Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορώ να βάλω το S voice στην συσκευη;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1662254

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Thx, αλλα 8 στις 10 φορες βγαζει Network Error... :mad: :confused:

Samsung S21 Ultra

Thx, αλλα 8 στις 10 φορες βγαζει Network Error... :mad: :confused:

Και σε εμενα το ιδιο κανει.. Καπου μεσα στο forum xda το αναφερει και λεει να κατεβασεις ανα αλλο αρχειο. Εμενα εκεινο δεν εκανε τιποτα..:-(

Αν καταφερεις κατι πες και σε εμας;-)

δουλευε καποτε αλλα επαψε να δουλευει... η σαμι δεν το ηθελε σε αλλες συσκευες μαλλον, βαλτε jb να εχετε google now που ειναι και τσαμπα και καλυτερο.

Εχει κανεις προβλημα με την εμφανιση γενεθλιων στο ημερολογιο;. Τα παλια τα βγαζει μια χαρα ,νεα που εβαλα ενω στο ημερολογιου του gmail (στον υπολογιστη) τα εμφανιζει,οπως και στην επαφη (και στο τηλεφωνο και στο gmail).. στο ημερολογιο του τηλεφωνου δεν τα βγαζει και ας εχω επιλεξει να μου βγαζει τα γενεθλια. Εχω 4.1.1μαμα.. Ευχαριστω

κανείς??? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. φτιάχνω γενέθλια κάποιας επαφής στο κινητό.. το βλέπω μια χαρα στις επαφές του κινητού και στις επαφές-ημερολόγιο του Gmail στον υπολογιστή. Στο widget του κινητού αλλά και στο ημερολόγιο του κινητού δεν το βγάζει.( τα καινούρια που φτιάχνω) HELP... :(:(

Παιδιά καλημέρα σας. Μόλις έγινα κάτοχος του κινητού .Απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1)Από που να ξεκινήσω το διάβασμα για να μπω στο νόημα με flash rom/root/unlock bootloader.

2) Ψάχνω για αξεσουάρ για αρχή αγόρασα μια θήκη και τώρα θέλω ένα usb otg και είμαι ανάμεσα σε αυτό και αυτό, με προτίμηση στο πρώτο, και για mhl adapter λέω να πάρω αυτόν.

3)Εφαρμογές με τις custom ρομ κανονικά από το google play μόνο ή υπάρχει και τίποτα άλλο?

Αυτά για αρχή και ευχαριστώ

Edited by Cutthroat

Να ρωτήσω...ο αισθητήρας της κάμερας πίσω, είναι στο κέντρο; Η έχει μια κλήση πάνω-δεξια; Σήμερα το παρατήρησα. Edited by left_ace

κανείς??? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. φτιάχνω γενέθλια κάποιας επαφής στο κινητό.. το βλέπω μια χαρα στις επαφές του κινητού και στις επαφές-ημερολόγιο του Gmail στον υπολογιστή. Στο widget του κινητού αλλά και στο ημερολόγιο του κινητού δεν το βγάζει.( τα καινούρια που φτιάχνω) HELP... :(:(

Εφόσον από το google calendar έχεις επιλέξει να συγχρονίζεις το calendar "Contact birthdays" και από τις επιλογές συγχρονισμού επιβεβαιώσεις ότι το ημερολόγιο είναι συγχρονισμένο, θα πρέπει να εμφανίζονται.

Εάν θέλεις, για σιγουριά αφαίρεσε το συγκεκριμένο ημερολόγιο από το συγχρονισμό και ξαναπρόσθεσέ το.

Εννοείται ότι οι επαφές πρέπει να είναι ήδη συγχρονισμένες.

Εφόσον από το google calendar έχεις επιλέξει να συγχρονίζεις το calendar "Contact birthdays" και από τις επιλογές συγχρονισμού επιβεβαιώσεις ότι το ημερολόγιο είναι συγχρονισμένο, θα πρέπει να εμφανίζονται.

Εάν θέλεις, για σιγουριά αφαίρεσε το συγκεκριμένο ημερολόγιο από το συγχρονισμό και ξαναπρόσθεσέ το.

Εννοείται ότι οι επαφές πρέπει να είναι ήδη συγχρονισμένες.

ευχαριστώ.. το έχω κάνει...

Το περίεργο είναι ότι όλα τα παλιά event (μαζί και γενέθλια) τα εμφανίζει. Τα νέα που βάζω δεν εμφανίζει. :O , με τις σημειώσεις - υπενθυμίσεις δεν έχω πρόβλημα

ευχαριστώ.. το έχω κάνει...

Το περίεργο είναι ότι όλα τα παλιά event (μαζί και γενέθλια) τα εμφανίζει. Τα νέα που βάζω δεν εμφανίζει. :O , με τις σημειώσεις - υπενθυμίσεις δεν έχω πρόβλημα

Αυτό το πρόβλημα που λες το έχεις με ένα συγκεκριμένο widget? το stock? Δοκίμασες κάποιο άλλο να δεις αν είναι θέμα του συγκεκριμένου widget?

Εμένα το stock δεν με βόλεψε ποτέ, και από την ώρα που έβαλα αυτό δεν το έχω αλλάξει γιατί τα σπάει. Για δοκίμασε να δεις...

Αποστόλης

Μπορεί να μου πει κάποιος πως στο καλό θα παίξω mkv video με DTS audio?

Η εικόνα παίζει κανονικά αλλά δεν έχει ηχο..

Μπορεί να μου πει κάποιος πως στο καλό θα παίξω mkv video με DTS audio?

Η εικόνα παίζει κανονικά αλλά δεν έχει ηχο..

Η μαμά εφαρμογή δεν υποστηρίζει DTS ήχο.... Μέχρι πριν κάνα μήνα εφαρμογές όπως το Diceplayer και Mxplayer το υποστήριζαν κανονικά....στα τελευταία update αφαιρέθηκε για λόγους αδειών χρήσης κτλ

Βρες κάποια λίγο πιο παλιά έκδοση αυτών των εφαρμογών...

:)

Η μαμά εφαρμογή δεν υποστηρίζει DTS ήχο.... Μέχρι πριν κάνα μήνα εφαρμογές όπως το Diceplayer και Mxplayer το υποστήριζαν κανονικά....στα τελευταία update αφαιρέθηκε για λόγους αδειών χρήσης κτλ

Βρες κάποια λίγο πιο παλιά έκδοση αυτών των εφαρμογών...

Τα ξέρω όλα αυτα , οτι δυστυχως κόψανε το DTS codec . Δοκίμασε παλιότερη έκδοση dice player αλλά δεν τρέχει με jelly bean. Βρήκα όμως αυτό τον τρόπο μετά από αρκετό ψάξιμο και όλα καλα !

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769799

Με αυτό μπορείς να έχεις και τις καινούριες αναβαθμίσεις του dice player αλλά και να έχεις DTS ήχο ! Οπότε ας το έχετε υπόψη σας όσοι το χρειάζεστε !

Εγώ εγκατέστησα την ROM xenon HD με τον air kernel weekly που φθάνει μέχρι το 1.8 ghz και τρέχει σταθερά την gpu στα 512 mhz..εννοείται πως το ρύθμισα σε εύρος 230 mhz έως 1350 mhz για να χω το κεφάλι μου ήσυχο.πάντως του έκανα ένα quadrant test στα 1.8 ghz και μου έβγαλε 3500 περίπου την στιγμή που μαμά το κινητό πολλές φορές δεν ξεπερνούσε ούτε τις 2000 και πλέον είναι πολύ σταθερό στα παιχνίδια και στα live wallpapers εμφανώς έως πολύ καλύτερο...Και εκτός των άλλων καλών πλέον το κινητό έχει και φοβερή ένταση και όταν σε παίρνουν τηλέφωνο αλλά και γενικά στα notifications,παιχνίδια και music player αλλά και πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας...Για μένα είναι ο καλύτερος συνδυασμός η συγκεκριμένη ρομ σε συνδυασμό με τον kernel αυτόν και σταθερότατη.Την προτείνω ανεπιφύλακτα...

Έχεις κάποιο λίνκ για τη ρομ που λες κ τα υπόλοιπα; Ενδιαφέρομαι να τη βάλω, αλλά ακόμα είμαι στο ψάξιμο. Τη τελευταία φορά που φλάσαρα κινητό ήταν μέσω odin. :lol: Αυτό που θέλω κυρίως είναι να κρατήσω ένα backup έτσι όπως είναι τώρα και αν κάτι δεν μου αρέσει να μπορώ να επιστρέψω εύκολα πίσω. Υπάρχει αυτό που λέω η μπα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχεις κάποιο λίνκ για τη ρομ που λες κ τα υπόλοιπα; Ενδιαφέρομαι να τη βάλω, αλλά ακόμα είμαι στο ψάξιμο. Τη τελευταία φορά που φλάσαρα κινητό ήταν μέσω odin. :lol: Αυτό που θέλω κυρίως είναι να κρατήσω ένα backup έτσι όπως είναι τώρα και αν κάτι δεν μου αρέσει να μπορώ να επιστρέψω εύκολα πίσω. Υπάρχει αυτό που λέω η μπα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πριν κάνεις οποιαδήποτε μόντα/ρομ/κερνελ κλπ πάντα καλό είναι να κανεις ένα NAND backup μέσω του recovery. Άμα κάτι δε πάει καλά κάνεις restore και είσαι κομπλέ

Google Pixel 6 Pro

Καλησπέρα

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει σωστά ο ορθογραφικός έλεγχος (JB)

Γιατί ναι μεν βρίσκει τις λέξεις σωστά αλλά χωρίς τόνους

Αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και έχεις περάσει την stock jelly bean (δηλαδή η συσκευή σου είναι jakju(υπάρχει οδηγός λίγες σελίδες πριν για το πως γίνεται αυτό)) Ξεκινάμε:

Λοιπόν φίλε μου έχουμε και λέμε.καταρχήν εγκαθιστάς από το google play αυτό:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd

Μετά κάνεις εγκατάσταση της recovery για nexus gsm.

Στη συνέχεια κατεβάζεις την rom:http://loota.org/~xenonhd/index.php?dir=maguro/&file=update-XenonHD-08-14-12-signed-maguro.zip

Κατεβάζεις και τον kernel:https://www.dropbox.com/s/uzkwrjljs542syz/Air_Kernel_r237_512_JBN.zip

Σβήνεις το κινητό και πατάς ταυτόχρονα volume down-volume up και power button

επιλέγεις recovery mode με τα volume buttons και πατάς το power button

μόλις μπεις στην recovery κάνεις επιλέγεις backup and restore και στη συνέχεια backup

Πλέον έχεις το backup σου σε περίπτωση που κάτι στραβώσει ή κάτι δεν σου αρέσει όπως είπες

Μόλις τελειώσει το backing up επιλέγεις install zip from sdcard-->choose zip from sdcard-->- download/και βρίσκεις το αρχείο της rom και του κάνεις install

Μόλις γίνει αυτό ακολουθείς την ίδια διαδικασία πάλι install zip from sdcard κλπ βρίσκεις τον kernel και τον κάνεις install και αυτόν

ΈΤΟΙΜΟΣ

ΥΓ.Κάτω παραθέτω και ένα screen shot από το νέξους μου ρυθμισμένο στα 1,35ghz μετά από τεστ στο quadrant...Καμιιιιιιιιιιιιία σχέση με την στοκ βαθμολογία...

Edited by Vlasismiriagos

Αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και έχεις περάσει την stock jelly bean (δηλαδή η συσκευή σου είναι jakju(υπάρχει οδηγός λίγες σελίδες πριν για το πως γίνεται αυτό)) Ξεκινάμε:

Λοιπόν φίλε μου έχουμε και λέμε.καταρχήν εγκαθιστάς από το google play αυτό:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd

Μετά κάνεις εγκατάσταση της recovery για nexus gsm.

Στη συνέχεια κατεβάζεις την rom:http://loota.org/~xenonhd/index.php?dir=maguro/&file=update-XenonHD-08-14-12-signed-maguro.zip

Κατεβάζεις και τον kernel:https://www.dropbox.com/s/uzkwrjljs542syz/Air_Kernel_r237_512_JBN.zip

Σβήνεις το κινητό και πατάς ταυτόχρονα volume down-volume up και power button

επιλέγεις recovery mode με τα volume buttons και πατάς το power button

μόλις μπεις στην recovery κάνεις επιλέγεις backup and restore και στη συνέχεια backup

Πλέον έχεις το backup σου σε περίπτωση που κάτι στραβώσει ή κάτι δεν σου αρέσει όπως είπες

Μόλις τελειώσει το backing up επιλέγεις install zip from sdcard-->choose zip from sdcard-->- download/και βρίσκεις το αρχείο της rom και του κάνεις install

Μόλις γίνει αυτό ακολουθείς την ίδια διαδικασία πάλι install zip from sdcard κλπ βρίσκεις τον kernel και τον κάνεις install και αυτόν

ΈΤΟΙΜΟΣ

ΥΓ.Κάτω παραθέτω και ένα screen shot από το νέξους μου ρυθμισμένο στα 1,35ghz μετά από τεστ στο quadrant...Καμιιιιιιιιιιιιία σχέση με την στοκ βαθμολογία...

να φανταστώ οτι θέλει και αυτό καθώς και wipe data?

Αυτό το πρόβλημα που λες το έχεις με ένα συγκεκριμένο widget? το stock? Δοκίμασες κάποιο άλλο να δεις αν είναι θέμα του συγκεκριμένου widget?

Εμένα το stock δεν με βόλεψε ποτέ, και από την ώρα που έβαλα αυτό δεν το έχω αλλάξει γιατί τα σπάει. Για δοκίμασε να δεις...

Ευχαριστώ. Ούτε αυτό μου δουλεύει. Από ότι είδα το έχει αρκετός κόσμος το ίδιο πρόβλημα και για αρκετά χρόνια παραμένει άλυτο :mad:

Αφού έκανα τα πάντα (άλλαξα roms .. επαναφορά.. αυτά που λέει εδω κλπ κλπ.. ) κατέληξα στο να κάνω κάθε φορά disable- enable το ημερολόγιο και να το ξαναβλέπει ξανά από την αρχη..

τι να πει κανείς.....:(

αν κάποιος έχει βρει κάτι άλλο παρακαλώ να με βοηθήσει. ευχαριστώ.

ας κάνω και εγώ την χαζή μου την ερώτηση.. :p στα πλάγια κάτω δεξιά έχει 3 μεταλλικά Pins . Τι είναι αυτά και που χρησιμεύουν ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μετά κάνεις εγκατάσταση της recovery για nexus gsm. .

Καταρχήν ευχαριστώ για τον αναλυτικότατο οδηγό. Έχω φτάσει μέχρι εδώ. Όλα καλά κ με ροοτ κτλ. Έβαλα ρομ manager & όταν πατάω Flash ClockworkMod Recovery, επιλέγω Gsm, φορτώνει & στο τέλος μου πετάει το εξής μνμ "An error occured while attempting to run privileged commands!" Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι να κάνω;;

παιδιά μου ήρθε σήμερα μια θήκη που είχα παραγγείλει και μου βγήκε τέλεια!!!!

αυτή εδώ είναι για όποιον την θέλει.. είχε και screen protector δώρο που επίσης είναι πολύ καλό

[ATTACH]26444[/ATTACH]

[ATTACH]26445[/ATTACH]

[ATTACH]26446[/ATTACH]

Μια ερώτηση.

Το πήρα εδω και μερικές μέρες και έχω περάσει μέσα διάφορα (εφαρμογές. κλπ)

Αν κάνω την διαδικασία για Jelly bean θα τα χάσω όλα ή τα κρατάει?

ας κάνω και εγώ την χαζή μου την ερώτηση.. :p στα πλάγια κάτω δεξιά έχει 3 μεταλλικά Pins . Τι είναι αυτά και που χρησιμεύουν ?

Για το dock!

Μια ερώτηση.

Το πήρα εδω και μερικές μέρες και έχω περάσει μέσα διάφορα (εφαρμογές. κλπ)

Αν κάνω την διαδικασία για Jelly bean θα τα χάσω όλα ή τα κρατάει?

Ναι όλα! Για φψτογραφίες κλπ κρατα ένα backup. Εφαρμογές καλύτερά να τις ξαναεγκαταστήσεις

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Google Pixel 6 Pro

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)