leftis69 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μου έρχεται πιο απλό το toolkit. Αναμένω.. 80% έχει κατέβει η takju !! :) edit : καλώς σας βρήκα!!! είμαι και εγώ πλέον στο γκρουπ των λίγων με την 4.2 !! Ενώ του έχω κάνει ρουτ μέσω toolkit(του πέρασα 4.1.2 , του έκανα ρουτ και μετά Update σε 4.2) , δεν μου δουλεύουν εφαρμογές με ρουτ. Το ρουτ χάνεται πρέπει να το ξανακάνεις, εγώ στη θέση σου θα φλασάριζα μια pre rooted 4.2 από xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) +1 κι εγώ αυτό έκανα, είναι τελικά πολύ πιο απλό Να ρωτήσω και κάτι άλλο με αφορμή άλλο θρεντ .. Γιατί δεν αλλαξάμε kernel και δεν έχουμε 3.4 όπως τα 2 νέα nexus ; Το ίδιο συνέβη και στο nexus 7 Edited November 17, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 +1 κι εγώ αυτό έκανα γιατί ? τι θα κερδίσω με pre-rooted? παρτήρησα το εξής. Άρχισα να το βομβαρδίζω με εφαρμογές και μετά απο καμια 15αρια τρώει σκάλωμα το internet και δεν κατεβάζει(το λαπτοπ δουλεύει κανονικά το νετ). Του κάνω shut down και άνοιγμα ξανά και στρώνει, μετά απο άλλες 15 πάλι το ίδιο. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 γιατί ? τι θα κερδίσω με pre-rooted? παρτήρησα το εξής. Άρχισα να το βομβαρδίζω με εφαρμογές και μετά απο καμια 15αρια τρώει σκάλωμα το internet και δεν κατεβάζει(το λαπτοπ δουλεύει κανονικά το νετ). Του κάνω shut down και άνοιγμα ξανά και στρώνει, μετά απο άλλες 15 πάλι το ίδιο. Το λέει, pre-rooted, έτοιμη ρουταρισμένη, δεν είναι κέρδος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ότι δε θα χρειαστεί να κανείς μετά :p Η βασική ευκολία είναι ότι πετάς το zip και φλασάρεις με cwm που ήδη έχεις ( όπως το update που έκανες παλιότερα ) Δυστυχώς αυτό δε γίνεται με το tgz που έχει στο site της Google Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Για τον κέρνελ που λες δεν είναι δυνατό να έχεις τον ίδιο κέρνελ με το νέξους 4, τελείως διαφορετικό hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το λέει, pre-rooted, έτοιμη ρουταρισμένη, δεν είναι κέρδος αυτό; Ότι δε θα χρειαστεί να κανείς μετά :p Η βασική ευκολία είναι ότι πετάς το zip και φλασάρεις με cwm που ήδη έχεις ( όπως το update που έκανες παλιότερα ) Δυστυχώς αυτό δε γίνεται με το tgz που έχει στο site της Google ε εντάξει. Νόμιζα έχει και τίποτα άλλο. Αν η διαδικασία για ρουτάρισμα μέσω τουλκιτ είναι πάλι τόσο απλή δεν με πειράζει. Απλά αναγκαστηκά θα του βάλω (στο τουλκιτ) πως έχω takju 4.1.2 , σωστά? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Το δοκιμάζεις και το πολύ πολύ να μη δουλέψει Εγώ πάντως μια στοκ ρουταρισμένη χωρίς wallet πέρασα Και έμεινε και το cwm στη θέση του Edited November 17, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το δοκιμάζεις και το πολύ πολύ να μη δουλέψει Εγώ πάντως μια στοκ ρουταρισμένη χωρίς wallet πέρασα αποτυχία. Πως το ρουτάρω τώρα που δεν γίνεται μέσω τουλκιτ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Περιμένεις να αναβαθμιστεί το toolkit Δεν είναι και θέμα ζωής και θανάτου το root Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ρε κόλλημα με το toolkit!! Την cwm αναρωτιέμαι γιατί την πέρασες;:wacko::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Λογικά τώρα θα έχασε και το cwm για να έβαζε μια rooted Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ρε κόλλημα με το toolkit!! Την cwm αναρωτιέμαι γιατί την πέρασες;:wacko::p καταλάθος είχε περαστεί την πρώτη φορά. Επειδή το κινητό δεν είναι δικό μου εγώ απλά ήθελα να το ετοιμάσω με κάποια βασικά πράγματα για την δικιά μου(adaway, ntfs/fat32 stick mounter/landscape view/notification toggle) :p edit : επειδή ζει και χωρίς αυτά για μισό-ένα μήνα μέχρι να αναβαθμιστεί το toolkit, θα της το αφήσω έτσι μιας και της πέρασα όλες τις εφαρμογές της απο την αρχή και βαριέμαι για όλη την διαδικασία!!! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Πάσο, εφόσον όμως το έχεις εκμεταλεύσου το, είναι αστεία η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Για notification toggle δε θες root εκτός αν έχεις κουμπιά για shut down , restart κτλ.. Για landscape βάλε άλλο launcher Τώρα οι διαφημίσεις δεν είναι κάτι φοβερό, το στικάκι ίσως είναι θέμα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 yakju ή takju; Samsung yakju Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Πάσο, εφόσον όμως το έχεις εκμεταλεύσου το, είναι αστεία η διαδικασία. Έχει όμως; μπορεί να το έσβησε η στοκ ρομ Εδώ απλό update έχει τύχει να περάσω και να μου το σβήσει ( αν και με είχε ρωτήσει το cwm αν ήθελα να το αποφύγω) Edited November 17, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Υπάρχει στο μάρκετ εφαρμογή για να καθαρίζει τις διαφημίσεις που δεν θέλει ρουτ, κάπου την είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο δουλεύει. Edit: έχω την εντύπωση ότι δεν το σβήνει αλλά δεν παίρνω και όρκο, κάποιος θα βρεθεί να μας πει τι κάνει. Edited November 17, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Έχει όμως; μπορεί να το έσβησε η στοκ ρομ Εδώ απλό update έχει τύχει να περάσω και να μου το σβήσει ( αν και με είχε ρωτήσει το cwm αν ήθελα να το αποφύγω) τελικά την custom μου κράτησε.. Αφού όταν μπήκα στο recovery μου έβγαλε κόκκνο θαυμαστικό .. :lol: .. Θα κοιτάξω να περάσω την official μέσω toolkit. Θα χαθεί τίποτα περνώντας μέσω τουλκιτ την stock? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Κόκκινο θαυμαστικό = στοκ recovery , άρα πάει και το cwm Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Κόκκινο θαυμαστικό = στοκ recovery , άρα πάει και το cwm Ωραία! δεν το γνώριζα. Αυτό το υπέροχο swipe απο τα δεξιά προς τα αριστερά που είχε η camerα στην 4.1.Χ τι απέγινε? δεν το έχω καταφέρει ούτε μία φορά! όταν τρέχετε το Multitasking πλέον και σε εσάς σας το βγάζει σε μαύρο φόντο? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Αυτό τι ακριβώς έκανε; στη κάμερα έκαναν πολλές αλλαγές πάντως Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Αυτό τι ακριβώς έκανε; στη κάμερα έκαναν πολλές αλλαγές πάντως έμπαινες στο gallery αμέσως Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Καλά χάζεψα... Μια χαρά το κάνει ακόμα Επίσης ναι για το μαύρο και πλέον μπορείς να κλείσεις και τη τρέχουσα εφαρμογή Επίσης μπαίνοντας στο gallery με το gesture που λες μπορείς να σβήσεις φωτογραφίες κάνοντας swipe προς τα πάνω/κάτω Edited November 17, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Καλά χάζεψα... Μια χαρά το κάνει ακόμα Επίσης ναι για το μαύρο και πλέον μπορείς να κλείσεις και τη τρέχουσα εφαρμογή ναι, αυτό το παρατήρησα! καλό αυτό! πάντως με την κάμερα δεν το χω καταφέρει ακόμα :lol: .. όλα στο google now μπαίνω.. λοιπόν, την πέφτω! περισσότερες εντυπώσεις και απορίες αύριο! καληνύχτα σε όλους :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts