SaintPetrouil Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Kαλα δεν ξερω αν χαρακτιριζεις "κρασαρισμα" αυτο το προβλημα...Εγω χρησιμοποιησα αυτη τη λεξη απλα....:p Απλα μου φαινεται περιεργο να διακοπτεται η φορτιση στο συγκεκριμενο σημειο(νομιζω και στο 98% μου εχει κολλησει) και δεν βρισκω καποιο λογο να το αποδωσω... Ανοιχτό το φορτίζεις ? Δοκίμασε σε flight mode Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ανοιχτό το φορτίζεις ? Δοκίμασε σε flight mode Εγω παντα κλειστο. Δε με προβληματισε ποτε αυτο το θεμα αλλα...αραγε γιατι το κανει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Εγω παντα κλειστο. Δε με προβληματισε ποτε αυτο το θεμα αλλα...αραγε γιατι το κανει; Samsung... Το Note αν το αφήσω κλειστό να φορτίσει (τουλάχιστον προ 4.1.2) δεν δείχνει να φορτίζει πλήρως ποτέ. Αν το ανοίξω να το φορτίζω φτάνει κανονικά το 100%.. Κλειστό μόνο με την 2.3.5 το έχω δει στο 100%. Η καλύτερη φόρτιση νομίζω πως είναι σε flight mode(χωρίς wifi φυσικά) . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ανοιχτό το φορτίζεις ? Δοκίμασε σε flight mode Aνοιχτο το φορτιζω παντα...Και αν το βραδυ πες μπορω να το βαλω σε flight mode,επειδη πολλες φορες το φορτιζω και 2 φορες την ημερα,αν το φορτισω κατα τη διαρκεια της ημερας δεν μπορω να το εχω κλειστο η σε flight... Επισης το σκαλιζω παρ οτι φορτιζει.Μνμ,τηλεφωνα κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Τελικα το ginius driver καταφεραμε να δουλεψει σε 4.2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά για να καλυφθεί απο την εγγύηση πρεπει να έχει την yakjuxw ή αρκεί και η yakju? Γιατί για να περαστεί η δεύτερη ξεκλειδωνουμε bootloader... Επίσης θέλω να ρωτησω αν έχει κανένα μετρητή φλασαρισματος όπως έχουν τα αλλά galaxy (το s2 πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Handtec Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μακρια απο Birdphone. Εγω το εχω εδω κι ενα χρονο και οταν το εστειλα στην Arvato για service μου ειπαν οτι ειναι Ασιατικο και δεν εχει εγγυηση. Μακριαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά για να καλυφθεί απο την εγγύηση πρεπει να έχει την yakjuxw ή αρκεί και η yakju? Γιατί για να περαστεί η δεύτερη ξεκλειδωνουμε bootloader... Επίσης θέλω να ρωτησω αν έχει κανένα μετρητή φλασαρισματος όπως έχουν τα αλλά galaxy (το s2 πχ) όχι δεν υπάρχει πρόβλημα ότι έκδοση και να έχει αρκεί να είναι κλειδωμένος ο bootloader.. όχι δεν έχει μετρητή Μακρια απο Birdphone. Εγω το εχω εδω κι ενα χρονο και οταν το εστειλα στην Arvato για service μου ειπαν οτι ειναι Ασιατικο και δεν εχει εγγυηση. Μακριαααα αν όντως ισχύει αυτό στείλτο πίσω στο birdphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 όχι δεν υπάρχει πρόβλημα ότι έκδοση και να έχει αρκεί να είναι κλειδωμένος ο bootloader.. όχι δεν έχει μετρητή Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή οποίος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά, έχουμε κανένα link για να κατεβασω την yakjuxw? Στο sammobile δεν την βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Και η yakju επίσημη rom είναι..απλα να εχεις κλειδωμένο τον bootloader.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή οποίος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά, έχουμε κανένα link για να κατεβασω την yakjuxw? Στο sammobile δεν την βρήκα Στειλτο αφοβα.Σημερα παρελαβα το δικο μου απο servis Samsung:Smartek επειδη ειχε χασει τη δονηση.Το τηλεφωνο αρχικα ειχε υποστει τη μετατροπη απο yakjuxw σε yakju.Μετα το ειχα ρουταρει κανα δυο φορες και τελος ειχα περασει τρεις φορες διαφορετικο firmware μπας και στρωσει το προβλημα που ειχα.Τελος απλα κλειδωσα το bootloader και το εστειλα για σερβις σε μορφη yakju και οχι yakjuxw που ηταν οταν το αγορασα.Κανενα προβλημα το εφτιαξαν, εκαναν γενικο ελεγχο του κινητου και σε αναβαθμιση και μου το εστειλαν .Μεσα σε αυτα που ελεγξαν ηταν και αν ηταν πειραγμενο πραγμα που δε φαινεται εαν το εχεις κλειδωμενο.Μονο αυτο χρειαζεται και εννοειται να μην ειναι ρουτ. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Τελικα το ginius driver καταφεραμε να δουλεψει σε 4.2?? Ναι. Παρε τηλεφωνο στην τηλεφωνικη υποστιρηξη του don't panic (το τηλ το γραφει καπου στο βιβλιαρακι) και τους το ζητας. Μετα 2 - 3 μερες θα σου στειλουν αλλη εκδοση του προγραματος με mail και θα σου αναβαθμησουν και τον κωδικο σου ωστε να δουλευει με την καινουρια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Στειλτο αφοβα.Σημερα παρελαβα το δικο μου απο servis Samsung:Smartek επειδη ειχε χασει τη δονηση.Το τηλεφωνο αρχικα ειχε υποστει τη μετατροπη απο yakjuxw σε yakju.Μετα το ειχα ρουταρει κανα δυο φορες και τελος ειχα περασει τρεις φορες διαφορετικο firmware μπας και στρωσει το προβλημα που ειχα.Τελος απλα κλειδωσα το bootloader και το εστειλα για σερβις σε μορφη yakju και οχι yakjuxw που ηταν οταν το αγορασα.Κανενα προβλημα το εφτιαξαν, εκαναν γενικο ελεγχο του κινητου και σε αναβαθμιση και μου το εστειλαν .Μεσα σε αυτα που ελεγξαν ηταν και αν ηταν πειραγμενο πραγμα που δε φαινεται εαν το εχεις κλειδωμενο.Μονο αυτο χρειαζεται και εννοειται να μην ειναι ρουτ. ok παιδια αφου το λετε ολοι...απλα η ενσταση μου ηταν οτι για να περαστει η yakju ξεκλειδωνεις τον bootloader, πραγμα που προφανως θα ξερουν. Αφου δεν τους απασχολει, ολα οκ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) ok παιδια αφου το λετε ολοι...απλα η ενσταση μου ηταν οτι για να περαστει η yakju ξεκλειδωνεις τον bootloader, πραγμα που προφανως θα ξερουν. Αφου δεν τους απασχολει, ολα οκ :D Το τηλεφωνο πριν ανοιχτει,οταν το αγοραζεις δε μπορει να πιστοποιηθει αν ειναι yakjuwx ή yakju.Αρα δε το ξερουν ουτε αυτοι στο σερβις αλλα και ουτε αυτοι που τα πουλανε. Edited February 22, 2013 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το τηλεφωνο πριν ανοιχτει,οταν το αγοραζεις δε μπορει να πιστοποιηθει αν ειναι yakjuwx ή yakju.Αρα δε το ξερουν ουτε αυτοι στο σερβις αλλα και ουτε αυτοι που τα πουλανε. Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Μετεφερα τις φωτογραφιες στο pc για να το στειλω για σερβις.Μεταφερω τις φωτογραφιες τωρα πισω στο κινητο αλλα δε μου τις αναγνωριζει.Τι μπορω να κανω για να τις αναγνωρισει; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το τηλεφωνο πριν ανοιχτει,οταν το αγοραζεις δε μπορει να πιστοποιηθει αν ειναι yakjuwx ή yakju.Αρα δε το ξερουν ουτε αυτοι στο σερβις αλλα και ουτε αυτοι που τα πουλανε. Απο το ΙΜΕΙ δεν φαίνεται όμως για ποια αγορά προορίζεται και επομένως ποιο firmware φοράει; Για την Ελλάδα λογου χάρη εισηχσησαν τηλέφωνα και με τα δυο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ρε παιδια τώρα πως κάνουμε root στην συσκευή που είναι με 4.2.2 stock όλα και η εκδοση του toolkit που έχω είναι για μέχρι 4.2.1?Δεν έχω κάνει donation:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Ρε παιδια τώρα πως κάνουμε root στην συσκευή που είναι με 4.2.2 stock όλα και η εκδοση του toolkit που έχω είναι για μέχρι 4.2.1?Δεν έχω κάνει donation:shifty: Βαζεις την 4.2.1,την κανεις ρουτ,κατεβαζεις το rootkeeper,παιρνεις back up το root,αναβαθμιζεις σε 4.2.2 και επαναφερεις το ρουτ με το ota rootkeeper παλι Edited February 22, 2013 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Απο το ΙΜΕΙ δεν φαίνεται όμως για ποια αγορά προορίζεται και επομένως ποιο firmware φοράει; Για την Ελλάδα λογου χάρη εισηχσησαν τηλέφωνα και με τα δυο firmware? Στο φορουμ εχω ακουσει αρκετους που ετυχε να εχουν yakju και να ειναι αγορασμενο απο το ιδιο μαγαζι που το αγορασα κ'εγω. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Βαζεις την 4.2.1,την κανεις ρουτ,κατεβαζεις το rootkeeper,παιρνεις back up το root,αναβαθμιζεις σε 4.2.2 και επαναφερεις το ρουτ με το ota rootkeeper παλι Να είσαι καλά,θα το δοκιμάσω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Hello παιδες. Επεσε στα χερια μου ενα Gnex, παρατηρησα, οτι στην οθονη, οταν ειναι σε λευκο φοντο η ανοιχτοχρωμα φαινονται τα εικονιδια, που εχω στην κεντρικη μου οθονη, κατι σαν ghosting, το θεμα ειναι οτι δεν φευγει σε κανενα μενου του τηλεφωνου, και ειναι σπαστικο. any help. Που μπορει να οφειλεται. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 καλησπερα....καποιο site με θεματα εχει να μου προτεινει καποιος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 καλησπερα....καποιο site με θεματα εχει να μου προτεινει καποιος???? http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1340 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Hello παιδες. Επεσε στα χερια μου ενα Gnex, παρατηρησα, οτι στην οθονη, οταν ειναι σε λευκο φοντο η ανοιχτοχρωμα φαινονται τα εικονιδια, που εχω στην κεντρικη μου οθονη, κατι σαν ghosting, το θεμα ειναι οτι δεν φευγει σε κανενα μενου του τηλεφωνου, και ειναι σπαστικο. any help. Που μπορει να οφειλεται. ? Καλημέρα! Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία των super amoled οθονών και λέγεται burnout... Η Samsung το καλύπτει με την εγγύηση και μπορείς να αλλάξει οθόνη αφού το ίδιο πρόβλημα τα είχα και στο Galaxy SII... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ρε παιδια τώρα πως κάνουμε root στην συσκευή που είναι με 4.2.2 stock όλα και η εκδοση του toolkit που έχω είναι για μέχρι 4.2.1?Δεν έχω κάνει donation:shifty: δε χρειάζεται να κάνεις ολη αυτή τη διαδικασία για να ροοτατεις μπορείς και με την υπάρχουσα έκδοση αρκει να περάσεις τους νέους οδηγούς για το adb οι σχετικές οδηγίες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts