Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ με τα παραπάνω. Εγώ το είχα πάντα απενεργοποιημένο και παρόλα αυτά είχα reboot.

Δέκα μέρες με τον 0.9.8s δεν μου έχει κάνει κανένα reboot.

Είτε με didle είτε χωρίς. Μήπως φταίει κάτι άλλο?

Κώστας

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά. Μπορεί να είναι υπερβολικά γελοία η ερώτηση αλλά παραμένει πρόβλημα...

Η επαφές διαγράφονται ομαδικά ή θέλει μια - μια; κατά κάποιον μυστήριο λόγο:ninja: με έναν συγχρονισμό περάστηκαν τρίδιπλες και ολα αυτα στην slim ics3.2 .

ευχαρίστω!!!

Edited by tragopapas

Καλημέρα παιδιά. Μπορεί να είναι υπερβολικά γελοία η ερώτηση αλλά παραμένει πρόβλημα...

Η επαφές διαγράφονται ομαδικά ή θέλει μια - μια; κατά κάποιον μυστήριο λόγο:ninja: με έναν συγχρονισμό περάστηκαν τρίδιπλες και ολα αυτα στην slim ics3.2 .

ευχαρίστω!!!

Δεν ξερω αν ειναι γελοια παντως κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα προσπαθησε με το go contacts η καποια αλλη εφαρμογη για επαφες απο το market..

Εχω προβλημα με το sygic-aura ειμαι σε slim 3.1 και δεν μου δουλευει καμια εκδοση του(Ααα!!δεν βγαζω και ακρη απο που να κατεβασω την 3.2 εφοσον στο xda το κηρυξαν outdated το post)

Υπαρχει καποιο gps που να δουλευει?

Ακυρο τη βρηκα τη 3.2

Edited by nikostg
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Δεν ξερω αν ειναι γελοια παντως κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα προσπαθησε με το go contacts η καποια αλλη εφαρμογη για επαφες απο το market..

Εχω προβλημα με το sygic-aura ειμαι σε slim 3.1 και δεν μου δουλευει καμια εκδοση του(Ααα!!δεν βγαζω και ακρη απο που να κατεβασω την 3.2 εφοσον στο xda το κηρυξαν outdated το post)

Υπαρχει καποιο gps που να δουλευει?

Υπάρχει ολόκληρο site για την slim πλεον

Θα το βρεις στο πρώτο ποστ του θέματος στο xda

Εκεί θα μπαίνουν πλέον οι εκδόσεις και τα changelogs

Κώστας

φλασαρα ics 4.0.4 dark knight. Ολα κομπλε. Σφαιρατη τζαμαουα και δεν ξερω και εγω τι!!

αλλα ειναι δυνατον να μην δουλευουνε οι εφαρμογες της winbank και της eurobank???

παω να κανω restore με titanium και παιρνω τα κακαλα μου. Επισης δεν εμφανιζονται καν

στο google play...

Δεν θελω να γυρισω στην εποχη του Νωε (βλ. darky 10.1):(

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Τελικά το spirit fm παίζει μονό με την επιλογή galaxy alsa? Διάβασα ότι δημιουργεί προβλήματά και μπορεί να καταστρέψει τα ηχεία! Στην τελευταία εκδοσή αναφέρεται σαν danger το galaxy alsa

Αν έχεις ενεργοποιήσει το touchwake και η οθόνη σβήσει από μόνη της τότε όταν την αγγίξεις (μέσα στο διάστημα που όρισες στο touchwake) ενεργοποιείται και πάλι χωρίς να πατήσεις κανένα κουμπί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αν κάνουμε Disable το Bluetooth ατον Semaphore v1.0.0s, έχουμε καθόλου κέρδος σε μπαταρία??

Με SlimICS v3.2 και modem JVT εχω πολύ υψηλό Cell StandBy, έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο?? Τα modem απο Nexus ειναι καθόλου καλύτερα??

Edited by kandreou

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Επειδη θελω το GMAIL εχω βαλει αυτη την ρομ ICS INFINITUM BLUE V1.1.0 τι αρχεια πρεπει να περασω με ενδιαφερει το ημερολογιο παρα πολυ που εχω τα rdvs της δουλειας. Edited by c3250
userbar.gif

Επειδη θελω το GMAIL εχω βαλει αυτη την ρομ ICS INFINITUM BLUE V1.1.0 τι αρχεια πρεπει να περασω με ενδιαφερει το ημερολογιο παρα πολυ που εχω τα rdvs της δουλειας.

Τι σχέση έχει η Infinitum με το Gmail? Google apps μπορείς να έχεις σε όλες τις ICS. Δεν είναι κριτήριο επιλογής ROM. Για το ημερολόγιο που ρωτάς (άν καταλαβα σωστά) είναι θεμα συγχρονισμού. Εγώ με την ίδια ουσιαστικά ΡΟΜ συγχρονίζω 2 outlook accounts, gmail, και greek eortologio μια χαρά. με notifigations και όλα

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Τι σχέση έχει η Infinitum με το Gmail? Google apps μπορείς να έχεις σε όλες τις ICS. Δεν είναι κριτήριο επιλογής ROM. Για το ημερολόγιο που ρωτάς (άν καταλαβα σωστά) είναι θεμα συγχρονισμού. Εγώ με την ίδια ουσιαστικά ΡΟΜ συγχρονίζω 2 outlook accounts, gmail, και greek eortologio μια χαρά. με notifigations και όλα

Ισως δεν το διατυπωσα σωστα...... απλος ρωταω ποια αρχεια πρεπει να περασω για να εχω συνχρονισμο με το Gmail και απο που τα βρισκω???? κανει απο την ginger??

userbar.gif

Ισως δεν το διατυπωσα σωστα...... απλος ρωταω ποια αρχεια πρεπει να περασω για να εχω συνχρονισμο με το Gmail και απο που τα βρισκω???? κανει απο την ginger??

Θες συγχρονισμό gmail με outlook? Gmail account έχεις? Το gmail app ψάχνεις; Δεν κατάλαβα:what:

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Θες συγχρονισμό gmail με outlook? Gmail account έχεις? Το gmail app ψάχνεις; Δεν κατάλαβα:what:

Εχω gmail λογαριασμο και θελω συγχρονισμό απο το κινητο μου να κανω για να ενημερωνετε το κινητο ?απλως με αυτην την ρομ δεν κανει καθολου συγχρονισμο.

userbar.gif

Εχω gmail λογαριασμο και θελω συγχρονισμό απο το κινητο μου να κανω για να ενημερωνετε το κινητο ?απλως με αυτην την ρομ δεν κανει καθολου συγχρονισμο.

Στα settings έχει "Accounts & sync" (εκει που λέει PERSONAL, λίγο πιό κάτω απο το Battery)

EDIT: Ετσι είναι στην BLUE LIGHTNING τουλάχιστον

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Στα settings έχει "Accounts & sync" (εκει που λέει PERSONAL, λίγο πιό κάτω απο το Battery)

EDIT: Ετσι είναι στην BLUE LIGHTNING τουλάχιστον

τα εχω ολα τσεκαρισμενα.αλλα δεν μου κανει τιποτα .

userbar.gif

τα εχω ολα τσεκαρισμενα.αλλα δεν μου κανει τιποτα .

Στο thread της Rom δεν είδα κάτι αναλογο:confused: Πριν κάνεις κάτι δραματικό, κανε πρωτα ένα clear data ή και clear cache της εφορμογής. Αν δε στρώσεις, δοκίμασε να τη βγάλεις και να τη ξαναβάλεις ( την εφαρμογή Gmail εννοώ)

Δε ξέρω που να τη βρείς, αλλα πήρε το ματι μου ενα link που δώθηκε προσφατα για τα inverted apps. To ιδιο λινκ υπάρχει και στο thread της blue Lightning (στο πρώτο ποστ νομίζω)

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Έχει βρει κανείς τρόπο να κάνει το sygic να παίζει σε εξωτερική κάρτα με ics? Με navigon τα κατάφερα, αλλά θέλω και το sygic... δε γίνεται;
- Alex

Στην slim 3.2 αλλαξα το dpi σε 240 αλλα και σε 233 (που ειναι το stock του galaxy s) αλλα παρατηρω καποιο τρεμουλιασμα στην αρχικη οθονη του launcher (μονο) οταν επιστρεφω σε αυτην απο καποια εφαρμογη...δηλαδη δεν το κανει στα καλα καθουμενα απλα οταν ανοιξω καποια εφαρμογη και γυρισω στην αρχικη οθονη τοτε τρεμοπαιζει ελαχιστα για δεκατο του δευτερολεπτου :confused:

Οσοι εχετε την ιδια ρομ συμβαινει και σε εσας..;;;:rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Στην slim 3.2 αλλαξα το dpi σε 240 αλλα και σε 233 (που ειναι το stock του galaxy s) αλλα παρατηρω καποιο τρεμουλιασμα στην αρχικη οθονη του launcher (μονο) οταν επιστρεφω σε αυτην απο καποια εφαρμογη...δηλαδη δεν το κανει στα καλα καθουμενα απλα οταν ανοιξω καποια εφαρμογη και γυρισω στην αρχικη οθονη τοτε τρεμοπαιζει ελαχιστα για δεκατο του δευτερολεπτου :confused:

Οσοι εχετε την ιδια ρομ συμβαινει και σε εσας..;;;:rolleyes:

Όχι ούτε με τον zeam έχω αυτό το πρόβλημα ούτε με τον nova και έχω αλλάξει και εγώ στα 240 dpi.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Όχι ούτε με τον zeam έχω αυτό το πρόβλημα ούτε με τον nova και έχω αλλάξει και εγώ στα 240 dpi.

Eμενα στο zeam το παθαινει αυτο. Εσυ το αλλαξες μεσω καποιας εφαρμογης ή μεσα απο τις ρυθμισεις ΑSS..;

Απο την αλλη παλι σκεφτομαι μηπως ειναι animation του ics αλλα στην cm9 που ειχα δεν γινοταν :wacko:

Ηρακλής!

Eμενα στο zeam το παθαινει αυτο. Εσυ το αλλαξες μεσω καποιας εφαρμογης ή μεσα απο τις ρυθμισεις ΑSS..;

Απο την αλλη παλι σκεφτομαι μηπως ειναι animation του ics αλλα στην cm9 που ειχα δεν γινοταν :wacko:

Ναι, το άλλαξα από a s s->general ui->lcd density και ακολούθησα τα βήματα που έχει εκεί.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Ναι, το άλλαξα από a s s->general ui->lcd density και ακολούθησα τα βήματα που έχει εκεί.

Κι εγώ αυτό έκανα...τώρα έβαλα τo default dpi της slim και κάνει πάλι το ίδιο...ισως δεν το πρόσεξα όταν την έβαλα και μάλλον είναι animation της ρομ..:rolleyes:

Ηρακλής!

Μετά από καιρό είπα να φλασάρω την slim ICS 3.2. Ενω ερχομαι από CM9, κάνω wipe data και format system, περνάω την base 3.2 και το essentials 3.2 I9100 όμως το τηλ. μπαίνει σε bootloop όλη την ώρα... Καμία λύση?????

Λύθηκε!! Από βιασύνη περνόυσα τα essentials για gsII!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Καλη ανασταση!ειμαι στη slim 3.2 κ εχω το εξης προβλημα...ενω μπορω να παιξω μουσικη απο την εξερευνηση αρχειων οταν παω στη μουσικη δεν εχει κανενα τραγουδι μεσα...σαν να μην υπαρχει τπτ στο κινητο
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich