illuminati_13 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Πρέπει να υπάρχουν και Ελλάδα αλλά εξωτερικό σίγουρα. Το S3 ας πούμε έχει τέτοιο πράγμα αλλά για μία μόνο φόρτιση δλδ 2200mAh! τι εννοεις μια φορτιση; Δεν το πιασα. :worry: Εχεις κανα λινκ να το δω; Εστω και απο εξωτερικο αν δεν βρισκεις ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Τελικά και εγώ εκεί κατέληξα! Έβαλα την deodexed του Bigxie και όλα κομπλέ... Απλώς το κινητό είναι τώρα αντί για yakju, takju! Αν και δεν καταλαβαίνω ακόμα απόλυτα γιατί συμβαίνει αυτό διότι τα mod θα έπρεπε να παίζουν και σε odexed roms. Τέσπα είναι μεγάλη κουβέντα αυτή περί odex/deodex. Θα έπρεπε να ήταν πιο σαφής πάντως αν είναι θέμα odex/deodex. Το λέω γιατί το κοίταξα πριν στο προτείνω και δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο. Τέλος πάντων, μια χαρά είσαι και με deodexed rom, θα έχεις πιο πολλές επιλογές αν χρειαστείς κάτι και στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) αυτο το τελευταιο που το βρισκεις; ελλαδα υπαρχει; Φορητοί πολυφορτιστές Εφεδρική μπαταρία 5000mAh Edited July 23, 2012 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 τι εννοεις μια φορτιση; Δεν το πιασα. :worry: Εχεις κανα λινκ να το δω; Εστω και απο εξωτερικο αν δεν βρισκεις ελλαδα. Μία φόρτιση εννοώ ότι αφού ο εξωτερικός φορτιστής-μπαταρία είναι χωρητικότητας 2200 και η μπαταρία του S3 είναι 2200 άρα ουσιαστικά μπορεί να κάνει μία πλήρη φόρτιση του S3 και μετά θα πρέπει να τον ξαναφορτίσεις! Ορίστε ένα παράδειγμα. Είναι για iphone αλλά είναι συμβατό όπως λέει και με Galaxy nexus και γενικά android συσκευές. http://www.newtrent.com/store/iphone-external-battery.html π.χ ένα τέτοιο των 6000mAh μπορεί περίπου να κάνει 3,5 φορτίσεις του τηλεφώνου μας με στοκ μπαραρία ή 3 με την original extended χωρίς να χρειαστείς να είσαι κοντά σε μπρίζα. Θα έπρεπε να ήταν πιο σαφής πάντως αν είναι θέμα odex/deodex. Το λέω γιατί το κοίταξα πριν στο προτείνω και δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο. Τέλος πάντων, μια χαρά είσαι και με deodexed rom, θα έχεις πιο πολλές επιλογές αν χρειαστείς κάτι και στο μέλλον. Σωστός θα έπρεπε να λέει ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται να είναι αυτό το πρόβλημα! Όσο για τη ρομ δεν είχα θέμα απλώς ήθελα να έχω τις ενημερώσεις αμέσως ενώ τώρα θα πρέπει να περιμένω! Αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 ok το πιασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη για αυτοματη ηχογραφιση κλησης στην jb που να δουλευει καλα στο κινητο μας? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Στην χρήση λογικό να καταναλώνει περισσότερο, αλλά στην αναμονή... Δεν το δικαιολογώ. εμενα παντως η μπαταρια μου κραταει αρκετα καλα για τα δεδομενα της συσκευης εδω βεβαια εχω κανει σχετικα μετρια χρηση (με συνεχες 3g τα πραγματα ειναι χειροτερα, ακομα και με συνεχες wifi, αλλα αν κλεινουμε οτι δε χρειαζομαστε ειμαστε οκ πιστευω ) και 15 λεπτα ομιλιας http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-24-12-25-16.png http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-24-12-25-22.png Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μηνύματα. Κάθε φορά που στέλνω μήνυμα αυτόματα αποθηκεύεται κενό μήνημα με ημερομηνία 1/1/1970 με το όνομα του αποστολέα και το οποίο δεν διαγράφεται με τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα τι μπορεί να είναι? Χρησιμοποιώ Go sms αν βοηθάει αυτό. Είδα ότι στο άλλο θέμα βρήκες ανταπόκριση, αλλά από περιέργεια, μήπως είχες κάνει το κολπάκι με "Clear data" στο "google framework" για να πάρεις γρηγορότερα OTA Jellybean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 αυτο το τελευταιο που το βρισκεις; ελλαδα υπαρχει; Μπορείς να δείς και αυτό της zagg εδώ!!! Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καθόλου άσχημο και με καλή χωρητικότητα για τα λεφτά του, θα έλεγα! Να βάλω ένα "δυσκολάκι" στην παρέα; Θέλω μια θήκη μεν, αλλά... Ζητάω προστασία, όμως δε θέλω να χαλάσω την εμφάνιση του κινητού (μ' αρέσει πάρα πολύ). Ήδη το screen protector της Skinomi είναι καθ' οδόν. Σκεφτόμουν κάτι σε spigen hybrid ή case-mate pop. Τι θα προτείνατε από τα δυο; Ακόμα, υπάρχει θήκη τύπου "πλαίσιο" που να αφήνει ανοιχτό το battery cover, μήπως και βάλω μεγαλύτερη μπαταρία αργότερα; Τέλος, μήπως να χρησιμοποιήσω κάποιου είδους αυτοκόλλητο και πίσω, τύπου Skinomi, Ghost Armor, Zagg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μετά απο χρόνια χρήστης του iPhone 3GS περιμένω την Πέμπτη το νέο μου Samsung Galaxy Nexus απο Plaisio με χάρτες Don't Panic. Ελπίζω να αναβαθμίζετε σε Jelly Bean 4.1; Αναμένονται εντυπώσεις... Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μετά απο χρόνια χρήστης του iPhone 3GS περιμένω την Πέμπτη το νέο μου Samsung Galaxy Nexus απο Plaisio με χάρτες Don't Panic. Ελπίζω να αναβαθμίζετε σε Jelly Bean 4.1; Αναμένονται εντυπώσεις... Αν το αφήσεις όπως το πήρες από πλαίσιο τότε όχι δεν αναβαθμίζεται σε Jelly Bean 4.1... Διάβασε λίγες σελίδες πιο πίσω και θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και γιατί δεν παίρνει το 4.1 τώρα αλλά κάποια στιγμή αργότερα, ίσως και σε 2-3 μήνες. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Καθόλου άσχημο και με καλή χωρητικότητα για τα λεφτά του, θα έλεγα! Να βάλω ένα "δυσκολάκι" στην παρέα; Θέλω μια θήκη μεν, αλλά... Ζητάω προστασία, όμως δε θέλω να χαλάσω την εμφάνιση του κινητού (μ' αρέσει πάρα πολύ). Ήδη το screen protector της Skinomi είναι καθ' οδόν. Σκεφτόμουν κάτι σε spigen hybrid ή case-mate pop. Τι θα προτείνατε από τα δυο; Ακόμα, υπάρχει θήκη τύπου "πλαίσιο" που να αφήνει ανοιχτό το battery cover, μήπως και βάλω μεγαλύτερη μπαταρία αργότερα; Τέλος, μήπως να χρησιμοποιήσω κάποιου είδους αυτοκόλλητο και πίσω, τύπου Skinomi, Ghost Armor, Zagg; Εγώ θα πάρω αυτή Για το skin δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1496562 Edited July 24, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ξέρουμε από πριν ποια έκδοση έχει ένα galaxy nexus. Με ενδιαφέρει να είναι με την έκδοση yakju που παίρνει άμεσα τις αναβαθμίσεις. Μπορούμε να το αναγνωρίσουμε, ας πούμε, από το κουτί; Ευχαριστώ. Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ξέρουμε από πριν ποια έκδοση έχει ένα galaxy nexus. Με ενδιαφέρει να είναι με την έκδοση yakju που παίρνει άμεσα τις αναβαθμίσεις. Μπορούμε να το αναγνωρίσουμε, ας πούμε, από το κουτί; Ευχαριστώ. Ότι και αν είναι, σε 2 λεπτά ακίνδυνα και χωρίς απώλεια εγγύησης, το κάνεις yakju. Δεν νομίζω να μπορείς να το ξέρεις από πριν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Το viber ούτε με τη σημερινή αναβάθμιση τρέχει.... το βλέπω να τραβάει μακριά το θέμα. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ότι και αν είναι, σε 2 λεπτά ακίνδυνα και χωρίς απώλεια εγγύησης, το κάνεις yakju. Δεν νομίζω να μπορείς να το ξέρεις από πριν. Βασικά δεν έχω πολυκαταλάβει την όλη διαδικασία. Διάβασα τα προηγούμενα. Μήπως θα πρέπει να υπάρξει ένας οδηγός στην αρχική σελίδα; Μέσω pc το κάνουμε ή γίνεται και απευθείας από το κινητό; Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 και άρχισε να διαβάζεις στο φόρουμ καμιά 12-13 σελίδες πιο πίσω. Έχουν αναφερθεί τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 και άρχισε να διαβάζεις στο φόρουμ καμιά 12-13 σελίδες πιο πίσω. Έχουν αναφερθεί τα πάντα. Thanks. :) Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Είδα ότι στο άλλο θέμα βρήκες ανταπόκριση, αλλά από περιέργεια, μήπως είχες κάνει το κολπάκι με "Clear data" στο "google framework" για να πάρεις γρηγορότερα OTA Jellybean? Όχι δεν έχω κάνει τίποτα τέτοιο. Το περίεργο είναι και στο Nexus S έζησα με το ίδιο πρόβλημα όσο το είχα και δεν βρήκα λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εγώ θα πάρω αυτή Για το skin δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1496562 Τέτοιου είδους skinning, με τίποτα. Προτιμώ θήκη τελικά. Ενδιαφέρουσες αυτές οι Mercury, πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ούτε εγώ θέλω skin, είναι χάλια και αφήνει κενά στις γωνίες (κοίταγα για skinomi carbon). Η θήκη είναι πολύ ποιοτική (Korea) και πολύ φθηνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πάντως το screen protector της skinomi έκανε την καλύτερη δουλειά απ' όλα στο nexus s μου και δοκίμασα κάμποσα... γι' αυτό και το παρήγγειλα, αλλά μόνο για οθόνη. Το πλεονέκτημα του S ήταν ότι ουσιαστικά η πίσω πλευρά ολόκληρη είναι καπάκι, οπότε άμα χτυπηθεί πολύ απλά την αλλάζεις. Εδώ όμως δεν. Το σκέφτομαι και για πουγκί, αλλά είναι χρηστικό μόνο σε καμιά παραλία. Αν θες να απαντήσεις άμεσα σε τηλεφώνημα, τρέχα γύρευε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εγώ αντίθετα :rolleyes: πουγκί για καθημερινή χρήση, θήκη για παραλίες ... Πέρα από το S, σ' αυτό screen protector έβαλες και αν ναι ποιό; Είμαι ανάμεσα σε SGP Flex και Skinomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εγώ αντίθετα :rolleyes: πουγκί για καθημερινή χρήση, θήκη για παραλίες ... Πέρα από το S, σ' αυτό screen protector έβαλες και αν ναι ποιό; Είμαι ανάμεσα σε SGP Flex και Skinomi. Skinomi έχω παραγγείλει, ακόμα την περιμένω. To πουγκί το φοβάμαι, λίγο να σου γλιστρήσει και να σου φύγει το κινητό από μέσα, θα το κλαις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts