george_87 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλησπερα σας, εχω περασει την aokp build 28 και εχω προβλημα με τα mms. Δεν μπορω να στειλω... μπηκα και στην cosmote και περασα manual τις ρυθμισεις αλλα τπτ... καμια βοηθεια??? ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλησπερα σας, εχω περασει την aokp build 28 και εχω προβλημα με τα mms. Δεν μπορω να στειλω... μπηκα και στην cosmote και περασα manual τις ρυθμισεις αλλα τπτ... καμια βοηθεια??? ευχαριστω!!! Έχεις ανοιχτά τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Ηρακλη,δεν βλεπω και τιποτα σοβαρο στο changelog,μια απο τα ιδια λογικα με την προηγουμενη. Μικροαλλαγες φιλε, αλλα καλοδεχουμενες. Εγώ απορώ γιατί βγάζει τόσο μεγάλη αλλαγή στο νούμερο, ενώ έχει ελάχιστες αλλαγές... Τώρα έπρεπε να ήταν στην 3,1,5 και όχι στην 3,5... έλεος δηλαδή το έχει κουράσει το θέμα. Κάθε λίγες μέρες Update με μπούρδες και το πασάρει σαν τεράστιο και τρομερό update! ουαου Σιγα μην με πειραξει τωρα εμενα τι αριθμηση θα βαζει ο Καναδος στις νεες ενημερωμενες εκδοσεις που θα βγαζει :rolleyes: Ας δουλευει σωστα η ρομ...τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλημερα σε ολους, να ρωτησω ποιο modem-radio χρησιμοποιειτε ? Ποιο ειναι καλυτερο στο reception και στην εξοικονομηση της μπαταριας ? Ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλημερα σε ολους, να ρωτησω ποιο modem-radio χρησιμοποιειτε ? Ποιο ειναι καλυτερο στο reception και στην εξοικονομηση της μπαταριας ? Ευχαριστω jvt/jvu απο μένα Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλημερα σε ολους, να ρωτησω ποιο modem-radio χρησιμοποιειτε ? Ποιο ειναι καλυτερο στο reception και στην εξοικονομηση της μπαταριας ? Ευχαριστω jvt/jvu απο μένα Sent from my Galaxy S using homing pigeon Τα ιδια κι απο εμενα, αυτα βαζω παντα με ιδαιτερη ομως προτιμηση στο jvt το οποιο κι εχω τον τελευταιο καιρο στην slim και εχω παρατηρησει λιγο καλυτερη αυτονομια εναντι του jvu :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_87 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Έχεις ανοιχτά τα δεδομένα? Ναι τα εχω αλλα δεν γινεται τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Ναι τα εχω αλλα δεν γινεται τπτ Με μια απλη αναζητηση ισως σε βοηθουσε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292830&page=274 εκτος κι αν ειναι προβλημα της ρομ :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Καλησπερα, οταν θελω να δημιουργησω ενα νεο SMS γιατι στο πεδιο To(Παραληπτης) πρεπει να επιλεγω μονο με βαση αναζητησης καταχωρωντας 2-3 χαρακτηρες ή και παραπανω, και οχι απο ολα τα contacts ? Αλλιως πρεπει να πηγαινω στα Contacts και απο εκει να επιλεγω πρωτα σε ποιον θα στειλω SMS και μετα να παταω στο εικονιδιο του SMS. Λεπτομερεια θα μου πειτε, αλλα οταν θες να στειλεις SMS και δεν θυμασαι το ονομα του παραπλητη και θες να το αναζητησεις από ολα τα Contacts, να πηγαινω στο Messaging οχι στα Contacts ! Ευχαριστω Edited April 30, 2012 by km1121 Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλησπερα, οταν θελω να δημιουργησω ενα νεο SMS γιατι στο πεδιο To(Παραληπτης) πρεπει να επιλεγω μονο με βαση αναζητησης καταχωρωντας 2-3 χαρακτηρες ή και παραπανω, και οχι απο ολα τα contacts ? Αλλιως πρεπει να πηγαινω στα Contacts και απο εκει να επιλεγω πρωτα σε ποιον θα στειλω SMS και μετα να παταω στο εικονιδιο του SMS. Λεπτομερεια θα μου πειτε, αλλα οταν θες να στειλεις SMS και δεν θυμασαι το ονομα του παραπλητη και θες να το αναζητησεις από ολα τα Contacts, να πηγαινω στο Messaging οχι στα Contacts ! Ευχαριστω Aν βάλεις τα αρχικά της επαφής σου βγαζει λίστα. Η με αριθμούς αν πχ βάλει 69 σου βγαζει ολα τα κινητά. Τελικά δε βρίσκεται καποιος να διορθώσει στο αρχειο γλώσσας στα buttons απο ενεργοποίηση-απενεργοποιηση σε on-off οπως ειναι στο αγγλικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Aν βάλεις τα αρχικά της επαφής σου βγαζει λίστα. Η με αριθμούς αν πχ βάλει 69 σου βγαζει ολα τα κινητά. Τελικά δε βρίσκεται καποιος να διορθώσει στο αρχειο γλώσσας στα buttons απο ενεργοποίηση-απενεργοποιηση σε on-off οπως ειναι στο αγγλικο? Ο.Κ. αυτο λεω και εγω, απλα οταν δεν θυμαμαι καθολου ονομα ή αριθμο, να μπορουσα να επιλεξω απο ολα τα contacts, χωρις να βαζω καποια αρχικα. Ευχαριστω Ασχετο, το Voice Dialer δεν λειτουργει, οπως και στις προηγουμενες εκδοσεις της SLIM, γιατι, δεν το υποστηριζει ? Ευχαριστω Edited April 30, 2012 by km1121 Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Οσοι εχετε το tapatalk v2.0.2 σας παρουσιαζει ορισμενες φορες κολληματακια στο scrolling..;σερνεται στην κυριολεξια!!! Μηπως εχει να κανει με την slim 3.5 που φοραω ή με το ics γενικοτερα..; Ειναι αρκετα εκνευριστικο :mad: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα τέτοιο πρόβλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Οσοι εχετε το tapatalk v2.0.2 σας παρουσιαζει ορισμενες φορες κολληματακια στο scrolling..;σερνεται στην κυριολεξια!!! Μηπως εχει να κανει με την slim 3.5 που φοραω ή με το ics γενικοτερα..; Ειναι αρκετα εκνευριστικο :mad: κολληματάκια και διάφορα άλλα μου έκανε σχεδόν πάντα το tapatalk γενικά. Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) κολληματάκια και διάφορα άλλα μου έκανε σχεδόν πάντα το tapatalk γενικά. Sent from my Galaxy S using homing pigeon Ε καλα ναι και gingerbread οταν ειχα παλι ψιλοκολλουσε αλλα οχι συχνα, ενω στην ics και συγκεκριμενα στην σλιμ ειναι εντονοτερα :mad: Στην σλιμ, στο update me δειχνει οτι ειμαι με σλιμ 3.3 ενω κανοκικα φοραω την 3.5 γιαυτο και βγαζει διαθεσιμη ενημερωση lol !!!! :rolleyes: Οτι να'ναι :p Edited April 30, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voas123 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 ρε παιδιά, ποιο κατά τι γνώμη σας είναι το καλύτερο για το galaxy s? το "Cyanogenmod 7.1 nightly Android 2.3.7 Galaxy S I9000 " i to " Samsung Galaxy S GT I9000 on ICS 4.0.3 RC1 " "ευχατιστω"! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Και οι δυο είναι αρχαίες rom. Μπορείς να βάλεις cm9 η slim. Ξέρει κανείς πως ανοίγει το αρχείο boot.img στους kernel ? Δοκίμασα power ISO αλλά δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 (edited) Ξέρει κανείς πως ανοίγει το αρχείο boot.img στους kernel ? Linux ή cygwin με εντολή ./extractboot boot.img Edited May 1, 2012 by mad_Man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλημερα και καλο μηνα, δοκιμασε κανεις τον νεο Kernel Devil2_0.79_i9000 ? Ποια απο ολες τις versions που εκδιδει o Developer ειναι η ποιο καταληλη για την SLIM Rom ? Ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Καλημερα και καλο μηνα, δοκιμασε κανεις τον νεο Kernel Devil2_0.79_i9000 ? Ποια απο ολες τις versions που εκδιδει o Developer ειναι η ποιο καταληλη για την SLIM Rom ? Ευχαριστω Δεν τον εχω δοκιμαει (κολλημενος στον semaphore :) ) αλλα νομιζω οτι εχει version για την Slim, ψαξτο στο αντιστοιχο thread στους xda... Edited May 2, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παιδιά απλά ήθελα να σας πω την χαρά μου :) Μετά την CM9 και φόρτιση της μπαταρίας είδα μετά από πολύ καιρό (αφού έβγαλα τον φορτιστή) να γράφει στην μπάρα 100% :D Και κράτησε 10 λεπτά αφού και δέχτηκα το πρώτο τηλεφώνημα :) Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παιδιά απλά ήθελα να σας πω την χαρά μου :) Μετά την CM9 και φόρτιση της μπαταρίας είδα μετά από πολύ καιρό (αφού έβγαλα τον φορτιστή) να γράφει στην μπάρα 100% :D Και κράτησε 10 λεπτά αφού και δέχτηκα το πρώτο τηλεφώνημα :) Εμένα κρατησε 7 ώρες σε αναμονή 100% :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εμένα κρατησε 7 ώρες σε αναμονή 100% :p 7 ώρες????? χωρίς καθόλου χρήση?? Πάντως αυτή η έκδοση έχει και CRT-off kai kernel :) Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Πάντως αυτή η έκδοση έχει και CRT-off kai kernel :) Τι εννοείς? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Στη slim 3.0 που έχω έμεινε από το βράδυ έως το πρωί στο 100% και μετά από λίγη ώρα χρήσης έπεσε στο 99. Γενικώς για αυτό γύρισα στην παλαιά slim, γιατί στην 3,4 η μπαταρία κάτι την ρούφαγε στην αναμονή αδικαιολόγητα ενώ στην 3.0 είναι ακατέβατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts