Gialakias Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γεια σας κ απο μενα. Τις προαλλες, μ επεσε το κινητο μεσα σε νερο. Το ανοιξα, το καθαρισα, το αφησα να στεγνωσει σχετικα κοντα σε καλοριφερ κ χθες το βραδυ (μετα απο 3 μερες) ειπα να δω εαν ανοιγει. Το καλο ειναι οτι ανοιξε & οτι φορτιζει κανονικα. Αλλα, δεν λειτουργει η οθονη (τα "κουμπια"), γενικα το touch screen. Υποθετω οτι το προβλημα βρισκεται στην οθονη & οτι θα θελει αλλαγη. Ερωτηση κρισεως. Η εγγυηση το καλυπτει? Κ εαν ναι, που προτεινετε να το στειλω? Το κινητο ειχε αγοραστει απο καταστημα "Πλασιο". ΥΓ:Εχω διαβασει καλα λογια για την Smartec, τι λετε? Με την καμία όμως. Ψάξε για άλλο χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου άδικα. Το μονο που θα σε συμφέρει είναι αν βρεις οθόνη κάτω από 80 ευρώ και αν φταίει αυτό . Αλλιώς πάρε άλλο. Η πιο οικονομική λύση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τοσο καλα ε? :heat: Θα κανω κ κει μια ερωτηση κ ελπιζω... Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γεια σας κ απο μενα. Τις προαλλες, μ επεσε το κινητο μεσα σε νερο. Το ανοιξα, το καθαρισα, το αφησα να στεγνωσει σχετικα κοντα σε καλοριφερ κ χθες το βραδυ (μετα απο 3 μερες) ειπα να δω εαν ανοιγει. Το καλο ειναι οτι ανοιξε & οτι φορτιζει κανονικα. Αλλα, δεν λειτουργει η οθονη (τα "κουμπια"), γενικα το touch screen. Υποθετω οτι το προβλημα βρισκεται στην οθονη & οτι θα θελει αλλαγη. Ερωτηση κρισεως. Η εγγυηση το καλυπτει? Κ εαν ναι, που προτεινετε να το στειλω? Το κινητο ειχε αγοραστει απο καταστημα "Πλασιο". ΥΓ:Εχω διαβασει καλα λογια για την Smartec, τι λετε? Κανονικά μέσα σε ρύζι έπρεπε να το βάλεις... Δοκίμασε να το ανοίξεις και κοιτα να καθαρίσεις την καλωδιοταινία που έχει η οθόνη στην ακρη... Ξεκούμπωσέ την καθάρισε την με λίγο οινόπνευμα και μετά ξαναβάλτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Με πρόλαβες για το ρύζι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 http://www.makeitwork.gr/ ρωτησε και εδω αν δεν ειναι σωστο με τους κανονες του φορουμ ας σβηστη και συγνωμη Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αναμενω απαντηση φιλε ahaios!! Thx για το link!! Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) μπορεις να δωσεις λινκ; ΕΧΤΕΝDED: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Samsung-Google-Galaxy-Nexus-GT-I9250-2000mah-Extended-Battery-Cover-/120857636968?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1c23ad3068 Κανονικη: http://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-Akku-Accu-Battery-EB-L1F2HVU-Galaxy-Nexus-i9250-/120866691988?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item1c24375b94 Απο τι βλεπω εχουν ανεβει οι τιμες απο οταν την πηρα. Στα 14 τωρα η κανονικη απο Γερμανια (την ειχα παρει απο κινα) και 26 η μεγαλη απο κορεα θα σου προτεινα να παρεις και εξωτερικο φορτιστη οπως αυτον: http://www.ebay.com/itm/Genuine-SAMSUNG-Google-Galaxy-NEXUS-GT-i9250-Extended-Battery-Charger-/111214199505?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item19e4e202d1 βολευει απιστευτα εχεις παντα μπαταρια βαζεις τη μια βγαζεις την αλλη ΕDIT: τον φορτιστη τον ειχα παρει απο εδω:http://www.ebay.com/itm/Genuine-Google-Samsung-Galaxy-Nexus-GT-I9250-Cover-Case-Extended-Battery-Charger-/110797758802?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item19cc0fa152 αν θυμαμαι καλα, εχει πουλησει και περισσοτερους και εχει κ λιγο μικροτερη τιμη προτιμησε τον Edited February 1, 2014 by costas89m Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 καλησπερα σας.. δυστυχως υπαρχει θεμα με το κινητακι μου.. μου επεσε σημερα το πρωι απο υψος 20-30εκ κ χαλασε η οθονη.. στην αρχη αναβε η μιση κ τωρα δεν αναβει καθολου.. το digitizer ειναι αθηκτο..ουτε ρωγμες ουτε τπτ....αρα απο μεσα ειναι μαλλον το θεμα..γιατι κ το κινητο πρεπει να λειτουργει κανονικα..αναβει κ κλεινει...απλα δεν φαινετε τπτ.. Υπαρχει περιπτωση να το δεχτουν στην εγγυηση..αν πω οτι ξαφνικα σταματησε να λειτουργει..γτ ειναι πολυ κριμα απο τετοιο υψος να δημιουργηθει τετοιο προβλημα.. και αν δεν το δεχτουν στην εγγυηση ποσο περιπου θα στοιχησει το service?λογικα χρειαζεται να αντικατασταθει η super amoled!! ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με την αποστολή των SMS. Αρνείται πεισματικά να στείλει μήνυμα. Έχω την default εφαρμογή και το handcent. Απεγκατέστησα το handcent αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμια ιδέα έχουμε στο τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με την αποστολή των SMS. Αρνείται πεισματικά να στείλει μήνυμα. Έχω την default εφαρμογή και το handcent. Απεγκατέστησα το handcent αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμια ιδέα έχουμε στο τι μπορεί να φταίει; Μήπως έχεις απενεργοποιημένη την stock εφαρμογή; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πως την απενεργοποιεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Πως την απενεργοποιεις; Τις ειδοποιησεις τις απενεργοποιεις μεσα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης. Μηπως δε το εχεις τικαρισμενο; Edit Να στειλεις λες, σορυ. Να δεχθεις νομιζα. Μια επανεκινηση κανε η αλλιως βαλτο σε save mode. Edited February 10, 2014 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Έχω κανει επανεκκίνηση αλλά και πάλι τα ίδια. Πως το βάζω σε save mode; Edit. Ξετικαρα το hangouts να στέλνει SMS. Πάλι δεν στέλνει, προσπάθησα με το hangout αλλά ούτε αυτό στέλνει. Απ'οτι θυμάμαι μόλις άλλαξα σιμ μου το έκανε. Καμιά ιδέα; Edited February 10, 2014 by phonez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Έχω κανει επανεκκίνηση αλλά και πάλι τα ίδια. Πως το βάζω σε save mode; Πας να κλεισεις το τηλεφωνο , πατας παρατεταμενα την απενεργοποιηση και μετα οκ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ούτε σε safe mode στέλνει SMS. Άλλο κουλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ούτε σε safe mode στέλνει SMS. Άλλο κουλο αυτό. Τοτε ειναι η σιμ οπως ειπες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 left_ace σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά δεν ήταν αυτό(;). Πριν από ένα μήνα άλλαξα την σιμ και είχα βάλει το φοιτητικό της wind.Όταν άνοιξα το τηλ και πήγα να στείλω sms ενεργοποίησης δεν έστελνε sms.Δεν έδωσα σημασία εκείνη την στιγμή,μέχρι σήμερα που χρειάστηκε να στείλω sms και όπως αναφέρω παραπάνω δεν έστελνε με καμία εφαρμογή. Υποψιάστηκα ότι το sms gateway με την αλλαγή της sim θα είχε διαγραφεί (για πιο λόγο;) οπότε έκανα τα παρακάτω: Πληκτρολόγησα στον dialer *#*#4636#*# Phone Information SMSC (σε μένα ήταν κενό) Έβαλα το κέντρο της Wind αλλά δεν το έπαιρνε οπότε πήγα σε αυτή τη σελίδα http://www.twit88.com/home/utility/sms-pdu-encode-decode και βάζοντας στο πεδίο SMSC τον αριθμό μηνυμάτων της wind ,σβήνοντας απο κάτω τα sample , και πατώντας convert στην διπλανή στήλη μου έβγαλε αυτό:AT+CMGW=8 07910396537900F0110000910000AA00 Παίρνουμε τα 16 πρώτα ψηφία αρχίζοντας από το 07 και τα πληκτρολογούμε στο πεδίο SMSC πατώντας update και μετά refresh. Βγαίνουμε με το home button ακι είμαστε έτοιμοι. Τις παραπάνω πληροφορίες τις βρήκα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Στη Gallery εχει ενα φακελο auto backup που δε μπορω να σβησω.Καποια βοηθεια; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Στη Gallery εχει ενα φακελο auto backup που δε μπορω να σβησω.Καποια βοηθεια; Ευχαριστω εκ των προτερων λογικά ειναι το autobackup των φωτογραφιών στο Google+.μπες στο Google+ απενεργοποιησε το και σβήσε τις φωτογραφίες από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είναι το auto backup και είναι τα thumbnail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) λογικά ειναι το autobackup των φωτογραφιών στο Google+.μπες στο Google+ απενεργοποιησε το και σβήσε τις φωτογραφίες από εκεί. Το google+ το χω απενεργοποιημενο ομως Είναι το auto backup και είναι τα thumbnail Σας ευχαριστήσω για τη βοηθεια.Οσον αφορα ομως τη δεύτερη απάντηση δε την κατάλαβα:confused: Edited February 12, 2014 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είναι οι μικρογραφίες από τις εικόνες που έχει κάνει backup.Σβήνοντας αυτά δεν σβήνεται η φωτογραφία.Περισσότερα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Χαιρετώ την παλιοπαρέα...Μια ερώτηση ρε παίδες, στο NEXUS χωρίς ρουτ μπορούμε να το συνδέσουμε με φλασάκι και να το δεί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Χαιρετώ την παλιοπαρέα...Μια ερώτηση ρε παίδες, στο NEXUS χωρίς ρουτ μπορούμε να το συνδέσουμε με φλασάκι και να το δεί;;; Νομίζω όχι Βλάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Χαιρετώ την παλιοπαρέα...Μια ερώτηση ρε παίδες, στο NEXUS χωρίς ρουτ μπορούμε να το συνδέσουμε με φλασάκι και να το δεί;;; Εγω χρησιμοποιω αυτη την εφαρμογη:http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts