Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

-Τον τελευταίο καιρό εχω πάψει να γράφω στο φόρουμ, παραμένω όμως φανατικός αναγνώστης.

- Παρακολουθώ ανελλειπώς το συγκεκριμένο νήμα και τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σε αρκετούς συμφορουμήτες !!

- Από την αγορά του νεξους έχω "αράξει" και απλά παρακολουθώ τις αναβαθμίσεις της Google. Η μόνη επέμβαση που θυμαμαι ,ήταν όταν με fastboot commands εγκατέστησα την yakju rom (από yakjuxw αρχική). Έκτοτε το καλό γινεται καλύτερο και πλέον έχω φτασει στην 4.2.1 και το εργαλείο κεντάει. Ο χειρισμός σκέτη "πούδρα proderm" .... μπαταρία κι αυτή μια από τα ίδια ... προχθές έφτασα τρείς μέρες κια κάτι ψιλά :blink: .... σήμερα διάβαζα εφημερίδες στον browser ... αέρας!! Το Bluetooth ενεργοποιείται κανονικά. Το πρόβλημα με την περιστροφή της κάμερας δεν το λαμβάνω υπ’ όψιν μου.

- Όλα τα λεφτα για μένα η αφαίρεση της δόνησης στο ξεκλείδωμα!!! ... αλλά και το widget στο άνοιγμα. Άσχημο για μένα το ψηφιακό ρολόι ,θα μπορούσαν να βάλουν κάτι πιο λεπτεπίλεπτο κι όχι αυτή τη γραμματοσειρά :mad: ... ιδίως αν βάλεις και ώρες άλλων ζωνών γίνεται μπάχαλο από τα bold.

- Πρόβλημα έχει το widget του ψηφιακού ρολογιού. Χρειάζεται διόρθωση το καλιμπράρισμα στο μικρό και το μεσαίο μέγεθος του. Π.χ στο μικρό μέγεθος κόβει την ημερομηνία κατα μήκος στην μέση! Ενώ στην επόμενη διάσταση για να δεις και την ημερομηνια ,γίνεται υπερβολικά μεγάλο το πλαίσιο με συνέπεια να κόβει οφέλιμο χώρο όπου θα μπορούσε να μπει κάποιο άλλο widget !! Δεν το έχει παρατηρήσει κανένας;

- Ένα άλλο που παρατήρησα είναι, ότι επιλέγοντας να δημιουργήσω το λογαριασμό του Hotmail ως "μήνυμα ηλεκτρονικου ταχυδρομείου", στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ο λογαριασμος γίνεται "εταιρικός" :wacko: ,ενώ στην ίδια διαδικασία για τον λογαριασμό yahoo δεν υπάρχει πρόβλημα ,καταλήγει δηλαδή ως "μήν. ηλεκτρ. ταχυδ" με το ανάλογο εικονίδιο !!! Άλλος που το έχει παρατηρήσει; ή κάνω κάποιο λάθος;

- Συνοψίζοντας ,για την χρήση που κάνω ,μόνο βελτίωση έχω δει! ..... Αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί φυσιολογικά, κανονικά δεν θα παρουσιάσει προβλημα. Παρότι είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα εξέλιξης του λειτουργικου ,δεν παύει να δισλειτουργεί αν γίνουν λανθασμένες επεμβάσεις στα εσώψυχά της!! :)

Φιλικά

- Stathis -

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας.

-Τον τελευταίο καιρό εχω πάψει να γράφω στο φόρουμ, παραμένω όμως φανατικός αναγνώστης.

- Παρακολουθώ ανελλειπώς το συγκεκριμένο νήμα και τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σε αρκετούς συμφορουμήτες !!

- Από την αγορά του νεξους έχω "αράξει" και απλά παρακολουθώ τις αναβαθμίσεις της Google. Η μόνη επέμβαση που θυμαμαι ,ήταν όταν με fastboot commands εγκατέστησα την yakju rom (από yakjuxw αρχική). Έκτοτε το καλό γινεται καλύτερο και πλέον έχω φτασει στην 4.2.1 και το εργαλείο κεντάει. Ο χειρισμός σκέτη "πούδρα proderm" .... μπαταρία κι αυτή μια από τα ίδια ... προχθές έφτασα τρείς μέρες κια κάτι ψιλά :blink: .... σήμερα διάβαζα εφημερίδες στον browser ... αέρας!! Το Bluetooth ενεργοποιείται κανονικά. Το πρόβλημα με την περιστροφή της κάμερας δεν το λαμβάνω υπ’ όψιν μου.

- Όλα τα λεφτα για μένα η αφαίρεση της δόνησης στο ξεκλείδωμα!!! ... αλλά και το widget στο άνοιγμα. Άσχημο για μένα το ψηφιακό ρολόι ,θα μπορούσαν να βάλουν κάτι πιο λεπτεπίλεπτο κι όχι αυτή τη γραμματοσειρά :mad: ... ιδίως αν βάλεις και ώρες άλλων ζωνών γίνεται μπάχαλο από τα bold.

- Πρόβλημα έχει το widget του ψηφιακού ρολογιού. Χρειάζεται διόρθωση το καλιμπράρισμα στο μικρό και το μεσαίο μέγεθος του. Π.χ στο μικρό μέγεθος κόβει την ημερομηνία κατα μήκος στην μέση! Ενώ στην επόμενη διάσταση για να δεις και την ημερομηνια ,γίνεται υπερβολικά μεγάλο το πλαίσιο με συνέπεια να κόβει οφέλιμο χώρο όπου θα μπορούσε να μπει κάποιο άλλο widget !! Δεν το έχει παρατηρήσει κανένας;

- Ένα άλλο που παρατήρησα είναι, ότι επιλέγοντας να δημιουργήσω το λογαριασμό του Hotmail ως "μήνυμα ηλεκτρονικου ταχυδρομείου", στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ο λογαριασμος γίνεται "εταιρικός" :wacko: ,ενώ στην ίδια διαδικασία για τον λογαριασμό yahoo δεν υπάρχει πρόβλημα ,καταλήγει δηλαδή ως "μήν. ηλεκτρ. ταχυδ" με το ανάλογο εικονίδιο !!! Άλλος που το έχει παρατηρήσει; ή κάνω κάποιο λάθος;

- Συνοψίζοντας ,για την χρήση που κάνω ,μόνο βελτίωση έχω δει! ..... Αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί φυσιολογικά, κανονικά δεν θα παρουσιάσει προβλημα. Παρότι είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα εξέλιξης του λειτουργικου ,δεν παύει να δισλειτουργεί αν γίνουν λανθασμένες επεμβάσεις στα εσώψυχά της!! :)

Φιλικά

+1

Για τα widgets πάντως βάλε κάποια άλλη εφαρμογή.

Έχει κανένας πρόβλημα με την αναφορά παράδοσης sms? Πριν την αναβάθμιση έβγαζε ένα σηματάκι όταν τα sms παραδίνονταν τώρα ενώ έχω τσεκαρισμένη την αναφορά παράδοσης τα sms πάνε μεν δεν εμφανίζεται όμως η αναφορά παράδοσης.

@Zong

Σε εμένα λειτουργεί όπως πριν. Βάλε ενα GO SMS να δεις αν σου κάνει το ίδιο. Και αν έχεις ήδη κάποια εφαρμογή για SMS τσέκαρε τις ρυθμίσεις ή δες αν σου κάνει τα ίδια η στοκ.

@hitech

Φίλε Στάθη εγώ ξέρεις τι παρατηρώ;

Πολλοί εδώ μέσα έχουν αρκετά προβλήματα μετά την 4.2 και δεν νομίζω πως λένε ψέμματα ή πως έχουν πειράξει τα εσώψυχα του κινητού, γιατί τα περισσότερα παιδιά έδειχναν αρχάριοι και δεν ήξεραν ούτε τι είναι toolkit και bootloader.

Επίσης παρατήρησα πολλούς, που για τους χ-ψ λόγους δεν έχουν πρόβληματα, να χλευάζουν και να μην μπορούν να κατανοήσουν ότι υπάρχουν και κάποιοι που αντιμετωπίζουν θέματα.

Επίσης, μερικοί εδώ μέσα, παρά τις τόσες αναφορές που έχουν γίνει για προβλήματα, δηλώνουν άγνοια, κάνουν του fan-μπόιδες και δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώσουν ότι γι αυτούς είναι όλα καλά και ανθηρά.

Θα προτιμούσα να βοηθάει κάποιος αν ξέρει ή να σιωπά αν δεν ξέρει, από το να βλέπω κάθε 2-3 ποστ έναν απλά να λέει:

"Εμένα όλα καλά είναι. Μια χαρά, τέλεια. Σούπερ-γουάου το κινητό."

Αυτά δεν βοηθάνε κανέναν.

Και δεν μιλάω για το δικό σου πόστ ή για σένα προσωπικά. Αυτά που λες ήταν η αφορμή, επειδή και άλλοι διαβάζουμε και δεν μιλάμε, αλλά βαρεθήκαμε να διαβάζουμε άχρηστα ποστ και επαναλαμβανόμενα πράγματα.

Αποστόλης

Όλα στοκ είμαι παιδιά για αυτό ρωτάω αν το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος το θέμα με τα sms report.

>hitech ήρθε να με συμπληρώσει στο έπακρο ο ptmax13. το τηλέφωνο είναι εντελώς απαραβίαστο σε ότι κι αν υπονοείς. Διατυπώνω ένα πρόβλημα, να δω αν υπάρχει και σε άλλους, να βοηθηθώ αν υπάρχει λύση και προς Θεού δεν με πείραξε η γραμματοσειρά σε κάποιο widget αλλά μιλάμε πρόβλημα στην στοιχειώδη λειτουργία που έχει ένα τηλέφωνο!να κάνει κλήσεις.... κι αυτό απλά την διακόπτει.

ευχαριστώ

Ακόμα βρίσκομαι σε στοκ 4.2.1 (για κάποιο λόγο δυσκολευομαι να γυρίσω στην 4.1.2)κ εκτός του μικρού λαγκ στην κάμερα,το οποίο δεν με ενοχλεί πραγματικά,το μόνο πρόβλημα που με ενόχλησε ήταν το κρασάρισμα του στοκ browser, ο οποίος από χθες που τον ξαναχρησιμοποίησα δουλεύει ρολόι για κάποιο λόγο. Δεν άλλαξα τπτ στις ρυθμίσεις. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σχεδόν στην εντέλεια. Απλά η 4.1 μου φάνηκε πιο smooth για το κινητό μας, γι'αυτό σκέφτομαι το πισογυρισμα

...

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

@Zong

Σε εμένα λειτουργεί όπως πριν. Βάλε ενα GO SMS να δεις αν σου κάνει το ίδιο. Και αν έχεις ήδη κάποια εφαρμογή για SMS τσέκαρε τις ρυθμίσεις ή δες αν σου κάνει τα ίδια η στοκ.

@hitech

Πολλοί εδώ μέσα έχουν αρκετά προβλήματα μετά την 4.2 και δεν νομίζω πως λένε ψέμματα ή πως έχουν πειράξει τα εσώψυχα του κινητού, γιατί τα περισσότερα παιδιά έδειχναν αρχάριοι και δεν ήξεραν ούτε τι είναι toolkit και bootloader.

Επίσης παρατήρησα πολλούς, που για τους χ-ψ λόγους δεν έχουν πρόβληματα, να χλευάζουν και να μην μπορούν να κατανοήσουν ότι υπάρχουν και κάποιοι που αντιμετωπίζουν θέματα.

Επίσης, μερικοί εδώ μέσα, παρά τις τόσες αναφορές που έχουν γίνει για προβλήματα, δηλώνουν άγνοια, κάνουν του fan-μπόιδες και δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώσουν ότι γι αυτούς είναι όλα καλά και ανθηρά.

Θα προτιμούσα να βοηθάει κάποιος αν ξέρει ή να σιωπά αν δεν ξέρει, από το να βλέπω κάθε 2-3 ποστ έναν απλά να λέει:

Και δεν μιλάω για το δικό σου πόστ ή για σένα προσωπικά. Αυτά που λες ήταν η αφορμή, επειδή και άλλοι διαβάζουμε και δεν μιλάμε, αλλά βαρεθήκαμε να διαβάζουμε άχρηστα ποστ και επαναλαμβανόμενα πράγματα.

+1 Μπράβο γι αυτά που γραφείς.Είμαι αρχάριος με την μετατροπή , έχω ρωτήσει πόσες φορες πως το καλό γυρναμε στην 4.1.2 (βήματα όχι απλα κάνε αυτό κ μετα ψαξου) κ κανένας δεν απάντησε.Αυτό που με ενοχλει είναι το rotation γενικά που αργεί κ η μείωση της φωτεινότητας . Μονο γι αυτό θέλω να πάω πίσω.

Τώρα θα μου πεις ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να σε απαντήσει,αλλά όταν εγώ ξέρω κάτι θα κάτσω να γράψω για να βοηθήσω τον άλλον.Φόρουμ είμαστε.

@Zong

@hitech

Στο δικο μου δεν έχει πειραχτει το παραμικρό, είναι ακριβως όπως όταν το εβγαλα απο το κουτί του, αλλά προβλήματα με την 4.2.1 έχω.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Για να γυρισετε σε 4.1.2

1.πρεπει να εχετε unlocked bootloader

2. να εχετε κανει backup SD

3.κατεβαζετε το toolkit και εγκαθισταται τους οδηγους του κινητου, πληροφοριες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

4.βαζετε το κινητο σε κατασταση fastboot (vol +/- , power key πατημενα ταυτοχρονα)

5.ξεκινατε το toolkit και αφου του πειτε ποια εκδοση τρεχει το κινητο σας πατε στις επιλογες και επιλεγετε το Νο 9

6.πατατε να κατεβασει download google image και ->

7.epilegete thn ekdosh pou thelete

8.μετα του λετε να φλασαρει το mage και στην ερωτηση να σβησει τα δεδομενα σας να πατησετε ΝΑΙ για την αποφυγη conflicts μετεπειτα

Εγω ετσι το κανω και το εχω κανει 10 φορες, δεν ειμαι υπευθυνος για οποιαδηποτε τυχον βλαβη ή δυσλειτουργια που τυχον σας τυχει. ΑΠλα παραθετω πως το κανω εγω. Ενεργηστε προσεκτικα και υποψιν οτι το φλασαρισμα image ενεχει κινδυνους

All it takes is a swipe...

Παιδιά κάντε μια δοκιμή και σε custom ROM.. Κρίμα είναι να μην το έχετε δοκιμάσει. Και Franco kernel και είστε αρχηγοπουλα. :p

Παιδιά κάντε μια δοκιμή και σε custom ROM.. Κρίμα είναι να μην το έχετε δοκιμάσει. Και Franco kernel και είστε αρχηγοπουλα. :p

Ποιες εχεις δοκιμάσει?

Ποιες εχεις δοκιμάσει?

Του atl4ntis, του udk, bigxie αλλά εδώ και καιρό έχω την xylon η οποία είναι αρκετά έως πολύ πλήρης αλλά με kernel του Franco γιατί αλλιως φαίνεται κάπως αργή αλλά στην ουσία δεν είναι. Και gapps απο το θέμα στο thread του galaxy nexus στο themes and apps στο xda που έχει μονο gapps.

Παιδιά έχει κανεις πρόβλημα στην 4,2,1 με το Google play? Απο όταν την έβαλα μου πέταγαν πρόβλημα ενημέρωσης καποιες εφαρμογές αλλά δ μ ενοιαζε ... Τώρα παρατήρησα οτι δε μπορω να κατεβασω τίποτα μου βγάζει πρόβλημα διακομιστή. Εκανα απενεργοποίηση και ξανα ενεργοποιησητης εφαρμογής αλλά τίποτα είμαι στοκ με ΟΤΑ όχι clean install αλλά δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα πέραν του λαγκ στην καμερα

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Παιδιά έχει κανεις πρόβλημα στην 4,2,1 με το Google play? Απο όταν την έβαλα μου πέταγαν πρόβλημα ενημέρωσης καποιες εφαρμογές αλλά δ μ ενοιαζε ... Τώρα παρατήρησα οτι δε μπορω να κατεβασω τίποτα μου βγάζει πρόβλημα διακομιστή. Εκανα απενεργοποίηση και ξανα ενεργοποιησητης εφαρμογής αλλά τίποτα είμαι στοκ με ΟΤΑ όχι clean install αλλά δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα πέραν του λαγκ στην καμερα

Απεγκατεστησε τον λογαριασμο gmail και ξαναβαλτον, κρατα και ενα backup;)

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Το ειχα πάθει και εγώ. Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση σε 4.2 ή 4.2.1 . Είναι ένα τυχαίο κόλλημα που σε μένα τουλάχιστον και πιστεύω και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις λύνεται με διαγραφή του gmail και επανεγγραφή.

καλημέρα σε όλους έχω 4.2.1 JOP40D. εδώ και 4 μέρες και όλα λειτουργούν άψογα!! το μονό προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι αυτό ο φάκελος o/. στην sd card που την χωρίζει σε 2 partition.. αν ξέρει κάποιος πως διορθώνετε να μας βοηθήσει.. προσπάθησα να τον διαγράψω αλλά δεν μπορώ να το βρω με το root explorer και με το solid explorer δεν βρίσκω τον χωρώ που είναι πριν τον 0/. folder..

αυτο δε διορθωνεται, απλα ετσι ειναι

εγω το ειχα σβησει κανονικα χωρις προβλημα παντως, επειδη δε χρειαζομουν τα αρχεια που ηταν εκει μεσα κανονικα δε το πειραζεις

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ξερει κανεις αν γινεται να βαλω δικια μου συντομευση εκει που εχει τις 4 προκαθορισμενες;θελω στην θεση που ειναι τα μηνυματα να βαλω το handset που χρησιμοποιω.

ξερει κανεις αν γινεται να βαλω δικια μου συντομευση εκει που εχει τις 4 προκαθορισμενες;θελω στην θεση που ειναι τα μηνυματα να βαλω το handset που χρησιμοποιω.

βαλε nova launcher. οχι μονο μπορεις να στουμπωσεις παραπανω απο 5 εικονιδια, μεχρι και αλλες "σελιδες" μπορεις, αν το θετω σωστα.Δηλαδη να κανεις slide το dock και να εχεις χωρο για αλλα 5 η οσα το ρυθμισεις

Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Καλησπέρα,

εδώ και αρκετές εβδομάδες δοκιμάζω διάφορες ρομ συμπεριλαμβανομένης και της 4.1.2 και στοκ και από Paranoid Android και κατέληξα ότι ο καλύτερος συνδυασμός είναι η Baked με kernel από franco.

Παρά ταύτα,εσχάτως λαγκάρει απίστευτα και σε ενοχλητικό βαθμό θα έλεγα.Υπάρχει κάποια λύση ή είναι απόρροια των συνεχόμενων αλλάγων και επεμβάσεων στο λειτουργικό?

Ευχαριστω!

Εγω δυστυχως μετα απο μια ΟΤΑ αναβαθμιση και δυο clean install της 4.2.1, σημερα ξαναγυρισα οριστικα στην 4.1.2. Το τελευταιο που με εξοργισε ηταν οταν στις τελευταιες κλησεις δεν δουλευε ο proximity sensor και δεν μπορουσα καν να κλεισω το κινητο. Ημουν απο τους ατυχους που, αν και το παλεψα, δεν μου κατσε... τι να κανουμε, thats life...

Στον εργοστασιακό launcher δεν μπορούμε να βγάλουμε την μπάρα αναζήτησης της google?? Δεν το βρήκα πουθενά και τώρα έβαλα τον nova

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)