Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και άλλαξα κινητό δεν ξεχνάω πόσο βοήθεια βρήκα σε αυτό το νήμα όταν το χρειαζόμουν.

Να είστε καλά παιδιά καλή χρονιά να έχετε όλοι.... :)

Practice what you preach

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλή χρονιά σε όλους/ες και με ένα nexus 5 όλοι μας :)

ΑΜΗΝ

10 χαρακτήρες

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Καλή χρονιά σε όλους/ες και με ένα nexus 5 όλοι μας :)

Αμήν και πότε, καταραμένη κρίση :(

Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7!

Καλη χρονια παιδες οτι επιθυμειτε να ερθει φετος

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Καλή τύχη και καλή χρονιά να έχουμε! :)

ας μας φέρει ο αγ.Βασίλης έναν οδηγό για κατέβασμα και εγκατάσταση 4.4 :p

--------------------------------------

S 20 +

Καλη Χρονια να εχουμε.

Παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας. απο χθες το βραδυ το κινητο δεν φορτιζει, ουτε με usb απο pc, ουτε απο το ρευμα ενω λειτουργει κανονικα, η μπαταρια μου ειναι καλη και σε αλλο κινητο φορτιζει. το εχει αντιμετωπισει κανεις; τι μπορει να συμβαινει;

Καλη Χρονια να εχουμε.

Παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας. απο χθες το βραδυ το κινητο δεν φορτιζει, ουτε με usb απο pc, ουτε απο το ρευμα ενω λειτουργει κανονικα, η μπαταρια μου ειναι καλη και σε αλλο κινητο φορτιζει. το εχει αντιμετωπισει κανεις; τι μπορει να συμβαινει;

Δοκίμασε με ένα μαχαιράκι ή οδοντογλυφίδα να σηκώσεις την μεταλλική πλάκα στην υποδοχή του βύσματος στο τηλέφωνο...

Δοκίμασε με ένα μαχαιράκι ή οδοντογλυφίδα να σηκώσεις την μεταλλική πλάκα στην υποδοχή του βύσματος στο τηλέφωνο...

δυστυχως οχι, δεν λειτουργησε. λες να εχει καψει κατι;

Τότε φίλε μου δοκίμασε πάλι με το μαχαιράκι μέχρι να μην εφάπτεται η μια πλευρά με την πλάκα ή αλλιώς στείλε το τηλέφωνό σου στην smartec αφού έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει ξεκολλήσει ο usb connector.

Υ.Γ. Επειδή με έπιασε και εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και εταιροχρονισμένα έφτιαξα ένα οδηγό φλασαρίσματος της 4.4.2! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5115726#post5115726

Τότε φίλε μου δοκίμασε πάλι με το μαχαιράκι μέχρι να μην εφάπτεται η μια πλευρά με την πλάκα ή αλλιώς στείλε το τηλέφωνό σου στην smartec αφού έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει ξεκολλήσει ο usb connector.

Υ.Γ. Επειδή με έπιασε και εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και εταιροχρονισμένα έφτιαξα ένα οδηγό φλασαρίσματος της 4.4.2! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5115726#post5115726

Εισαι πρωτος. Μπραβο.

ΚΑΙ μπραβο σου.Να'σαι καλα.

ειδα οτι ειναι ακομα στην εγγυηση και το εστειλα samsung.

Αλλα πλεον ξερω μαλλον τι εχει, ειναι το δευτερο τηλ. μου.

Το δανεισα σε εναν φιλο και οταν μου το εφερε και μου ειπε οτι ξαφνικα σταματησε να φορτιζει, απο την παρεα ομως εμαθα οτι του εχει πεσει ποτο πανω στο τηλ.

Οποτε φοβαμαι παπαλα η εγγυηση.

Καλημερα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω τη διαφορα εχει η snapshot εκδοση απο μια nightly και γιατι τη πρωτη δεν μπορουμε να τη κατεβασουμε απο το update της συσκευης?

Καλημέρα,ένας φίλος μου έχει το κινητό και έχει βάλει για ασφάλεια το μοτίβο και επειδή δεν το είχε χρησιμοποιησει για καιρό ξέχασε το μοτίβο.μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξει το κινητό???

Καλημέρα,ένας φίλος μου έχει το κινητό και έχει βάλει για ασφάλεια το μοτίβο και επειδή δεν το είχε χρησιμοποιησει για καιρό ξέχασε το μοτίβο.μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξει το κινητό???

Νομίζω με factory reset... Αν γνωρίζει κάποιος άλλος άλλο τρόπο ας με διαφωτίσει...

Νομίζω με factory reset... Αν γνωρίζει κάποιος άλλος άλλο τρόπο ας με διαφωτίσει...

Σωστός. Κλείνουμε το τηλέφωνο. Πατάμε και κρατάμε πατημένα volume + και - και power και βγαίνουμε στο ξαπλωμένο ρομπότ. Με τα πλήκτρα του ήχου επιλέγουμε reboot recovery και πατάμε power. Βγαίνουμε στο ρομπότ με το κόκκινο θαυμαστικό και πατάμε volume + και στιγμιαία το power και βγαίνουμε στο μενού της στοκ recovery από όπου κάνουμε factory reset. Αυτά αν Είμαστε στοκ.

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Σωστός. Κλείνουμε το τηλέφωνο. Πατάμε volume + και - και power και βγαίνουμε στο ξαπλωμένο ρομπότ. Με τα πλήκτρα του ήχου επιλέγουμε reboot recovery και πατάμε power. Βγαίνουμε στο ρομπότ με το κόκκινο θαυμαστικό και πατάμε volume + και στιγμιαία το power και βγαίνουμε στο μενού της στοκ recovery από όπου κάνουμε factory reset. Αυτά αν Είμαστε στοκ.

Και χάνουμε όλα όσα έχουμε στο κινητό???και κάτι αλλο,με αυτόν τον τρόπο που είπες δεν χρειάζεται να συνδέσουμε το κινητό στον υπολογιστή???

Ναι τα χάνουμε, δεν χρειάζεται να το συνδέσουμε στον υπολογιστή.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)