mindfield Δημ. April 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ρε παιδιά από μπαταριά χαλια δεν είναι η slim? Δεν ξέρω με το stock kernel αλλά με semaphore στη χρήση αδειάζει πολύ γρήγορα! Έβαλα και τον test 1.0.1s αλλά τα ιδία. Δοκίμασα και smartass v2 και έχει πολύ καλές επιδόσεις αλλά χαλιά μπαταριά. Καλός είναι ο conservative αλλά χαλιά επιδόσεις, πολύ αργός Εμένα κάποια στιγμή η slim 3.0 με είχε αφήσει λαλάκα με την αυτονομία της http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4069111#post4069111 Απο τότε μου πέρασα όμως στην 3.3 η αυτονομία επιδεινώθηκε σημαντικά. Τώρα στην cm9 με στοκ kernel είμαι σε καλά επίπεδα. Σχεδόν όπως με την JW1. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Α το έχω ξαναγράψει, στη slim δεν μου έχει τύχει. Θα πρέπει να σε βοηθήσουν όσοι το έχουν καταφέρει :) Οποιος ειναι τοτε με το τελευταιο update (25/04/2012) της cm9 ας δοκιμασει, μηπως και εχει λυθει πλεον:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εγώ λέω να μετονομαστεί το topic σε Slim...... Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Οποιος ειναι τοτε με το τελευταιο update (25/04/2012) της cm9 ας δοκιμασει, μηπως και εχει λυθει πλεον:rolleyes: να σας πω εγω 2-3 τροπους στα γρηγορα για να συμβει, καντε φορματ την sd, η καντε φορματ το system, η υπερχρονιστε τον κερνελ τερμα, η βαλτε καποιο θεμα που δεν θα το γουσταρει η ρομ, η καποιο μοντακι που θα τηε ξυνισει, και διαφορα τετοια και να δειτε χαρες και πανυγηρια που θα κανετε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παρη, αναφερεσαι στην cm9 ή στην slim..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παρη, αναφερεσαι στην cm9 ή στην slim..; κατα κανονα και στις δυο Ηρακλη. Αυτο που δεν ειχα κανει στην cm9 ηταν να της αλλαξω θεμα οποτε δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι ειδικα η slim που ασχοληθηκα περισσοτερο μαζι της, δεν ειναι για πολλα σκαλισματα γιατι ανα πασα ωρα και στιγμη μενεις με ενα τουβλο στο χερι (οχι οτι και η cm9 παει πισω δηλαδη!! ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 κατα κανονα και στις δυο Ηρακλη. Αυτο που δεν ειχα κανει στην cm9 ηταν να της αλλαξω θεμα οποτε δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι ειδικα η slim που ασχοληθηκα περισσοτερο μαζι της, δεν ειναι για πολλα σκαλισματα γιατι ανα πασα ωρα και στιγμη μενεις με ενα τουβλο στο χερι (οχι οτι και η cm9 παει πισω δηλαδη!! ) Ωστε ετσι ε :what: Τι να σου πω φιλε, εμενα παλι δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο μεχρι στιγμης.Τουλαχιστον ετσι οπως την χρησιμοποιω δεν εχει συμβει κατι το ανησυχητικο. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ρε μάγκες ποια είναι η καλύτερη ρομ για ics πιστεύεται; Εσείς που τις έχετε δοκιμάσει όλες;; Γιατί δεν την παλεύω να διαβάσω 84 σελίδες, και δεν έχω και το χρόνο... Δοκίμασα 3-4 αλλά συνάντησα ασυμβατότητες. Η στείλτε μου κάποιο λινκ να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 κατα κανονα και στις δυο Ηρακλη. Αυτο που δεν ειχα κανει στην cm9 ηταν να της αλλαξω θεμα οποτε δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι ειδικα η slim που ασχοληθηκα περισσοτερο μαζι της, δεν ειναι για πολλα σκαλισματα γιατι ανα πασα ωρα και στιγμη μενεις με ενα τουβλο στο χερι (οχι οτι και η cm9 παει πισω δηλαδη!! ) Καλησπερα, οποιαδηποτε απο αυτες τις ROM αν σκαλισεις, θα εχεις προβληματα, δεν ειναι να σκαλιζεις ! Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ρε μάγκες ποια είναι η καλύτερη ρομ για ics πιστεύεται; Εσείς που τις έχετε δοκιμάσει όλες;; Γιατί δεν την παλεύω να διαβάσω 84 σελίδες, και δεν έχω και το χρόνο... Δοκίμασα 3-4 αλλά συνάντησα ασυμβατότητες. Η στείλτε μου κάποιο λινκ να δω. Ποιες δοκιμασες..; Για την ωρα, οι επικρατεστερες ειναι η infinitum,cm9 και η αγαπημενη μου slim :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Ποιες δοκιμασες..; Για την ωρα, οι επικρατεστερες ειναι η infinitum,cm9 και η αγαπημενη μου slim :) Παντως για να σας πω την αληθεια, ειχα μεινει κατα ευχαριστημενος για καθημερινη χρηση, με την Gingerbread 2.3.6 την Simplicity, μεχρι να αποφασισω να παω σε ICS. Τωρα με ICS με την SLIM ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ιδιως με την ταχυτητα της, αλλα ακομα ψαχνομαι για τον ιδανικο συνδυασμο ROΜ ICS-KERNEL-Settings, για να πω οτι εφθασα στο επιπεδο ικανοποιησης οπως πριν με την Gingerbread 2.3.6 την Simplicity. Παντως με την SLIM 3.3 με τον δικο της Kernel αν εχω ανοιχτο Wifi μου τρωει την μπαταρια πολυ γρηγορα, και ας δειχνει στα στατιστικα της μπαταριας οτι το Wifi καταναλωνει 5%. Η οθονη δειχνει παντως οτι καταναλωνει πολυ ανεξαρτητως φωτεινοτητας που εχω, στο 42% ειναι. Edited April 26, 2012 by km1121 Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παντως για να σας πω την αληθεια, ειχα μεινει κατα ευχαριστημενος για καθημερινη χρηση, με την Gingerbread 2.3.6 την Simplicity, μεχρι να αποφασισω να παω σε ICS. Τωρα με ICS με την SLIM ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ιδιως με την ταχυτητα της, αλλα ακομα ψαχνομαι για τον ιδανικο συνδυασμο ROΜ ICS-KERNEL-Settings, για να πω οτι εφθασα στο επιπεδο ικανοποιησης οπως πριν με την Gingerbread 2.3.6 την Simplicity. Παντως με την SLIM 3.3 με τον δικο της Kernel αν εχω ανοιχτο Wifi μου τρωει την μπαταρια πολυ γρηγορα, και ας δειχνει στα στατιστικα της μπαταριας οτι το Wifi καταναλωνει 5%. Η οθονη δειχνει παντως οτι καταναλωνει πολυ ανεξαρτητως φωτεινοτητας που εχω, στο 42% ειναι. Εγω απο την πρωτη στιγμη της εβαλα τον semaphore 1.0.0s και λειτουργουν ολα μια χαρα.Και με την αυτονομια, προσωπικα δεν εχω παραπονο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ευχαριστώ Ηρακλή! Δοκίμασα μέχρι τώρα cm9 που την κράτησα κιόλας, miui και onecosmic. Στην miui δε μου δούλεψε το Swype κιόλας.. Μήπως να γύριζα σε καμιά custom gingerbread σκεφτόμουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ευχαριστώ Ηρακλή! Δοκίμασα μέχρι τώρα cm9 που την κράτησα κιόλας, mini και onecosmic. Στην miui δε μου δούλεψε το Swype κιόλας.. Μήπως να γύριζα σε καμιά custom gingerbread σκεφτόμουν... Να'σαι καλα φιλε...εγω παντως δυσκολα θα ξαναγυρισω σε gingerbread. Αλλο παγωτακι κι αλλο τζιτζεροψωμο :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Να ρωτησω, ο Zeam Launcher που εχει η Slim, δεν εχει themes οπως οι αλλοι Launchers, π.χ Go Launcher EX, ADW κ.λ.π Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Να ρωτησω, ο Zeam Launcher που εχει η Slim, δεν εχει themes οπως οι αλλοι Launchers, π.χ Go Launcher EX, ADW κ.λ.π Οχι, ειναι ο πιο λιτος launcher, αλλα και ο πιο γρηγορος :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Οχι, ειναι ο πιο λιτος launcher, αλλα και ο πιο γρηγορος :) O.K. ευχαριστω, το προτιμω κιολας αυτο, ελαφρυς γρηγορος αξιοπιστος. Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Προβλήματα που έχω συναντήσει σε ics 4.0.3 και 4.0.4 Σήμα κινητής τηλεφωνίας: Πραγματικά είτε το κινητό δεν πιάνει με σχεδόν κανένα modem τόσο δυνατό σήμα είτε το δείχνει λάθος. Το κακό όμως είναι ότι σε 2 galaxy που έχω, χάνουν το σήμα σε άσχετη φάση και αυτό μπορείς να το δεις από τα στατιστικά της μπαταρίας. Εκεί που έχουν σήμα ξαφνικά μπορεί να είναι μηδενισμένα. Αυτό το έχω παρατηρήσει σε slim, cm9, icssgs. Δοκιμασμένα μοντεμ JVU, JVT και το preinstalled που έχει η κάθε μία rom μέσα της. Sync Google-Photo: Σε περίπτωση που στο account & sync (λογαριασμοί και συγχρονισμός) βάλετε ένα δεύτερο λογαριασμό που κάνει χρήση το ίδιο email με τον πρώτο λογαριασμό (παράδειγμα: ένας λογαριασμός google με email test@gmail.com, και ένας λογαριασμός του facebook ή του email προγράμματος με το ίδιο username), τότε το sync Google-Photos σταματάει να δουλεύει εντελώς. Αν το δοκιμάσετε δοκιμάστε από το gallery να κάνετε upload photo και θα παρατηρήσετε είτε ότι δεν σας αφήνει να διαλέξετε album είτε ότι θα σας βγάλει error πως δεν μπορεί να συνδεθεί στο λογαριασμό. Λύση είναι να βγάλετε τον λογαριασμό που κάνει χρήση username ίδιο με το google account (είτε είναι λογαριασμός facebook, email ή ότι άλλο έχει ίδιο username) Κατανάλωση μπαταρίας απο τον explorer του κινητού. Σε περίπτωση που ανοίξεις τον explorer και δεν κλείσεις τις σελίδες που έχεις ανοιχτές και επιστρέψεις στο desktop τότε συνήθως η μπαταρία αρχίζει και τελειώνει πολύ γρήγορα. Το βασικότερο που με ενοχλεί είναι το θέμα με το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Aυτο ηταν,την εστειλα στον αγυριστο :mad: περασα πριν λιγο τον νεο semaphore και μου επεσε σε bootloop,ε ενταξει,δεν αντεχετε αλλο αυτο το πραγμα,με την παραμικρη στραβη που θα σε ριξει σε bootloop,να πρεπει να ξαναστηνεις ξανα μανα την ρομ,ελεος!!!!!!! τον αλλο μηνα θα παρω το one-x και θα παει στα τσακιδια οριστικα και η samsung (μου την εχει δωσει συναμα και η φολα 4.0.3 που μας πασαρε στο SII:mad:) προς το παρον περναω τωρα την jw5 και τελος. Edited April 26, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Aυτο ηταν,την εστειλα στον αγυριστο Και ποια θα βαλεις φιλε τωρα..;; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Και ποια θα βαλεις φιλε τωρα..;;Την jw5,εκανα edit το προηγουμενο ποστ μου.Ε δεν παει αλλο ρε Ηρακλη,προχθες μου εκανε το ιδιο που του ειχα περασει ενα θεμα,στις 1 το βραδυ πριν παω για υπνο,τωρα ξανα μολις γυρισα απο ταξιδι κι εκατσα να χαζεψω λιγο,επεξαν τα νευρα μου :tease: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Την jw5,εκανα edit το προηγουμενο ποστ μου.Ε δεν παει αλλο ρε Ηρακλη,προχθες μου εκανε το ιδιο που του ειχα περασει ενα θεμα,στις 1 το βραδυ πριν παω για υπνο,τωρα ξανα μολις γυρισα απο ταξιδι κι εκατσα να χαζεψω λιγο,επεξαν τα νευρα μου :tease: Τοσο χαλια ε...;;Σορυ ρε φιλε που σε πηρα στο λαιμο μου, εμενα ομως μια χαρα δουλευει η ρημαδα, δεν μπορω να καταλαβω τι σου πηγαινει στραβα!! Συμφωνω κι εγω για την samsung, διαβασα τα καλα μαντατα για την 4.0.3 που σας εδωσε στο s2:rolleyes: Ασχετο, αλλα μαλλον κι εγω θα αλλαξω ροτα και θα καταληξω στο HOX ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τοσο χαλια ε...;;Σορυ ρε φιλε που σε πηρα στο λαιμο μου, εμενα ομως μια χαρα δουλευει η ρημαδα, δεν μπορω να καταλαβω τι σου πηγαινει στραβα!! Συμφωνω κι εγω για την samsung, διαβασα τα καλα μαντατα για την 4.0.3 που σας εδωσε στο s2:rolleyes: Ασχετο, αλλα μαλλον κι εγω θα αλλαξω ροτα και θα καταληξω στο HOX ;)Οχι φιλε μου δεν με πηρες καθολου στο λαιμο σου,ισα ισα που δουλευε απροβληματιστα και μου αρεσε η λειτουργια της,αυτο με στενοχωρησε περισσοτερο.Αλλα ξερεις,με τρωει το χερι μου λιγο να δοκιμασω ποτε το ενα και ποτε το αλλο και αυτη η αναθεματισμενη μολις πεσει σε bootloop,που ειναι λογικο να συμβει καποιες φορες,σε αφηνει στα κρυα του λουτρου και δεν μπορω να ειμαι συνεχεια με αυτο το φοβο.Γενικα με κουρασε η samsung. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Οχι φιλε μου δεν με πηρες καθολου στο λαιμο σου,ισα ισα που δουλευε απροβληματιστα και μου αρεσε η λειτουργια της,αυτο με στενοχωρησε περισσοτερο.Αλλα ξερεις,με τρωει το χερι μου λιγο να δοκιμασω ποτε το ενα και ποτε το αλλο και αυτη η αναθεματισμενη μολις πεσει σε bootloop,που ειναι λογικο να συμβει καποιες φορες,σε αφηνει στα κρυα του λουτρου και δεν μπορω να ειμαι συνεχεια με αυτο το φοβο.Γενικα με κουρασε η samsung. Με το HTC θα κουράζεσαι μέχρι να καταφέρεις να φλασάρεις όμως... :lol: Στην slim 3.4 βλέπω την μπαταρία να ρουφιέται μόνη της για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Γύρισα σε στοκ κερνελ αλλα πάλι το ίδιο. Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα ή είναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Με το HTC θα κουράζεσαι μέχρι να καταφέρεις να φλασάρεις όμως... :lol: Στην slim 3.4 βλέπω την μπαταρία να ρουφιέται μόνη της για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Γύρισα σε στοκ κερνελ αλλα πάλι το ίδιο. Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα ή είναι η ιδέα μου?Δε βαριεσαι ρε Νικο,μια συνηθεια ειναι :p Για την μπαταρια,οχι,δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο,μια χαρα πηγαινε.Καμια εφαρμογη μηπως..? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts