crazyio Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Υπέγραψα και εγώ στο petition ... σε λιγότερο από λεπτό έχεις βάλει το λιθαράκι για να βρεθούμε πιο κοντά σε αυτό που ζητάμε ... πρέπει όλοι μας να υπογράψουμε...... http://www.change.org/petitions/wwws...samsung-i9000# Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Υπέγραψα και εγώ στο petition ... σε λιγότερο από λεπτό έχεις βάλει το λιθαράκι για να βρεθούμε πιο κοντά σε αυτό που ζητάμε ... πρέπει όλοι μας να υπογράψουμε...... http://www.change.org/petitions/wwws...samsung-i9000# συμφωνώ κι εγώ...αλλάξει δεν αλλάξει κάτι κι εγώ υπέγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 συμφωνώ κι εγώ...αλλάξει δεν αλλάξει κάτι κι εγώ υπέγραψα. υπεγραψα κι εγω. Αντε να δουμε...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Signed!!! Με το καλό να γίνει κάτι. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Και εγώ υπέγραψα, αν και δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι ΑΛΛΑ μακάρι (η ελπίδα υπάρχει, γιαυτό υπογράψαμε άλλωστε)... Χρόνια πολλά σε όλους. ΥΓ: Μήπως να στέλναμε κανένα και στην samsung hellas που μας έχει αφήσει στην 2.3.3 (σε αυτή την περίπτωση όμως δεν υπάρχουν ελπίδες:p); Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πάντως όσοι παθαίνετε ψύχωση με την ελεύθερη ραμ του κινητού σας, μείνετε καλύτερα σε gingerbread. Πέφτει πολύ 60άρι!!! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πάντως όσοι παθαίνετε ψύχωση με την ελεύθερη ραμ του κινητού σας, μείνετε καλύτερα σε gingerbread. Πέφτει πολύ 60άρι!!! Το θέμα είναι να μην κάνει σπασίματα ;) Υπέγραψα κι εγώ, αν και δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι... :( Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ΥΓ: Μήπως να στέλναμε κανένα και στην samsung hellas που μας έχει αφήσει στην 2.3.3 (σε αυτή την περίπτωση όμως δεν υπάρχουν ελπίδες:p); Δεν αξίζει τον κόπο...πέρνα 2.3.6 να χαρείς το κινητό σου και αν τεθεί θέμα εγγύησης ξαναγυρνάς στην παλιά. Τζάμπα αδικείς το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Κατι θα γινει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1413359 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πιο εύκολο θα ήταν αν απλά δίνανε AOSP ICS!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πιο εύκολο θα ήταν αν απλά δίνανε AOSP ICS!!! Μα αυτήν είναι η ειρωνεία.. ΔΕΝ θέλουμε την σαβούρα της samsung.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μα αυτήν είναι η ειρωνεία.. ΔΕΝ θέλουμε την σαβούρα της samsung.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Δεν τους νοιάζει όμως... Αυτοί τώρα προσπαθούν να προσαρμόσουν την σαβούρα τους στην ICS... :mad: Και να βγει τελικά official, πάλι custom θα έχουμε, γιατί δε φτάνει που βάζουν τον launcher που πες οκ τον αλλάζεις, αλλά πειράζουν και το theme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Όλα τα λεφτά στην ICS είναι το UI το οποίο κατέστρεψε η Samsung στο SII! Δεν δίνουνε τους drivers στα παιδιά του xda να τελειώνουμε και ας μην μας δώσουν ποτέ ICS από την Samsung! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Όλα τα λεφτά στην ICS είναι το UI το οποίο κατέστρεψε η Samsung στο SII! Δεν δίνουνε τους drivers στα παιδιά του xda να τελειώνουμε και ας μην μας δώσουν ποτέ ICS από την Samsung! Αυτο ακριβώς! Το μόνο που με νοιάζει είναι να έχουν οι devs μια βάση να ξεκινήσουν και όχι πορταρισμενη! Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 φωνή λαού οργή Θεού;παιδια τωρα διαβασα σε ενα site δεν ξερω αν κανει να πω το site οτι μετα απο κραξιμο η samsung σκεφτεται τελικα να φαμε παγωτακι. Αναμένουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 φωνή λαού οργή Θεού;παιδια τωρα διαβασα σε ενα site δεν ξερω αν κανει να πω το site οτι μετα απο κραξιμο η samsung σκεφτεται τελικα να φαμε παγωτακι. Αναμένουμε Έχει αναφερθεί ήδη εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918019#post3918019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το αναφέρανε και τα παιδιά πιο πάνω! Για να είπανε ότι θα επανεξετάσουν το θέμα πιστεύω ότι θα το δώσουνε. Μπορείς να δώσεις link από site αν θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 http://www.insomnia.gr/topic/431292-%CE%B7-samsung-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-galaxy-s-%CF%83%CE%B5-android-40/ οριστε εδω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 εγω εχω υπογραψει το petition εδω και καιρο.το θεμα ειναι αν παρουν αποφαση και κερασουν παγωτο να μην ειναι οπως στο sII Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Τρίτη μέρα με την ICS του onecosmic, όλα καλά, σταθερή γρήγορη. Εφτιαξα και ένα βιντεάκι για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Τρίτη μέρα με την ICS του onecosmic, όλα καλά, σταθερή γρήγορη. Εφτιαξα και ένα βιντεάκι για όποιον ενδιαφέρεται. Πολύ καλό, ευχαριστούμε! Δοκίμασες καθόλου το ραδιόφωνο; Επίσης, το μενού που δείχνει ποιες εφαρμογές τρέχουν με ποιο πλήκτρο ανοίγει; off topic: η κάρτα από το amazon σου έχει έρθει; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Πολύ καλό, ευχαριστούμε! Δοκίμασες καθόλου το ραδιόφωνο; Επίσης, το μενού που δείχνει ποιες εφαρμογές τρέχουν με ποιο πλήκτρο ανοίγει; off topic: η κάρτα από το amazon σου έχει έρθει; To ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά με την εφαρμογή spirit fm (νομίζω βάζεις region: Europe και method: galaxy s alsa και είσαι έτοιμος) Το μενού είναι ουσιαστικά ο task manager οπότε εμφανίζεται κλασσικά με παρατεταμένο πάτημα του κεντρικού κουμπιού. Η κάρτα δεν μου εχει έρθει ακόμα. Πιστεύω λόγω εορτών έχει κολλήσει στο ταχυδρομείο. Προβληματάκια που έχω παρατηρήσει στην έκδοση του Onecosmic μέχρι τώρα: 1) o stock browser είναι λίγο αργός 2) Η μπαταρία κρατάει λιγότερο απο ότι με stock gingerbread (τίποτα το φοβερό πάντως) 3) Η μεταφορά αρχείων απο υπολογιστή σε κινητό και αντίστροφα μέσω USB γίνεται με μικρές ταχύτητες (1-2 ΜΒ/s) Edited December 27, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 3) Η μεταφορά αρχείων απο υπολογιστή σε κινητό και αντίστροφα μέσω USB γίνεται με μικρές ταχύτητες (1-2 ΜΒ/s) Το πρόβλημα αυτό υπάρχει και στην official ICS του Nexus S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 http://gigaom.com/mobile/samsung-galaxy-s-and-tab-may-yet-get-android-4-0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 άντε μπας και δούμε καμία παγωμένη μέρα ... :lol: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts