Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

bill79 said:
Παιδιά για να καλυφθεί απο την εγγύηση πρεπει να έχει την yakjuxw ή αρκεί και η yakju? Γιατί για να περαστεί η δεύτερη ξεκλειδωνουμε bootloader...

Επίσης θέλω να ρωτησω αν έχει κανένα μετρητή φλασαρισματος όπως έχουν τα αλλά galaxy (το s2 πχ)

όχι δεν υπάρχει πρόβλημα ότι έκδοση και να έχει αρκεί να είναι κλειδωμένος ο bootloader.. όχι δεν έχει μετρητή

Handtec said:
Μακρια απο Birdphone. Εγω το εχω εδω κι ενα χρονο και οταν το εστειλα στην Arvato για service μου ειπαν οτι ειναι Ασιατικο και δεν εχει εγγυηση.

Μακριαααα

αν όντως ισχύει αυτό στείλτο πίσω στο birdphone

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Xander said:
όχι δεν υπάρχει πρόβλημα ότι έκδοση και να έχει αρκεί να είναι κλειδωμένος ο bootloader.. όχι δεν έχει μετρητή

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή οποίος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά, έχουμε κανένα link για να κατεβασω την yakjuxw? Στο sammobile δεν την βρήκα

bill79 said:
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή οποίος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά, έχουμε κανένα link για να κατεβασω την yakjuxw? Στο sammobile δεν την βρήκα

Στειλτο αφοβα.Σημερα παρελαβα το δικο μου απο servis Samsung:Smartek επειδη ειχε χασει τη δονηση.Το τηλεφωνο αρχικα ειχε υποστει τη μετατροπη απο yakjuxw σε yakju.Μετα το ειχα ρουταρει κανα δυο φορες και τελος ειχα περασει τρεις φορες διαφορετικο firmware μπας και στρωσει το προβλημα που ειχα.Τελος απλα κλειδωσα το bootloader και το εστειλα για σερβις σε μορφη yakju και οχι yakjuxw που ηταν οταν το αγορασα.Κανενα προβλημα το εφτιαξαν, εκαναν γενικο ελεγχο του κινητου και σε αναβαθμιση και μου το εστειλαν .Μεσα σε αυτα που ελεγξαν ηταν και αν ηταν πειραγμενο πραγμα που δε φαινεται εαν το εχεις κλειδωμενο.Μονο αυτο χρειαζεται και εννοειται να μην ειναι ρουτ.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

gkarako said:
Τελικα το ginius driver καταφεραμε να δουλεψει σε 4.2??

Ναι. Παρε τηλεφωνο στην τηλεφωνικη υποστιρηξη του don't panic (το τηλ το γραφει καπου στο βιβλιαρακι) και τους το ζητας.

Μετα 2 - 3 μερες θα σου στειλουν αλλη εκδοση του προγραματος με mail και θα σου αναβαθμησουν και τον κωδικο σου ωστε να δουλευει με την καινουρια εκδοση.

kapapa said:
Στειλτο αφοβα.Σημερα παρελαβα το δικο μου απο servis Samsung:Smartek επειδη ειχε χασει τη δονηση.Το τηλεφωνο αρχικα ειχε υποστει τη μετατροπη απο yakjuxw σε yakju.Μετα το ειχα ρουταρει κανα δυο φορες και τελος ειχα περασει τρεις φορες διαφορετικο firmware μπας και στρωσει το προβλημα που ειχα.Τελος απλα κλειδωσα το bootloader και το εστειλα για σερβις σε μορφη yakju και οχι yakjuxw που ηταν οταν το αγορασα.Κανενα προβλημα το εφτιαξαν, εκαναν γενικο ελεγχο του κινητου και σε αναβαθμιση και μου το εστειλαν .Μεσα σε αυτα που ελεγξαν ηταν και αν ηταν πειραγμενο πραγμα που δε φαινεται εαν το εχεις κλειδωμενο.Μονο αυτο χρειαζεται και εννοειται να μην ειναι ρουτ.

ok παιδια αφου το λετε ολοι...απλα η ενσταση μου ηταν οτι για να περαστει η yakju ξεκλειδωνεις τον bootloader, πραγμα που προφανως θα ξερουν. Αφου δεν τους απασχολει, ολα οκ :D

bill79 said:
ok παιδια αφου το λετε ολοι...απλα η ενσταση μου ηταν οτι για να περαστει η yakju ξεκλειδωνεις τον bootloader, πραγμα που προφανως θα ξερουν. Αφου δεν τους απασχολει, ολα οκ :D

Το τηλεφωνο πριν ανοιχτει,οταν το αγοραζεις δε μπορει να πιστοποιηθει αν ειναι yakjuwx ή yakju.Αρα δε το ξερουν ουτε αυτοι στο σερβις αλλα και ουτε αυτοι που τα πουλανε.

Edited by kapapa

kapapa said:
Το τηλεφωνο πριν ανοιχτει,οταν το αγοραζεις δε μπορει να πιστοποιηθει αν ειναι yakjuwx ή yakju.Αρα δε το ξερουν ουτε αυτοι στο σερβις αλλα και ουτε αυτοι που τα πουλανε.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Μετεφερα τις φωτογραφιες στο pc για να το στειλω για σερβις.Μεταφερω τις φωτογραφιες τωρα πισω στο κινητο αλλα δε μου τις αναγνωριζει.Τι μπορω να κανω για να τις αναγνωρισει;

kapapa said:

Απο το ΙΜΕΙ δεν φαίνεται όμως για ποια αγορά προορίζεται και επομένως ποιο firmware φοράει; Για την Ελλάδα λογου χάρη εισηχσησαν τηλέφωνα και με τα δυο firmware?

Ρε παιδια τώρα πως κάνουμε root στην συσκευή που είναι με 4.2.2 stock όλα και η εκδοση του toolkit που έχω είναι για μέχρι 4.2.1?Δεν έχω κάνει donation:shifty:

Argonath said:
Ρε παιδια τώρα πως κάνουμε root στην συσκευή που είναι με 4.2.2 stock όλα και η εκδοση του toolkit που έχω είναι για μέχρι 4.2.1?Δεν έχω κάνει donation:shifty:

Βαζεις την 4.2.1,την κανεις ρουτ,κατεβαζεις το rootkeeper,παιρνεις back up το root,αναβαθμιζεις σε 4.2.2 και επαναφερεις το ρουτ με το ota rootkeeper παλι

Edited by stelioz78

-Galaxy S24 FE blue

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

bill79 said:
Απο το ΙΜΕΙ δεν φαίνεται όμως για ποια αγορά προορίζεται και επομένως ποιο firmware φοράει; Για την Ελλάδα λογου χάρη εισηχσησαν τηλέφωνα και με τα δυο firmware?

Στο φορουμ εχω ακουσει αρκετους που ετυχε να εχουν yakju και να ειναι αγορασμενο απο το ιδιο μαγαζι που το αγορασα κ'εγω.

stelioz78 said:
Βαζεις την 4.2.1,την κανεις ρουτ,κατεβαζεις το rootkeeper,παιρνεις back up το root,αναβαθμιζεις σε 4.2.2 και επαναφερεις το ρουτ με το ota rootkeeper παλι

Να είσαι καλά,θα το δοκιμάσω:)

Hello παιδες.

Επεσε στα χερια μου ενα Gnex, παρατηρησα, οτι στην οθονη, οταν ειναι σε λευκο φοντο η ανοιχτοχρωμα φαινονται τα εικονιδια, που εχω στην κεντρικη μου οθονη, κατι σαν ghosting, το θεμα ειναι οτι δεν φευγει σε κανενα μενου του τηλεφωνου, και ειναι σπαστικο.

any help.

Που μπορει να οφειλεται. ?

jimlost said:
καλησπερα....καποιο site με θεματα εχει να μου προτεινει καποιος????

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1340

Roccat said:
Hello παιδες.

Επεσε στα χερια μου ενα Gnex, παρατηρησα, οτι στην οθονη, οταν ειναι σε λευκο φοντο η ανοιχτοχρωμα φαινονται τα εικονιδια, που εχω στην κεντρικη μου οθονη, κατι σαν ghosting, το θεμα ειναι οτι δεν φευγει σε κανενα μενου του τηλεφωνου, και ειναι σπαστικο.

any help.

Που μπορει να οφειλεται. ?

Καλημέρα! Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία των super amoled οθονών και λέγεται burnout... Η Samsung το καλύπτει με την εγγύηση και μπορείς να αλλάξει οθόνη αφού το ίδιο πρόβλημα τα είχα και στο Galaxy SII...

Argonath said:

δε χρειάζεται να κάνεις ολη αυτή τη διαδικασία για να ροοτατεις μπορείς και με την υπάρχουσα έκδοση αρκει να περάσεις τους νέους οδηγούς για το adb οι σχετικές οδηγίες εδώ

Handtec said:
Μακρια απο Birdphone. Εγω το εχω εδω κι ενα χρονο και οταν το εστειλα στην Arvato για service μου ειπαν οτι ειναι Ασιατικο και δεν εχει εγγυηση.

Μακριαααα

Το ίδιο έπαθα κατά κάποιο τρόπο και εγώ με ενα αλλο κατάστημα, το VNP. Είχα πάρει απ' αυτό μέσω του Ricardo το HTC incredible s σε καλή τιμή. Όταν όμως χρειάστηκε να του κανω hard reset έχασε την ελληνική γλώσσα και από εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ηταν παρά εισαγωγής. Μάλιστα κάποια φορά, είχε βάλει προσφορά το VNP ανταλλαγή μεταχειρισμένου με καινούργιο και οταν τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω λεπτομέρειες, μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν ανταλλαγή με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Η Arvato όμως απ' οτι ξέρω έχει το service για htc, καλύπτει και Samsung συσκευές; Οσο για το service της HTC μου είχαν πει τηλεφωνικός ότι καλύπτουν όλες τις συσκευές από όπου και αν είναι. Μάλιστα έχω ακούσει γενικά καλές κριτικές για την Arvato. Συγνώμη για το λίγο off topic.

djtutis said:
Καλημέρα! Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία των super amoled οθονών και λέγεται burnout... Η Samsung το καλύπτει με την εγγύηση και μπορείς να αλλάξει οθόνη αφού το ίδιο πρόβλημα τα είχα και στο Galaxy SII...

Τι ακυρο ειναι αυτο τωρα με το burnout, στα καλα καθουμενα το επαθε, εκτος απο το service , διορθωνεται και καπως αλλιω μηπως ?

thanks.

Roccat said:
Τι ακυρο ειναι αυτο τωρα με το burnout, στα καλα καθουμενα το επαθε, εκτος απο το service , διορθωνεται και καπως αλλιω μηπως ?

thanks.

Απο τα λιγα που ξέρω απο το φόρουμ (αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος) είναι οτι το φαινόμενο του ghosting εμφανίζεται σε super amoled κ σε καποιες retina.

Τώρα το ακούω οτι διορθώνεται...

δεν ειπα οτι διορθωνεται φιλε μου, απλα ρωτησα εκτος απο το service, διορθωνεται και καπως αλλιως ?

Roccat said:
δεν ειπα οτι διορθωνεται φιλε μου, απλα ρωτησα εκτος απο το service, διορθωνεται και καπως αλλιως ?

Για τον djtutis πηγαινε η παραθεση...

Προσωπικα πρωτη φορα το ακουω για σερβις.

Εχω το κινητο απο την 4.0.2 εκδοση και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι απο την 4.1.2 υπαρχει μεγαλη βελτιωση στο συγκεκριμενο θεμα.

Δεν ητανε η ιδεα μου γιατι βγηκανε και αλλοι που το παρατητρησαν.

Ρε παιδιά στην 4.2.2 πως μπορούμε να έχουμε δόνηση παντού όταν βάζουμε δόνηση από τα volume buttons και να έχουμε ήχο παντού ΧΩΡΙΣ δόνηση όταν αυξάνουμε την ένταση από τα volume buttons;;; μεγάλη βλακεία αλλαγή από την Google. Παλιότερα είχε επιλογή πχ στα μηνύματα να είχε δόνηση όταν εβαζες αθόρυβο..

Έπιασα χθες στα χέρια μου την ίδια στιγμή τα galaxy s3 και nexus 4

Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν το s3.Παρα πολυ αργο και έστω αυτο το μισο κλικ πιο πάνω σε μέγεθος με χάλασε πολυ, όπως και η πιο πλαστική αίσθηση στην κατασκευή του απο το galaxy nexus.H Samsung το έχει φορτώσει πολυ και δυστυχώς έχει παρα πολυ lag.

To nexus 4 ήταν mixed bag.

Ωραίο σε διαστάσεις, μου έλειψε η amoled, και σε απόκριση μου φάνηκε σχεδόν ίδιο με το galaxy nexus.Το τύπου γυαλί πίσω δεν μου εκανε αίσθηση.Πιο πολυ ζήλεψα τα 2gb ram για να ανοίγω πιο γρήγορα το autocad μου.469€ δεν θα έδινα με τίποτα , αν και ο ασύρματος φορτιστής ανεβάζει την αξία.

Με λίγα λόγια, αν σας αρέσει το galaxy nexus κρατήστε το ακόμα, τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα νεα hi end με τις full hd οθόνες...

Σε ότι έχει να κάνει με το δικό μας, το toolkit υποστηρίζει πλέον την 4.2.2;Υπαρχει κάποιο θέμα με root η με νέους οδηγούς και αναγνώριση συσκευής?

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)