes:

Ηρακλής!

Καλησπερα,

οταν θελω να δημιουργησω ενα νεο SMS γιατι στο πεδιο To(Παραληπτης) πρεπει να επιλεγω μονο με βαση αναζητησης καταχωρωντας 2-3 χαρακτηρες ή και παραπανω, και οχι απο ολα τα contacts ? Αλλιως πρεπει να πηγαινω στα Contacts και απο εκει να επιλεγω πρωτα σε ποιον θα στειλω SMS και μετα να παταω στο εικονιδιο του SMS. Λεπτομερεια θα μου πειτε, αλλα οταν θες να στειλεις SMS και δεν θυμασαι το ονομα του παραπλητη και θες να το αναζητησεις από ολα τα Contacts, να πηγαινω στο Messaging οχι στα Contacts !

Ευχαριστω

Edited by km1121

Samsung Galaxy J5 (2016)

Καλησπερα,

οταν θελω να δημιουργησω ενα νεο SMS γιατι στο πεδιο To(Παραληπτης) πρεπει να επιλεγω μονο με βαση αναζητησης καταχωρωντας 2-3 χαρακτηρες ή και παραπανω, και οχι απο ολα τα contacts ? Αλλιως πρεπει να πηγαινω στα Contacts και απο εκει να επιλεγω πρωτα σε ποιον θα στειλω SMS και μετα να παταω στο εικονιδιο του SMS. Λεπτομερεια θα μου πειτε, αλλα οταν θες να στειλεις SMS και δεν θυμασαι το ονομα του παραπλητη και θες να το αναζητησεις από ολα τα Contacts, να πηγαινω στο Messaging οχι στα Contacts !

Ευχαριστω

Aν βάλεις τα αρχικά της επαφής σου βγαζει λίστα. Η με αριθμούς αν πχ βάλει 69 σου βγαζει ολα τα κινητά.

Τελικά δε βρίσκεται καποιος να διορθώσει στο αρχειο γλώσσας στα buttons απο ενεργοποίηση-απενεργοποιηση σε on-off οπως ειναι στο αγγλικο?

Aν βάλεις τα αρχικά της επαφής σου βγαζει λίστα. Η με αριθμούς αν πχ βάλει 69 σου βγαζει ολα τα κινητά.

Τελικά δε βρίσκεται καποιος να διορθώσει στο αρχειο γλώσσας στα buttons απο ενεργοποίηση-απενεργοποιηση σε on-off οπως ειναι στο αγγλικο?

Ο.Κ. αυτο λεω και εγω, απλα οταν δεν θυμαμαι καθολου ονομα ή αριθμο, να μπορουσα να επιλεξω απο ολα τα contacts, χωρις να βαζω καποια αρχικα.

Ευχαριστω

Ασχετο, το Voice Dialer δεν λειτουργει, οπως και στις προηγουμενες εκδοσεις της SLIM, γιατι, δεν το υποστηριζει ?

Ευχαριστω

Edited by km1121

Samsung Galaxy J5 (2016)

Οσοι εχετε το tapatalk v2.0.2 σας παρουσιαζει ορισμενες φορες κολληματακια στο scrolling..;σερνεται στην κυριολεξια!!!

Μηπως εχει να κανει με την slim 3.5 που φοραω ή με το ics γενικοτερα..;

Ειναι αρκετα εκνευριστικο :mad:

Ηρακλής!

Δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα τέτοιο πρόβλημα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Οσοι εχετε το tapatalk v2.0.2 σας παρουσιαζει ορισμενες φορες κολληματακια στο scrolling..;σερνεται στην κυριολεξια!!!

Μηπως εχει να κανει με την slim 3.5 που φοραω ή με το ics γενικοτερα..;

Ειναι αρκετα εκνευριστικο :mad:

κολληματάκια και διάφορα άλλα μου έκανε σχεδόν πάντα το tapatalk γενικά.

κολληματάκια και διάφορα άλλα μου έκανε σχεδόν πάντα το tapatalk γενικά.

Ε καλα ναι και gingerbread οταν ειχα παλι ψιλοκολλουσε αλλα οχι συχνα, ενω στην ics και συγκεκριμενα στην σλιμ ειναι εντονοτερα :mad:

Στην σλιμ, στο update me δειχνει οτι ειμαι με σλιμ 3.3 ενω κανοκικα φοραω την 3.5 γιαυτο και βγαζει διαθεσιμη ενημερωση lol !!!! :rolleyes:

Οτι να'ναι :p

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Ηρακλής!

ρε παιδιά, ποιο κατά τι γνώμη σας είναι το καλύτερο για το galaxy s? το "Cyanogenmod 7.1 nightly Android 2.3.7 Galaxy S I9000 " i to " Samsung Galaxy S GT I9000 on ICS 4.0.3 RC1 " "ευχατιστω"! :)

Και οι δυο είναι αρχαίες rom. Μπορείς να βάλεις cm9 η slim. Ξέρει κανείς πως ανοίγει το αρχείο boot.img στους kernel ? Δοκίμασα power ISO αλλά δεν

Καλημερα και καλο μηνα,

δοκιμασε κανεις τον νεο Kernel Devil2_0.79_i9000 ?

Ποια απο ολες τις versions που εκδιδει o Developer ειναι η ποιο καταληλη για την SLIM Rom ?

Ευχαριστω

Samsung Galaxy J5 (2016)

Καλημερα και καλο μηνα,

δοκιμασε κανεις τον νεο Kernel Devil2_0.79_i9000 ?

Ποια απο ολες τις versions που εκδιδει o Developer ειναι η ποιο καταληλη για την SLIM Rom ?

Ευχαριστω

Δεν τον εχω δοκιμαει (κολλημενος στον semaphore :) ) αλλα νομιζω οτι εχει version για την Slim, ψαξτο στο αντιστοιχο thread στους xda...

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Παιδιά απλά ήθελα να σας πω την χαρά μου :)

Μετά την CM9 και φόρτιση της μπαταρίας είδα μετά από πολύ καιρό (αφού έβγαλα τον φορτιστή) να γράφει στην μπάρα 100% :D

Και κράτησε 10 λεπτά αφού και δέχτηκα το πρώτο τηλεφώνημα :)

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Παιδιά απλά ήθελα να σας πω την χαρά μου :)

Μετά την CM9 και φόρτιση της μπαταρίας είδα μετά από πολύ καιρό (αφού έβγαλα τον φορτιστή) να γράφει στην μπάρα 100% :D

Και κράτησε 10 λεπτά αφού και δέχτηκα το πρώτο τηλεφώνημα :)

Εμένα κρατησε 7 ώρες σε αναμονή 100% :p

Εμένα κρατησε 7 ώρες σε αναμονή 100% :p

7 ώρες????? χωρίς καθόλου χρήση??

Πάντως αυτή η έκδοση έχει και CRT-off kai kernel :)

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Στη slim 3.0 που έχω έμεινε από το βράδυ έως το πρωί στο 100% και μετά από λίγη ώρα χρήσης έπεσε στο 99.

Γενικώς για αυτό γύρισα στην παλαιά slim, γιατί στην 3,4 η μπαταρία κάτι την ρούφαγε στην αναμονή αδικαιολόγητα ενώ στην 3.0 είναι ακατέβατη.

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich