Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Eυχαριστη εκπληξη η νεα συζητηση περι HDMI και USB Hosts, μου λυθηκαν καποιες αποριες που ειχα.

Σημερα μου ηρθε η extended battery που ειχα παραγγειλει. Αν καποιος ενδιαφερεται του προτεινω να την παρει απο εδω, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Επισης να πω οτι χωραει και στην Barely There της Casemate σχεδον τελεια οποτε οσοι την εχετε μπορειτε να παρετε την μεγαλυτερη μπαταρια αφοβα.

Edited by EliasKir

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαλλον το ρευμα που δινει δεν φτανει.αλλα ακομα και ετσι δουλευει με ntfs στικακι και εξωτερικους σκληρους 3.5 με δικο τους ρευμα.μια χαρα το nexus,κορυφη:respect:

εε ναι σίγουρα.. τώρα μου μένει να πάρω ένα στικάκι 16 ή 32 γίγα και λύθηκε το πρόβλημα του χώρου..

εγώ από θήκες παρήγγειλα αυτές 1. 2.

μόλις μου έρθουν θα σας κάνω σχόλια αν θέλετε

Παιδια το κινητο μου το πηρα απο πλαισιο,δεν εχει παρει ακομα jb γιατι ειναι μαλλον branded samsung.Ποτε περιπου λετε οτι θα παρουμε εμεις που ειμαστε branded samsung επισημη j.b? Περιπου? υπαρχει απο καπου να την κατεβασω την επισημη j.b και να την περασω χειροκινητα στο κινητο μου ακομα και αν ειναι branded samsung? να πω οτι ολα ειναι εντελως μαμα,δεν εχει γινει root ουτε τιποτα.Ας με βοηθησει καποιος please

Παιδια το κινητο μου το πηρα απο πλαισιο,δεν εχει παρει ακομα jb γιατι ειναι μαλλον branded samsung.Ποτε περιπου λετε οτι θα παρουμε εμεις που ειμαστε branded samsung επισημη j.b? Περιπου? υπαρχει απο καπου να την κατεβασω την επισημη j.b και να την περασω χειροκινητα στο κινητο μου ακομα και αν ειναι branded samsung? να πω οτι ολα ειναι εντελως μαμα,δεν εχει γινει root ουτε τιποτα.Ας με βοηθησει καποιος please

Αν κοιτάξεις διαγώνια τις τελευταίες σελίδες του θέματος, θα βρεις τις απαντήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις εάν βιάζεισαι είναι να γίνεις yakju (google), αλλιώς να περιμένεις λίγους μήνες.

Δεν βρισκω καποιον οδηγο στα Ελληνικα και επειδη δεν γνωριζω καλα Αγγλικα δεν θελω να το προσπαθησω.Αν εχεις καποιον κατατοπιστικο οδηγο στα Ελληνικα για να το κανω yakju πες μου,θα με βοηθουσε πραγματικα

Καλησπερα σε ολους. Eυχαριστη εκπληξη η νεα συζητηση περι HDMI και USB Hosts, μου λυθηκαν καποιες αποριες που ειχα.

Σημερα μου ηρθε η extended battery που ειχα παραγγειλει. Αν καποιος ενδιαφερεται του προτεινω να την παρει απο εδω, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Επισης να πω οτι χωραει και στην Barely There της Casemate σχεδον τελεια οποτε οσοι την εχετε μπορειτε να παρετε την μεγαλυτερη μπαταρια αφοβα.

Αυτό μου φαίνεται ενδιαφέρον νέο γιατί έχω τη θήκη

Αν μπορείς βαλες καμιά φώτο και πες εντυπώσεις σχετικά με την αυτονομία (αφού περάσουν κάποιες μέρες υποθέτω )

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Δε μπορεί να δωσει αρκετό ρεύμα για και γυρίσει ο 2.5" για αυτό δεν παίζει και παίζει ο 3.5" που έχει εξωτερική

Το έχει δοκιμάσει κι άλλος γνωστός μου αυτό

Υπάρχουν κάτι καλώδια για δίσκους που χωρίζουν σε 2 usb. Χρησίμευαν σε παλαιά motherboard με USB 1 , που δεν έδινε αρκετό ρεύμα. Μάλλον με κάτι τέτοιο θα δουλέψει.

http://eu.startech.com/media/img/products/main/USB2HAUBYX.main.jpg

Edited by firiel
Kill with Power !!!

Εχω ακουσει και εχω διαβασει πολλα για το ηχειο του οταν καποιος καλει η στις ειδοποιησεις,

πως ειναι πολυ χαμηλο.

Τελικα ισχυει κατι τετοιο???

Αυτό μου φαίνεται ενδιαφέρον νέο γιατί έχω τη θήκη

Αν μπορείς βαλες καμιά φώτο και πες εντυπώσεις σχετικά με την αυτονομία (αφού περάσουν κάποιες μέρες υποθέτω )

Κοιταξε, εννοειται οτι δεν εχει την εφαρμογη που εχει με την μικρη μπαταρια. Αλλα και παλι καλυπτει το κινητο (και αναποδα να το γυρισεις δεν πεφτει απι την θηκη).

Samsung Galaxy Nexus

Είμαι σε αναζήτηση θήκης αυτές τις μέρες. Γενικώς μέσω skroutz σε ελληνικά καταστήματα δεν έχω βρει κάτι που να μου κάνει και να είναι αποκλειστικά για galaxy nexus, εκτός από μια ψιλοnoname, ελληνική.

Ψάχνω κάτι σε pouch μέχρι 20 ευρώ, να μπαίνει δλδ όλο μέσα και μετά να βγαίνει εύκολα (όχι χωρίς να το θέλω όμως). Γενικώς ψάχνω κάτι που να είναι αποκλειστικά για αυτό, γιατί κάτι πιο generic που δοκίμασα από κοντά δεν μου έκαναν. Εκτός αν υπάρχει κάποια που δοκιμασμένα του κάνει σίγουρα.

Προτάσεις;

Είμαι σε αναζήτηση θήκης αυτές τις μέρες. Γενικώς μέσω skroutz σε ελληνικά καταστήματα δεν έχω βρει κάτι που να μου κάνει και να είναι αποκλειστικά για galaxy nexus, εκτός από μια ψιλοnoname, ελληνική.

Ψάχνω κάτι σε pouch μέχρι 20 ευρώ, να μπαίνει δλδ όλο μέσα και μετά να βγαίνει εύκολα (όχι χωρίς να το θέλω όμως). Γενικώς ψάχνω κάτι που να είναι αποκλειστικά για αυτό, γιατί κάτι πιο generic που δοκίμασα από κοντά δεν μου έκαναν. Εκτός αν υπάρχει κάποια που δοκιμασμένα του κάνει σίγουρα.

Προτάσεις;

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-SENA-LEATHER-POUCH-CASE-BLACK-S-002-/280920398687?pt=PDA_Accessories&hash=item4168291b5f. Αν δεν σου αρέσει σε μαύρο στο ebay θα βρεις κι άλλα χρώματα.

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-SENA-LEATHER-POUCH-CASE-BLACK-S-002-/280920398687?pt=PDA_Accessories&hash=item4168291b5f. Αν δεν σου αρέσει σε μαύρο στο ebay θα βρεις κι άλλα χρώματα.

Οταν προκειται για pouch, νομιζω πως ειναι καλυτερα μια απο αυτες που τραβας το λουρακι για να βγει το κινητο.

Samsung Galaxy Nexus

Προτάσεις;

Σήμερα παρέλαβα αυτήν και απλά είναι τέλεια. Είναι πολύ διακριτική, έχει της τρυπούλες και ελπίζω να μην ζεσταίνεται τόσο όσο με άλλες θήκες που είχα. Εφορμόζει άψογα και δεν φαίνεται σχεδόν καθολου.

Σήμερα παρέλαβα αυτήν και απλά είναι τέλεια. Είναι πολύ διακριτική, έχει της τρυπούλες και ελπίζω να μην ζεσταίνεται τόσο όσο με άλλες θήκες που είχα. Εφορμόζει άψογα και δεν φαίνεται σχεδόν καθολου.

και εγω την ιδια παρηγγειλα,νομιζω δηλαδη παλι με τρυπες αλλα της nortonline.ελπιζω να ειναι τοσο λεπτη οσο φαινεται

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=39791

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Οταν προκειται για pouch, νομιζω πως ειναι καλυτερα μια απο αυτες που τραβας το λουρακι για να βγει το κινητο.

Τότε θες αυτό http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Samsung-Google-Galaxy-Nexus-Leather-Case-Crumena-Pouch-Brown-/271014678356?pt=PDA_Accessories&hash=item3f19bbcf54 Έχει και σε μαύρο.

Ένα γεια σε όλους και από μένα...

Νιουμπάς και στο android και φυσικά στο Nexus, μόλις σήμερα το παρέλαβα από Πλαίσιο και χωρίς να μου κάνει έκπληξη (γιατί είχα διαβάσει το thread εδώ) έπρεπε να χρησιμοποιήσω τον εξαιρετικό οδηγό του φίλου djkostas20 για να περάσω και γω το Jelly Bean. ( και root ;p )

Έχω παραγγείλει και γω 2 θήκες pouch (γιατί μόνο αυτές με βολεύουν, θέλω το κινητό γυμνό όταν το χρησιμοποιώ) και την official extended battery.

Μόλις έρθουν θα ποστάρω εντυπώσεις.

Για όποιον ενδιαφέρεται:

θήκη 1

θήκη 2

extended μπαταρία

Αποστόλης

Ένα γεια σε όλους και από μένα...

Νιουμπάς και στο android και φυσικά στο Nexus, μόλις σήμερα το παρέλαβα από Πλαίσιο και χωρίς να μου κάνει έκπληξη (γιατί είχα διαβάσει το thread εδώ) έπρεπε να χρησιμοποιήσω τον εξαιρετικό οδηγό του φίλου djkostas20 για να περάσω και γω το Jelly Bean. ( και root ;p )

Έχω παραγγείλει και γω 2 θήκες pouch (γιατί μόνο αυτές με βολεύουν, θέλω το κινητό γυμνό όταν το χρησιμοποιώ) και την official extended battery.

Μόλις έρθουν θα ποστάρω εντυπώσεις.

Για όποιον ενδιαφέρεται:

θήκη 1

θήκη 2

extended μπαταρία

Ωραιες οι θηκες σου :) Οταν τις παραλαβεις και δεν σου ειναι κοπος, πες μας μερικα σχολια για αυτες :)

Σχετικα με την μπαταρια και εγω ψηνομαι να παρω την official extended battery αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει με την γνήσια θηκη της samsung. Θα ήθελα ομως να κρατησω αυτην την θηκη

Υπάρχουν κάτι καλώδια για δίσκους που χωρίζουν σε 2 usb. Χρησίμευαν σε παλαιά motherboard με USB 1 , που δεν έδινε αρκετό ρεύμα. Μάλλον με κάτι τέτοιο θα δουλέψει.

http://eu.startech.com/media/img/products/main/USB2HAUBYX.main.jpg

εννοείς στο ένα να συνδέσεις τον σκληρό και το άλλο σε μπρίζα?

εννοείς στο ένα να συνδέσεις τον σκληρό και το άλλο σε μπρίζα?

Ακριβώς ετσι. Σε φορτιστή για την ακρίβεια

Kill with Power !!!

Θα ζουμαρεις στο μέγεθος που θέλεις και μετά θα κανείς διπλό χτύπημα στην οθόνη για να σου προσαρμόσει το κείμενο.

αυτο γινεται με τον οφισιαλ browser ετσι???

σπαω το κεφαλι μου γιατι το αφαίρεσαν αυτο τους γαλαξιες...

αυτο γινεται με τον οφισιαλ browser ετσι???

σπαω το κεφαλι μου γιατι το αφαίρεσαν αυτο τους γαλαξιες...

ναι γινεται στον στοκ

αν και αμα το αφησεις νομιζω οτι προσαρμοζεται μετα απο λιγη ωρα , απλα με το διπλο χτυπημα γινεται αμεσα

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ναι γινεται στον στοκ

αν και αμα το αφησεις νομιζω οτι προσαρμοζεται μετα απο λιγη ωρα , απλα με το διπλο χτυπημα γινεται αμεσα

σωπα ρε συ!

σε ευχαριστω για την απάντηση!:)

αρα ειναι θεμα samsung που το αφαίρεσε αυτο και οχι θεμα google....

με σοκαρει λιγο αυτο.....

Χθές μου ήρθε η SGP Ultra Oleophobic. Μετά τη τοποθέτηση της στο κινητό έχω να πώ τα εξής. Η εφαρμογή για dry προστασία οθόνης είναι τέλεια. Καμία απολύτως φουσκάλα και απόκριση και εμφάνιση οθόνης χωρίς καμία αλλαγή.

Ωστόσο όπως έχεις ειπωθεί και εδώ αλλά το λέει και η εταιρία η μεμβάνη δεν είναι full face. Εκεί με απογοήτευσε λίγο διότι δεν είναι μόνο ότι δεν φτάνει τέρμα κάτω αλλά γενικά δεν φτάνει καμία άκρη αλλά και τα πλάγια είναι λίγο εκτειθειμένα! Σε γενικές γραμμές όμως για όποιον δεν θέλει να μπλέξει με wet λύσεις(εγώ τις φοβάμαι λίγο), είναι ότι πρέπει. Και ειδικά αν τις συγκρίνεις με τις sentio που δίνει το πλαίσιο είναι μέρα με τη νύχτα! Αν και η sentio καλύπτουν όλο το κινητό...

Google Pixel 6 Pro

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)