Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα.

Το μονο που ξερουμε απο φημες και αυτο,ειναι οτι θα 'ελαφρυνουν' το λειτουργικο.

Θα χρειαζεται λιγοτερες απαιτησεις σε ραμ.

Γενικολογα σου λεω τωρα.

Καλα αμα παρουμε και την 5αρα.......θα διοργανωσουμε party-meeting στο φορουμ!!!

Θεωρώ πολύ άδικο να μην την πάρουμε. Με 4.0.4 ξεκίνησε, δεν γίνεται να μην δώσει στην προηγούμενη ναυαρχίδα της έστω μία αλλαγή σε νούμερο.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητό έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και ίσως πάρει και την 5.

Από την άλλη την πάρει δεν την πάρει είναι πολύ καλό κινητό, και στην 4.2.2 να έμενε προσωπικά δεν θα με χάλαγε. Κάνουμε μια χαρά την δουλειά μας και το κινητό είναι σφαίρα, ακόμα και με τα σημερινά 4πυρηνα δεν βλέπεις διάφορα στο smooth. Μόνο στα benchmark.

Θεωρώ πολύ άδικο να μην την πάρουμε. Με 4.0.4 ξεκίνησε, δεν γίνεται να μην δώσει στην προηγούμενη ναυαρχίδα της έστω μία αλλαγή σε νούμερο.

Ειναι και το 18μηνο της google ομως.

Αν κανει το μεγαλο μπαμ η 5 και μπαινει σε συσκευες απο 1ram τοτε why not!!!

Ειμαστε μεσα.

Μακαρι να πεσω εξω αλλα δε νομιζω να μας την δωσουνε.

Απο την 4.0.0 δε ξεκινησε το τηλεφωνο μας;

Η 4.3 αν δε κανω λαθος πρεπει να ειναι η 9 ενημερωση που θα παρει.

Ειναι και το 18μηνο της google ομως.

Αν κανει το μεγαλο μπαμ η 5 και μπαινει σε συσκευες απο 1ram τοτε why not!!!

Ειμαστε μεσα.

Μακαρι να πεσω εξω αλλα δε νομιζω να μας την δωσουνε.

Απο την 4.0.0 δε ξεκινησε το τηλεφωνο μας;

Η 4.3 αν δε κανω λαθος πρεπει να ειναι η 9 ενημερωση που θα παρει.

ναι σύμφωνοι, αλλά κάθε nexus έπαιρνε μια αλλαγή του πρώτου γράμματος. Απο 2.3 σε 4 και μετά 4.1 . Για το nexus s λέω. Το δικό μας απο 4 έμεινε στην 4. Δεν είχε ριζικές αλλαγές. Όπως και να χει, θα δούμε :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Όπως και να έχει μια χαρά είναι το κινητό. Ακόμη δεν μου έχει έρθει η 4.3, αλλά από αυτά που διαβάζω είναι μια πολύ καλή έκδοση. Αν εξαιρέσεις τη μνήμη σε βαριά χρήση (πχ πολλά tabs στον browser), το GN είναι υποδειγματικό, ιδίως αν κρίνεις με το τι κυκλοφορεί έξω. Ήταν μια απίστευτη αγορά που κρατάει στο χρόνο. Μακάρι να πάρει και την 5.0. Εν τω μεταξύ η γυναίκα μου που το έχει τώρα, μόνο nexus θέλει από δω και στο εξής :-) καλοέμαθε.

ερώτηση : ενό μπορώ να κατεβάσω απο το play του κινητού μου εφαρμογές , το αντίστοιχω στο Η/Υ δεν μου βλέπει το κινητό , σαν να μην υπάρχει και αυτό συμβαίνει απο τότε που πάτησα το .. πλαίσιο υπηρεσιών ggogle ... Έσβησα τον λογαριασμό και τον ξαναέβαλα αλλά στο desktop δεν βλέπει ακόμα το τηλεφωνο ... μηπως ξέρει κάποιος τι αλλο πρέπει να κάνω ?

Μήπως σου έχει κατέβει η 4.3 και απλά δεν έχει γίνει η εγκατάσταση?

Δεν νομίζω γιατί είμαι με την pitch black!!!!

Από προχθές το βράδυ κάνω checkin,clear data google framework services και τσεκ για update. Με το που γύρισα το κινητό στην αγγλική γλώσσα και έκανα clear data και checkin μου ήρθε ΟΤΑ αμέσως!

Καλημέρα.

Η πρώτη αρνητική εντύπωση στη 4.3 είναι ότι έχουνε μειώσει για ακόμα μια φορά τη φωτεινότητα!

Δε ξέρω αν είναι μόνο στο νεξους μας, αλλά καταντά ενοχλητικό.

Για να σας προλάβω.....ΟΧΙ δεν είναι η ιδέα μου.

Είναι πραγματικότητα.

Εμένα μου φάνηκε πιο φωτεινό και τα χρώματα πιο έντονα!

Ή κάμερα είναι πιο γρήγορη από οριζόντια σε κάθετα.

Στις εφαρμογές είναι πλέον πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά.

Όλα τα προγράμματα λειτουργούν κανονικά,και το Don't Panic.

Και εμένα μου φαίνεται πιο φωτεινή η εικόνα με πιο ζωντανά χρώματα... Παρατηρώ ότι πλέον έχουν σταθερά 250+ MB ελεύθερη μνήμη RAM όσο και αν το ζορίζουμε και αν μια εφαρμογή που έχουμε κλείσει και συνεχίσει να τρέχει στο παρασκήνιο σου βγάζει Notification για να πατήσεις εξαναγκασμένη διακοπή...

Από τα settings του dialpad μπορείς να ενεργοποιήσεις το autocomplete, που σου εμφανίζει τις επαφές σου καθώς πληκτρολογείς ένα αριθμό. :happy:

Καλησπέρα παιδιά,

Αφού έβαλα τη 4.3 δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή απο το play store, μου βγάζει Error while retrieving information from server. Εκανα κατάργηση λογαριασμού το ξαναεβαλα τίποτα, τι να κάνω;

Μετα το update οτάν πάω να πάρω τηλέφωνο μια επαφή δεν μου βγάζει τις επιλογές οπώς πριν δηλαδή να πάρω τηλ μεσώ viber, Skype κτλ αλλά παιρνει κατευθείαν, το κανει και σε εσάς;

Εγώ δεν την είχα πριν αυτή την επιλογή και ευτυχώς γιατί δεν θα μου άρεσε.Παίρνω τηλ.μεσω δικτύου κινητής. Αν θέλω μέσω Viber κτλ μπαίνω στην Κάθε εφαρμογή. Για μπες στις εφαρμογές μήπως από εκεί υπάρχουν αυτές οι επιλογές.

Πάντως εμένα η διάρκεια της μπαταρίας δεν μου φαίνεται καλύτερη, χειρότερη δεν ξέρω αλλά καλύτερη σίγουρα όχι.

Μετα το update οτάν πάω να πάρω τηλέφωνο μια επαφή δεν μου βγάζει τις επιλογές οπώς πριν δηλαδή να πάρω τηλ μεσώ viber, Skype κτλ αλλά παιρνει κατευθείαν, το κανει και σε εσάς;

Εμενα την πρωτη φορα που πηγα να κανω κληση μετα το update μου εβγαλε κανονικα ολες τις επιλογες(viber,skype τηλεφωνο) πατησα το τηλ παντα και οποτε κανω κληση παιρνει μονο απο αυτη υην επιλογη.....

Εμενα τη μονη διαφορα που ειδα ειναι στο οτι εχει να κανει με το wi-fi...ενω εχω ασυρματο wi-fi πριν το update οποτε ερχομουν σπιτι εκανε αυτοματα συνδεδη,τώρα μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσημο ασυρματο δυκτιο,μπαινω απο τις ρυθμισεις και το επιλεγω....το ιδιομου εβγαλε και για το δικτυο στην δουλεια....και εχω μονιμα ανοικτο το wi-fi στη συσκευη....

Και αλλη μιαδιαφορα.στην 4.2.2 υπηρχε στις εγκατεστημενες εφαρμογρς της google μια εφαρμογη που λεγοταν πλοήγηση και ειχε ενα μπλε βελακι....στην 4.3 δεν βλεπω αυτη την εφαρμογη....

Τελικα με λιγο ψαξιμο ειδα οτι την εχουνε ενσωματοσει στους χαρτες

-Ομάδα Διαχείρισης-

Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by Sol_Ballads

Εμενα τη μονη διαφορα που ειδα ειναι στο οτι εχει να κανει με το wi-fi...ενω εχω ασυρματο wi-fi πριν το update οποτε ερχομουν σπιτι εκανε αυτοματα συνδεδη,τώρα μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσημο ασυρματο δυκτιο,μπαινω απο τις ρυθμισεις και το επιλεγω....το ιδιομου εβγαλε και για το δικτυο στην δουλεια....και εχω μονιμα ανοικτο το wi-fi στη συσκευη....

Αυτό είναι πολύ σπαστικό, ευτυχώς σε εμένα δεν το κάνει αυτό με συνδέεται κανονικά μόνο του.

Ή 4.3 σε κάθε συσκευή κάνει τα δικά της μου φαίνεται!

Σ' εμένα στην 4.3 δεν μου έχει κάτσει καλά η μπαταρία, με την ίδια χρήση μου έχει φτάσει ήδη στο 22%. Δεν μου βγάζει δλδ ούτε μέρα!

Στην 4.2.2 δεν έλεγε να πέσει!

-Ομάδα Διαχείρισης-

Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by Sol_Ballads

Σ' εμένα στην 4.3 δεν μου έχει κάτσει καλά η μπαταρία, με την ίδια χρήση μου έχει φτάσει ήδη στο 22%. Δεν μου βγάζει δλδ ούτε μέρα!

Κανε με το helium ένα backup όλες τις εφαρμογές σου, αν δεν είσαι root, κράτα και τις φωτογραφίες, μουσική και κάνε ένα format να στρώσει.

Αν δε δεις και πάλι βελτίωση μπορείς να περάσεις ολόκληρη την 4.3 μέσω adb ή κανένα toolkit.

Αγαπητοί συμφορουμίτες θα ήθελα βοήθεια.Πολύ σύντομα θα χρειαστώ μεγαλύτερη αυτονομία στο nexus μου δηλ 2η μπαταρία και καλύτερα extended. Επειδή επιθυμώ όσο πιο άμεση παράδοση γίνεται ψάχνω να την πάρω από Ευρώπη. Ωστόσο, παλιότερα links από το ebay δεν ισχύουν ποια. Ψώνισε κανείς πρόσφατα μπαταρία για να μου δώσει καμία συμβουλή?

Έβαλα σήμερα την yakju εκδοση 4.2.2 και μετά αμέσως μετά από clear framework ήρθε η ενημέρωση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως στην αρχή κόλαγε το τηλέφωνο, δεν πήγαινε γρήγορα ούτε smooth. Μετά σιγά σιγά έστρωσε.

Ακόμα δεν έχω δει κάποια ουσιαστική διάφορα. Αυτό με το WiFi έκανε κάτι νερά. Αύριο θα το ξανά ελεγξω

Διαβάζω ότι με την 4.3 έχουμε και TRIM - που σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερη απόδοση του αποθηκευτικού χώρου και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο λόγω λιγότερης καταπόνησης...

εγω παντος μεχρι στιγμης μονο απο την μπαταρια εχω μεινει ικανοποιημενος απο αυτη την αναβαθμηση.....ειναι καλυτερη η αυτονομια της,και απο το Σαββατο βραδυ που πηρα την αναβαθμηση εχω δει βελτιωση σε σχεδον ολους τους τομεις που εχει να κανει με την μπαταρια...

τα αρνητικα τωρα ειναι μερικα,και θα τα συγκεντρωσω οσο καλυτερα μπορω:

απο την αναβαθμηση και μετα εχω την εντυπωση οτι η ποιοτητα κλησης εχει ενα θεματακι,και εξηγω οτι απο ιδιο σημειο επικοινωνιας με συγκεκριμενο ατο9μο,πριν την αναβαθμηση δεν ειχα θεμα,τωρα κανει κατι ψιλοδιακοπες

μετα το wi-fi που οταν εχω αποθηκευση ενα δικτυο δεν συνδεεται αυτοματα αλλλα πρεπει να ανοιξω τις ρυθμησεις και να το επιλεξω,αυτο το ψαχνω ακομα γιατι σημερα το πηρα χαμπαρι και θα το παρακολουθω τις επομενες μερες

κατα την διαρκεια κλησης και οταν απομακρινουμε την συσκευη απο το αυτι ο αισθητηρας παλια κραταγε την οθονη αναμενη,τωρα την αναβοσβηνει σχεδον καθε 2 δευτερα,

μπορει να μην εχει περαστει καλα το update,θα το κοιταω και τις επομενες μερες και μπορει να ξανακανω την αναβαθμηση μεσω του toolkit......

αν καποιος εχει τα ιδια προβληματα με αυτα που αντιμετωπηζω εγω ας τα αναφερει ωστε να δουμε τι μπορει να φταιει...

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)